Новини

Изпрати статията по email

Теодора Духовникова е лице на календара на

Теодора Духовникова е лице на календара на "Сиела" за 2024 г.

04 януари 2024

 

Една от най-старите традиции на "Сиела" е създаването на годишни календари с популярни лица, като и тази година сме подготвили нещо специално за нашите клиенти.

Лице на емблематичния ни календар тази година е неповторимата Теодора Духовникова.

Теодора е възпитаничка на Националната гимназия за древни езици и култури, а по-късно завършва и НАТФИЗ със специалност Актьорско майсторство за драматичен театър. Веднага е поканена да се присъедини към трупата на Народен театър "Иван Вазов", от която остава част и до днес.

Там играе в представленията "Дон Жуан", "Ръкомахан в Спокан" (което през 2012 г. ѝ носи "Аскеер" за ролята на Мерилин), "Лисичета", "Когато гръм удари, как елхото заглъхва", "Бащата", "Синът", "Neoдачниици", "Капитална грешка" и др.

Сред първите ѝ роли пред камера са във филмите "Леден сън" (2005) и "Прогноза" (2008), а по-късно отбелязва участие в сериали като криминалния "Под прикритие" (2012) и историческия "Дървото на живота" (2013).

Фотосесията е дело на Ивайло Петров и беше направена в началото на месец май в уютната обстановка на двора на "Тобако Гардън".

 


Сиела Норма календар 2024


Сиела Норма календар 2024

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките