Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 108 от 24.XII

 

МИНИСТЕРСТВО НА НАУКАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО

ЗАПОВЕД № РД-14-31 от 13 декември 1993 г.

На основание чл. 10, ал. 3 от Закона за народната просвета нареждам:

1. Откривам Национален център за извънкласни и извънучилищни дейности при Министерството на науката и образованието като юридическо лице със седалище София.

2. Определям предмет на дейност: организиране и координиране изпълнението на държавната политика в областта на извънкласните и извънучилищните дейности, осигуряване информационно дейността, разработване на анализи и прогнози за развитие на дейността, организиране и провеждане на националните олимпиади по учебни предмети и финансиране на национални прояви, административно-стопанско ръководство и финансово-счетоводно обслужване на централно подчинените звена и методически ръководства на общинските детски комплекси.

3. Определям численост на персонала 29 щатни бройки, в която се включва числеността на персонала на съществуващото звено за финансиране на детските дейности.

4. Назначавам за временно изпълняващ длъжността директор на Националния център за извънкласни и извънучилищни дейности до провеждане на конкурс X.X.X., който в двумесечен срок да внесе за одобряване в Министерството на науката и образованието правилник за организацията и дейността на центъра.

Министър: М. Тодоров

22186

 

ЗАПОВЕД № РД-14-32 от 13 декември 1993 г.

На основание чл. 10, ал. 3 от Закона за народната просвета нареждам:

1. Откривам Учебно-опитно поле при Министерството на науката и образованието като самостоятелно звено със седалище София и с предмет на дейност: стопанска и учебна дейност за нуждите на средното и висшето образование.

2. Предоставям за стопанисване и управление 300 дка земя в кв. Враждебна, община Кремиковци, адрес София, бул. Ботевградско шосе 47 (местност Кантона), сгради, временни постройки и инвентар по опис.

3. Определям численост на персонала 19 щатни бройки.

Учебно-опитното поле при МНО е на частично бюджетно финансиране в размер 50 на сто от средствата, необходими за осъществяване на дейността му, и работи по специфична извънбюджетна приходно-разходна сметка.

4. Назначавам за временно изпълняващ длъжността директор на Учебно-опитното поле при МНО до провеждането на конкурс X.X.X., който в едномесечен срок да внесе за одобряване в Министерството на науката и образованието правилник за организацията и дейността на Учебно-опитното поле.

Министър: М. Тодоров

22187

 

ЗАПОВЕД № РД-14-33 от 13 декември 1993 г.

На основание чл. 10, ал. 3 от Закона за народната просвета нареждам:

1. Откривам Национален център за ученически отдих и туризъм при Министерството на науката и образованието като юридическо лице със седалище София.

2. Определям предмет на дейност: организиране изпълнението на държавната политика в областта на ученическия отдих и туризъм у нас и в чужбина, координиране дейността на всички организации по отношение на целогодишното използване на материално-техническата база, екскурзионното летуване, ресурсното осигуряване на дейността и връзките с чужбина, извършване на информационни услуги, анализи и прогнози за развитие на дейността, административно-стопанско ръководство на регионалните звена и финансово-счетоводно обслужване на ученическия отдих и туризъм.

3. Определям численост на персонала 10 щатни бройки.

4. Назначавам за временно изпълняващ длъжността директор на Националния център за ученически отдих и туризъм до провеждане на конкурс X.X.X., който в двумесечен срок да внесе за одобряване в Министерството на науката и образованието правилник за организацията и дейността на центъра.

Министър: М. Тодоров

22188

 

ЗАПОВЕД № РД-14-34 от 13 декември 1993 г.

На основание чл. 10, ал. 3 от Закона за народната просвета нареждам:

1. Откривам служби за планиране и финансиране на дейности по просветата като юридически лица със седалище София, както следва:

а) служба “Планиране и финансиране на регионални звена” с численост на персонала 5 щатни бройки и регионални поделения в населени места по списък съгласно приложението;

б) служба “Планиране и финансиране на професионални учебни заведения и кабинети за професионално ориентиране” с численост на персонала 15 щатни бройки;

в) служба “Планиране и финансиране на социално-педагогическите интернати, възпитателните училища интернати и помощните училища” с численост на персонала 11 щатни бройки.

2. Определям предмет на дейност на службите: планиране и координиране на дейностите, финансиране и контрол по изпълнение на бюджетите за звената в съответните дейности, административно-стопанско ръководство, счетоводно отчитане и обслужване на дейностите, информационно осигуряване, разработване на анализи и прогнози за развитие на дейностите, контрол по използване на материално-техническата база, организация и нормиране на труда и работната заплата.

3. Назначавам за временно изпълняващ длъжността директор на службите по т. 1 до провеждането на конкурс, както следва:

а) на служба “Планиране и финансиране на регионални звена” X.X.X.;

б) на служба “Планиране и финансиране на професионални учебни заведения и кабинети за професионално ориентиране” X.X.X.;

в) на служба “Планиране и финансиране на социално-педагогическите интернати, възпитателните училища интернати и помощните училища” X.X.X..

4. Директорите на службите в двумесечен срок да внесат за одобряване в Министерството на науката и образованието правилници за организацията и дейността на службите.

Министър: М. Тодоров

Приложение

Списък на населените места за поделенията на служба “Планиране и финансиране на регионалните звена”

Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, Силистра, Смолян, София-град, София-регион, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

22189

 

МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

ЗАПОВЕД № 1121 от 9 декември 1993 г.

На основание чл. 25, ал. 2 от Закона за защита на природата и с оглед прилагането на чл. 24, ал. 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи определям защитените природни обекти с международно и национално значение за опазване на биоразнообразието, за науката и културата, както следва:

I. Защитени природни обекти с международно значение:

природна забележителност “Дуранкулак” - община Шабла.

II. Защитени природни обекти с национално значение:

1. природна забележителност “Еркюприя” - община Чепеларе,

2. природна забележителност “Находище на бодливо сграбиче” - община Айтос,

3. защитена местност “Кайлъка” - община Плевен,

4. историческо място “Урвич” - община Ботевград,

5. историческо място “Урвич” - община Панчарево,

6. историческо място “Скобелевия парк” - община Плевен,

7. историческо място “Костина” - община Тетевен.

Министър: В. Босевски

22182

 

МИНИСТЕРСТВО НА ТЪРГОВИЯТА

ЗАПОВЕД № РД 21-262 от 24 ноември 1993 г.

На основание чл. 33 във връзка с чл. 30, ал. 1 ЗППДОбП, чл. 2, ал. 1 и 2 от Наредбата за конкурсите (обн., ДВ, бр. 68 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) и Решение № 46 от 19.Х.1993 г. на Агенцията за приватизация за приватизация на автосервиз “Дружба 1”, обособена част от “Хеброс - Авто” - ЕООД, Пловдив (ДВ, бр. 104 от 1993 г.), нареждам:

1. Да се проведе конкурс за приватизиране на автосервиз “Дружба 1” - Пловдив, обособена част от имуществото на “Хеброс - Авто” - ЕООД, Пловдив.

2. Да се считат за утвърдени следните конкурсни условия:

а) запазване основния предмет на дейност в срок 3 години от прехвърляне на собствеността;

б) не се допуска продажба на приватизирания обект за срок 3 години от прехвърляне на собствеността;

в) представяне на бизнеспрограма за развитие на обекта, включваща размера на допълнителни инвестиции и броя на работните места, които ще бъдат запазени (разкрити);

г) кандидатите да притежават професионален опит в областта на основния предмет на дейност на обекта;

д) покупната цена се заплаща в 30-дневен срок от датата на подписване на договора, в който момент се осъществява и прехвърлянето на собствеността.

Министър: В. Карабашев

20903

 

ЗАПОВЕД № РД 21-289 от 15 декември 1993 г.

На основание чл. 33 във връзка с чл. 30 ЗППДОбП, чл. 2, ал. 1 от ПМС № 155 от 1992 г. (обн., ДВ, бр. 68 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 14 и 30 от 1993 г.) и Решение № 45 от 19.Х.1993 г. на Агенцията за приватизация за приватизиране на незавършен автосервиз, обособена част от “Габрово - Авто” - ЕООД, Габрово (ДВ, бр. 104 от 1993 г.), нареждам:

1. Да се проведе конкурс за приватизиране на незавършен автосервиз, обособена част от “Габрово - Авто” - ЕООД, Габрово.

2. Да се считат за утвърдени следните конкурсни условия:

а) представяне на бизнеспрограма за развитие на дейността за срок 3 години от прехвърляне на собствеността;

б) инвестиции с оглед завършване на обекта и осъществяване на екологически чисто производство;

в) поемане от потенциалния купувач на задълженията на “Габрово - Авто” - ЕООД, Габрово, към X.X. банка - клон Габрово. Схемата за погасяване на дълга е елемент на конкурсната оферта.

Приватизационен способ: продажба чрез конкурс. Начинът на заплащане на цената е елемент на конкурсната оферта.

Министър: В. Карабашев

22236

 

ЗАПОВЕД № РД 21-290 от 15 декември 1993 г.

На основание чл. 3 и чл. 6, ал. 6 от Наредбата за търговете (ДВ, бр. 50 от 1992 г.) във връзка с чл. 2, ал. 1 от ПМС № 155 от 1992 г. (обн., ДВ, бр. 68 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 14 и 30 от 1993 г.) и Заповед № РД 21-181 от 9.IX.1993 г. за приватизиране на автосервиз “Плиска” - гр. Плиска, обособена част от “Шумен - авто” - ЕООД, Шумен (ДВ, бр. 79 от 1993 г.), нареждам:

1. Да се проведе на 27.I.1994 г. в “Шумен - авто” - ЕООД, Шумен, повторен търг с явно наддаване за продажба на имуществото на автосервиз “Плиска” - гр. Плиска, при следните условия:

а) начална цена 405 000 лв.;

б) депозит за участие в размер 10% от началната цена - 40 500 лв., да се внася по банкова сметка № 661 100 026-3, БНБ - София;

в) цената да се изплати веднага след сключването на договора по банкова сметка № 661 100 026-3, БНБ - София.

2. Утвърждавам тръжната документация и договора за продажба.

3. Документацията по провеждането на търга да се съхранява в Министерството на търговията, управление “Приватизация”.

4. Информация за условията за провеждане на търга и начина за представяне на предложенията да се подготви от управление “Приватизация” на Министерството на търговията.

5. Възлагам на управителя на “Шумен - авто” - ЕООД, Шумен, да организира провеждането на повторен търг за продажба на имуществото на автосервиз “Плиска” - гр. Плиска, съгласно Наредбата за търговете.

Министър: В. Карабашев

22237

АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 49 от 13 декември 1993 г.

за приватизация на БСНПО “Буллат”

На основание чл. 3, ал. 1, т. 2 ЗППДОбП Агенцията за приватизация

РЕШИ:

Прекратява процедурата за приватизация на БСНПО “Буллат”.

Решението отменя Решение № 12 от 29.III.1993 г. (ДВ, бр. 29 от 1993 г.)

Изпълнителен директор: Р. Инджова

22514

 

РЕШЕНИЕ № 50 от 17 декември 1993 г.

за приватизация на ЕООД “Газобетон” - София

На основание чл. 3, ал. 1, т. 2, чл. 23, чл. 25, ал. 2 във връзка с чл. 25, ал. 1, т. 4 и т. 3 ЗППДОбП и чл. 3 от Наредбата за реда за придобиване при облекчени условия на акции и дялове, собственост на държавата и общините (ДВ, бр. 81 от 1992 г.) Агенцията за приватизация

РЕШИ:

1. Открива процедура за приватизация на ЕООД “Газобетон” - София.

2. Продажбата на дялове ще се извърши след преки преговори с потенциални купувачи.

3. Обявява 1.I.1994 г. за начална дата за продажба на общ дял при облекчени условия. Декларации за придобиване на общ дял се подават в тримесечен срок в дружеството.

4. Забранява извършването на разпоредителни сделки с имуществото на дружеството.

Изпълнителен директор: Р. Инджова

22602

 

СТОЛИЧНА ОБЩИНСКА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 29 от 17 декември 1993 г.

На основание чл.3, ал. 1 от Наредбата за търговете (обн., ДВ, бр. 50 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) във връзка с Решение № 2 от 16.IX.1993 г. на Столичния общински съвет Столичната общинска агенция за приватизация

РЕШИ:

Да се проведе на 3.II.1994 г. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, търг с явно наддаване за продажба на бакалия, ул. Ламби Кандев 64 - обособена част от ОФ “Хранителни стоки”, при следните условия:

1. начална цена - 900 000 лв.;

2. депозитът за участие - 10% от началната цена, или 90 000 лв., да се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация - 421 100 393 7, ТБ “София” - АД, или в брой;

3. цената да се изплати след сключване на договора за продажба при предвидените в него условия по банкова сметка 421 100 393 7, ТБ “София”­АД.

Председател на Надзорния съвет:

Кр. Силгиджиян

22610

 

РЕШЕНИЕ № 30 от 17 декември 1993 г.

На основание чл.3, ал. 1 от Наредбата за търговете (обн., ДВ, бр. 50 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) във връзка с Решение № 2 от 16.IX.1993 г. на Столичния общински съвет Столичната общинска агенция за приватизация

РЕШИ:

Да се проведе на 3.II.1994 г. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, търг с явно наддаване за продажба на магазин за месо, ул. Ламби Кандев 64 - обособена част от ОФ “Хранителни стоки”, при следните условия:

1. начална цена - 1 000 000 лв.;

2. депозитът за участие - 10% от началната цена, или 100 000 лв., да се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация - 421 100 393 7, ТБ “София” - АД, или в брой;

3. цената да се изплати след сключване на договора за продажба при предвидените в него условия по банкова сметка 421 100 393 7, ТБ “София”­АД.

Председател на Надзорния съвет:

Кр. Силгиджиян

22611

 

РЕШЕНИЕ № 31 от 17 декември 1993 г.

На основание чл. 3, ал. 1 от Наредбата за търговете (обн., ДВ, бр. 50 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) във връзка с Решение № 2 от 16.IX.1993 г. на Столичния общински съвет Столичната общинска агенция за приватизация

РЕШИ:

Да се проведе на 26.I.1994 г. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, повторен търг с явно наддаване за продажба на бакалия, ж.к. Люлин, 10 м.р., бл. 121П - обособена част от ОФ “Хранителни стоки”, при следните условия:

1. начална цена - 1 900 000 лв.;

2. депозитът за участие - 10% от началната цена, или 190 000 лв., да се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация - 421 100 393 7, ТБ “София” - АД, или в брой;

3. цената да се изплати след сключване на договора за продажба при предвидените в него условия по банкова сметка 421 100 393 7, ТБ “София”­АД.

Председател на Надзорния съвет:

Кр. Силгиджиян

22612

 

РЕШЕНИЕ № 32 от 17 декември 1993 г.

На основание чл. 3, ал. 1 от Наредбата за търговете (обн., ДВ, бр. 50 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) във връзка с Решение № 2 от 16.IX.1993 г. на Столичния общински съвет Столичната общинска агенция за приватизация

РЕШИ:

Да се проведе на 9.II.1994 г. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, търг с явно наддаване за продажба на бакалия, ул. Тодорини кукли, бл. 1 - обособена част от ОФ “Хранителни стоки”, при следните условия:

1. начална цена - 2 800 000 лв.;

2. депозитът за участие - 10% от началната цена, или 280 000 лв., да се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация - 421 100 393 7, ТБ “София” - АД, или в брой;

3. цената да се изплати след сключване на договора за продажба при предвидените в него условия по банкова сметка 421 100 393 7, ТБ “София”­АД.

Председател на Надзорния съвет:

Кр. Силгиджиян

22613

 

РЕШЕНИЕ № 33 от 17 декември 1993 г.

На основание чл. 2, ал. 1 и 2 от Наредбата за конкурсите (обн., ДВ, бр. 68 от 1992 г.; изм. и доп., бр. 30 от 1993 г.) и Решение № 2а от 16.IX.1993 г. на Столичния общински съвет Столичната общинска агенция за приватизация

РЕШИ:

1. Да се проведе конкурс за приватизация на Търговски комплекс, ж.к. Люлин, 1 м.р. - обособена част от ОФ “Хранителни стоки”.

2. Определят се следните конкурсни условия:

а) запазване на търговското предназначение на обекта, включително продажба на хранителни стоки и стоки за бита като основна дейност за срок 5 години от преминаване на собствеността;

б) участниците се ангажират в договора за покупко-продажба с предложените в бизнесплана разработки, включително и възможности за развитие на нови дейности, свързани с условието по т. 2, буква “а”, и представят доказателства за осъществяването им;

в) осигуряване на не по-малко от 20 работни места за срок 5 години - чрез запазване на определен брой работни места, считано от момента на прехвърляне на собствеността и създаване на нови работни места в срок не повече от 6 месеца след прехвърляне на собствеността. Участниците предлагат схема за срока и етапите по изпълнение на условието;

г) заплащането на цената от спечелилия конкурса участник да стане в срок до 60 календарни дни от сключването на договора. Въводът във владение се извършва в 14-дневен срок от заплащане на 50% от цената, правото върху обекта преминава с пълното заплащане на цената. Участниците в конкурса представят схема относно сроковете и начина на плащане;

д) забрана за отчуждаване собствеността на обекта за срок 5 години от прехвърляне на собствеността.

3. Условията по т. 2, букви “а” и “б” се определят за приоритетни.

Председател на Надзорния съвет:

Кр. Силгиджиян

22614

 

ОБЩИНИ

 

СТОЛИЧНА ГОЛЯМА ОБЩИНА

Решение за изменение на Решение № 1г

от 30 юни 1993 г. за откриване процедура за приватизация на ресторант “Ропотамо”, обособена част от “Средец” - ЕООД, София

(ДВ, бр. 62 от 1993 г.)

В т. 1 думите “с право на собственост върху терена” се заменят със “с припадащата се част от правото на строеж”.

Председател: П. Станков

22615

 

ОБЩИНА - ГР. ЕЛХОВО

РЕШЕНИЕ № 1 от 26 февруари 1993 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 4 от Наредбата за търговете (ДВ, бр. 50 от 1992 г.) Общинският съвет - Елхово,

РЕШИ:

1. Да се проведе на 27.I.1994 г. в общината търг с явно наддаване за продажба на ресторант “Тунджа”, обособена част от “Хлебопроизводство и търговия” - ЕООД, Елхово, при следните условия:

а) начална цена - 1 120 000 лв.;

б) депозит за участие в размер 10% от началната цена, или 112 000 лв., да се внесе по банкова сметка № 562-100-063-3, ОББ ­ София - АД, клон Елхово;

в) цената да се изплати в деня на сключване на договора за продажба по банкова сметка № 562-104-063-010-2, ОББ­София­АД, клон Елхово.

2. Тръжната документация и договорът за продажба да се считат за утвърдени.

За председател: П. Динкова

22508

 

ОБЯВЛЕНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ

 

ОБЩИНИ

16. - Столичната голяма община на основание чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за застроителен и регулационен план на местността Гевгелийски квартал, София, който е изложен в ТОА “Илинден”, кв. Захарна фабрика, бл. 51А, вх.Б, отдел “Строителство и архитектура”. На основание чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта до общината.

22509

904. - Общинската поземлена комисия - Благоевград, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Мощанец (ЕКНМ 49179), Софийска област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22246

1402. - Общинската поземлена комисия - гр. Брагицово, Пловдивска област, на основание чл. 24, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Жребичко (ЕКНМ 29522), Пловдивска област, който е изложен в кметството му. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта.

22573

1099 - Общинската поземлена комисия - гр. Ген. Тошево, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че са одобрени коригираните проекти на плановете за земеразделяне на землищата на града (ЕКНМ 14711) и на селата Чернооково (ЕКНМ 81219) и Писарево (ЕКНМ 56509), които са изложени в кметствата на селищата. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрените планове за земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до Окръжния съд - Добрич. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22580

332. - Община - гр. Добрич, на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № 1737 от 24.XI.1993 г. на кмета на общината е одобрен проектът за частична актуализация на застроителния и регулационен план на централната градска част в граници по ул. 25 септември в частта между пл. Свобода и бул. Добруджа, съставляващ значителна част по плана на града, който е изложен в общината. На основание чл. 138, ал. 1 ЗТСУ недоволните могат да обжалват плана при условията на ЗАП пред Окръжния съд - Добрич.

22390

653. - Общинската поземлена комисия - гр. Котел, Бургаска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Братан (ЕКНМ 06135), Бургаска област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22578

359. - Общинската поземлена комисия - гр. Криводол, област Монтана, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изработени проекти на плановете за земеразделяне на землищата на селата Фурен (ЕКНМ 76175) и Галатин (ЕКНМ 14390), които са изложени в кметствата на селата. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22577

138. - Общинската поземлена комисия - гр. Летница, Ловешка област, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че са одобрени коригираните проекти на плановете за земеразделяне на землищата на гр. Летница (ЕКНМ 43476) и на с. Кърпачево (ЕКНМ 40943), които са изложени в общината и кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрените планове на земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22574

117. - Общинската поземлена комисия - гр. Луковит, Ловешка област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Карлуково (ЕКНМ 36511), Ловешка област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22245

3207. - Общинската поземлена комисия - гр. Пазарджик, Пловдивска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изработени проекти на плановете за земеразделяне на землищата на селата Алеко Константиново (ЕКНМ 00254) и Говедаре (ЕКНМ 15271), Пловдивска област, които са изложени в кметствата на селата. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проектите на плановете за земеразделяне.

22510

2345. - Общинската поземлена комисия - гр. Попово, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на землището на с. Дриново (ЕКНМ 23738), който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план на земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до Окръжния съд - Търговище. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22569

2346. - Общинската поземлена комисия - гр. Попово, Русенска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Кардам, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта пред общинската поземлена комисия.

22568

231. - Общинската поземлена комисия - гр. Пордим, Ловешка област, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на землището на с. Борислав (ЕКНМ 05493), Ловешка област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план за земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22564

231а. - Общинската поземлена комисия - гр. Пордим, Ловешка област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изготвени проекти на плановете за земеразделяне на землищата на селата Одърне (ЕКНМ 53446) и Згалево (ЕКНМ 30590), които са изложени в кметствата им. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проектите пред общинската поземлена комисия.

22565

948. - Общинската поземлена комисия - гр. Русе, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изготвен проект на плана за земеразделяне на землището на кв. Долапите, който е изложен в кметството. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред комисията по проекта на плана за земеразделяне.

22571

1023. - Общинската поземлена комисия - гр. Силистра, Русенска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изготвен проект на плана за земеразделяне на с. Иширково (ЕКНМ 58699), който е изложен в кметството му. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения до общинската поземлена комисия.

22248

52. - Общинската поземлена комисия - гр. Смядово, Варненска област, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на землището на с. Кълново (ЕКНМ 40840), който е изложен в кметството му. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план на земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22572

342. - Общинската поземлена комисия - гр. Стралджа, Бургаска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Недялско (ЕКНМ 46303), Бургаска област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22579

568. - Общинската поземлена комисия - гр. Сунгурларе, Бургаска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изработени проекти на плановете за земеразделяне на землищата на селата Горово (ЕКНМ 17049), Терзийско (ЕКНМ 72299), Лозица (ЕКНМ 44149), Завет (ЕКНМ 30051) и Лозарево (ЕКНМ 44029), които са изложени съответно за Горово и Лозица в кооперативните им магазини, а за Терзийско, Завет и Лозарево - в кметствата на селата. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проектите на плановете за земеразделяне.

22567

886. - Общинската поземлена комисия - гр. Търговище, Русенска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изготвени проекти на плановете за земеразделяне на землищата на селата Макариополско (ЕКНМ 46190), Буховци (ЕКНМ 07154), Руец (ЕКНМ 63241) и Преселец (ЕКНМ 58195), Русенска област, които са изложени в кметствата на съответните села. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проектите на плановете за земеразделяне.

