Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 64 от 17.VIII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 175 ОТ 10 АВГУСТ 2010 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА ПО ЛИНИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПОМОЩ ЗА РАЗВИТИЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ОЗДРАВИТЕЛЕН ЛАГЕР ЗА 50 ДУШИ (ДЕЦА И ТЕХН

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 175 ОТ 10 АВГУСТ 2010 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА ПО ЛИНИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПОМОЩ ЗА РАЗВИТИЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ОЗДРАВИТЕЛЕН ЛАГЕР ЗА 50 ДУШИ (ДЕЦА И ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ) ОТ УКРАЙНА, ЗАСЕГНАТИ ОТ АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ

Обн. ДВ. бр.64 от 17 Август 2010г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. Дава съгласие 50 души (деца и техните ръководители), засегнати от аварията в Чернобилската АЕЦ, да бъдат приети в Република България и да проведат десетдневен оздравителен лагер в периода 15 - 24 август 2010 г. в Балчик.


Чл. 2. Министърът на финансите да предостави допълнителни средства в размер 14 900 лв. от централния бюджет за 2010 г. по бюджета на Министерството на образованието, младежта и науката за финансиране на оздравителния лагер.


Чл. 3. Средствата по чл. 2 да се осигурят за сметка на предвидените в централния бюджет за 2010 г. средства за официална помощ за развитие.


Чл. 4. Министърът на финансите да извърши налагащите се промени по бюджета на Министерството на образованието, младежта и науката за 2010 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.


Чл. 5. Министерството на образованието, младежта и науката осъществява контрол за законосъобразното изразходване на средствата.


Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 28, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.


§ 2. Изпълнението на постановлението се възлага на министъра на образованието, младежта и науката и на министъра на финансите.


Промени настройката на бисквитките