Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" стана на 39 години

05 март 2024

 

Честит рожден ден на "Сиела Норма", наследник на фирмата, създала първата българска правноинформационна система!

Тя е софтуерен продукт на държавното предприятие "Норма", създадено през 1985 г. със Заповед на министъра на машиностроенето на България N.90-5 от 13 февруари 1985 г., а дейността се регламентира с ПМС N.33/ 2 юли 1984 г. и ПМС N.34/ 4 юли 1984 г. Заповедта гласи: "Да се образува от 1 март 1985 г. към Централния институт за програмни продукти и системи Специализирано предприятие за програмно осигуряване "Норма" със седалище в гр. София и предмет на дейност: производство на програмни продукти и системи и извършване на услуги в областта на нормотворчеството, правоприлагането и автоматизацията на административния труд."

Заповедта е публикувана в брой 29 на "Държавен вестник" от 12 април 1985 г.

 

Компанията "Сиела Норма" е създадена от обединението на "Норма" и "Сиела Софт енд Паблишинг" АД, което се финализира през пролетта на 2011 г. Като наследник на едно от първите софтуерни предприятия, "Сиела Норма" отбелязва 39 години на българския пазар.

В областта на правно-информационните системи "Сиела Норма" има най-богатия архив от законодателни актове, които са част от два продукта - един от най-търсените на пазара "Сиела Норми", който включва актуалното българско законодателство, както и новият - "Архив на Държавен вестник", който съхранява българската история през нормативите от близкото минало, обнародвани в официалното издание.

Освен проектиране, разработване, внедряване, поддръжка, разпространение и инсталация на софтуерни продукти, "Сиела Норма" АД предлага също системна интеграция и програмни разработки по конкретно задание.

"Сиела" притежава най-голямото издателство в България според броя годишно издавани книги, както и най-голямата по годишен оборот верига книжарници в страната.

По повод рождения ден на компанията до края на месец март правим най-голямата промоция на пакети софуер досега – 30% отстъпка - ciela.com/software/paketi-softuer.

Промоцията се отнася само за нови клиенти.
 

Не изпускайте възможността и заявете Вашият пакет софтуер още сега!

Честит празник и за много години!

 

 

 

39 години Сиела Норма

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките