Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 96 от 2.XII

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СМЕТКА МЕЖДУ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА БАНКА НА НЮ ЙОРК И НА СПОРАЗУМЕНИЕ ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЕНИ СМЕТКИ, СВЪРЗАНИ С ФИНАНСИРАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ВОЕННИ ПРОДАЖБИ ОТ ПРА

 

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СМЕТКА МЕЖДУ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА БАНКА НА НЮ ЙОРК И НА СПОРАЗУМЕНИЕ ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЕНИ СМЕТКИ, СВЪРЗАНИ С ФИНАНСИРАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ВОЕННИ ПРОДАЖБИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, МЕЖДУ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, АГЕНЦИЯТА НА ДЕПАРТАМЕНТА ПО ОТБРАНА НА САЩ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО В ОБЛАСТТА НА СИГУРНОСТТА И ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА БАНКА НА НЮ ЙОРК

В сила от 02.12.2012 г.

Обн. ДВ. бр.96 от 2 Декември 2022г.

Проект: 48-202-02-1/25.10.2022 г.

Чл. 1. Ратифицира Споразумението за сметка между Министерството на отбраната на Република България и Федералната резервна банка на Ню Йорк, подписано на 22 април 2021 г. в София и на 24 май 2021 г. в Ню Йорк.

Чл. 2. Ратифицира Споразумението относно определени сметки, свързани с финансиране на чуждестранни военни продажби от правителството на Република България, между Министерството на отбраната на Република България, Агенцията на Департамента по отбрана на САЩ за сътрудничество в областта на сигурността и Федералната резервна банка на Ню Йорк, подписано на 22 април 2021 г. в София, на 24 май 2021 г. в Ню Йорк и на 7 юли 2021 г. във Вашингтон.

Заключителни разпоредби

Параграф единствен. Законът влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

-------------------------

Законът е приет от 48-ото Народно събрание на 23 ноември 2022 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките