Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 73 от 11.IX

ОБЯВЛЕНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ

СЪДИЛИЩА

Пловдивският районен съд, III бр. състав, призовава X.X.X., с последен адрес Пловдив, ул. Славия 15, ет. 3, ап. 40, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 22.Х.1990 г. в 14 ч. и 30 мин. като ответница по гр. д. № 774/90, заведено от X.X.X. от Пловдив, ж. к. Тракия, бл. 108, вх. А, ет. 1, по чл. 99 СК. Призованата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

13612

Сливенският районен съд призована X.X.X., с последен адрес с. Бяла паланка, Бургаска област, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 22.Х.1990 г. в 8 ч. като ответник по гр. д. № 1519/90, заведено от X.X.X. от с. Бяла паланка, Бургаска област, за иск по чл. 87 ЗЗД. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

13613

Варненският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11. ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми под № 2416/90 г. от 20.VIII.1990 г. Дружествена фирма с ограничена отговорност "Лазур - Седа" със седалище Варна, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно със стоки за широко потребление, суровини и материали, машини и съоръжения; производство на стоки за широко потребление и търговия с тях; производство и преработка на селскостопанска продукция и търговия с нея; хлебопроизводство; туризъм - вътрешен и международен; хотелиерство; ресторантьорство; транспортни и спедиционни услуги в страната и в чужбина; инженеринг в страната и в чужбина; внос и износ, и с уставен фонд 1 000 000 лв. Фирмата се представлява от X.X.X..

13611

Варненският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми под № 2185/90 от 20.VIII.1990 г. Дружествена фирма "Валимар" със седалище Варна, с предмет на дейност: инвестиционна и инженерингова дейност; проектиране и строителство на нови, реконструкция и ремонт на съществуващи обекти; компютърни и копирни услуги на граждани и фирми; посредничество, търговско представителство и агентство по отношение на чуждестранни лица (при условията на чл. 13, ал. 2 ППУСД), комисионна (вкл. оказионна) и транспортна дейност, спедиторски превози и услуги в страната и в чужбина, рекламна дейност; търговия в страната и в чужбина със стоки и услуги в областта на: селското стопанство, леката промишленост, електроника, машини, съоръжения, транспортни средства и резервни части за тях, както и производство в същите области, авторемонтна и сервизна дейност; производство и търговия на модни облекла и аксесоари; организиране и провеждане на конференции, симпозиуми и изложби в страната и чужбина, маркетинг, проучване на сделки за фирми и частни лица, организиране и провеждане на търгове, търговия, внос-износ и реекспорт на всякакъв друг вид стоки и услуги, валутна търговия след разрешение на МС и продажби в страната, външноикономическа дейност, технически консултации по външнотърговски операции, вкл. валутно-финансова отчетност, участие в учредяването на смесени фирми с български и чуждестранни лица, хотелиерство, туристически услуги, заведения за обществено хранене, и с уставен фонд 10 000 лв. Фирмата се представлява от X.X.X. и X.X.X..

13610

Варненският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми под № 1731 от 21.VIII.1990 г. Дружествена фирма "Елсим" със седалище Варна, с предмет на дейност: научноизследователска, внедрителска, проектно- конструкторска, технологична, сервизна и производствена дейност с битово и промишлено предназначение в областта на електрониката, електротехниката, туризма и селското стопанство, маркетинг и трансфер на технологии, реализация на производствена продукция в страната и в чужбина, транспортни услуги и таксиметрови превози, и с уставен фонд 30 000 лв. Фирмата се представлява от X.X.X..

13609

Варненският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми под № 2455/90 от 29.VIII.1990 г. Дружествена фирма "Геопонт" със седалище Варна, с предмет на дейност: извършване на екологични, хидробиологични, хидроложки, хидрохимични, хидрогеоложки, геохимични, газовогеохимични, мирфодинамични, хидродинамични, литодинамични, геоморфоложки, геоложки, инженерно-геоложки и геофизични изследвания, проектиране и изграждане и хидротехнически и природозащитни системи и съоръжения, разработване на измерителни системи, подводни технически системи и технологии, извършване и организиране на различни видове специализирани анализи на вода, почви, промишлени и хранителни продукти, събиране и обработка на проби от вода, утайки, коренни скали и биологични обекти, детайлни огледи и картиране на морското дъно, подводни археологически изследвания и археометрия, търсене, идентифициране и изваждане на подводни обекти с подводни обитаеми и необитаеми апарати и водолази, дефектоскопия и ремонт на подводната част на инженерни съоръжения, плавателни съдове, буни, вълноломи, кейови стени, сондажни конструкции, тръбопроводи, кабели и др., провеждане на водолазни операции във връзка с научни и практически дейности, вкл. дълбоководни, създаване на научни, документални, научнопопулярни и рекламни фото- и други материали (без кино и видеоматериали), експертни оценки и консултациии, създаване на програмни продукти, организиране на симпозиуми, конференции, конгреси и други срещи на морска тематика, прилагане на хипербарни системи и методи за възстановяване при специфични заболявания и травми, провеждане на курсове за морска научна и практическа дейност, разработване, изграждане и експлоатация на инсталации и биотехнологии за аквакултури, маркетинг, търговия и трансфер на научни, технологични и хранителни продукти, транспортна, посредническа дейност и лизинг, и с уставен фонд 15 000 лв. Фирмата се представлява от X.X.X., X.X.X., X.X.X..

13718

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми на граждани под № 21, т. 1, стр. 73, Дружествена фирма "Русе - комерс" със седалище Русе, ул. Станке Димитров 55, на X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с предмет на дейност: обществено хранене, хотелиерство, търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни и селскостопански стоки, консигнационен склад, производство на селскостопанска продукция и на безалкохолни напитки, консерви, захарни и сладкарски изделия и стоки за широко потребление, внос и износ на промишлени, хранителни и селскостопански стоки, търговия на стоки срещу валута, импресарска дейност, вътрешен и международен туризъм, строителство на обекти за обществено хранене, за търговия, туризъм, за производство на стоки и услуги, монтаж и реконструкция на сгради, автомобилни превози, курсове и школи за подготовка на кадри за търговията, общественото хранене, услугите, туризма, административни и правни услуги, рекламна и издателска дейност, производство и търговия с цветя и декоративни храсти, ремонт на битова техника, телевизори, компютри, на парни котли и ел. инсталации, водопроводни и тенекеджийски услуги, експертни услуги, и с уставен фонд 20 000 лв., внесен изцяло. Фирмата се представлява от X.X.X..

13617

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 9, ал. 3 от Указ № 922 от 1989 г. във връзка с чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност с решение № 469 от 18.IV.1990 г. по ф. д. 442/90 регистрира Селскостопанска фирма "Агра" със седалище Сливен, с предмет на дейност: производство на селскостопанска продукция, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от личното и общественото стопанство, пласментно-снабдителска дейност с птици, разплодни животни, торове, препарати, земеделски инвентар, малогабаритна техника, търговия на едро и дребно в собствени магазини, и с уставен фонд 397 хил. лв. Фирмата се представлява от X.X.X..

13615

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми на граждани под № 323 от 3.VII.1990 г. Дружествена фирма "Скорпион - 77" със седалище София, община "Овча купел", ж. к. Овча купел 2, бл. 31, вх. Г, ап. 7, и с предмет на дейност: производство и реализация на облекла (бутик), комисионни услуги в търговията и оказионен магазин - дрехи, парфюмерия, транспортни услуги, автосервизни услуги, разкомплектоване на автомобили с цел продажба на авточасти за втора употреба, внос на употребявани и нови автомобили, ремонт, продажба и даване под наем; производство и търговия с пластмасови и метални пресови изделия от неблагородни метали; производство и реализация на програмни продукти, инженерно-внедрителска дейност, производство и продажба на художествени произведения, приготвяне и продажба на топли и студени закуски и ястия, аламинути, скара, безалкохолни напитки, сиропи, чай, кафе; продажба на бира, готови алкохолни напитки и ресторантьорство, външна и вътрешна търговия със стоки за народно потребление, откриване и изграждане на валутни магазини. Фирмата е с уставен фонд 10 000 лв. и се представлява от X.X.X., X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13193

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми на граждани под № 384 от 24.VIII.1990 г. Дружествена фирма "НТМ" със седалище София, община "Младост", ж. к. "Младост-3", бл. 335, вх. Б, ап. 38, и с предмет на дейност: проектиране, изпълнение, внедряване и контрол, сервизна и консултантска дейност в областта на електротехниката, електрониката, машиностроенето, строителството и химията, производство и реализация на електронни, електротехнически, машиностроителни, неметални изделия, изделия от каучук и пластмаса, селскостопанска продукция, маркетинг, трансфер на ноу-хау; търговска дейност в страната и в чужбина, представителство, агентство и посредничество в страната и в чужбина, транспортни услуги на фирми и граждани. Фирмата е с уставен фонд 10 000 лв., от които внесени 7500 лв. и се представлява от X.X.X..

13608

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми на граждани под № 388 от 28.VIII.1990 г. Дружествена фирма "КАЙМАН" със седалище София, община "Подуяне", бул. Вл. Заимов 126, с предмет на дейност: проектно- конструкторска дейност за детайли, възли, машини и съоръжения и друга инженерингова и производствена дейност за тях, внедряване, производство на резервни части за автомобили и търговската им реализация, автосервизни услуги, търговия с произведения на изящните, декоративно-приложните изкуства и дизайн (без произведения паметници на културата, както и такива от благородни метали и скъпоценни камъни), изкупуване, преработка и търговия с кожи и кожени изделия, производство и реализация на стоки за бита, за вътрешния пазар и износ, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция; туристически, транспортни и авиационни услуги за физически и юридически лица, яхтинг, хотелиерство, мотели, къмпинг, заведения за обществено хранене и увеселителни заведения, маркетинг, рекламна и външнотърговска дейност, внос, износ, обвързани сделки и други свързани с предмета на дейност дейности в свободните митнически зони и други незабранени от закона дейности. Фирмата се представлява от X.X.X..

13

Промени настройката на бисквитките