Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 100 от 15.XII

СЪДИЛИЩА

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.ХI.2007 г. по ф. д. № 5449/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Дийп уотър дайвинг“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж. к. Владислав Варненчик 218, вх. 7, ет. 9, ап. 222, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност; превоз на пътници и товари; комисионна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; рекламна, информационна и консултантска дейност; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; бартерни и консигнационни сделки; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; хотелиерска, ресторантьорска дейност; туристическа дейност; водолазна дейност; водолазно обучение, водолазно училище, водолазна екипировка, организиране на спортни дейности и мероприятия, търговия, доставка и продажби на водолазно оборудване, он-лайн търговия. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

47778

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.ХI.2007 г. по ф. д. № 5278/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Амбулатория групова практика за първична медицинска помощ по дентална медицина Аспис“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Граф Игнатиев 2, вх. А, ап. 10, и с предмет на дейност: оказване на първична извънболнична стоматологична помощ по дентална медицина в амбулатория за първична стоматологична помощ по обща стоматология – групова практика. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.-X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

47780

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.ХI.2007 г. по ф. д. № 5616/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Евро текс трейд“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж. к. Младост 116, вх. 7, ет. 4, ап. 31, и с предмет на дейност: покупка и/или производство на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработени вид; производство и търговия с промишлени и хранителни стоки в страната и чужбина; услуги на физически и юридически лица; търговско представителство и посредничество; транспортна, превозна дейност (след лиценз); туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство, ресторантьорство (след лиценз); рекламна, информационна, консултантска, ремонтна дейност; покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

47781

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.ХI.2007 г. по ф. д. № 5630/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Берето – 2“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Капитан Райчо 62, ет. 4, ап. 7, и с предмет на дейност: производство и търговия с дрехи и трикотаж; търговия с промишлени и хранителни стоки; търговия с цигари и алкохол и други лицензни стоки (след лиценз); търговско представителство и посредничество; складова, консултантска дейност; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, туроператорска, транспортна, превозна дейности (след лиценз); покупка, строеж, ремонт и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация, продажба и/или отдаване под наем; търговска дейност в страната и извън нея. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Елман Нихат Саид, който го управлява и представлява.

47782

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.ХI.2007 г. по ф. д. № 2813/2003 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Робел Бългериън ентърпрайсиз“ – ООД: заличава като представляващ дружеството прокуриста X.X.X..

47783

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.ХI.2007 г. по ф. д. № 5552/2007 вписа в регистъра за търговски дружество еднолично дружество с ограничена отговорност „Грийн ракуун пабликейшънс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Панайот Волов 18, и с предмет на дейност: хотелиерство и ресторантьорство, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, превозна, спедиционна, рекламна, комисионна, лизингова, складова, информационна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и печатарска дейност, компютърен дизайн. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Аврил Магуайър, който го управлява и представлява.

47784

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ с решение от 12.ХI.2007 г. по ф. д. № 8480/92 вписа прекратяване на „Дета транспорт енд трейд“ – ООД, и го обявява в ликвидация с ликвидатор X.X.X. и със срок за ликвидацията 6 месеца от обнародването в „Държавен вестник“.

47785

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 8.ХI.2007 г. по ф. д. № 3443/2005 вписа промени за „Девня бълк сървисиз“ – ЕАД: заличава членовете на СД Хесус Ортис и Габриел Анри Франсоа Марсел Морен; вписва като членове на СД Александър Чарлз Кар и Изабела Мисмети; заличава като изпълнителен директор, представляващ дружеството, X.X.X. и вписва като такъв Александър Чарлз Кар.

47460

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 5383/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Ни Тид“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Македония 72, офис 2, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно; покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, лизингова, информационна, рекламна дейност и други услуги; туризъм, хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз); външнотърговска дейност, импорт-експорт, реекспорт; консултантски и посреднически услуги; представителство на местни и чуждестранни ФЛ и ЮЛ в страната и в чужбина, реклама, маркетинг, мениджмънт, сделки с интелектуална собственост; посредничество при покупко-продажба и наеми на недвижими имоти, управление. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява от управителите Стиг Терйе Финволд и Сири Брит Опсал Финволд заедно и поотделно.

47461

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХI.2007 г. по ф. д. № 5473/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Виктори ойлс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Иларион Макариополски 22, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; строителна дейност; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и ресторантьорство; комисионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, имперсарски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

47462

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХI.2007 г. по ф. д. № 5474/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Галли“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Ружа 8, ет. 13, ап. 60, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; счетоводни и одиторски услуги, строителство, търговия с недвижими имоти; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и ресторантьорство; комисионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Йорам Фридман, който го управлява и представлява.

47463

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХI.2007 г. по ф. д. № 5475/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Виктор Пух“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Радост 5, вх. В, ет. 4, ап. 43, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и ресторантьорство; комисионни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

47464

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.Х.2007 г. по ф. д. № 5086/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Варнацвет – ВТ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Цани Гинчев, бл. 2, ап. 7, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки от собствено производство, вкл. и производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на цветя, декоративна овощна растителност, зеленчуци и всякакви селскостопански произведения – растителни и животински, производство и търговия с пластмаси, керамика, оранжерийна продукция и бартерни сделки, проучване, проектиране, вкл. и изработване на устройствени схеми, планове и инвестиционни проекти, аранжиране, вътрешно- и външно озеленяване, поддръжка чистота, еколигични разработки и консултации, производство и търговия със строителни материали и всякакви строителни дейности, доставка на машини и съоръжения, международен автотранспорт, спедиционни, складови, комисионни сделки, лизинг, търговско представителство и посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, туроператорска дейност, туристическа дейност, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски услуги, сделки с интелектуална собственост, лицензионни сделки, външнотъгровски сделки по разрешения със закон начин, покупка, строеж и обзавеждане на надвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

47465

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.ХI.2007 г. по ф. д. № 2137/2003 вписа промени за „Бългериън голф съсайъти“ – ЕООД: заличава като управител и представляващ X.X.X. и вписва като такъв X.X.X..

47466

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХI.2007 г. по ф. д. № 5456/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Уондър 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Зора 8, ап. 10, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; комисионни, спедиционни сделки; отдаване под наем на недвижими имоти; вътрешен и международен туризъм; хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Уейн Джон Джоуел, който го управлява и представлява.

47467

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 11.Х.2007 г. по ф. д. № 2549/2000 вписа промени за „Синема 2000“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик „Хай ойл“ – ЕООД; вписва като управител и представляващ X.X.X.; заличава като седалище Варна и вписва ново седалище и адрес на управление: Тутракан, ул. Опълченска 8.

47468

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.Х.2007 г. по ф. д. № 878/2002 вписа промени за „Ведес“ – ООД: заличава като управители и представляващи X.X.X. и X.X.X. и вписва като такъв X.X.X..

47469

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.XI.2007 г. по ф.д. № 5466/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Дименс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна ул. Св. Климент 23А, с предмет на дейност: консултантски услуги и услуги по измервания и контрол, свързани с осъществяване на дейностите по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд по Закона за здравословни и безопасни условия на труд, информационни, програмни, рекламни, туристически или други услуги, научноизследователска дейност и услуги, провеждане на учебно-квалификационни курсове и консултантски услуги, откриване и поддържане на служба по трудова медицина по Наредба № 14 от 1998 г. за службите по трудова медицина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

49463

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 758/2006 вписа промяна за „Доминвест“ – ООД: вписва ново наименование „Емида“ – ООД; вписва нов предмет на дейност: интернет услуги, търговско представителство и посредничество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба (след лицензиране), покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешно- и външнотърговска дейност, транспорт на товари в страната и в чужбина, инженерингова, лизингова, спедиционна, комисионна, складова дейност, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги.

49464

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.XI.2007 г. по ф.д. № 5618/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „К енд К консулт“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, м. Манастирски рид, парцел 2061, пощ. кутия 31, с предмет на дейност: производство и покупки на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, внос и износ на стоки, проектиране, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на машини, съоръжения и инсталации, демонтаж на сгради и оборудване, механично и химическо третиране на строителни и химически отпадъци, консултантска, комисионна и посредническа дейност, както и всякаква, незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

49465

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.XI.2007 г. по ф.д. № 1480/2004 вписа промени за „Айл ъф голд“ – ООД: вписва нов адрес на управление – ул. Черни връх 8, ет. 6, ап. 8.

49466

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 2219/97 вписа промяна за „Геодим“ – ЕООД: вписва промяна във фирмата на „Геодим“ – ООД; заличава като едноличен собственик, управител и представляващ X.X.X.; вписва като съдружници, управители и представляващи дружеството X.X.X. и X.X.X..

49467

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.2007 г. по ф.д. № 5850/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Ар енд Джи“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Граф Игнатиев 17, офис 5, с предмет на дейност: придобиване и управление на акции и дялове от други дружества, производство, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на собствена продукция, комисионна, спедиционна, транспортна, складова и лизингова дейност, туризъм, реклама и програмни услуги, управление на недвижими имоти и съучастия, хотелски и ресторантьорски услуги (след лиценз), покупка и продажба на гориво и смазочни материали, построяване и управление на индустриални, жилищни и търговски сгради, придобиване, построяване и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица, вътрешен и международен транспорт на стоки, брокерски услуги, агентиране, чартиране, фрахтоване, опериране и ремонт на кораби. Дружеството е с капитал 69 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

49468

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.2007 г. по ф.д. № 5631/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Аутримър ленд“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Любен Каравелов 7, ет. 4, с предмет на дейност: покупка на недвижими имоти, вкл. и на земеделска земя, с цел развитие и препродажба, инвестиции в производството и продажби на екологични хранителни стоки, реализация на инвестиционни проекти в областта на строителството и имотите, проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, производствена и предприемаческа дейност, вътрешна и външна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, туристически, консултантски, маркетингови и рекламни услуги, търговско представителство и посредничество, туроператорска дейност и туристическа агентска дейност (след лиценз), хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз). Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Михаел Кристиян Бертелсен, който го управлява и представлява.

49469

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.Х.2007 г. по ф.д. № 4684/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Магелан 21“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Братя Миладинови 27, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, проектиране на сгради и съоръжения, проектиране, строителство и експлоатация на хотели и други сгради с обществено предназначение, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, посредническа дейност при покупко-продажба и наемане на недвижими имоти, услуги, свързани с поддръжката и експлоатацията на апартаменти, други недвижими имоти и инфраструктурни съоръжения, разположени във ваканционни селища, охранителна дейност (след получаване на лиценз), туроператорска и турагентска дейност (след получаване на лиценз), изгражадане и експлоатация на балнеологичен център (лечебен и възстановителен), изготвяне на експертни оценки на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизингови сделки, внос и износ на нехранителни стоки. Дружеството е с капитал 5100 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

49470

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 5666/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „МДТИ фешън“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Капитан Райчо 40, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, търговия на едро и дребно с текстилни изделия, туристически, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост и други позволени със закон (след съответното разрешение от компетентния орган). Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

49471

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 5684/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „БГ агро – Одесос“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Генерал Колев 12, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, производствена дейност, производство и търговия със селскостопанска продукция, агрохимически услуги и други механизирани услуги в селското стопанство, търговия с препарати за растителна защита, торове и подобрители на почвата и консултации по прилагането им, производство и търговия със семена, посевен и посадъчен материал, туристическа и хотелиерска дейност (след разрешение), маркетингови услуги, консултантска дейност, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, строителна, ремонтна, монтажна и сервизна дейност, превоз на пътници и товари (след разрешение), сделки с интелектуална собственост, покупко-продажба на движими и недвижими имоти, услуги за физически и юридически лица, търговия с петрол и петролни продукти. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници „Гифта“ – АД, и X.X.X., който го управлява и представлява.

49472

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XI.2007 г. по ф.д. № 5718/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Глемър енд Джой“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Подвис 28, вх. В, ет. 7, ап. 65, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство и продажба на стоки на консигнация, ресторантьорство и хотелиерство, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и в чужбина, производство и търговия сс стоки и съоръжения за бита и промишлеността, сделки с интелектуална собственост, спедиторска дейност, консултантски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, преводачески услуги, легализация на документи, търговско представителство и посредничество, рекламно-издателска дейност, счетоводни услуги, туроператорска дейност и туристическа агентска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

49493

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XI.2007 г. по ф.д. № 5719/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Снекерсервиз А. С. ексклузив“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Подвис 28, вх. В, ет. 7, ап. 65, с предмет на дейност: търговия със стоки на едро и дребно, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, внос и износ на стоки, транспортни, туристически (след лиценз), хотелиерски (след лиценз), рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, сделки с интелектуална собственост, управление и търговия с недвижими имоти и наемни отношения, строителство и строително-монтажна дейност, копирни услуги, ремонтна и сервизна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и Терие Лундгрен и се управлява и представлява от X.X.X..