22566

3002. - Общинската поземлена комисия - гр. Хасково, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на землището на с. Стойково (ЕКНМ 69359), който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план за земеразделяне могат да се подават в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица-проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

22512

3004. - Общинската поземлена комисия - гр. Хасково, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изготвени проекти на плановете за земеразделяне на селата Подкрепа (ЕКНМ 57042) и Любеново (ЕКНМ 44553), които са изложени в кметствата на селата. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проектите пред общинската поземлена комисия.

22511

9. - Община - гр. Харманли, на основание чл. 39, ал. 1, т. 1 ППЗЕК и чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че са изработени кадастрален план и проект за застроителен и регулационен план на с. Остър камък, Хасковска област, които са изложени в кметството. На основание чл. 40 ППЗЕК и чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по кадастралния план и проекта за застроителен и регулационен план пред общината.

22576

508. - Общинската поземлена комисия - гр. Шумен, Варненска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Черенча (ЕКНМ 80546), Варненска област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22570

12. - Община - с. Аксаково, Варненска област, на основание чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за застроителен и регулационен план на с. Припек, Варненска област, който е изложен в отдел ТСУ на общината. На основание чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по проекта до общината.

22581

1035. - Общинската поземлена комисия - с. Аксаково, Варненска област, на основание чл. 25, ал. 1 ППЗСПЗЗ съобщава, че е изработен проект на плана за земеразделяне на землището на с. Ботево (ЕКНМ 05829), Варненска област, който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 2 ППЗСПЗЗ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения пред общинската поземлена комисия по проекта на плана за земеразделяне.

22247

122. - Община - с. Гърмен, Софийска област, на основание чл. 39, ал. 1 ППЗЕК и чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че са изработени кадастрален план и проект за застроителен и регулационен план на с. Ореше, Софийска област, които са изложени в кметството на селото. На основание чл. 40 ППЗЕК и чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по кадастралния план и проекта за застроителен и регулационен план до общината.

22575

 

СЪДИЛИЩА

Хасковският окръжен съд призовава съдружниците в СД “Динекс” X.X.X. с последен адрес с. Лозен, община Любимец, X.X.X. - София, Студентски град, ул. Хр. Ботев 8, X.X.X. и X.X.X. - София, ул. Цар Симеон 166, X.X.X. - София, ул. Княз Борис I, бл. 46, и X.X.X. - София, ул. Уилям Гладстон, бл. 8, сега с неизвестни адреси, да се явят в съда на 24.II.1994 г. в 9 ч. като ответници по гр.д. № 206/92, заведено от ПК “Единство” - Хасково, за иск за 78 292 лв. Ответниците да посочат съдебни адреси в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22582

Бургаският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес с. Дебелт, Бургаска област, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 24.I.1994 г. в 9 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 2826/93, заведено от X.X.X., X.X.X. и X.X.X. от Бургас, по чл. 14, ал. 4 ЗСПЗЗ. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22384

Бургаският районен съд призовава X.X.X. Ерера с последен адрес Бургас, ул. Цариградска 64, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 31.I.1994 г. в 11 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 4392/93, заведено от X.X.X. със същия адрес, по чл. 86 СК. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22385

Варненският районен съд, 19 състав, призовава X.X.X. с последен адрес Варна, ул. Филарет 11, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 3.II.1994 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 2154/92, заведено от “Интерхотел” - АД, София, за иск. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22588

Пловдивският районен съд, 9 гр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес Пловдив, ул. Десети конгрес 5, бл. 3, вх. Б, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 10.II.1994 г. в 10 ч. и 30 мин. като ответница по гр.д. № 10229/93, заведено от Районна прокуратура - Пловдив, за иск по чл. 74, ал. 2 СК. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа рпи условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22587

Русенският районен съд, 4 гр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес с. Мартагоново, Русенска област, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 21.II.1994 г. в 8 ч. и 15 мин. като ответница по гр.д. № 3279/93, заведено от X.X.X. от с. Голямо Враново, за увеличение на издръжка. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22241

Русенският районен съд, 1 бр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес Русе, Здравец-север II, бл. Потсдам II, вх. Г, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 2.II.1994 г. в 8 ч. и 15 мин. като ответница по гр.д. № 513/93, заведено от X.X.X. от Русе, за развод. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22388

Софийският районен съд, бр. колегия, 92 състав, призовава X.X.X.-X. с последен адрес София, бул. Климент Охридски 33, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 21.II.1994 г. в 9 ч. като ответница по гр.д. № 285/93, заведено от X.X.X. от София, за развод. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22505

Софийският районен съд, 42 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Ив. Вазов, бл. 37, вх. А, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 11.II.1994 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответница по гр.д. № 676/92, заведено от I районна прокуратура София по чл. 106, ал. 5 и чл. 75, ал. 2 СК. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22583

Търговищкият районен съд призовава X.X.X. и X.X.X. с последен адрес с. Ловец, Русенска област, сега с неизвестни адреси, да се явят в съда на 25.II.1994 г. в 9 ч. като ответници по гр.д. № 1957/93, заведено от X.X.X. от с. Ловец, по чл. 19, ал. 3 ЗЗД. Ответниците да посочат съдебни адреси, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

22389

 

Благоевградският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 4430 от 3.XII.1993 г. по ф.д. № 63/89 вписа промяна в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС “Благоевград” - Благоевград (обявление № 799, ДВ, бр. 14/90): заличава X.X.X. и X.X.X. и на тяхно място вписва X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22503

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 4911 от 14.VIII.1992 г. вписа в регистъра за еднолични търговци прехвърляне предприятието с фирма “Ятрос Василико” от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма “Янтрос Василико - X.X.” със седалище и адрес на управление гр. Царево, ул. Михаил Герджиков 58А.

13936

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2999 от 27.V.1993 г. по ф.д.№ 2999/93, р. 1, т. 4, парт. 159, стр. 58, дружество с ограничена отговорност “Олимпия 93” - ООД, със седалище и адрес на управление Айтос, ул. Петър Станев 2, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, външнотърговска дейност, реекспорт и реимпорт, бартерни и компенсационни сделки, вътрешен и международен туризъм, кафе-аперитиви, ресторантьорство и хотелиерство, поддръжка и зареждане с ГСМ на МПС, транспортна дейност в страната и в чужбина, строителство и строително-ремонтна дърводелска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, преводна дейност, експлоатация на електронни, забавни и развлекателни игри, експлоатация на минерални води, антиквариат (без скъпоценни камъни, благородни метали и паметници на културата). Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Георге Георгиадис.

14901

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и чл. 17 ЗППДОбП с решение № 1419 от 28.VI.1993 г. регистрира преобразуването на ДФ “Българска книга” - Велико Търново, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Българска книга” - ЕООД, със седалище Велико Търново, ул. Никола Габровски 24, ет. 3, и с предмет на дейност: търговия с книги, други печатни произведения, канцеларски материали, видеотехника и филми, грамофонни плочи, касети, стоки за бита; издателска дейност; външнотърговска дейност и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 9 489 000 лв., поема всички активи и пасиви на държавната фирма по баланса към 31.XII.1992 г. и се представлява от управителя X.X.X..

11288

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 115, т. 6 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3468/91 от 22.VI.1993 г. регистрира промяна за еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Техноресурс” - ЕООД, Горна Оряховица (обявление № 7532, ДВ, бр. 81/91): заличава X.X.X. и вписва за управител и представляващ дружеството X.X.X..

11289

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1484 от 21.VI.1993 г. регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Мистрал - МС” - ООД, със седалище Свищов, ул. Цар Освободител 76, вх. Б, и с предмет на дейност: проучване, проектиране, технически, инвеститорски и авторски надзор; строителство, строителни и хидроизолационни работи и услуги на всички видове сгради и съоръжения в страната и в чужбина; информационно обслужване в областта на проектирането и строителството; отчитане на строително-ремонтни и монтажни работи и услуги; ресторантьорство и хотелиерство; транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и в чужбина; туристически услуги, машинописни и канцеларски услуги; производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция; производство и реализация на промишлени и потребителски стоки, кухненска продукция, тестени и сладкарски изделия, търговска дейност, откриване на магазинна мрежа, внос и износ, търговско посредничество, представителство и агентство; експертни оценки и консултации по посочените дейности; други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителите X.X.X. и X.X.X..

11290

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1418 от 24.VI.1993 г. регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Ла рара” - ООД, със седалище Велико Търново, ул. Седми юли 25, вх. А, и с предмет на дейност: рекламно-издателска и консултантска дейност в страната и в чужбина; създаване, производство, експлоатиране на материални и нематериални блага в страната и в чужбина; търговска и комисионна дейност, представителство, посредничество и агентство на наши и чуждестранни физически и юридически лица и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок или друго прекратително условие, с капитал 52 000 лв. и се представлява от управителя X.X.X. и съдружниците X.X.X., X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

11291

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и чл. 3 ЗСДЧЛЗЧИ с решение № 1537 от 30.VI.1993 г. регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Евродельта” - ООД (изписва се и на латиница), с чуждестранно участие, със седалище Горна Оряховица, ул. М. Тодоров 30, и с предмет на дейност: производство, изкупуване, съхранение, преработка с цел продажба на всички разрешени със закон стоки и изделия; внос и износ на стоки и изделия, програмни продукти и др., незабранени със закон, в собствени или наети помещения; откриване на магазинна мрежа; извършване на всички разрешени със закон услуги на граждани и фирми; комисионна дейност, лизинг, маркетинг, рекламна дейност, внедряване и трансфер на нови изделия; информационни услуги, посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, откриване на търговски представителства в страната и в чужбина; спедиторска дейност, наемане и отдаване на всички видове транспортни средства, други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 54 000 лв. и се представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. от Украйна заедно и поотделно.

11388

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 261 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1170/92 от 24.VI.1993 г. регистрира преобразуването на дружество с ограничена отговорност “Интегра” - ООД, гр. Елена, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Интегра” - ЕООД, със седалище гр. Елена, ул. Осми март 14, с предмет на дейност: производство на стоки и предоставяне на всички видове услуги на населението; вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; инвестиционна, консултантска и проектантска дейност; всички стопански дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от собственика X.X.X..

11389

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 и чл. 192 ТЗ с решение № 4300/91 от 23.VI.1993 г. регистрира промени за еднолично акционерно дружество “Горна Оряховица - МС” - ЕАД, Горна Оряховица (обявление № 10090, ДВ, бр. 105/91): в наименованието - фирма “ДАД Горна Оряховица ­ МС” - ЕАД, Горна Оряховица, към “Металснаб ­ Холдинг” - АД - София; увеличение на капитала от 23 571 000 лв., в т.ч. 7 071 000 лв., собственост на “Металснаб ­ Холдинг” - АД - София, на 107 000 000 лв., разпределен в 107 000 акции, от които 30 % дялово участие на “Металснаб ­ Холдинг” - АД, София, или 32 100 000 лв. в 32 100 акции.

11390

Великотърновският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2112/91 от 3.XII.1993 г. регистрира промени в състава на ликвидационния съвет на “Янтрекс - Прима” - ООД, в ликвидация, Горна Оряховица (обявление № 20221, ДВ, бр. 100/93): заличи председателя X.X.X. и члена X.X.X.; вписа за председател X.X.X. и за член X.X.X..

22059

Великотърновският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 806 от 9.VI.1992 г. прекратява и обявява в ликвидация частна земеделска кооперация “Златна нива” - с. Полски Сеновец, Ловешка област, с ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22060

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 139 от 25.VI.1993 г. по ф.д. № 85/93 регистрира българо-френско дружество с ограничена отговорност с фирма “Ява - имекс” - ООД (изписва се и на латиница), със седалище Видин, ул. Дондукова 13, и с предмет на дейност: търговия със стоки, представителство, транспортна и спедиционна дейност, информация и маркетинг, производство на стоки и услуги в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници “Ява и Ком” - ООД, Видин, и търговска фирма “Имекс - Интернасионал” - Париж, и се представлява от управителя X.X.X..

11157

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 138 от 25.VI.1993 г. по ф.д. № 84/93 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма “Вида - пътстрой” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Видин, ул. Цар Симеон Велики 69, и с предмет на дейност: строителство, ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях, производство на всички видове строителни и инертни материали и изделия от тях, научноизследователска, проучвателна, проектантска, инвеститорска, инженерингова, търговска и спедиторска дейност в страната и в чужбина, превоз на пътници и товари, посредническа, лизингова и маркетингова дейност, представителство на чужди фирми. Дружеството е с капитал 37 079 000 лв., поема всички активи и пасиви на Пътно управление - Видин, по баланса към 30.IV.1993 г. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

11158

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 115, т. 6 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 146 от 1.VII.1993 г. по ф.д. № 72/92 регистрира промяна за еднолично дружество с ограничена отговорност “Вида - плод” - ЕООД, Видин (обявление № 734, ДВ, бр. 13/92): заличава X.X.X. и вписва за управител X.X.X..

11391

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 145 от 30.VI.1993 г. по ф.д. № 89/93 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Джули” - ЕООД, със седалище Видин, ул. Начаева 1, бл. Чайка, вх. Б, ап. 12, и с предмет на дейност: производство на стоки на селското стопанство, леката, тежката, химическата, хранително-вкусовата промишленост и електрониката, търговска дейност, внос, износ и реекспорт на такива стоки, спедиторска и транспортна дейност, представителство, посредническа, комисионна и предприемаческа дейност, строителство, хотелиерство и друга търговска дейност, незабранена със закон, в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик и управител Хидайет Куртоуглу от Инстанбул.

11392

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 140 от 28.VI.1993 г. по ф.д. № 86/93 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Омега Инвест” - ООД, със седалище Видин, ж.к. Гео Милев, бл. 7, вх. Б, ет. 1, и с предмет на дейност: покупка на вещи и ценни книжа с цел продажба, производство на стоки и услуги, строителство, спедиционна, хотелиерска, ресторантьорска и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, внос, износ, реекспорт, всякаква незабранена със закон или друг нормативен акт търговска или стопанска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11393

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 141 от 28.VI.1993 г. по ф.д. № 87/93 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Европак” - ООД, със седалище и адрес на управление Видин, ул. Симеон Велики 35, и с предмет на дейност: производство на стоки на селското стопанство, леката, тежката, химическата, хранително-вкусовата промишленост и електрониката, внос и износ, реекспорт на такива стоки, търговска и спедиторска дейност, представителство, посредническа, комисионна и предприемаческа дейност, незабранена със закон, дейността ще се осъществява в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява от управителя X.X.X..

11394

Видинският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 1008 от 24.VI.1993 г. по ф.д. № 2770/91 вписа в търговския регистър прехвърлянето на еднолична фирма “Бърно - X.X.” заедно с предприятието от X.X.X. от Видин, ж.к. Бр. Йорданови, бл. 3, вх. Д, ап. 97, на X.X.X. със същия адрес и го вписа като едноличен търговец с фирма “Бърно - X.X.”.

11395

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.VI.1993 г. регистрира промяна в управлението на еднолично дружество с ограничена отговорност “Механизация и автотранспорт” - ЕООД, Враца (обявление № 627, ДВ, бр. 13/92): заличава X.X.X. и вписва за управител и представляващ дружеството X.X.X..

11200

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.VI.1993 г. по ф.д. № 1253/93 вписа в търговския регистър, парт. 23, т. 1, рег. 1, стр. 47, дружество с ограничена отговорност “Тритон - Комерс” - ООД, със седалище Враца, ул. Теменуга 11, с предмет на дейност: вътрешно- и външноикономическа дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни и компенсационни сделки, консигнационна, комисионна, складова и оказионна, търговска, проектантска, строителна, рекламно-информационна, маркетингова, лизингова, инженерингова, посредническа, транспортна, туристическа и сервизна дейност, битови услуги, представителство, хотелиерство, ресторантьорство, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция, валутни сделки (след съответно разрешение) и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, и с капитал 100 000 лв., разпределен в 100 дяла по 1000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

11201

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.VI.1993 г. по ф.д. № 1452/93 вписа в търговския регистър, парт. 24, т. 1, рег. 1, стр. 49, дружество с ограничена отговорност “Колоктронис - Гуцев - 93” - ООД, със седалище и адрес на управление Козлодуй, бл. 26, ет. 11, ап. 21, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа и производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, ресторантска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставянето на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска и външноикономическа дейност, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 100 дяла по 500 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и Астериос Колокотронис от Гърция и се управлява и представлява от X.X.X..

11202

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.VI.1993 г. по ф.д. № 1531/93 вписа в търговския регистър, парт. 25, т. 1, рег. 1, стр. 51, еднолично дружество с ограничена отговорност “Тестор” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Враца, ул. Любен Каравелов 2, вх. Б, ап. 12, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на гъби и сушени плодове, покупка на ценни книжа с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, външнотърговска дейност, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставянето на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео- и звукозаписи, други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всякаква друга търговска дейност, незабранена с нормативни актове, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 4 дяла по 12 500 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика X.X.X..

11396

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира промяна по ф.д. № 1364/92 за акционерно дружество “ПМУ - Враца - 92” - АД (обявление № 9476, ДВ, бр. 74/92): увеличаване на капитала на 1 895 000 лв.

11397

Кюстендилският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 17.XI.1993 г. по ф.д. № 1502/92 вписа в кооперативния регистър промяна в състава на ликвидационния съвет на ССБ - с. Голямо село, община Бобов дол, Софийска област (обявление № 12023, ДВ, бр. 89/92): освобождаването на X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и назначаването на X.X.X. - председател, и X.X.X..

22273

Кюстендилският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 17.XI.1993 г. по ф.д. № 331/90 вписа в кооперативния регистър промени в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС - с. Мурсалево, община Кочериново, Софийска област (обявление № 13002, ДВ, бр. 93/92): освобождаването на X.X.X. и назначаването на X.X.X. - председател, и X.X.X..

22274

Окръжният съд - Монтана, на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 29.XI.1993 г. по ф.д. № 257/93 вписа в регистъра за кооперациите прекратяването и обявяването в ликвидация на кооперативно предприятие “Коопизкупуване” - Лом, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22195

Окръжният съд - Монтана, на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 29.XI.1993 г. по ф.д. № 3/93, вписа в регистъра за кооперативните организации прекратяването и обявяването в ликвидация на “Бъзовец - Лукка” - ООД, с. Бъзовец, област Монтана, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22196

Окръжният съд - Монтана, на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 4.Х.1993 г. по ф.д. № 1/83, вписа в регистъра за кооперативните организации прекратяването и обявяването в ликвидация на Районен кооперативен съюз - клон Лом, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22197

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.VI.1993 г. по ф.д. № 1746/93 вписа в търговския регистър, т.IV, парт. 223, стр. 234, дружество с ограничена отговорност с фирма “Херкулес - Експорт - Импорт” - ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ж.к. Сторгозия, ул. Мир 80, вх. А, ап. 5, и с предмет на дейност: производство и реализация на промишлена, селскостопанска продукция, мед и пчелни продукти, търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с нефтопродукти (след съответно разрешение), посредническа и комисионна дейност, лизингова, складова, транспортна и рекламна дейност (без кино и печат), сделки с недвижими имоти, оказион, обмен на валута (след съответно разрешение), поддържане на магазинна мрежа, хотелиерство и ресторантьорство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, и с капитал 500 000лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

11292

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.VI.1993 г. по ф.д. № 1726/93 вписа в търговския регистър, т.IV, парт. № 220, стр. 214, дружество с ограничена отговорност “Екомикс” - ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. 10 декември 44, и с предмет на дейност: производствена и търговска дейност в страната и в чужбина, внос и износ, реекспорт, вътрешно- и външноикономическа дейност, комисионерство, посредничество, представителство, агентство, консигнация, маркетингова, консултантска и рекламна дейност, инженеринг, транспортна и спедиторска дейност, лизинг, сделки с недвижими имоти, информационно-консултантски услуги - икономически, технически, пазарни, валутно-финансови, експортни, в страната и в чужбина, писмени и устни преводачески услуги. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

11293

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.VI.1993 г. вписа по ф.д. № 5124/91 промени за “Звезда” - ЕООД, Долна Митрополия (обявление № 7628, ДВ, бр. 66/92): увеличава капитала от 2 415 хил.лв. на 27 289 хил.лв.

11294

Плевенският окръжен съд на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност с решение от 10.II.1993 г. по ф.д. № 362/89 вписа промени за общинска фирма “Хранителни стоки” - Плевен (обявление № 8494, ДВ, бр. 72/89): заличава X.X.X. като генерален директор и вписва за директор X.X.X..

11295

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.VI.1993 г. вписа промени по ф.д. № 3292/92 за “Трейд Инвест - Джи Ел” - ООД (обявление № 12820, ДВ, бр. 93/92): заличава като съдружник X.X.X. и неговият дял се прехвърля на съдружниците X.X.X. и X.X.X..

11296

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.VI.1993 г. по ф.д. № 1671/93 вписа в търговския регистър, т. IV, парт. 211, стр. 148, дружество с ограничена отговорност “А и Д” - ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Данаил Попов, бл. 1, вх. А, ап. 5, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, откриване на места за отдих и спорт, производство на стоки за бита, хранителни стоки, селскостопански произведения, комисионна търговия, търговско представителство (без процесуално), посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми, организиране на екскурзии в страната и в чужбина, услуги на населението, превозна и спедиторска дейност, организиране на квалификационни и преквалификационни курсове, организиране на спортни състезания, трансфер на спортисти, откриване на спортни клубове и дружества, покупко-продажба на ловно-рибарски принадлежности и консумативи, покупко-продажба на ловни и спортни огнестрелни оръжия (след съответно разрешение), оказионна дейност (без паметници на културата), продажба на автомобили и авточасти, лизингова дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява от управителя X.X.X..

11297

Смолянският окръжен съд на основание § 12 ЗПСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1830 от 25.Х.1993 г. по ф.д. № 1675/93 вписа в регистъра за кооперациите прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС - с. Широка лъка, Пловдивска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

22249

Търговищкият окръжен съд на основание § 12 ЗПСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в регистъра за кооперациите под № 10, т. 3, стр. 17, прекратяването и обявяването в ликвидация на кооперация “Звезда - 91” - с. Звезда, община Попово, Русенска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X. и X.X.X..

22250

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8847, т. 132, р. 1, стр. 102, по ф.д. № 11071/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност “Виамакс Ентърпрайзис” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Овча купел”, ж.к. Овча купел 1, бл. 508, вх. Д, ап. 130, и с предмет на дейност: външнотърговска дейност, внос и износ, реекспорт, бартерни и други специфични сделки, лизингова и инженерингова дейност, вътрешна търговия на едро и дребно, туризъм, транспортна, спедиционна и строителна дейност, производство на стоки и услуги, административно-правни и консултантски услуги, търговско представителство, посредничество и агентска дейност в страната и в чужбина, предприемачество и сделки с недвижими имоти, рекламна, импресарска и маркетингова дейност, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11225

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8762, т. 131, р. 1, стр. 110, по ф.д. № 11057/93 на 6 състав българо-германско дружество с ограничена отговорност с фирма “Атмос” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ул. Доспат 6А, и с предмет на дейност: консултинг, инвест-мениджмънт, търговия, туристически бизнес, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници Йорг Дитер Бой, Вернер Шулер, X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11226

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8869, т. 132, р. 1, стр. 145, по ф.д. № 11061/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност “Интеко Терца” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Света гора 15, и с предмет на дейност: търговска, информационна, борсова, рекламна (без кино и печат), консултантска, издателска, импресарска, лизинг, ноу-хау, превозна, туристическа, хотелиерска, ресторантьорска, кафетерия, програмна, предприемаческа, инженерингова, производствена в областта на леката, тежката промишленост и селското стопанство, дизайн, заложна къща, софтуерна и хардуерна, сервизна, друга дейност, незабранена със закон, търговско представителство, посредничество и агентство, административно-правни (без процесуално представителство), комунално-битови, сарафски, всякакви други услуги, незабранени със закон, откриване, експлоатация и търговия с всякакви търговски, жилищни, стопански, транспортни и други обекти и съоръжения, външноикономическа и външнотърговска дейност във връзка с предмета на дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Аракси Вартекс Озанян-Назарова.

11227

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 15966/92 на 6 състав за дружество с ограничена отговорност “Девсан” - ООД (обявление № 10434, ДВ, бр. 80/92): освобождава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; дружеството се представлява и управлява от Аднан Игджи.

11228

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7435, т. 118, р. 1, стр. 80, по ф.д. № 1186/93 на 1 състав акционерно дружество “Фонд Алеко” със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, бул. Патриарх Евтимий 46, и с предмет на дейност: стопански, специализиран и социален туризъм, разработване и изпълнение на екологични програми и мероприятия, инвестиране в туристически обекти, лизингова, транспортна и издателска дейност, търговия, хотелиерство и ресторантьорство, услуги, стимулиране и организиране на производство на стоки и артикули за отдих, туризъм и свободното време на децата и младежта, луна-парк и организация на развлекателни дейности, забавни игри, игрални зали и игри на щастието, бит и култура, квалификация, преквалификация, рекламна и други дейности, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 1 058 500 лв., разпределен в 2117 акции по 500 лв., органи на дружеството са общо събрание на акционерите, надзорен съвет в състав: X.X.X. - председател, и членове: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., управителен съвет в състав: X.X.X. - управител, и членове: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

19846

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8865, т. 132, р. 1, стр. 137, по ф.д. № 11549/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ес Джи Ес” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ж.к. Дианабад, бл. 42, и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, обменни, бартерни, финансови (без банкова и застрахователна дейност), компенсационни и други сделки, лизинг, реекспорт, покупко-продажба на едро и дребно на стоки за тежката, леката и хранително-вкусовата промишленост, електрониката, лазерната техника, комисионна, консигнационна, оказионна, антикварна, складова и маркетингова дейност, производство на промишлени и хранителни стоки, селскостопанска продукция и тяхната реализация, вътрешна и международна туристическа дейност, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, ресторантьорски, хотелиерски и битови услуги за населението, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11229

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10138, т. 145, р. 1, стр. 88, по ф.д. № 16355/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “ГЕС - България” - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Бунтовник 54, с предмет на дейност: производство и търговия в страната и в чужбина със стоки, незабранени със закон, услуги и всякакви дейности, незабранени със закон, и със съдружници Хартмут Щединг и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

11230

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10117, т. 145, р. 1, стр. 44, по ф.д. № 16156/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Джани” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красна поляна”, ул. Горнобанска, бл. 40, вх. А, ет. 1, ап. 1, и с предмет на дейност: производство и търговия със стоки за бита и леката промишленост и селскостопански произведения, търговия с автомобили и горива, промишлени отпадъци, търговия на едро и дребно, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, реклама, внос и износ, лизинг, инженеринг, компенсационни и други сделки, представителство, посредничество, агентство в страната и в чужбина, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик Сулеймани Суат.

11231

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9026, т. 134, р. 1, стр. 62, по ф.д. № 10908/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “СК Компани” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, бул. Янко Сакъзов 98, и с предмет на дейност: производство и експлоатация на развлекателни и електронни игри, транспортна и спедиторска дейност, откриване на заведения, локали и кафенета, внос, износ, търговия на едро и дребно с промишлени, селскостопански продукти и стоки, стоки за бита, електроника, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Сава Кляич и Сава Савич заедно и поотделно.

11232

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8862, т. 132, р. 1, стр. 131, по ф.д. № 11053/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “БГ Рила” - ООД, със седалище София, община “Триадица”, ул. Денкоглу 28, ет. 1, и с предмет на дейност: застрахователно посредничество и агентство, брокерска дейност, финансови и валутни операции във връзка с предмета на дейност на дружеството (без банкова дейност) в страната и в чужбина (след получаване на съответно разрешение от оторизиран орган). Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11233

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8760, т. 131, р. 1, стр. 106, по ф.д. № 10910/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Миноси” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Дамян Груев 14, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на всякакъв вид стоки и изделия, комисионна, спедиционна, складова дейност, търговско представителство и посредничество, лизингова дейност, валутни сделки в рамките на закона, хотелиерство, рекламна, импресарска и туристическа дейност, програмна, ноу-хау, софтуер, хардуер, бартерни сделки, компенсационни и ликвидационни сделки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лицензионна дейност, както и всякакви дейности и услуги, незабранени със закон, в т.ч. внос, износ и китайска медицина. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Лиу Коу Ди.

11234

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8136, т. 125, р. 1, стр. 52, по ф.д. № 5221/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Ес Си Би - България” - ЕООД, със седалище София, община “Красно село”, ж.к. Хиподрума, бл. 108, вх. Г, ап. 77, и с предмет на дейност: строителство, проектиране и експлоатация на игрални зали, заведения с развлекателна цел, казина (в съответствие с установения ред и изискванията на закона), строителство, монтаж и експлоатация на електронни и развлекателни игри и игри с премии, търговско представителство, посредничество и агентство, закупуване, наем и строителство на недвижимо имущество с цел експлоатация или продажба, организиране и провеждане на състезания, концерти и други подобни, вътрешна и външна търговия, реализация на специфични външнотърговски операции, произтичащи от посочените дейности. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Хесус Малдонадо Еспиноза и Антонио Карлос Ара Наваро заедно и поотделно.

11235

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8810, т. 132, р. 1, стр. 26, по ф.д. № 10778/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Нешков комерс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ж.к. Яворов, бл. 71, вх. 4, ап. 5, и с предмет на дейност: търговия, импорт, експорт, лизинг, бартерни и други сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни фирми и физически лица в страната и в чужбина, строителнопредприемаческа дейност, производство, сервиз и търговия с потребителски стоки от всякакъв вид в страната и в чужбина, покупко-продажба, наем и аренда на недвижими имоти и вещни права върху тях от всякакъв вид, консултантски услуги от всякакъв вид, търговия на дребно с всякакъв вид стоки в местна валута в собствени или наети магазини или на консигнация, създаване, поддържане и използване на консигнационни складове, създаване и експлоатация на консигнационна верига от магазини, увеселителни заведения, спортно-възстановителни центрове, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм и свързаните с него дейности, превоз на пътници и товари, маркетинг, инженеринг, мениджмънт и реклама (без кино и собствен печат), поемане на участие в български, смесени и чуждестранни дружества в страната и в чужбина, всякакви търговски сделки, права върху изобретения, търговски марки, авторски произведения, други произведения на интелектуалната собственост и ноу-хау в страната и в чужбина, придобиване на права от всякакъв вид и задължения по всякакъв начин. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11236

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8766, т. 131, р. 1, стр. 118, по ф.д. № 8781/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Финкомекс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Ген. Паренсов 24, ет. 1, ап. 3, и с предмет на дейност: изготвяне и заверка на счетоводни отчети (спедиторска дейност) в страната и в чужбина, финансови и икономически анализи и прогнози, оценка на активи и пасиви при ликвидация, приватизация, цени и ценообразуване, анализи и проверки върху осъществена стопанска дейност, консултантска дейност по финансово-счетоводни, трудовоправни, митнически и данъчни въпроси, данъчно облагане на български и чуждестранни физически и юридически лица, избягване на двойното данъчно облагане и на доходи и имущество, консултации по актове за начет, ревизионни и данъчнооблагателни актове, организиране на лекции и курсове по финансово, данъчно, счетоводно, митническо и търговско законодателство, административно-правни услуги (без процесуално представителство), производство на промишлени и селскостопански произведения, вътрешна и външна търговия, всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 56 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

11237

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6974, т.113, р. 1, стр. 193, по ф.д. № 177/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Пактиа” - ООД, със седалище и адрес на управление Банкя, община Банкя, бул. Варна 130, и с предмет на дейност: производство на промишлена, хранително-вкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, посредничество, услуги на населението, външна и вътрешна търговия, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Аклудин Акли Пактиавал, Салахудин Пактиавал, Аджмал Пактиавал, Хасан Биби Пактиавал, Махрабудин Пактиавал и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

11345

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9221, т. 136, р. 1, стр. 58, по ф.д. № 13264/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “ВАР” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Искър”, ж.к. Дружба 2, бл. 405, вх. Б, ет. 1, и с предмет на дейност: внос, износ, реекспорт, инженерингова дейност, трансфер на технологии и ноу-хау, лизинг, финансиране и инвестиране, консултантска дейност, представителство, посредничество, комисионерство, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, печатарска и издателска дейност, рекламна дейност, транспорт, туризъм, производство и търговия на едро и дребно с всички видове промишлени стоки, оборудване, суровини и материали, хранителни и селскостопански стоки, услуги и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12254

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9345, т. 137, р. 1, стр. 106, по ф.д. № 13245/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Акрополис Елас” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 609, вх. А, ет. 2, ап. 5, и с предмет на дейност: външнотърговска и външноикономическа дейност - внос, износ и реекспорт на стоки, комплексни таксиметрови услуги, транспортни услуги на пътници и товари - по суша, въздух и вода, в страната и в чужбина, транспортно-спедиторско обслужване, организиране, изграждане и експлоатация на крайпътни обекти за обслужване на вътрешни и транзитни моторни превозни средства, електрообзавеждане на промишлени и битови обекти, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и в чужбина, производство и търговия с изделия на хранително-вкусовата и леката промишленост, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, спортно-туристически дейности и услуги, хотелиерство, ресторантьорство, мотели, ваканционни селища, вътрешен и международен туризъм, създаване на верига от увеселителни заведения, музикално-артистична и импресарска дейност, звукозаписи и разпространение на видео- и аудиокасети, рекламна дейност, маркетингова, информационна, лизингова и предприемаческа дейност, битови услуги. Дружеството е със съдружници Георгиос Димитриос Стойкос и Стергиос Димитриос Агоракис, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници управители заедно и поотделно.

12255

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9350, т. 137, р. 1, стр. 116, по ф.д. № 13546/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Дана” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 1А, бл. 508, вх. 2, ап. 23, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, реклама, търговия с медикаменти, медицинска техника и апаратура при спазване специалните разпоредби за тази дейност, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки, както и извършването на всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Жанкизхан Сулейман, Захра Аббас и Ахмад Сулейман, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Жанкизхан Сулейман и Ахмад Сулейман заедно и поотделно.

12256

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9351, т. 137, р. 1, стр. 118, по ф.д. № 13553/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Рабат - 93” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Будапеща 21, и с предмет на дейност: осъществяване на търговска дейност във всички разрешени със закон форми и стоки, производство на селскостопанска продукция, транспортна, спедиторска, агентска, представителска и комисионерска, маркетингова, инженерингова, рекламна, консултантска, инвестиционна, лизингова и франчайзингова дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Абделуахаб Салман.

12257

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9344, т. 137, р. 1, стр. 104, по ф.д. № 13569/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Шауки Самхат” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда, бл. 249, вх. Г, ап. 88, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, транспортни услуги в страната и в чужбина, посредническа и комисионерска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, туристически услуги, услуги за населението и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Шауки Хани Самхат.

12258

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9343, т. 137, р. 1, стр. 102, по ф.д. № 13738/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Литекспорт” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Коста Янков 25, и с предмет на дейност: търговия с всички видове стоки, незабранени със закон, търговско посредничество и представителство, вносно-износна дейност. Дружеството е със съдружници “Литекс Комерс” - ООД - Ловеч, и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

12259

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9342, т. 137, р. 1, стр. 100, по ф.д. № 13739/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Стелт” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, Зона Б-5, бл. 15, вх. А, ап. 15, и с предмет на дейност: търговия с всички видове стоки, незабранени със закон, търговско посредничество и представителство, вносно-износна дейност. Дружеството е със съдружници “Литекс Комерс” - ООД - Ловеч, и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

12260

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9416, т. 138, р. 1, стр. 42, по ф.д. № 13743/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Иист Корпорейшън” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ж.к. Красно село, бл. 185, ет. 10, ап. 48, и с предмет на дейност: производство на всякакви стоки и извършване на всякакви услуги, незабранени със закон, вътрешно- и външнотърговска дейност, транспортни и туристически услуги в страната и в чужбина, представителство на физически и юридически лица в страната и в чужбина, посредническа и комисионерска, издателска, сервизна, строителна и предприемаческа дейност, производство и продажба на мебели за търговска дейност, офиси и за бита, производство и разпространение на филми и представителство на други фирми за производство и разпространение на филми, кредитна дейност, лизинг, търговия с петрол и петролни продукти, рекламна дейност. Дружеството е със съдружници Серджо Пачели и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя Серджо Пачели.

12261

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9417, т. 138, р. 1, стр. 44, по ф.д. № 13744/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Алатон” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Лавеле 11, ет. 2, и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, вкл. импорт, експорт, реекспорт, външноикономическа дейност, търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, свързано със сключване на външнотърговски договори за покупко-продажба на всички видове стоки, незабранени за внос и износ, производство и реализация на текстил и текстилни изделия, облекло и модни аксесоари, бартерни и комисионни сделки и лизинг, транспортна и спедиторска дейност, вътрешен и международен туризъм, рекламна и информационна дейност, валутни операции, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Алтемур Аксели, X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

12262

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9415, т. 138, р. 1, стр. 40, по ф.д. № 13746/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Чили” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ж.к. Изток, ул. Чехов 78, бл. 24, ет. 1, ап. 4, и с предмет на дейност: производство на промишлена, хранително-вкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, посредничество, услуги на населението, външна и вътрешна търговия и всичко друго, незабранено със закон. Дружеството е със съдружници Чил Ни Пин, Лил Ин и Лин Уей Кан, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Чил Ни Пин.

12263

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9341, т. 137, р. 1, стр. 98, по ф.д. № 13752/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Нови хоризонти - ВМ” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ж.к. Дианабад, бл. 19, вх. В, ет. 4, ап. 55, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, производство, изкупуване, преработване и търговия с всички видове селскостопански, промишлени, хранителни и битови стоки, специфични операции, като реекспорт, бартерни сделки, лизинг и мениджмънт, инженерингова, инвестиционна, маркетингова, рекламна, издателска, консултантска, транспортно-спедиторска и складова дейност, вътрешен, международен и ловен туризъм, таксиметрови и автоуслуги, хотелиерство и ресторантьорство, износ и внос, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12264

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9601, т. 140, р. 1, стр. 12, по ф.д. № 14095/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Исатис” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красна поляна”, ж.к. Разсадника, ул. Яне Сандански, бл. 38а, вх. А, ет. 4, ап. 15, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; пътнически и товарни транспортни услуги в страната и в чужбина; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност; оказион; битови услуги; автосервизни услуги; всички други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Акбар Зариф.

12265

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9367, т. 137, р. 1, стр. 148, по ф.д. № 13924/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “А.И.Н. - Адвъртайзинг интернешънъл нетуърк” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Батенберг 16Б, и с предмет на дейност: всякаква рекламна дейност, позволена със закон, производство и търговска дейност в страната и в чужбина, внос, износ, реекспорт и специфични търговски операции, маркетинг, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници “Милан Беко” - ООД, и Небойша Василич, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя Небойша Василич.

12174

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9364, т. 137, р. 1, стр. 142, по ф.д. № 13925/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Бони сървисис” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Батенберг 16Б, и с предмет на дейност: производство, продажба и инсталиране на охранителни алармени системи за офиси, жилища и автомобили, внос и износ на всякакви видове стоки при спазване изискванията на законодателството, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Слободан Корач и Никола Миликович, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

12175

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9360, т. 137, р. 1, стр. 134, по ф.д. № 13926/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Фейлида” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. Владо Тричков 10а, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, търговско посредничество, хотелиерство и ресторантьорство, обществено хранене, производствена дейност, транспортни, ремонтни и битови услуги, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Лин Дзужун и Джан Сяопън, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя Лин Дзужун.

12176

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9359, т. 137, р. 1, стр. 132, по ф.д. № 13928/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “ВиоНик” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Черковна 75, и с предмет на дейност: проучване, проектиране, строителство в страната и в чужбина, инвеститорски контрол, проучване, проектиране и изграждане на паркове и градини, озеленяване, залесяване, автомобилен превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, наемане и отдаване на автомобили под наем, автосервизни услуги, експлоатация и организация на спортни, увеселителни и забавни игри и съоръжения, обществено хранене и битово обслужване на населението, ресторантьорство и хотелиерство, складова дейност, търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, производство и реализация на стоки за бита, населението и промишлеността, разчистване на строителни терени и продажба на строителни материали, сделки с недвижими имоти, инвестиционна, фотографска, аудио-визуална и рекламна дейност и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12177

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9742, т. 141, р. 1, стр. 96, по ф.д. № 13560/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Юником - РЛТ” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Велико Търново 9, и с предмет на дейност: инвестиционна, инженерингова, производствена и стопанска дейност и изграждане на обекти с чуждестранно участие в областта на туризма, леката промишленост, селското стопанство, животновъдството и хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето, химическата, фармацевтичната промишленост, строителството, транспорта, производство на софтуерни продукти, компютри, информатика, както и всички видове продукти в областта на информатиката и телемеханиката, външна и вътрешна търговия, реекспорт и продажба на промишлени стоки и стоки за потребление, компютърна техника, офис и софтуер оборудване, метали, дърво и изделия от тях, суровини в чист и преработен вид, лиценз, ноу-хау, образци, консигнационна и комисионна търговия, транспортна, спедиторска и таксиметрова дейност в страната и в чужбина, аренда и търговия с моторни превозни средства, изкупуване и реализация на селскостопанска и животинска продукция, диворастящи плодове, гъби и билки, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни фирми, маркетинг и реклама (без кино), учебно-консултантска дейност и услуги в областта на мениджмънта, бизнеса и информацията, осъществяване на бизнесконтакти, бизнесобучение, информационно обслужване, приложение на компютърна, комуникационна и организационна техника и технологии в управлението и бизнеса, икономически и научно-технически анализи и консултации и диагностика, експертизи, прогнозиране развитието на фирми и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници “Юником” - АД, и “РЛТ - ЛТД” - ООД, с капитал 60 000 щатски долара, с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

12178

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9380, т. 137, р. 1, стр. 174, по ф.д. № 14285/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Гарант Контрол” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Русалка 12А, и с предмет на дейност: финанси, посредничество, търговия, производствена дейност и всичко друго, незабранено със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12179

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9602, т. 140, р. 1, стр. 14, по ф.д. № 14088/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Маха” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда 1, бл. 413, вх. Е, и с предмет на дейност: производство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия, внос, износ, бартерни сделки на селскостопански произведения от растителен и животински произход, промишлени и хранителни стоки, домакинска и битова техника, машини, резервни части, облекло, обувки и всички видове стоки, извършване на всякаква търговска дейност, услуги и развлечения, незабранени със закон, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, оказионни и комисионни магазини, кафе-сладкарници, търговско представителство и посредничество. Дружеството е със съдружници Маха Ал Фарид Хадад, Жорж Ал Фарид Хадад, Ибрахим Каид Ал Шеих и Махмуд Абдулфатах Ал Ялдани, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Жорж Ал Фарид Хадад.

12180

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8821, т. 132, р. 1, стр. 48, по ф.д. № 8363/90 на 1 състав преобразуването на събирателно дружество “Симеонов - Данчев сие” в дружество с ограничена отговорност с фирма “СД архитекти и инженери” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Лозенска планина 11, и с предмет на дейност: проучване, консултации, проектиране на жилищни и промишлени сгради, градоустройство, дизайн, интериор, качествен и технически контрол, авторски надзор, инженеринг, инвестиране, строителство и експлоатация на обществени, административни и жилищни сгради, доставка на технологично оборудване, обзавеждане на обекти, създаване, разпространение и реализация на произведения на изящното и приложното изкуство, маркетинг, външна и вътрешна търговия, производство на селскостопанска и друга продукция, агентство и реекспорт, преводаческа, посредническа, представителска, рекламна, хотелиерска, превозна и сервизна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок, и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

12181

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6860, т. 112, р. 1, стр. 166, по ф.д. № 166/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Сада” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Дървеница, бл. 17, вх. Г, ап. 86, и с предмет на дейност: производство, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки на бита, леката и хранително-вкусовата промишленост, индустрията, селското стопанство, произведения на изкуството и художествените занаяти, проектиране, финансиране, изграждане и реконструкция на стопански обекти, магазини, заведения за обществено хранене, хотели, ресторанти, къмпинги и заведения за развлекателни игри (без хазарт), спедиторска и транспортна дейност - превоз на пътници и товари, туризъм и съпътстващите го услуги, комисионна и консигнационна търговия (без благородни метали, скъпоценни камъни, паметници на културата и медикаменти), маркетинг, лизинг, бартерни сделки, посредничество и търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика Набил Мохамад Реда Фархат и от избрания за три години управител Насредин Бен Салах Балти заедно и поотделно.

11376

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6938, т. 113, р. 1, стр. 121, по ф.д. № 176/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Индкооп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, бул. Мария-Луиза 36, ет. 3, ап. 8, и с предмет на дейност: производство на промишлена, хранително-вкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, посредничество, услуги на населението, външна и вътрешна търговия, инженерингова дейност, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 51 000 лв., със съдружници Милан Костич, Милорад Груич, Медич Милан и се управлява и представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

11377

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6959, т. 113, р. 1, стр. 163, по ф.д. № 175/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Алчамс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост, бл. 43, вх. 3, ет. 4, ап. 39, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, посредничество, валутни сделки, транспортна дейност в страната и в чужбина, туристическа дейност, изграждане на заведения за обществено хранене, кафетерии, дискотеки, ресторантьорство, хотелиерство, организиране на магазини в страната и в чужбина за продажба на всички видове облекла, обувки, аксесоари, парфюмерия, козметика, промишлени стоки и стоки за бита, организиране и експлоатация на електронни игри, томболи и други игри на щастието, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Мохамед Набелси, Али Мохамед Хасун и се управлява и представлява от Мохамед Набелси.

11378

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7033, т. 114, р. 1, стр. 112, по ф.д. № 886/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Крома” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Толстой, бл. 63, вх. Г, ет. 5, ап. 46, и с предмет на дейност: тиражиране на видеокасети, отдаване под наем и продажба на видеоматериали, външна и вътрешна търговия с всички разрешени със закон стоки, всякакъв вид услуги и производствени дейности. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Александър Янкович, X.X., Башким Адеми, X.X.X., X.X.X. и се управлява и представлява от X.X., Александър Янкович и Башким Адеми заедно и поотделно.

11379

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6959, т. 113, р. 1, стр. 163, по ф.д. № 898/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Да Джун” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Толстой, бл. 52, ап. 36, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, мениджмънт, търговско посредничество, представителство и агентство на чужди фирми, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Лин Джу Фън, Чън Хуан Ин, Йе Сиао Йен, Мей А Пин, Джан Гуан Цин, Джан Дзиен, Сие У и се управлява и представлява от двамата управители Лин Джу Фън и Чън Хуан Ин заедно и поотделно.

11380

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 3281, т. 77, р. 1, стр. 2, по ф.д. № 422/89 на 1 състав преобразуването на СД “Перловец - Георгиев - съдружие” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Перловец - Георгиев” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, бул. България 12, и с предмет на дейност: представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, внос и специфични външнотърговски операции със стоки и услуги, комисионерство, преработвателни операции, производство и търговия с хранителни стоки, селскостопанска продукция, организиране на консигнационни складове и сервиз на машини, техническа и технологическа помощ, лизингова дейност, вътрешен и международен туризъм, рекламна дейност, вътрешен и международен транспорт, хотелиерство, ресторантьорство. Дружеството е с капитал 50 000 лв., поема активите и пасивите на събирателното дружество и се управлява и представлява от X.X.X..

11442

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 11972, т. 163, р. 1, стр. 166, по ф.д. № 23519/93 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “МММ - Козметик” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Джеймс Баучер 4, ет. 2, и с предмет на дейност: производство на стоки за широко потребление, пласментно-снабдителна и търговска дейност на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки в страната и в чужбина, комплексни битови и сервизни услуги, рекламна, транспортна, строителна и външнотърговска дейност, експорт, импорт, реекспорт, вътрешен и международен туризъм, търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чуждестранни предприятия в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 51 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от тримата съдружници.

18324

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 21784/92 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност “Доминиум” - ООД (обявление № 593, ДВ, бр. 16/93): вписва ново седалище и адрес на управление - София, община “Младост”, ж.к. Младост 1, бл. 44А, ап. 21; вписва за прокурист X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от управителя и от избраните от него съдружници X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

12136

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4477, т. 89, р. 1, стр. 50, по ф.д. № 22684/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Локо Дженерал Трейд” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, ул. Братя Бъкстон 45Б, ет. 3, ап. 5, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, предоставяне на услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност, всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Бурхан Акбийик - контрольор, Гьокхан Демирдьовен, Кенан Демирдьовен и се управлява от управителя Кенан Демирдьовен.

12137

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9762, т. 141, р. 1, стр. 136, по ф.д. № 22897/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Кенсих” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Искър”, ж.к. Дружба 2, бл. 501, вх. А, ап. 1, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, вкл. с конвертируема валута, транспортна дейност по суша, въздух и вода в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм и реклама (без кино и печат), закупуване, съхраняване и продажба в страната и в чужбина на произведения на изкуството и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и се управлява и представлява от X.X. и X.X. заедно и поотделно.

12138

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 24574/92 на 4 за състав дружество с ограничена отговорност “Акробалкан” - ООД (обявление № 14122, ДВ, бр. 98/92): вписва нов съдружник X.X.X.; освобождава съдружниците Ангелакос Ангелис Йоанис и Войракос Константинос Стергиос; променя седалището - София, община “Лозенец”, ул. Елин Пелин 19; дружеството се управлява и представлява от новоизбрания управител X.X.X..

12139

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9376, т. 137, р. 1, стр. 166, по ф.д. № 14110/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Херба” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Студентска”, ж.к. Мусагеница, бл. 87, вх. 5, ап. 43, ет. 7, и с предмет на дейност: импорт, експорт и инвестиционна дейност в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, строителството, транспортна дейност, комисионерство, представителство на чужди фирми в страната, рекламна дейност, специфични операции. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от съдружника управител X.X.X..

12194

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9378, т. 137, р. 1, стр. 170, по ф.д. № 14102/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Макс Груп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, бул. Васил Левски 14, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на всякакъв вид стоки и изделия, комисионна, спедиционна, складова дейност, търговско представителство и посредничество, лизингова дейност, валутни сделки в рамките, разрешени със закон, хотелиерска, рекламна, импресарска, туристисческа дейност, програмна, ноу-хау, софтуер, хардуер, бартерни, компенсационни и ликвидационни сделки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лицензионна дейност, както и всякакъв род дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници Мишел Мари Едмонд Лафонд, Пиер Анри Совен и Кадей Коломбано Феличе, с капитал 51 000 лв. и се управлява и представлява от управителите Пиер Анри Совен и Кадей Коломбано Феличе заедно и поотделно.

12195

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9610, т. 140, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 14101/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “ГАП Импекс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Студентска”, ул. Тодор Петров, бл. 216, вх. А, ет. 7, ап. 19, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени стоки и стоки за бита у нас и в чужбина, посредническа дейност, забавни и електронни игри, бинго, разкриване на различни търговски обекти и бюра за обмяна на валута, хотелиерство и ресторантьорство и свързаните с него услуги, посредническа и таксиметрова дейност в страната и в чужбина, правна, строителна дейност, стопански туризъм, комисионна търговия, външнотърговски операции, проектиране, организиране на изложби и ревюта, административно-правни услуги, управление на недвижими имоти и всякакви други дейности в рамките на Търговския закон. Дружеството е със съдружници Петко Вуйичич, Горам Вуйичич и Александър Вуйичич, с капитал 50 000 лв. и се управлява от управителя Петко Вуйичич, който заедно и поотделно с останалите съдружници представлява дружеството.

12196

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7843, т. 122, р. 1, стр. 64, по ф.д. № 4865/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Квон България” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, бул. Арсеналски 4, и с предмет на дейност: производство и търговия (вътрешна и външна) със стоки на леката промишленост, вкл. спортни стоки, оборудване, екипировка и принаделжности за бойни спортове, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

12197

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8002, т. 123, р. 1, стр. 182, по ф.д. № 6016/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Фа Сиен Интернешънъл” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 706, вх. Г, ап. 64, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, туристическа дейност, ресторантьорство, мениджмънт, търговско посредничество, представителство и агентство на чужди фирми, извършване на други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Ян Гуо Жан, Чън Су Джън, Уан Дзиен Оу, Ян Суей Джън, Ян Юн Хун, Сю Нан Хуа, Дзи Цъ Джун и се управлява и представлява от управителя Чън Су Джън.

12198

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7842, т. 122, р. 1, стр. 62, по ф.д. № 4866/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Парамекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, пл. Славейков 6, и с предмет на дейност: издателска дейност, производство и разпространение на печатни произведения, рекламни и агитационни материали, консултантска дейност, социологически, експертни и други изследвания и проучавния, търговска и производствена дейност в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

12199

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 21793/92 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност “Леско - Дъб” - ООД (обявление № 14234, ДВ, бр. 102/92): заличава досегашния управител X.X.X. и вписва нови управители X.X.X., X.X.X. и X.X.X., които ще управляват и представляват дружеството заедно и поотделно.

12200

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 2166, т. 54, р. 1, стр. 30, по ф.д. № 7301/92 на 4 състав преобразуването на дружество с ограничена отговорност “Парс - Балкан” - ООД, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Парс - Балкан” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 4, бл. 469, вх. А, ет. 1, и с предмет на дейност: извършване в страната и в чужбина на сделки от всякакъв вид, вкл. придобиване и отчуждаване в сътветствие със закона и учредителния договор на недвижими и движими вещи, вещни права, ценни книжа, права върху изобретения, търговски марки, ноу-хау, авторски произведения и други обекти на интелектуалната собственост, придобиване на права от всякакъв вид, както и задължаване по всякакъв начин. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика Роберт Арсен Богосиан.

12201

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 31755/92 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност “Милекспорт” - ООД (обявление № 1811, ДВ, бр. 23/93): освобождава съдружника X.X.X..

12202

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 35081/92 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност “Диви и Дивине” - ООД (обявление № 2977, ДВ, бр. 34/93): освобождава по собствено желание съдружника X.X.X..

12203

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9283, т. 137, р. 1, стр. 180, по ф.д. № 14266/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Мидъл Ист Трейдинг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ул. Козлодуй 63, вх. Б, ап. 16, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност с хранителни и промишлени стоки, изделия на леката промишленост, селскостопанска и животинска продукция, напитки, цигари, търговско-посреднически, комисионерски, консигнационни, туристически и транспортни услуги и извършване на други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Хасан Ал Сбини.

12188

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9641, т. 140, р. 1, стр. 100, по ф.д. № 14269/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ауто Импорт” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Веслец 33, и с предмет на дейност: външна, вътрешна, комисионна, консигнационна и оказионна търговия, хотелиерство, ресторантьорство и кафетерия, увеселителни заведения, магазинна мрежа, рекламна и търговска дейност, посредническа, консултантска и представителска дейност на фирми и други стопански субекти в страната и в чужбина, туристическа агенция и билетно бюро за резервации по вътрешните и международните линии, транспортна дейност и международна спедиция, спортна дейност, внос и търговия с автомобили и гаранционно обслужване, автосервизни услуги, бартерни сделки, специфични външнотърговски операции, реекспорт, маркетинг, лизинг, ноу-хау, отдаване на автомобили под наем, производство, търговия и услуги във всички области, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 51 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12189

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9375, т. 137, р. 1, стр. 164, по ф.д. № 14112/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Вариокомерс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, бул. Христо Ботев 147, и с предмет на дейност: производствена, търговска, консултантска, сервизна, транспортна, рекламна, информационна и инженерингова дейност с реализация по предмета на дейност в страната и в чужбина. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

12191

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9598, т. 140, р. 1, стр. 6, по ф.д. № 14111/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Миком 93” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Дунав 4, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, вкл. внос, износ, бартерни, многостранни, реекспортни сделки и агентство на чуждестранни физически и юридически лица, превозна, хотелиерска, туристическа и рекламна (без кино и собствен печат) дейност, както и всякаква търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Милорад Кръстич.

12192

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9596, т. 140, р. 1, стр. 2, по ф.д. № 14106/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Буниян” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, бул. Цар Освободител 21, ет. 1, и с предмет на дейност: производство и търговия със стоки за бита, промишлени изделия и хранителни стоки, транспортна и спедиторска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми и лица, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, търговия с всички стоки, разрешени със закон, външнотърговска дейност. Дружеството е със съдружници Елиас Абдулах Тауил и Роберт Михаил Хайек, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя Елиас Абдулах Тауил.

12193

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8001, т. 123, р. 1, стр. 180, по ф.д. № 6017/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Чън Шъ” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ж.к. Красно село, ул. Петър Вичев 1, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, туристическа дейност, ресторантьорство, мениджмънт, търговско посредничество, представителство и агентство на чуждестранни фирми, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Чън Хай У, Чън Хай Фън, Лин Сю Фън, Лин Ли Хуа, Уан Сиен Мей и се управлява и представлява от Чън Хай У.

12133

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10109, т. 145, р. 1, стр. 28, по ф.д. № 15225/93 на 3 състав акционерно дружество с фирма “Натурела” - АД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Хаджи Димитър 13А, и с предмет на дейност: консултантска дейност, експертни оценки, управление на дялове и акции, лизингова дейност, финансови сделки и обмен на валута, инвестиционна и посредническа дейност. Дружеството е с капитал 5 000 000 лв., разпределен в 50 000 акции по 100 лв., управлява се от управителен съвет в състав: X.X.X. - изпълнителен директор, X.X.X. - изпълнителен директор, X.X.X., и надзорен съвет в състав: “Корабоимпекс” - АД, “Първа частна банка” - АД, ЗАД “България - Живот” - АД, X.X.X. - председател на надзорния съвет, и X.X.X., и се представлява от X.X. и X.X..

12134

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9348, т. 137, р. 1, стр. 112, по ф.д. № 13405/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Рафик” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден”, кв. Гевгелийски, бл. 9, вх. А, ап. 3, и с предмет на дейност: производство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия, внос, износ, бартерни сделки на селскостопански произведения от растителен и животински произход, промишлени и хранителни стоки, домакинска и битова техника, облекло, обувки, захарни изделия и всички други видове стоки, всякаква търговска дейност, услуги и развлечения, незабранени със закон, транспортна дейност, вътрешен и международен туризъм, оказионни и комисионни магазини, бутици, кафе-сладкарници, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и посредничество, търговия с недвижими имоти. Дружеството е със съдружници Хаитам Касар Бени Ал Маржа, Самир Табаш Ахмед, Мохамед Ал Амар Али, Насър Харбутли Аднан и Мохамед Гасан Кским Таисир, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Хаитам Касар Бени Ал Маржа.

12251

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13145, т. 175, р. 1, стр. 132, по ф.д. № 24236/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Портфолио мениджър” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, бул. Драган Цанков 26, и с предмет на дейност: покупка на менителници и записи на заповед (сконтови сделки), сделки с чуждестранни средства на плащане и с благородни метали, покупка и продажба на ценни книжа (сделки с ценни книжа), поемане на поръчителство, гаранции и други обезпечения (гаранционни сделки), комисионни и посреднически сделки по управление на фондове за инвестиране на капитал и подпомагане придобиването на дялове от вътрешни и международни инвестиционни фондове, придобиване на права по вземания за доставка на стоки или извършване на услуги и поемане на риска от евентуалното им неплащане след получаване на разрешение от БНБ. Дружеството е с капитал 200 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

22176

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9612, т. 140, р. 1, стр. 44, по ф.д. № 14618/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “М.Л.П.Ф.” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Батенберг 16Б, ет. 3, и с предмет на дейност: внос и износ на всякакви стоки, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници Мишел Жан Леже и Пиер Едуард Фламанд, с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници управители.

