Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 96 от 27.XI

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 229 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 12 НОЕМВРИ 1992 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 80 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1992 Г. ЗА СЪСТАВА И ФУНКЦИИТЕ НА ОРГАНИТЕ ЗА ОТБРАНИТЕЛНО-МОБИЛИЗАЦИОННА ПОДГОТОВКА В МИНИСТЕРСТВАТА, ДРУГИТЕ ВЕ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 229 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 12 НОЕМВРИ 1992 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 80 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1992 Г. ЗА СЪСТАВА И ФУНКЦИИТЕ НА ОРГАНИТЕ ЗА ОТБРАНИТЕЛНО-МОБИЛИЗАЦИОННА ПОДГОТОВКА В МИНИСТЕРСТВАТА, ДРУГИТЕ ВЕДОМСТВА И ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

Обн. ДВ. бр.96 от 27 Ноември 1992г.

§ 1. Алинея 2 на чл. 1 се изменя така:

"(2) Началникът на органа (служителят) за отбранително-мобилизационна подготовка е непосредствено подчинен на ръководителя на съответното ведомство, областния управител или кмета на общината."


§ 2. Създава се нов чл. 6:

"Чл. 6. Финансовите средства, свързани с прилагането на това постановление, се осигуряват в зависимост от подчинеността на органа съответно от държавния бюджет или от бюджета на общините."


§ 3. В приложение № 1 към чл. 1, ал. 1 се правят следните изменения:

1. Точка 7 се изменя така:

"7. Министерство за териториално развитие, жилищна политика и строителство

отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка" 1 1"

2. Към забележките се създава нова т. 3:

"3. Средствата за заплати и обществено осигуряване на назначените служители по това постановление до края на 1992 г. се осигуряват по изключение от реализирани икономии от средствата, предвидени за отбранително-мобилизационната подготовка на съответните ведомства."


§ 4. Навсякъде в това постановление думите"министерствата, другите ведомства и държавната администрация" се заменят с "министерствата, другите ведомства, държавната и общинската администрация".


Промени настройката на бисквитките