49494

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.XI.2007 г. по ф.д. № 5559/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Алдо травел“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Радост, бл. 7, вх. Б, ет. 6, ап. 45, с предмет на дейност: туризъм, търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, транспортна дейност в страната и в чужбина (след разрешение), комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X.-X., която го управлява и представлява.

49495

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.XI.2007 г. по ф.д. № 4698/2007 вписа промяна за „Амадеус 3“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; променя фирмата на „Амадеус 3“ – ООД; вписва като съдружници и управители Даниел Харис и Ейми Харис, които ще управляват и представляват дружеството заедно и поотделно.

49496

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.2007 г. по ф.д. № 5835/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Мираж 7“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Отец Паисий 58, ап. 132, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен и/или обработен вид, комисионна, лизингова, складова и спедиционна дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство на сгради и съоръжения, търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина, консултантска дейност по целия предмет на дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала „Самтик ЛТД“ и се управлява и представлява от X.X.X..

49497

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.XI.2007 г. по ф.д. № 5588/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Бохеми“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Петко Стайнов 12, вх. 11, ап. 10, с предмет на дейност: отдаване под наем на движими и недвижими вещи, строителство, ремонт, обзавеждане. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

49498

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XI.2007 г. по ф.д. № 27/2006 вписа промени за „Техногруп“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X.; вписва нов адрес на управление ул. Зора 14А.

49499

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.Х.2007 г. по ф.д. № 5306/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Макс билд“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Младост, бл. 110, вх. 4, ет. 6, ап. 12, с предмет на дейност: строителство и строително предприемачество – покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество в полза на местни и чуждестранни физически и юридически лица в областта на търговията с недвижими имоти, рекламна дейност – изработване и разпространение на печатни, електронни, мултимедийни и други реклами, рекламни издания, рекламни предмети, хотелиерска и ресторантьорска дейност, туристическа и туроператорска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос-износ на стоки, комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешна и външна търговия, продажба на стоки от собствено производство, складови сделки, стоков контрол, маркетинг, информационни, програмни, импресарски, посреднически и консултантски услуги, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват.

49500

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.Х.2007 г. по ф.д. № 2368/2001 вписа промяна за „Еди – 95“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик X.X.X.; вписва като едноличен собственик X.X.X..

49501

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.Х.2007 г. по ф.д. № 4222/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Миралекс 2007“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, к.к. Златни пясъци, комплекс „Иглика – 1“, ап. Д-19, с предмет на дейност: покупка и продажба на стоки или други вещи с цел препродажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, сделки с недвижими имоти, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

49502

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.XI.2007 г. по ф.д. № 480/2001 вписа промяна за „Естел козметик“ – ЕООД: вписва нов адрес на управление ул. Струга 29.

49503

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.XI.2007 г. по ф.д. № 5569/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Ариел 7“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Подвис 32, вх. В, ап. 12, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, консултантска и експертна дейност, комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност, търговско представителство и посредничество, туристическа дейност (след лиценз), хотелиерство и ресторантьорство, маркетинг и мениджмънт услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

49504

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 5418/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Пинк 1“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Велес 7, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: туристическа дейност, ресторантьорство, търговска, строителна, посредническа, производствена дейност, транспортни услуги, внос-износ и реекспорт на стоки и услуги, рекламна дейност, търговско представителство, търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, хранителни стоки, стоки за бита и продукция на леката промишленост, парфюмерия и козметика, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, организация на търговска дейност, предприемаческа и ремонтна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Дебора Уилиамс, Стейси-Ан Пени и Катерина Кийнс и се управлява и представлява от Дебора Уилиамс.

49505

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 5419/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „РИБ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Велес 7, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, ресторантьорство, комисионна, спедиционна, лизингова и складова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска и туристическа дейност (след лиценз), строително предприемачество, търговия с недвижими имоти. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Роджър Иън Бътчър, който го управлява и представлява.

49506

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.XI.2007 г. по ф.д. № 5637/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Турс със сърце“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Софроний Врачански 7, ет. 1, с предмет на дейност: туризъм, посредничество, представителство и агентиране, сделки с недвижими имоти, туроператор и турагент (след лицензиране). Дружеството е с капитал 5040 лв., със съдружници Ангелика Лизелоте Цьолнер, Янко Цьолнер и Корнелия Майер и се управлява и представлява от Бернд Лотар Цьолнер.

49507

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.XI.2007 г. по ф.д.№ 5537/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Електра студио“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Цани Гинчев 18, с предмет на дейност: производство на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, строителна, монтажна и ремонтна дейност, вкл. ремонт на автомобили, автотенекеджийски и бояджийски услуги, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, организиране и извършване на превоз на пътници и товари в страната и в чужбина (след лиценз), външнотърговска дейност, рекламни и информационни услуги, комисионни сделки, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, сделки с интелектуална собственост, инвеститорска и снабдителска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

49508

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XI.2007 г. по ф.д. № 5696/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Ай Ти билд“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Генерал Цимерман 56, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: търговско представителство и посредничество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, строителство, посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, строителни, строително-ремонтни и проектантски услуги, хотелиерство и ресторантьорство (след получаване на лиценз), покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни и превозни сделки и услуги, рекламни и информационни услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик X.X.X., който го управлява и представлява.

49509

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 5674/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Смарт инвестмънт“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Братя Бъкстон 1, ап. 7, с предмет на дейност: проектиране, строеж, покупка и продажба на недвижими имоти, обработка, внос, износ, покупка, продажба, реализация и транспорт на стоки, комисионерска, спедиторска и складова дейност, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговска дейност, консултантски услуги, рекламна и информационна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

49510

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XI.2007 г. по ф.д. № 5570/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Реа пропърти“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Рали Мавридов 7, вх. 7, ет. 5, ап. 34, с предмет на дейност: търговско представителство и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешно- и външнотърговска дейност, консултантска, експертна, финансова дейност, комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туристическа, рекламна и информационна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5100 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

49511

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 4199/2005 вписа промяна за „Хай – тех рисърч енд консултинг“ – ЕООД: вписва нов адрес на управление – Варна, ул. Александър Дякович 16, ет. 6, мезонет 3.

50268

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 2759/2007 вписа промяна за „БГ агро“ – АД: вписва увеличение на капитала от 14 530 000 на 40 357 440 лв. чрез непарична вноска чрез издаване на 25 827 440 нови обикновени поименни с право на глас всяка една акция с номинална стойност 1 лв.

50269

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.ХI.2007 г. по ф.д. № 5624/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Христина“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Доктор Басанович 59, ет. 3, ап. 81, и с предмет на дейност: експлоатация и търговска дейност, развивана и упражнявана в заведения за хранене и развлечения, производство и/или покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, хотелиерска и ресторантьорска дейност, сделки с недвижими имоти, туристическа дейност и туроператорски услуги, като всички дейности от предмета на дейност, които са с особен лицензионен или регистрационен режим, ще бъдат упражнявани след издаване на съответните разрешителни. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

50270

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.ХI.2007 г. по ф.д. № 4490/98 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Узай парке“ – ООД: вписва като управител Махмут Речпер, който ще представлява дружеството заедно и поотделно с другия управител Акчи Казъм.

50271

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 5547/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Равес – 5“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Емануил Манолов 35, ет. 1, и с предмет на дейност: автоелектроуслуги, търговия и ремонт на електронни компоненти, ремонт на ел. инсталации, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерска (след лиценз), туристическа (след лиценз), рекламна (след лиценз), информационна, маркетингова дейност, търговия на едро и дребно, сделки с интелектуална собственост. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

50272

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 2484/2007 вписа промяна за „Сервиз груп“ – ООД: вписва промяна във фирмата на „Сервиз груп“ – ЕООД; вписва нов адрес на управление – ул. Граф Игнатиев 17, офис 5; заличава като управител и представляващ X.X.X..

50273

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 3886/2004 вписа промени за „Ди енд Ви пласт“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; заличава като управител и представляващ X.X.X.; вписва като управител и представляващ X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството заедно и поотделно с вписания управител X.X.X..

50274

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 5320/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Релокейт България“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Владислав Варненчик 112, ет. 2, и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туристически услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен транспорт, програмна и рекламна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Финли Филип Хунтър, който го управлява и представлява.

50275

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.ХI.2007 г. по ф.д. № 5586/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Неофитос Димостенус“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Велико Христов 37, ет. 2, ап. 6, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, както и всякакъв друг вид търговски сделки, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Неофитос Димостенус, който го управлява и представлява.

50276

Промени настройката на бисквитките