12330

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9604, т. 140, р. I, стр. 28, по ф.д. № 14455/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Керимо Импорт Експорт” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, бул. Христо Ботев 53, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия; производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки; посреднически и комисионерски услуги; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; пътнически и товарни транспортни услуги в страната и в чужбина; вътрешен и международен туризъм; ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност; оказион, битови услуги; автосервизни услуги; борсова дейност (при спазване на законовите изисквания); всички други търговски дейности, незабранени със закон, и със съдружници Махер Магдеси Афрам и Кенан Багирсаксиоглу. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя Кенан Багирсаксиоглу, а в негово отсъствие от заместник-управителя Махер Магдеси Афрам.

12331

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 1873/89 на 2 състав за акционерно дружество “Булен”­АД (обявление № 180, ДВ, бр. 15/90): седалището на дружеството е София, община “Слатина”, бул. Цариградско шосе 125, бл. 2, ет. 2; капиталът се намалява от 3 430 000 лв. на 2 232 000 лв.; вписва нов устав и съвет на директорите в състав: X.X.X. - председател, X.X.X. - зам.-председател, X.X.X. - изпълнителен директор, X.X.X. и X.X.X.; вписва за прокурист X.X.X.; дружеството се представлява от X.X.X., а в негово отсъствие от X.X.X..

12332

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9709, т. 141, р. 1, стр. 28, по ф.д. № 14420/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Благовестител” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Бачо Киро 21, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, посредническа, маркетингова, рекламно-информационна и издателска (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали), селскостопанска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално). Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

12333

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6795, т. 122, р. 1, стр. 36, по ф.д. № 174/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Брилянт - Принт” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Мрамор, община София - Нови Искър, ул. Александър Стамболийски 15, и с предмет на дейност: печатарска и издателска дейност, разпространение на печатни произведения, реклама, сделки с авторски права, информационни услуги, предпечатна подготовка, доставка на материали, машини и оборудване във връзка с издателската и печатарската дейност, агентство, представителство, посредничество, комисионна и маркетингова дейност в тези области, внос, износ, търговия. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

12204

Софийският градски съд на основание чл. 45, ал. 2 ЗК вписа в регистъра за кооперациите по ф.д. № 544/92 на 1 състав прекратяването и обявяването в ликвидация на кооперация “Полимед 92” - София, община “Младост”, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

12205

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9368, т. 137, р. 1, стр. 150, по ф.д. № 13931/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Анна” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ж.к. Сердика, бл. 25, вх. Б, ет. 5, и с предмет на дейност: ресторантьорство, производство на хранителни стоки, полуфабрикати и внос на съответната техника за производството им, внос-износ на полуфабрикати, хранителни стоки (вкл. алкохол и цигари), зъболекарски материали и стоматологична техника, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Мазън Юнан Крито, Маджид Юнан Крито и Асем Хдаиер Абас, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Мазън Юнан Крито.

12207

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9599, т. 140, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 14098/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ивер” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 215, вх. Б, ап. 32, и с предмет на дейност: производство, вътрешно- и външнотърговска дейност с хранителни и промишлени стоки, мрамори, търговско представителство и посредничество на български и чуждестренни фирми, специфични външнотърговски сделки (внос, износ, реекспорт, бартер) и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Хуберт Ерлмозер и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

12248

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9175, т. 135, р. 1, стр. 164, по ф.д. № 13419/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Делива - 4” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика, ул. Каменоделска 5, ет. 6, стая 602, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова дейност, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, ноу-хау, издателска или печатарска дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, внос и износ на стоки, транспортна и таксиметрова дейност в страната и в чужбина, превод и легализация на документи, както и всякакви други дейности и услуги с изключение на забранените със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 52 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

12249

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9349, т. 137, р. 1, стр. 114, по ф.д. № 13545/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Чарли - Боби Комерс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин 4, бл. 424, вх. В, ап. 61, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, реклама, сервиз на машини и съоръжения, организиране на електронни и забавни игри, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Чарлс Жеорж Ел-Хайек и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно за извършване на правни и фактически действия с интерес до 10 000 щ.д., а за извършване на действия, надвишаващи 10 000 щ.д. - само заедно.

12250

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9347, т. 137, р. 1, стр. 108, по ф.д. № 13414/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Сара компани” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 302, вх. Г, ет. 6, ап. 27, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички разрешени със закон стоки, вкл. хранителни, внос, износ, реекспорт, осъществяване на всички дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Хиад Ибрахим Хамие.

12252

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9347, т. 137, р. 1, стр. 110, по ф.д. № 13415/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Интернешънъл Трейдинг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красна поляна”, бул. Александър Стамболийски 186, бл. А-2, вх. 3, ет. 2, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всички разрешени със закон стоки, вкл. хранителни, внос, износ, реекспорт, осъществяване на всички дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от Наджиб Исмаил Жибаи.

12253

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9640, т. 140, р. 1, стр. 98, по ф.д. № 14270/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Свера - Р” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Подуяне”, ул. Черковна 75, ет. 2, ап. 4, и с предмет на дейност: производство и търговия с изделия на леката, хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето, електрониката и строителната промишленост, външна, вътрешна, комисионна, консигнационна и оказионна търговия, реекспорт, бартерни сделки, специфични външнотърговски операции, маркетинг, лизинг, ноу-хау, рекламна дейност, разкриване на магазини и бутици, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, международен туризъм, транспортна дейност, автосервизни услуги, импресарка дейност, корабно агентство, проектиране и строителство в страната и в чужбина, производство, търговия и услуги във всички области, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

12187

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 263, ал. 1 ТЗ регистрира по ф.д. № 11189/92 за еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество “Технокомерс” - ЕООД, вливането му в еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество “Продексим” - ЕООД, по ф.д. № 7685/90.

21709

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8890, т. 132, р. I, стр. 187, по ф.д. № 11502/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Чаленджър - 7” - ЕООД, със седалище София, община “Триадица”, ул. Лавеле 36, и с предмет на дейност: маркетинг, реклама, вътрешна и външна търговия. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от собственика X.X.X..

13501

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9199, т. 136, р. I, стр. 14, по ф.д. № 11676/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “СТАНИ 93” - ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище София, община “Красно село”, ж.к. Бели брези, бл. 2, ет. 7, ап. 23, и с предмет на дейност: търговска дейност с всички видове стоки, незабранени със закон, търговско посредничество, вносно-износна дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

13502

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9075, т. 134, р. I, стр. 160, по ф.д. № 11653/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Мултимагнетикс” - ЕООД, със седалище София, община “Средец”, ул. Ангел Кънчев 7, и с предмет на дейност: производство и маркетинг на магнитни носители и устройства за съхраняване на информация, вкл. 3,5 флопи дискети, друга производствена и търговска дейност, разрешена със закон, свързана или не с основния предмет на дейност. Дружеството е със срок 6 години, с капитал 100 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

13503

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9184, т. 135, р. I, стр. 182, по ф.д. № 12341/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Тонимекс АМВ” - ЕООД, със седалище София, община “Средец”, ул. Огоста 5, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, производство на стоки с цел продажба, представителство и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

13504

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 463, т. 9, р. II, стр. 119, по ф.д. № 10415/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “НИПВМИИ” - ЕООД, със седалище София, община “Връбница”, ул. Работническа класа 1, и с предмет на дейност: научноизследователска, внедрителска, производствена, рекламна, диагностична, инвестиционна и консултативна дейност в областта на биопрепаратите и лекарствените средства, търговска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

13505

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9403, т. 138, р. I, стр. 18, по ф.д. № 12178/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Рафаел МЛ” - ЕООД, със седалище София, община Подуяне, ул. Ген. Данаил Николаев 7, и с предмет на дейност: производство и търговия със стоки за народно потребление, бутик и уникати, производство и преработка на селскостопанска продукция, консултантска дейност, внос и износ. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, управлява се от едноличния собственик Мико Рафаел Лени и се представлява от изпълнителния директор Рафаел Соломон Леви.

13506

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9329, т. 137, р. I, стр.74, по ф.д. № 12166/93 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Це Бе Ре” - ООД, със седалище София, община “Средец”, Комплекс за отдих “Мария-Луиза” - Борисова градина, и с предмет на дейност: охрана на лица и обекти, детективско бюро, търговска дейност, внос и износ на стоки и услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 51 000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

13507

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9220, т. 136, р. I, стр. 56, по ф.д. № 12165/93 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Поли Саунд” - ООД, със седалище София, община “Триадица”, пл. България 1, и с предмет на дейност: производство и търговия с всякакъв вид музикални и видеоносители, продуцентска и импресарска дейност, издателска дейност (без забранените), организиране на мероприятия на шоу-бизнеса, всякакви други дейности във връзка с посочените, всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, със съдружници “Мега София” - ЕООД, и “Кинг рекордс” - ЕООД, и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. само заедно.

13508

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9219, т. 136, р. I, стр. 54, по ф.д. № 12164/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Музика” - ЕООД, със седалище София, община “Възраждане”, ул. Трапезица 2, с предмет на дейност: инженерингова, консултантска, организационно-маркетингова дейност в областта на културата и изкуството, импресарска дейност и свързаните с това управления на имущества, производство и търговия с всякакъв вид звуко- и видеоносители, всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X. или от упълномощени от нея управител, прокурист или търговски пълномощник.

13509

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 1718/89, парт. № 51, т. 1, р. 2, стр. 136, за “Индустриалинженеринг” - ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва за управител X.X.X..

18657

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9128, т. 135, р. I, стр. 74, по ф.д. № 12163/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Интра турс” - ЕООД, със седалище София, община “Триадица”, ул. Уилям Гладстон 8, и с предмет на дейност: туристическа дейност - вътрешен и международен туризъм, консултинг в областта на туризма, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, отдаване на МПС под наем, търговско представителство, комисионерство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предприемачество, производство на промишлени, потребителски, хранително-вкусови и селскостопански стоки, вътрешно- и външнотърговска дейност на комисионни начала и за собствена сметка, рекламна дейност, лизинг, търговия с недвижими имоти, инженерингова и строителна дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик управител X.X.X..

13510

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10811, т. 152, р. 1, стр. 44, по ф.д. № 18641/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Южен Кръст” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Дунав 19, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, транспортна, инвеститорска, проектантска, строителна, сервизна, лизингова, комисионна и консултантска дейност, производство и търговия със стоки, търговия с ловно, спортно и газо-сигнално оръжие и боеприпаси за тях, охрана и издирване на имущество и лица, експертизи и експертни оценки на вещи и документи, посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., Радка ГанчеваЧобанова, X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 102 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X..

15444

Софийският градски съд на основание чл. 9 ЗПП регистрира промени по ф.д. № 575/90 на 1 състав за Зелена партия (обявление № 16613, ДВ, бр. 84/93): приемане на нов устав, приложен към делото, който да се счита неразделна част от решението; нов състав на Националния съвет на партията от 50 членове: X.X.X. - председател, X.X.X. - зам.-председател, X.X.X. - зам.-председател, X.X.X.-X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.-X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X. Петров, X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.. Партията се представлява от председателя X.X.X., а в негово отсъствие от посочен от него зам.-председател.

22100

 

 

ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

332. - Управителният съвет на “Мегапрес” - АД, София, на основание чл. 223 ТЗ свиква общо събрание на акционерите на 31.I.1994 г. в 16 ч. в сградата на дружеството, бул. Цариградско шосе 47А, при следния дневен ред: 1. приемане на решение за структурни промени в капитала на дружеството и емитиране на привилегировани акции за увеличения размер н

Промени настройката на бисквитките