Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 66 от 10.VIII

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-29 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА АДАПТАЦИЯ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, СТРУКТУРИТЕ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ПРИ ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВОЕН

 

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-29 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА АДАПТАЦИЯ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, СТРУКТУРИТЕ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ПРИ ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА (ДВ, БР. 95 ОТ 2010 Г.)

В сила от 10.08.2018 г.
Издадена от министъра на отбраната

Обн. ДВ. бр.66 от 10 Август 2018г.

§ 1. Създава се чл. 1а:

"Чл. 1а. (1) Тази наредба се прилага и по отношение на български граждани - военнослужещи в състава на многонационални формирования или които заемат длъжности в задгранично представителство на Република България, в международни организации или в други международни инициативи на територията на страната.

(2) За лицата по ал. 1 дейностите по адаптация се администрират от военното формирование или съответната структура, в която се водят на отчет и доволствие."

§ 2. В чл. 31, ал. 1 след думите "Дирекция "Социална политика" - МО, осигурява информация на военнослужещите" се добавя "по чл. 1а" и се поставя запетая.

Заключителни разпоредби

§ 3. Наредбата влиза в сила от деня на обнародването ѝ в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките