Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 106 от 30.XII

СЪДИЛИЩА

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 8 от 4.II.2005 г. по ф.д. № 84/2005 вписа промени за “Еконейчър груп” - ООД, София: премества седалището и адреса на управление от София, район “Студентски”, бул. Драган Цанков 172, в Девин, област Смолян, ул. Родопи, бл. Колю Фичето 1, вх. 2.

57665

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 184 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 105/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Ники плам” - ООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Невястата 20, с предмет на дейност: разкриване, обзавеждане, обслужване и експлоатация на пазари за производители, заведения за обществено хранене, на малки търговски и туристически обекти в областта на селското стопанство и туризма, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, производство и реализация на захарни, тестени и хлебни изделия, безалкохолни напитки, млечни изделия, посредничество и търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, лизинг, маркетинг и рекламна, външно- и вътрешнотърговска дейност, финансово-счетоводно обслужване на юридически и физически лица, разкриване на верига от магазини за продажба на хранителни и промишлени стоки, транспортна дейност, таксиметрови услуги, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X. и ще се представлява и управлява от X.X.X..

57666

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 191 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 110/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Атали” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Смолян, бул. България 6, с предмет на дейност: търговия на едро и на дребно в страната и в чужбина с всякакви незабранени със закон стоки, суровини и материали, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, вкл. вътрешни и международни товарни и пътнически автомобилни превози, изграждане и експлоатация на обекти за здравен, спортен, развлекателен и екотуризъм, туристически, туроператорски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, финансово-счетоводни, програмни, автосервизни и други незабранени със закон услуги, търговия с недвижими имоти, лизинг, производство и търговия с изделия от леката промишленост, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, гъби, билки и горски плодове, добив, обработка и търговия с дървен материал и изделия от дървесина, и с капитал 5000 лв. Дружеството ще се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X..

57667

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 190 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 109/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Байерн ауто лизинг” - ООД, със седалище и адрес на управление Рудозем, ул. В. Димитров 58, с предмет на дейност: отдаване под наем и на лизинг машини, оборудване, автомобили, предоставяне на всички видове транспортни услуги, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, като дружеството ще осъществява дейността си в страната и в чужбина със или без посредничество, вкл. и в свободните безмитни зони, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X.и ще се представлява и управлява от управителя X.X.X..

57668

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 185 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 106/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Неолес” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Смилян, ул. Васил Димитров 44, с предмет на дейност: добив, изкупуване, преработка и търговия с дървен материал и изделия от дървесина, селскостопанска продукция, гъби, билки, горски плодове, производство на иглолистен и широколистен посадъчен материал, туристически, хотелиерски, ресторантьорски, информационни, рекламни, програмни и други незабранени със закон услуги, изграждане и експлоатация на бази за селски, здравен, спортен, международен ловен и риболовен туризъм и екотуризъм, комисионни и спедиционни сделки, превозни сделки, вкл. вътрешни и международни товарни, пътнически и таксиметрови превози, дърводелски, туристически, хотелиерски, ресторантьорски, информационни, рекламни, консултантски, строителни, автосервизни и други незабранени със закон услуги, търговия на едро и на дребно в страната и в чужбина, внос и износ на всякакви незабранени със закон стоки, суровини, материали и съоръжения, търговско представителство и посредничество, търговия с недвижими имоти, лизинг, и с капитал 5000 лв. Дружеството ще се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X..

57669

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ вписа в регистъра за еднолични търговци прехвърляне чрез покупко-продажба предприятие, без фирмата, от ЕТ “X.X. - Вентони” - Рудозем, на “Вентони - Козметик” - ЕООД, Рудозем, като съвкупност от права, задължения и фактически отношения, свързани при осъществяване на досегашната й търговска дейност по силата на договор за покупко-продажба.

58304

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 199 от 7.III.2005 г. по ф.д. № 116/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Зенит 2” - ООД, със седалище и адрес на управление Рудозем, ул. България, бл. 1, ап. 3, с предмет на дейност: транспортна дейност, спедиция и логистика на стоки, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия с всички видове разрешени от закон стоки, суровини и материали, свързани с това, разкриване на фабрики, заводи, предприятия, складове, магазини и други подобни, разрешени от закона; разрешена от закона външнотърговска дейност, както и други дейности, незабранени със закон, с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X. и ще се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

58305

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 202 от 8.III.2005 г. по ф.д. № 118/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Джеймсис” - ООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Спартак 31, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранене, производствена и инвестиционна дейност, комисионни, спедиционни сделки, превоз на товар и пътници в страната и в чужбина (международни превози), търговско представителство и посредничество, икономически и други бизнес консултации, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения, канализации и др., както и други дейности, незабранени със закон, с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници Райън Антони Джеймс и Никол Джеймс и ще се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

58306

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 209 от 9.III.2005 г. по ф.д. № 124/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Найджъл Холмс II” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Смилян, община Смолян, с предмет на дейност: хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, вътрешно- и външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, лизинг, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена от закона, с капитал 5000 лв., собственик на капитала е Найджъл Холмс. Дружеството ще се представлява и управлява от управителя X.X.X..

58307

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 210 от 9.III.2005 г. по ф.д. № 424/95 вписа промени за “Нефертити” - ООД, Рудозем: приемане за нов съдружник в дружеството на X.X.X.; промяна адреса на дружеството от Рудозем, ул. Атанас Буров, бл. 19, ап. 5, в Рудозем, ул. Капитан Петко войвода 90; промяна на фирмата на дружеството от “Нефертити” - ООД, на “Туидас” - ООД; избиране на трети управител на дружеството - съдружника X.X.X. с права да управлява и представлява дружеството заедно и поотделно с всеки един от досегашните управители Евалина Антраник Оник и X.X.X..

58308

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 214 от 10.III.2005 г. по ф.д. № 608/96 вписа промени за “Фабрика за бутилиране на пиво” - АД, Смолян: заличава X.X.X. като представляващ по пълномощие “Албена инвест - холдинг” - АД, в качеството му на член на съвета на директорите на дружеството; вписва X.X.X. като представляващ по пълномощие “Албена инвест - холдинг” - АД, в качеството му на член на съвета на директорите на дружеството; дружеството се представлява от изпълнителния директор “Албена инвест - холдинг” - АД, представлявано по пълномощие от X.X.X..

58309

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 203 от 8.III.2005 г. по ф.д. № 462/2002 вписа промяна за “Пасков” - ЕООД, Смолян: седалището и адресът на управление на дружеството се преместват от Смолян в Пловдив, ул. Жан Жорес 18.

58310

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 1 от 13.I.2005 г. по ф.д. № 75/2005 вписа промяна за “Байришер Хоф - България” - ЕООД, Несебър: преместване на седалището и адреса на управление на дружеството от Несебър, ул. Русалка 9, в Смолян, ул. Чан 7, бл. 6, вх. А, ет. 3, ап. 5.

58311

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 196 от 7.III.2005 г. по ф.д. № 115/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Алекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Неделино, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, външнотърговска дейност, изкупвателна дейност, посредническа дейност, селскостопанска дейност, пътнически и товарни превози, разносна търговия, строителство, внос и износ и други дейности, незабранени със закон, като дейността ще се осъществява в страната и в чужбина, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58312

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 200 от 7.III.2005 г. по ф.д. № 117/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Кингфишър” - ООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Спартак 31, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранене, производствена и инвестиционна дейност, комисионни, спедиционни сделки, превоз на товари и пътници в страната и в чужбина, международни превози, търговско представителство и посредничество, икономически и други бизнес консултации, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения, канализации и др., както и други дейности, незабранени със закон, като дейността ще се осъществява в страната и в чужбина, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници Лин Айрин Фишър и Стюарт Роланд Джеймс Фишър и ще се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

58313

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 211 от 9.III.2005 г. по ф.д. № 125/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Манукян” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Стою Шишков 27, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, менителници, записи на заповед и чекове, складови, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, инженеринг в строителството и машиностроенето, осъществяване на други дейности и услуги (без забранените със закон), като дейността ще се осъществява в страната, в чужбина и в свободните безмитни зони, и с капитал 5000 лв. Дружеството ще се представлява и управлява от Гагик Манукян.

58314

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 198 от 7.III.2005 г. по ф.д. № 163/2004 вписа промени за “Чурековска” - ООД, Девин: вписа промяна в правноорганизационната форма, седалището и адреса на управление и представителната власт на съдружника “Кип - Хидро” - ЕООД, както следва: “Кип - Хидро” - ООД, със седалище и адрес на управление Асеновград, ул. Цар Иван Асен II № 4, и ще се представлява от управителя X.X.X.; вписа промяна в представителната власт на съдружника “Хидроенергетика - България” - ООД, София, както следва: “Хидроенергетика - България” - ООД, София, ще се представлява от X.X.X.; освобождава от длъжност и от отговорност X.X.X. като управител на “Чурековска” - ООД; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X..

58315

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 187 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 324/2002 вписа промени за “Сани” - ООД, Смолян: приема за съдружник в дружеството X.X.X.; заличава X.X.X. и X.X.X. като съдружници в дружеството; променя фирмата на дружеството на еднолично дружество с ограничена отговорност “Сани” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Стою Шишков 29, с предмет на дейност: селскостопанска, строително-монтажна дейност, туристическа - вътрешен и международен туризъм, консултантска, информационна, маркетингова, инвестиционна, лизингова, експериментално-производствена, стопанска, търговска - вътрешна и външна, транспортна, пласментно-снабдителна, рекламна, импресарска, предприемаческа, посредническа, представителна дейност в страната и в чужбина, производство и услуги на населението от всякакъв характер (без забранените със закон), всякаква друга дейност, разрешена със закон, и с капитал 30 000 лв. Дружеството ще се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X. в качеството й на управител.

58316

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 183 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 104/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Хайделберг майнинг гезелшафт” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Чокманово, община Смолян, с предмет на дейност: рудодобив, подземно и надземно строителство, както и всички останали дейности и услуги, незабранени със закон, като дейността ще се осъществява в страната и в чужбина със или без посредничество, вкл. и в свободните безмитни зони, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X.и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

58317

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 188 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 107/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Ком - 2005” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Смилян, ул. Лиляна Димитрова 32, с предмет на дейност: добив, изкупуване, преработка и търговия с дървен материал и изделия от дървесина, селскостопанска продукция, гъби, билки, горски плодове, производство на иглолистен и широколистен посадъчен материал, туристически, хотелиерски, ресторантьорски, информационни, рекламни, програмни и други незабранени със закон услуги, изграждане и експлоатация на бази за селски, здравен, спортен международен ловен туризъм и екотуризъм, комисионни и спедиционни сделки, превозни сделки, вкл. вътрешни и международни товари, пътнически и таксиметрови превози, дърводелски, туристически, хотелиерски, ресторантьорски, информационни, рекламни, консултантски, строителни, автосервизни и други незабранени със закон услуги, търовия на едро и дребно в страната и в чужбина, внос и износ на всякакви незабранени със закон стоки, суровини, материали и съоръжения, търговско представителство и посредничество, търговия с недвижими имоти, лизинг, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлва и управлява от X.X.X..

58318

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 189 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 108/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Мини комерс” - ООД, със седалище и адрес на управление Чепеларе, ул. Капитан Петко войвода 8, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, осъществяването на други дейности и услуги без забранените със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват като управители заедно и поотделно.

58319

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 192 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 111/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Свобода - 05” - ООД, със седалище и адрес на управление Златоград, бул. България 124, с предмет на дейност: производство и търговия в страната и в чужбина на шивашки и трикотажни изделия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба със или без преработка, производство на стоки с цел продажба, комисионна, складова, спедиционна и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, дейност в областта на услугите, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството е с със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и ще се представлява и управлява от X.X.X..

58320

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 8.III.2005 г. по ф.д. № 244/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Геолемс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Своге, Софийска област, ул. Каменярски дол 6, с предмет на дейност: геодезически дейности в устройственото планиране, геодезически дейности в инвестиционното проектиране и в строителството, покупко-продажба на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки - собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос, износ, транспортна дейност и таксиметрови услуги, консултантски услуги и всички други сделки и услуги, незабранени със закон или за които не се изисква предварително разрешение от държавен орган. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

58322

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 1437/2000 вписа промяна за “Многопрофилна болница за активно лечение - Пирдоп” - ЕООД, Пирдоп: избира за управител X.X.X., който представлява дружеството.

58323

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 254/2001 вписа прекратяване на “Зид” - ООД, със седалище и адрес на управление Костинброд, ул. Китка 9, и го обявява в ликвидация с ликвидатор X.X.X.; допълва фирмата на дружеството - “Зид” - ООД, в ликвидация; определя срок на ликвидация 6 месеца считано от датата на обнародване поканата до кредиторите в “Държавен вестник”.

58324

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 2 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 9.III.2005 г. по ф.д. № 414/2002 вписа промени за “Наблюдател 2002” - ЕООД, Своге: вписва преместването на седалището и адреса на управление на дружеството от Своге, Софийска област, ул. Здравец 10, в София, район “Витоша”, ул. Панчерица 13; приемане на нов учредителен акт.

58325

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4 от 8.III.2005 г. по ф.д. № 1190/2002 вписа промени за “Комо” - ЕООД, с. Столник: прекратяването на участието на X.X.X. в дружеството; приемането за съдружник в дружеството на X.X.X.; освобождаването на X.X.X. като управител на дружеството; избирането на X.X.X. за управител на дружеството, който го и представлява; приемане на нов учредителен акт.

58326

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 5 от 27.ХII.2004 г. на Софийския градски съд вписва по ф.д. № 44/2005 по новооткритата партида промяна за “Булмар - БГ” - ЕООД: премества седалището и адреса на управление от София, ул. Триадица 6, ет. 1, в Ботевград, ул. Славейков 37, ет. 2.

58327

Софийският окръжен съд на основание чл. 4 ЗК с решение № 1 от 22.II.2005 г. по ф.д. № 154/2005 вписа в регистъра за кооперациите кооперация “Еферия” със седалище и адрес на управление Ботевград, ул. Севаст Огнян 6, вх. А, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: производство и продажба на разрешени стоки, закупени от трети лица, експорт, реекспорт и импорт, комисионни, спедиционни, превозни (вкл. на пътници и товари), консултантски, туристически (вкл. хотелиерски и ресторантьорски), строителни, лицензионни, лизингови, информационни, програмни, размножителни и машинописни услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предоставяне на заеми за член-кооператори за сметка на направените от тях вноски и средства за кооперацията в образуваната по решение на общото събрание взаимоспомагателна каса (при спазване на законовия режим), други дейности, допустими за кооперация съгласно закона. Кооперацията образува следните фондове: фонд “Резервен”, чийто размер не може да бъде по-малък от 20 % от дяловия капитал, фонд “Инвестиции”, други фондове по решение на общото събрание; органи на кооперацията са: общо събрание, управителен съвет, председател на кооперацията и контролен съвет; кооперацията е с управителен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и контролен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява от председателя X.X.X..

58328

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ и чл. 491а ГПК с определение от 24.II.2005 г. допуска прилагането по ф.д. № 1480/91 на годишния финансов отчет на “Пластимо” - АД, със седалище Самоков, Софийска област, за 2003 г.

56303

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 7 от 28.I.2005 г. на Софийския градски съд вписва промяна за “Бул Пауър” - АД (рег. по ф.д. № 193/2005): вписва промяна на седалището и адреса на управление от София в Етрополе, ул. Георги Димитров 2, хотел “Етропол”, ет. 2, стая 201.

56304

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 225/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “България искейпс” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Бели Искър, община Самоков, Софийска област, с предмет на дейност: туризъм, туристичска дейност, туристически услуги - даване на ски и ски-екипировка под наем, ски-сервиз, таксиметрови услуги, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешно- и външнотърговска дейност с хранителни стоки, алкохол и безалкохолни напитки, облекло и други стоки за бита, увеселителни и забавни игри, скиучителски услуги, търговска дейност с разрешени от закона стоки и продукти, внос и износ, търговско представителство и посредничество, транспортна, инженерингова, спедиторска, рекламна, маркетингова, лизингова, хотелиерска и туристическа дейност, строителна и строително-ремонтна дейност, покупка и продажба на недвижими имоти и посредничество в тази област, извършване на всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Кийд Годард и Хелън Изабел Грент и се управлява и представлява от управителите съдружници заедно и поотделно.

56305

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 56/2000 вписва промени за “Ихтиманска лимонада” - ООД, Ихтиман: освобождаване на X.X.X. като управител на дружеството; избиране за управител на X.X.X., който го и представлява.

56306

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 8 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 657/97 вписва промени за “Чугунолеене 97” - АД, Ихтиман: освобождаване на X.X.X. като председател на съвета на директорите и изпълнителен член; избиране за председател на съвета на директорите и изпълнителен член на X.X.X., който представлява дружеството.

56307

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 22.II.2005 г. по ф.д. № 220/2005 вписва в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Хоумстед пропертис Бългериа ЛТД” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Вакарел, община Ихтиман, Софийска област, с предмет на дейност: външно-и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, туристически услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен транспорт, програмна и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Ан Морисън и Стюарт Майкъл Морисън и се управлява и представлява от управителя Ан Морисън.

57119

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 1288/2003 вписва промени за “Дару Трейд” - ООД, Етрополе: преместване на седалището и адреса на управление на дружеството от Етрополе в София, бул. Ген. Столетов, бл. 16, вх. А, ет. 4, ап. 13; приемане на нов дружествен договор.

57120

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 21.II.2005 г. по ф.д. № 188/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Ел Пи газ” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Равно поле, община Елин Пелин, Софийска област, с предмет на дейност: доставка, търговия, транспортиране, разпределение, маркетинг и продажба на газ - въглеводороден втечнен, управление на газостанции, съхранение на газ - въглеводороден втечнен, покупка и използване на инсталации и друго оборудване, необходимо за посочените дейности, и всички останали дейности, разрешени от законодателство. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Синергон Холдинг” - АД, София, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

57121

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 3 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 191/2004 вписва прехвърляне на предприятието на “Пронитрон” - ЕАД, със седалище гр. Сливница, Софийска област, ул. Елин Пелин 10, като съвкупност от права, задължения и фактически отношения, свързани с търговската дейност на дружеството, на “Ти Ти Си” - ЕООД (рег. по ф.д. № 3865/2004 по описа на СГС), със седалище и адрес на управление София, район “Овча купел”, ул. Народен герой 12.

57122

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 7 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 600/99 вписва промени за “Интер - БГ - Ком” - ООД, Ботевград: прекратяване участието на X.X.X. и X.X.X. в дружеството; приемане за съдружник в дружеството на “Босариа Лимитид” със седалище и адрес на управление Акара Билдинг, X.X. острови; изменение на дружествения договор.

57123

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 920/2004 вписа промяна за “Стройпродукт 2004” - ЕООД, Костинброд: вписва приемане на нов учредителен акт (устав), приет от едноличния собственик на капитала на 15.II.2005 г.

57124

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 28.II.2005 г. по ф.д. № 241/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично акционерно дружество “Айвънхоу хероуърд България” - ЕАД, със седалище и адрес на управление гр. Костинброд, Софийска област, ул. Христо Ботев 11, с предмет на дейност: извършване на геоложки проучвания за метални и неметални полезни изкопаеми, разработване, добив, проучване и продажба на руди, концентрати, метали и подземни богатства, консултантска дейност и всякаква друга дейност, незабранена със закон, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз. Дружеството е без срок, с капитал 50 000 лв., разпределен в 500 обикновени поименни налични акции с номинална стойност 100 лв., с едноличен собственик на капитала “Айвънхоу хероуърд майнинг венчърс ЛТД” - X.X. острови, със съвет на директорите в състав: Едуард Чарлз Рошет - председател, Колин Джон Андрю - изпълнителен член, X.X.X. и X.X.X. и се представлява от изпълнителния директор Колин Джон Андрю.

57125

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 4.VII.2005 г. по ф.д. № 529/2002 вписа прекратяването на дейността на “Автотранспорт - Пирдоп” - ЕООД, със седалище Пирдоп и го обявява в ликвидация с ликвидатор X.X.X.; допълва фирмата на дружеството “Автотранспорт - Пирдоп” - ЕООД, в ликвидация; определя срок на ликвидацията 6 месеца считано от датата на вписването на решението в търговския регистър.

57126

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 198/2003 вписва промени за “Леда Нова” - ООД, Костинброд: приемане за съдружници в дружеството на X.X.X. и X.X.X.-X.; приемане на нов дружествен договор.

57127

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 22.II.2005 г. по ф.д. № 204/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Ейч енд Ей пропъртис” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Говедарци, община Самоков, Софийска област, с предмет на дейност: производство и търговия със стоки и услуги, лизингова, туристическа, сервизна, ремонтна, транспортна, програмно-техническа, ресторантьорска, хотелиерска, посредническа дейност, дизайн и обзавеждане, строително-монтажна дейност, внос, износ, ноу-хау, посредническа дейност, представителство (без процесуално), на физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всякаква стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството без срок, с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик Ричард Чарлс Фърн.

57128

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 22.II.2005 г. по ф.д. № 205/2005 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност “Бишо” - ООД, със седалище и адрес на управление Самоков, ул. Витоша 2, ап. 2, с предмет на дейност: сделки с недвижими имоти, строителна дейност, строителен надзор, управление на недвижими имоти, инженерингови услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови сделки и транспортна дейност, лизингова дейност и бартер, рекламна дейност, хотелиерство, ресторантьорство и туристическа дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, всички с упражняването им в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Уилям Джеймс Бишоп и Джейми Нийл Бишоп и се управлява и представлява от управителите съдружници заедно и поотделно.

57129

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 2 от 10.VIII.2004 г. на Софийския градски съд вписва промяна за “Нелит” - ООД, (рег. по ф.д. № 73/2005 г.): вписва преместване на седалището и адреса на управление от София, ж.к. Младост 3, бл. 373, вх. 4, ет. 1, в Ботевград, ул. Александър Батенберг 45.

57130

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 23.II.2005 г. по ф.д. № 222/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Кърноу 2005 Пеншън фонд” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Бели Искър, община Самоков, Софийска област, с предмет на дейност: вътрешно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, туристически услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен транспорт, програмна и рекламна дейност, както и всякакви друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик Клеър Луис Браун.

57131

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 6 от 2.III.2005 г. вписва промени по ф.д. № 7/2005 за “Еврокар” - ООД, Костинброд: прекратява участието на X.X.X. в дружеството; приема за съдружник в дружеството X.X.X.; избира X.X.X. за управител; дружеството се управлява и представлява от съдружниците X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; приема нов дружествен договор.

57670

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 1170/2004 за “С.И.Д. - 97 - Павлов” - ООД, с. Томпсън, вписва следните промени: премества седалището и адреса на управление от с. Томпсън, Софийска област, ул. Хан Аспарух 36, в София, район “Триадица”, ул. Балша 5, бл. 6, ет. 3, ап. 9; изменение на дружествения договор.

57671

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 238/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “АИС - БГ” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Радуил, Софийска област, ул. Марица 1, с предмет на дейност: хотелиерство, ресторантьорство, туристическа дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, посредничество, агентство и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица и всички други, разрешени от закона. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Чапман Катерина Анн.

57672

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 2 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 5586/91 вписва прехвърляне на предприятие с фирма “X.X.” - Костинброд, от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на “Диомет” - ЕООД (рег. по ф.д. № 11445/2003).

57673

Софийският окръжен съд на основание чл. 4 ЗК с решение № 1 от 18.II.2005 г. по ф.д. № 854/2004 вписа в регистъра за кооперациите кооперация “Медитерано” със седалище и адрес на управление гр. Елин Пелин, Софийска област, ул. Лесновска 72, с предмет на дейност: извършване на услуги в областта на туризма и социалната дейност на обекти - собственост на кооперацията или статуирани като дялови вноски на член-кооператорите, развитие на научна и развойна дейност в областта на проучване и добив на полезни изкопаеми, развиване на научна и приложна дейност в областта на възобновяеми енергийни източници и свързаните с тях процеси на охлаждане и отопление, транспортни и спедиторски услуги, строително-ремонтна дейност, комисионни, посреднически, бартерни и лизингови сделки, дистрибуция на стоки, разкриване на фирмени магазини и интернет клубове, производство и търговия в страната и в чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, в т.ч. със земеделска продукция и с алкохолни напитки и цигари по предвидения в закона ред, обучение за професионална квалификация и преквалификация, провеждане на езикови и квалификационни курсове, обучение на ученици по предвидения от закона ред, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Кооперацията образува фонд “Резервен” в размер 20% от размера на дяловия капитал, фонд “Инвестиции”, фонд “Реклама” и фонд “Образование”. Органи на кооперацията са: общото събрание, управителният съвет, контролният съвет и председателят. Кооперацията е с управителен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и контролен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Кооперацията се представлява от председателя X.X.X..

57674

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 23.II.2005 г. по ф.д. № 206/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Бяла вода - Долна баня” - ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Долна баня, Софийска област, ул. Димитър Благоев 4, с предмет на дейност: добив на минерална вода, производство и бутилиране на минерална вода, продажба на едро и дребно на територията на страната и износ на минерална вода, откриване и експлоатация на фирмени магазини, както и сключване на всички други сделки за стоки и/или услуги, незабранени със закон. Дружеството е без срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Юникон Инвестмънтс Лимитед” - АД, САЩ, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

57675

Софийският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 231/2005 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност “Андреас Пицилос” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Костинброд, ул. Раковски 9, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, туристически услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен транспорт, програмна и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик Андреас Пицилос.

57972

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 456 от 11.II.2005 г. по ф.д. № 210/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Тракия ойл” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 1, ет. 3, с предмет на дейност: изкупуване, търговия, съхранение и преработка на маслодайни семена, добив на сурови растителни масла и експелери, рафиниране и бутилиране и търговия с тях, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия - вътрешна и външна, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламни, информационни, програмни услуги, софтуер, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

58000

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 544 от 24.II.2004 г. по ф.д. № 251/2004 вписа акционерно дружество “Невис ойл” - АД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Кольо Ганчев 147, ап. 1, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, селскостопански продукти, сделки по производство и търговия с храни, търговия с препарати за растителна защита, посевни семена, зърно и др., търговия с петролни продукти, производство и търговия с тютюн и тютюневи изделия, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни (без поща), складови сделки, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, икономически, счетоводни, преводачески и други консултантски услуги, превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина и предоставянето на други услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., разпределен в 500 поименни акции с номинална стойност 100 лв., със съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява и управлява от изпълнителния директор X.X.X. еднолично.

58001

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273 ТЗ с решение от 1.III.2005 г. регистрира по ф.д. № 624/97 заличаването на “Доби - 97” - ЕООД.

58329

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.III.2005 г. по ф.д. № 1636/99 вписа промени за “Ванита” - ООД: вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., която ще представлява и управлява дружеството; вписва ново наименование на дружеството - “Ванита” - ЕООД: вписва приемане на нов учредителен акт.

58330

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 638 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 2559/99 вписа в регистъра за едноличните търговци прехвърляне на предприятие с фирма “Зорница - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X., която поема активите и пасивите на прехвърленото предприятие, и я вписа като едноличен търговец с фирма “Зорница - X.X.”.

58331

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.III.2005 г. по ф.д. № 596/2003 вписа промени за “Финанс инженеринг” - ООД: вписва нов предмет на дейност на дружеството: организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, проектиране на отоплителни, вентилационни, климатични и сградни газови инсталации, проектиране на водопроводни и канализационни инсталации, инженерингова, маркетингова, информационна, счетоводна, рекламна и импресарска и всички дейности и услуги, незабранени от закона, а за тези, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение; вписва приемане на нов дружествен договор.

58332

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.III.2005 г. по ф.д. № 293/2000 вписа промени за “Евроууд” - ООД, Казанлък: вписва като съдружници Алберто Кривелари, Даниеле Мора и Антонио Миото, граждани на Италия; вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва приемане на нов дружествен договор.

58333

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.III.2005 г. по ф.д. № 36/2003 вписа промени за “Румирос” - ООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X..

58334

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.II.2005 г. по ф.д. № 1093/2004 вписа промени за “Витела нет” - ООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X.; вписва приемане на нов дружествен договор.

58335

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.III.2005 г. по ф.д. № 760/2001 вписа промени за “Диа” - ЕООД: вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва ново седалище и нов адрес на управление на дружеството - с. Сърнево, община Раднево, ул. Тракия 45; вписва приемане на нов учредителен акт.

58336

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.III.2005 г. по ф.д. № 334/2004 вписа промени за “Прима консулт” - ООД: избира за управител X.X.X.; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

58337

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 10.II.2005 г. по ф.д. № 2442/98 вписа промени за “Дитекс - 54” - ООД: вписва като съдружник с представителни права X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.; избира за управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва нов предмет на дейност на дружеството: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство (по законоустановения ред), търговско представителство и посредничество, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други разрешени от закона услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и търговия с корпусни и решетъчни мебели и мебели ръчна изработка от масивна дървесина с дърворезба, дървопластики и кухненско обзавеждане, вътрешно обзавеждане на хотели и офиси, охранителна дейност, както и всички други стопански дейности, незабранени от закона, след получаване на съответен лиценз или разрешение, ако такива се изискват; вписва приемане на нов дружествен договор.

58338

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. регистрира по ф.д. № 2338/96 заличаването на “Арзос - Фарма” - ООД.

56173

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. по ф.д. № 701/2000 вписа промени за “Компакт фарм систем - КФС” - ООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник X.X.X.; избира за управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва приемане на нов дружествен договор.

56174

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 18.II.2005 г. по ф.д. № 93/2005 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ “Ведим - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на “Ведим” - ЕООД, представлявано от X.X.X..

56175

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 22.II.2005 г. по ф.д. № 145/98 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ “X.X.” - Тетевен, от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на “Интерфарма - Тенчева и Ко” - КД, представлявано от X.X.X..

56176

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. по ф.д. № 157/2005 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ “Камертон - КК - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на “Камертон” - ООД, представлявано от X.X.X..

56177

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.II.2005 г. по ф.д. № 2466/95 вписа промени за “Мегатер” - ООД: освобождава като управител X.X.X.; избира за управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва нов адрес на управление на дружеството - Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 90, ет. 4, ап. 7; вписва приемане на нов дружествен договор.

56178

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.II.2005 г. по ф.д. № 1090/97 вписа промени за “Екселент - Славов - Танчев” - ООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.; вписва ново наименование на дружеството - “Екселент - Танчев” - ООД; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X.; вписва приемане на нов дружествен договор.

56179

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.II.2005 г. по ф.д. № 677/2001 вписа промени за “Гранит - М” - ООД, Раднево: освобождава като управител X.X.X.; избира за управител X.X.X.; вписва приемане на нов дружествен договор.

56180

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. по ф.д. № 619/2002 вписа промени за “Фин Агро” - ООД: вписва като съдружници X.X.X. и X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; освобождава като управител X.X.X.; избира за управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва нов адрес на управление на дружеството: Стара Загора, ул. X.X.X. 5, вх. Г, ет. 2, ап. 80; вписва приемане на нов дружествен договор.

56181

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. по ф.д. № 418/2004 вписа промени за “Фармко Систем” - ООД: вписва като съдружник “Компакт Фарм Систем - КФС” - ООД; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник X.X.X.; избира за управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва приемане на нов дружествен договор.

56182

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.II.2005 г. по ф.д. № 979/2002 вписа промени за “Илан” - ООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.-X.; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X.; вписва нов адрес на управление на дружеството - Стара Загора, кв. Три чучура-север, комплекс “Панорама”; вписва приемане на нов дружествен договор.

56183

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 537 от 22.II.2004 г. по ф.д. № 3948/91 вписа в регистъра за едноличните търговци прехвърляне на фирмата на едноличния търговец X.X.X. с фирма “Тива - X.X.” на X.X.X., която поема активите и пасивите на прехвърленото предприятие, и я вписа като едноличен търговец с фирма “Тива - X.X. - X.X.”.

56767

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 552 от 22.II.2005 г. по ф.д. № 1966/98 вписа в търговския регистър прехвърляне на фирма “Валентина - X.X.” заедно с предприятието от едноличния търговец X.X.X. като наследодател на наследника X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма “Валентина - X.X.” със седалище с. Главан.

56768

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 412 от 11.II.2005 г. по ф.д. № 191/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отоворност “Анималс Експрес - 75” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Мъглиж, ул. Лев Попов 84, с предмет на дейност: покупка на предмет на дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, производство на стоки с цел продажбата им в страната и в чужбина, транспортна, вкл. и международен транспорт, комисионна, складова, лизингова, туристическа, рекламна и ресторантьорска дейност, търговско представителство и посредничество, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, сделки с интелектуална собственост, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

56769

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 392 от 10.II.2005 г. по ф.д. № 178/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Краси - М” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Хан Тервел 22, с предмет на дейност: моден дизайн, шивашки услуги, продажба на дрехи - собствено производство и готови изделия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни (без поща), складови и лизингови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

56770

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 399 от 10.II.2005 г. по ф.д. № 185/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Денталукс - групова практика за първична стоматологична помощ” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Св. Княз Борис 79, вх. Б, ет. 1, ап. 2, с предмет на дейност: осъществяване на групова практика за първична стоматологична помощ. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.-X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

56771

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 408 от 10.II.2005 г. по ф.д. № 187/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отоворност “Никови” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Братя Миладинови 3, вх. А, ет. 1, ап. 2, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, менителница, запис на заповед и чекове, складови, лицензионни, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други предоставяни за населението, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

56772

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 386 от 8.II.2005 г. по ф.д. № 177/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отоворност “Хелиос - 2005” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. 19 февруари 53, с предмет на дейност: търговия с промишлени стоки - осветителни тела, електроуреди за бита и промишлеността, търговско посредничество, внос и износ на промишлени стоки, строителство и проектиране, маркетинг, инженеринг и инвестиции в посочените дейности в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

56773

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 396 от 8.II.2005 г. по ф.д. № 182/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Българска асоциация” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Бачо Киро 5, вх. Б, ап. 13, с предмет на дейност: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни (без поща) сделки, превозни и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Джозеф Иу Бонд Кен.

56774

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 384 от 8.II.2005 г. по ф.д. № 175/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Дончев” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, кв. Железник, ул. Загорка 9, вх. А, ет. 3, ап. 20А, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, счетоводни и финансови услуги, строителство на недвижими имоти с цел продажба, дейности в строителството на жилищни и промишлени обекти (без строителен надзор), строителство и поддръжка на пътища и съоръжения, продажба на стоки от собствено производство, сделки с метали (без благородни) и металообработване, дървообработване и търговия с дървен материал, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, външноикономическа, складова и лизингова дейност, представителство, агентство, комисионерство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

56775

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 398 от 9.II.2005 г. по ф.д. № 184/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “КМЛ” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Цар Иван Асен II № 199, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, лизингова дейност, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество и всякаква друга дейност, незабранена със закон в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно.

56776

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.II.2005 г. по ф.д. № 407/2000 вписа промени за “Боруй 92” - ЕООД: вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството; вписва нов предмет на дейност на дружеството: посредничество и сделки с недвижими имоти, покупка и производство на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, сделки с интелектуална собственост, внос, износ, експорт и реекспорт, превозна, складова, туристическа, таксиметрова, транспортна, комисионна, лизингова, спедиционна (без поща), рекламна дейност в страната и в чужбина, хотелиерство, търговско представителство и посредничество, производство и търговия със зърнени и селскостопански култури, брашно, хляб и хлебни произведения, производство и търговия с алкохол и цигари, търговия с черни и цветни метали (след лиценз), външноикономическа дейност, както и всички останали дейности и услуги, разрешени от закона, които по предмет и обем изискват делата им да се водят по търговски начин, когато има разрешителен режим - след съответното разрешение; вписва ново наименование на дружеството: “Зара стил” - ЕООД; вписва нов адрес на управление на дружеството - Стара Загора, кв. Самара, бл. 10, ет. 14, ап. 110; вписва приемане на нов учредителен акт.

56777

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.II.2005 г. по ф.д. № 936/2002 вписа промени за “Валекс - РВ” - ООД, Казанлък: вписва прехвърляне на дружествени дялове; освобождава като съдружник с представителни права X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството; вписва ново наименование на дружеството: “Валекс - РВ” - ЕООД; вписва приемане на нов учредителен акт.

56778

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.II.2005 г. по ф.д. № 1868/2000 вписа промени за “Атлас - НТ” - ООД: освобождава като управители X.X.X. и X.X.X.; избира за управител X.X.X., която ще представлява и управлява дружеството; вписва приемане на нов дружествен договор.

56779

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 353 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 161/2005 вписа промяна на седалището и адреса на управление на “Ей Ди Ти” - ООД: Стара Загора, ул. Христо Ботев 4.

57978

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 546 от 21.II.2005 г. по ф.д. № 260/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Самостоятелна медико-техническа лаборатория - Надежда - 88” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Поп X.X. 89, ет. 1, ателие 3, с предмет на дейност: осъществяване на зъботехнически дейности и услуги в самостоятелна медико-техническа лаборатория съгласно ЗЛЗ, извършване на предписани от стоматолог специфични технически дейности и произвеждане на специализирани медицински и помощни средства, търговски сделки за нуждите на осъществяваните зъботехнически дейности и услуги след съответно разрешение. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57979

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 503 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 240/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Ексел 05” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Ген. Стефан Тошев 6, ет. 4, ап. 24, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, складови, лицензионни, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, ремонтни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос-износ, посредничество и участие в инвестиционни проекти в областта на строителството на хотелски комплекси, фармацевтични, промишлени сгради и предприятия, дейности, свързани със строителна дейност в рамките на закона, и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57980

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 531 от 18.II.2005 г. по ф.д. № 253/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Стамболови” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Железни врата 37, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, автосервиз, търговия с авточасти, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, сделки с интелектуална собственост, външноикономическа дейност като внос, износ, реекспорт, бартер и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

57981

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 545 от 21.II.2005 г. по ф.д. № 259/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Импреса” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Чирпан, бул. Георги Димитров 93, с предмет на дейност: проектиране на сгради и съоръжения, строителство, търговия с промишлени стоки, транспорт в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57982

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 571 от 23.II.2005 г. по ф.д. № 267/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Ники - 2005” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Райко Даскалов 27, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство на селскостопанска продукция и търговия с нея, покупка на петрол, петролни продукти и техните производни с цел да ги препродаде, търговско представителство, транспортни услуги, вкл. международни превози, външнотърговска дейност - внос, износ, бартерни сделки, реекспорт, ресторантьорски, хотелиерски, туристически и рекламни услуги и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57983

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 501 от 15.II.2005 г. по ф.д. № 238/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Дар - Комерс” - ООД, със седалище и адрес на управление Казцанлък, бул. Княз Ал. Батенберг 111, вх. В, ап. 57, с предмет на дейност: производство, търговия, преработка на хранителни и промишлени стоки и изделия, на селскостопанска продукция, търговия, изкупуване и преработка на черни и цветни метали, вкл. внос и износ, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, строително предприемачество, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, лизинг, проектиране и дизайн, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

57984

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 9.II.2005 г. по ф.д. № 1919/97 вписа промени за “Търговски център” - АД, Стара Загора: вписа промяна в наименованието от “Търговски център” - АД, на “Консулт - БГ” - АД, Стара Загора; освобождава члена на съвета на директорите X.X.X.; освобождава изпълнителния директор X.X.X.; избира за член и председател на съвета на директорите X.X.X.; избира за член на съвета на директорите и изпълнителен директор X.X.X.; дружеството ще се представлява и управлява от изпълнителния директор X.X.X. и председателя на съвета на директорите X.X.X. заедно и поотделно; вписа промяна в предмета на дейност: консултантска дейност, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна (без поща), транспортна дейност в страната и в чужбина със собствен и под наем транспорт, външна и вътрешна търговия, импорт, експорт, реекспорт, всякакъв вид услуги, външнотърговска и външноикономическа дейност, хотелиерство, ресторантьорство, както и всякакви други дейности и услуги в страната и в учжбина, незабранени от ТЗ, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение; вписа промяна в устава; прилага по фирменото дело заверено копие на изменения устав на дружеството.

56780

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.II.2005 г. по ф.д. № 733/2003 вписа промени за “Инвент комерс” - ЕООД, Казанлък: вписва ново седалище и адрес на управление на дружеството - София, ул. Кота 1050 № 27; вписва приемането на нов учредителен акт; прекратява производството по делото и го изпраща по подсъдност на Софийски градски съд.

56781

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.II.2005 г. по ф.д. № 432/98 вписа промени за “Туинс - Р” - ЕООД: вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., която ще представлява и управлява дружеството; вписва приемането на нов учредителен акт.

56782

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 566 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 975/04 вписа в регистъра за едноличните търговци прехвърляне на предприятие с фирма “Про 2004 - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X.-X., която поема активите и пасивите на прехвърленото предприятие, и я вписа като едноличен търговец с фирма “Про 2004 - X.X.-Кръстева”.

57985

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 520 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 251/2005 вписа промяна за “Милениум 2000” - ООД: вписва промяна в седалището и адреса на управление в Стара Загора, кв. Индустриален, Птицекланица “Градус”.

57986

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 521 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 252/2005 вписа промяна за “Жюлив” - ООД: вписва промяна в седалището и адреса на управление: Стара Загора, кв. Индустриален, Птицекланица “Градус”.

57987

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 312 от 11.II.2005 г. по ф.д. № 4711/90 вписа в търговския регистър прехвърляне на фирма “Стен - Радо Къмпани - X.X.” заедно с предприятието от едноличния търговец X.X.X. като наследодател на наследника X.X.X. и го вписа като едноличен търговец с фирма “Стен - Радо Къмпани - X.X.”, със седалище Стара Загора.

57988

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 511 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 245/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Дечев транспорт” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Д-р Тодор Стоянович 26, вх. Б, ет. 6, ап. 16, с предмет на дейност: автотранспортна и спедиторска (без поща) дейност в страната и в чужбина, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост или други услуги, внос, износ и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Деклан Джозеф Мартин.

57989

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 499 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 236/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Нити - Стара Загора” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Княз Ал. Батенберг 77, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, продажба на всякакви видове гуми от внос и местно производство, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, рекламна, таксиметрова и туристическа дейност, търговско представителство и посредничество, производство и търговия със селскостопанска продукция, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети и всякаква друга дейност, незабранена със закон в страната и в чужбина. Дружеството е в неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57990

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 487 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 231/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Емджи груп Зоун” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Розова долина 89, с предмет на дейност: покупка и продажба на недвижими имоти, пласментно-снабдителска и търговска дейност на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки в страната и в чужбина, комплексни битови и сервизни услуги, транспортна, таксиметрова и спедиторска (без поща), кафе, ресторантьорство и хотелиерство, експлоатация на заведения за обществено хранене, търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чуждестранни предприятия в страната и в чужбина, посредничество и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57991

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 486 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 230/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отоворност “Ионико” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Отец Паисий 146, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, продажба на стоки от собствено производство, изграждане и експлоатация на ресторанти, барове, хотели, създаване на туристическа агенция, туристически услуги, транспортни услуги в страната и в чужбина, превоз на пътници и товари със собствен или нает превоз, таксиметрови услуги, сделки с недвижими имоти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителни услуги, козметични услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни и спедиционни (без поща) сделки, външноикономическа дейност, внос, износ, реекспорт, бартер, венчър, складови, лицензионни сделки, лизинг и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57992

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2155 от 2.VII.2004 г. по ф.д. № 957/2004 вписа дружество с ограничена отговорност “Пиколо мондо” - ООД, със седалище и адрес на управление Николаево, ул. Капитан X.X. 14, с предмет на дейност: изграждане и експлоатация на детски развлекателни паркове, организиране на детски рождени дни, състезания, конкурси, занимални за деца до 12-годишна възраст, рекламни, информационни, програмни, импресарски, продуцентски, звукозаписни, сделки с интелектуална собственост, вътрешен и международен транспорт на пътници и товари, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, издателска дейност, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, търговски сделки и услуги, външнотърговска и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

57973

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3770 от 12.ХII.2003 г. по ф.д. № 1794/2003 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Биоинвест” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Ген. Гурко 67, вх. А, ап. 3, с предмет на дейност: внедряване и трансфер на екологични и биотехнологични разработки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, селскостопански продукти, търговия с препарати за растителна защита, посевни семена, зърна, брашна и др., производство и търговия с храни, търговия с петролни продукти, производство и търговия с тютюн и тютюневи изделия, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, лицензиране, комисионни и спедиционни сделки, складови, лицензионни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки или сделки по предоставяне на други услуги, търговско представителство и посредничество, външноикономическа и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57974

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 293 от 1.II.2005 г. по ф.д. № 132/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Виза” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Горно Сахране, ул. Васил Левски 16, вх. 1, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, внос и износ, търговия с петролни продукти, разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа - магазини, бензиностанции, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска и хранително-вкусова продукция, на машини и съоръжения за хранително-вкусовото производство, на всички видове промишлени изделия и стоки за бита, животновъдство, ремонтна и сервизна дейност, извършване на дейност като кабелен оператор, обществено хранене, ресторантьорство и услуги, вътрешен и международен туризъм и хотелиерство, разкриване и експлоатация на забавни и увеселителни заведения, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица, международен транспорт и спедиция, таксиметрови услуги, строителство, реализация на готов строителен продукти, маркетинг, инженеринг и инвестиции в посочените дейности в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

57975

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2104 от 12.VI.2003 г. по ф.д. № 1046/2003 вписа дружество с ограничена отговорност “АВВ - 2003” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Зетьово, ул. Каваклийка 1А, с предмет на дейност: проектиране, строителство, реконструкция и ремонт на всякакви сгради, инсталации и съоръжения, инженерингова дейност в областта на строителството, реконструкция, ремонт на сгради, съоръжения, машини и оборудване, търговия на едро и на дребно със строителни материали, машини, съоръжения и оборудване, предприемаческа дейност в строителството и всички отрасли, строителство и строителни услуги в чужбина, внос и износ на строителни материали, машини и др., консултантска дейност в строителството и проектирането, търговия на едро и на дребно с разрешените със закон хранителни и промишлени стоки, външноикономическа и външнотърговска дейност, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, производство, изваряване и реализация в страната и в чужбина на всички видове продукти от етеричномаслени, зърнени и фуражни култури и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

57976

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 340 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 150/2005 вписа преобразуване на СД “Варианти - Тенев, Димитров и сие” в дружество с ограничена отговорност “Варианти” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, кв. Индустриален, с предмет на дейност: търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество, спедиционни (без поща), складови, бартерни и консигнационни сделки, превозни сделки в страната и в чужбина, производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, производство на технически пружини, бобини и други изделия от тел и търговия с тях и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

57977

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 485 от 14.II.2005 г. по ф.д. № 229/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Джей Ар Пропъртис Бългериа” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Раднево, ул. Цар Иван Асен II № 2, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., собственост на Джеймс Уилиам Рипин, и се представлява и управлява от Мартин Дейвид Хънт.

57993

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 289 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 129/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Аквавижън” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 65, вх. Г, ап. 10, с предмет на дейност: проектиране, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с цветни и черни метали (след лиценз), производство и търговия с алкохол и цигари, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни (без поща) и превозни дейности, складова, лизингова, рекламна, информационна, програмна дейност, придобиване на дялове и участия в други дружества, производство и търговия със селскостопанска продукция, външноикономическа и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57994

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 196 от 15.II.2005 г. по ф.д. № 88/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Стик - Ол” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Христо Ботев 69, вх. Б, ет. 5, ап. 62, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, счетоводни услуги, складови и сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и рекламна дейност, информационни, програмни импресарски и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

57995

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 505 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 242/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Такт” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Христо Ботев 82, ет. 1, с предмет на дейност: рекламна и издателска дейност, производство, сервиз и продажба на електронни модули и системи, преводачески услуги, търговия с промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, транспортна и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

57996

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 468 от 14.II.2005 г. по ф.д. № 221/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Близнаци 78” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 167, ет. 6, ап. 23, с предмет на дейност: търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, прработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни или други услуги, внос, износ и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57997

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 511 от 17.II.2005 г. по ф.д. № 245/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Дечев Транспорт” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Д-р Тодор Стоянович 26, вх. Б, ет. 6, ап. 16, с предмет на дейност: автотранспортна и спедиторска (без поща) дейност в страната и в чужбина, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество (без процесуално), комисионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост или други услуги, внос, износ и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

57998

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 461 от 11.II.2005 г. по ф.д. № 215/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Загора 2000” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Ген. Гурко 100, вх. Д, ап. 98, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, спедиционни (без поща), складови, бартерни и консигнационни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, независим строителен надзор в проектирането и строителството, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина със собствен или нает транспорт, посредническа дейност при информиране и наемане на работа и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

57999

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.III.2005 г. по ф.д. № 1811/97 вписа промени за “ДНТ” - ООД: освобождава като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва нов адрес на управление на дружеството - Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 97, вх. А, ап. 9; вписва приемане на нов дружествен договор.

57194

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.II.2005 г. по ф.д. № 565/95 вписа промени за “Конекс - Тива” - ООД, с. Оризово: избира за управители X.X.X., X.X.X. и X.X.X., които ще управляват дружеството заедно и поотделно, като се разпореждат с имущество на стойност до 20 000 лв.; дружеството ще се представлява и управлява с пълен обем права от управителя X.X.X..

57195

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2004 г. по ф.д. № 1969/99 вписа промени за “Буто” - ЕООД, Казанлък: вписва като съдружници X.X.X. и X.X.X.; вписва прехвърляне на дружествени дялове; вписва ново наименование на дружеството - “Инвестор” - ООД; вписва нов предмет на дейност: строителство на жилищни и промишлени сгради, отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспортна дейност, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга производствена и търговска дейност, незабранена със закон, когато има разрешителен режим - след съответното разрешение; вписва нов адрес на управление на дружеството - Казанлък, ул. 23-и пехотен шипченски полк 7, вх. В, ап. 7; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X., X.X.X. и X.X.X., като за това е необходимо съгласието и подписите на поне двама от тримата управители; вписва приемане на нов дружествен договор.

57196

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 192 от 7.III.2005 г. по ф.д. № 470/2003 вписа промяна за “Станиславов” - ЕООД: допълва предмета на дейност със: “лизингова дейност, заложна къща (след снабдяване с лиценз)”.

58002

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 182 от 28.II.2005 г. по ф.д. № 85/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Евро стил инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Търговище, ул. Палаузов 22, и с предмет на дейност: строителство, строително предприемачество, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране, търговия с недвижими имоти, покупка и отдаване на недвижими имоти под наем, озеленяване, посредничество при сделки с недвижими имоти, хотелиерски услуги, производство и трансфер на технологии, комисионна и търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, търговия с инструменти, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни, импресарски и комунални услуги, търговия с инструменти (след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв). Дружеството е с капитал 5000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

58003

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 201 от 10.III.2005 г. по ф.д. № 259/2004 вписа промяна за “Зърнопроизводство Ломци” - ООД: заличава вписания предмет на дейност; вписва нов предмет на дейност: земеобработка, производство на земеделска продукция, зърнени храни, семена, разсад и др.; арендоване на земя; производство, заготовка и търговия с посевен и посадъчен материал; извършване на услуги в областта на селското стопанство, както и всякаква друга незабранена от закона дейност.

58339

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 203 от 10.III.2005 г. по ф.д. № 253/2003 вписа промяна за “Семрит” - ООД: заличава X.X.X. като съдружник в дружеството; дружеството занапред ще осъществява дейността като “Семрит” - ЕООД, със същото седалище, адрес на управление, капитал и предмет на дейност, с едноличен собственик на капитала “Строй - спед” - ЕООД (рег. по ф.д. № 4969/2002 на СГС), представлявано от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; дружеството ще се представлява от управителя X.X.X..

58340

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 209 от 11.III.2005 г. по ф.д. № 94/2005 вписа прехвърляне на ЕТ “Искра - Х - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на X.X.X. и го вписа като едноличен търговец с фирма “Искра - Х - X.X. - X.X.” със същото седалище и адрес на управление.

58341

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 196 от 10.III.2005 г. по ф.д. № 90/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Сидон - Транс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Търговище, ул. Цар Освободител 9, вх. В, ет. 3, ап. 29, и с предмет на дейност: строителство и строително-ремонтни услуги, вътрешна архитектура и дизайн; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство, изкупуване, преработка и търговия в страната и в чужбина с всички видове промишлени и селскостопански продукти; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; спедиторска дейност; складова дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни и информационни услуги (след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв). Дружеството е с капитал 5000 лв., безсрочно е и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

58342

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 199 от 10.III.2004 г. по ф.д. № 1238/92 регистрира поемането на предприятие с фирма ЕТ “X.X.” със седалище и адрес на управление Търговище на едноличния търговец X.X.X. от наследницата X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма “X.X. - X.X.” със същото седалище адрес на управление.

58343

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 172 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 154/2002 вписа промяна за “Тоник - 2” - ООД: заличава X.X.X. и X.X.X. като съдружници в дружеството; вписва X.X.X. за едноличен собственик на капитала; дружеството ще осъществява занапред дейността си като “Тоник - 2” - ЕООД, със същото седалище и адрес на управление, с едноличен собственик на капитала X.X.X.; “Тоник - 2” - ЕООД, се представлява от управителя X.X.X..

58344

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 40, ал. 1, т. 1 ЗК с решение № 1081 от 5.ХII.2005 г. по ф.д. № 1035/94 вписа в кооперативния регистър при съда прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗК “Съединение - 94”, с. Бракница, община Попово, с ликвидатор X.X.X. и срок на ликвидация 3 месеца, считано от постановяване на решението.

123122

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 77 от 19.I.2005 г. по ф.д. № 859/94 вписа промени за “Еврогруп” - ООД: заличава X.X.X. като съдружник и управител; дружеството ще осъществява занапред дейността като “Еврогруп” - ЕООД, със същото седалище, адрес на управление, капитал и предмет на дейност, с едноличен собственик на капитала и управител X.X., който представлява дружеството.

57197

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 179 от 28.II.2005 г. по ф.д. № 84/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Юнайтед Лоялити” - ООД, със седалище и адрес на управление Търговище, ул. Епископ Софроний 28, ет. 5, ап. 13, и с предмет на дейност: осъществяване на счетоводни услуги, административно обслужване на физически и юридически лица, обслужване на фирми и граждани за дейности, свързани с данъчни институции, НОИ, Агенция за държавни вземания, общински органи и организации, държавни ведомства, агенции, министерства, представителства и др., консултантска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лизинг, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, импресарски, програмни услуги, строителна, проектантска и външнотърговска дейност, отдаване на вещи под наем, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба (след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв), като дейностите ще се реализират в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват като управители заедно и поотделно.

56783

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 182 от 28.II.2005 г. по ф.д. № 329/2002 вписа промяна за “Ловец - 01” - ЕООД: допълва предмета на дейност с “извършване на частна охранителна дейност - лична охрана на физически лица, охрана на имуществото на физически или юридически лица, охрана на мероприятия, охрана на ценни пратки и товари, самоохрана, детективски услуги (след снабдяване с лиценз)”.

56784

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1096 от 30.ХII.2004 г. по ф.д. № 1254/93 вписа промяна за “Хлебопроизводство и сладкарство” - ООД: заличава X.X.X. като управител; дружеството ще се управлява и представлява от управителя X.X.X..

56785

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 171 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 81/2004 вписа промени за “Тракия глас - България” - ЕАД, Търговище: вписва X.X.X., Ахмет Акан, Шевкет Асилазанджъ, Енгин Йозер и Мехмет Али Тиряки за прокуристи на дружеството; “Тракия глас - България” - ЕАД, се представлява от изпълнителните директори Ахмет Доган Аракан, Алев Яраман, Гюлсюм Азери и Улукан Ийгюн и прокуристите Онур Чамлибел, Мустафа Акиф Сйозен, Хюсеин Йозджан, Азми Танер Уз, Мюфит Йозкара, Ахмет Наим Берккан, Ахмет Окан, Шевкет Асилазанджъ, Енгин Йозер и Мехмет Али Тиряки заедно и поотделно.

56786

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 176 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 47/95 вписа промени за “Спринт - 73” - ООД: освобождава X.X.X. като съдружник в дружеството; вписва X.X.X. за съдружник.

56787

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 169 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 359/2002 вписа прехвърлянето на ЕТ “Илиева - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на “Санита Франчайзинг” - АД (рег. по ф.д. № 2418/2002 по описа на ВОС), със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Младост 163, представлявано от изпълнителния директор X.X.X..

56184

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 148 от 11.II.2005 г. по ф.д. № 1086/94 вписа промяна за “Хевея” - ООД: заличава X.X.X. като съдружник; дружеството ще осъществява занапред дейността си под фирма “Хевея” - ЕООД, с едноличен собственик на капитала X.X.X. (с фирма ЕТ “X.X. - Иновация 2000” - с. Макариополско, община Търговище).

56185

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 168 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 55/2001 вписа промяна за “Експрес груп - 2” - ООД: вписва приемането на X.X.X. за съдружник в дружеството; освобождава X.X.X. като управител; вписва X.X.X. за управител; “Експрес груп - 2” - ООД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

56186

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 167 от 24.II.2005 г. по ф.д. № 470/2003 вписа прехвърлянето на предприятие с фирма “Станиславов - X.X.” - Търговище, като съвкупност от права, задължения и фактически отношения от едноличния търговец X.X.X. на “Станиславов” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Търговище, кв. Запад, бл. 58, вх. В, ап. 47.

56187

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с определение № 2 от 23.II.2005 г. приложи по ф.д. № 1004/90 проверения и приет годишен счетоводен отчет на “Агроелит - 1” - ООД, Търговище, за 2003 г.

56188

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ вписа с решение № 1353 от 14.VII.2005 г. по ф.д. № 48/91 промяна за “Маджарово” - ЕАД (в ликвидация): удължава срока на ликвидация до 31.ХII.2005 г.

57198

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 437 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 400/2002 вписа промени за “X.X.” - ООД: промяна на седалището и адреса на управление от Димитровград, ул. Христо Г. Данов 8, на Самоков, ул. Самоково 38, вх. Г, ап. 11; промяна в дружествения договор.

58004

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 465 от 10.III.2005 г. по ф. д. № 279/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “X.X.” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, бул. Илинден, бл. 30, вх. Б, ет. 1, ап. 4, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и в чужбина; превози на пътници и товари в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба (като предприятие по смисъла на чл. 1, ал. 3 ТЗ). Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58345

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 377 от 23.II.2005 г. по ф. д. № 227/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Интерарх” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Георги Кирков 56 - 66, вх. Б, ет. 3, ап. 34, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с хранителни, промишлени и текстилни стоки, бартерни сделки, оказион; откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, кафе-аперитив, бар, дискотека; производство и продажба на продукти за бита; превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, комисионна, спедиционна и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество (без процесуално), туристическа, рекламна и информационна дейност, консултантски услуги, проектантски услуги при условията на чл. 1, ал. 3 ТЗ, външнотърговска дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58346

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 370 от 22.II.2005 г. по ф. д. № 224/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Ериа” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Димитровград, ул. Климент Охридски, бл. 14, вх. Б, ап. 8, с предмет на дейност: управление на бензиностанции и автомивки, търговия на едро и дребно с петролни продукти, ресторанти за бързо хранене, вътрешна и външна търговия, търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически и комисионерски услуги, търговско представителство, ресторантьорство, хотелиерство (без случаите по чл. 2, т. 3 ТЗ), маркетинг, рекламна и превозна дейност, консултантски услуги, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, които по предмет и по обем изискват делата им да се водят по търговски начин, в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58347

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 338 от 16.II.2005 г. по ф. д. № 214/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Дентамед” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Цар Освободител 28, с предмет на дейност: извършване предписани от стоматолози специфични технически действия и произвеждане на специализирани стоматологични и медицински средства, характерни за зъботехническите кабинети. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Езниг Гарабед Езегиелян.

58348

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 431 от 1.III.2005 г. по ф. д. № 251/05 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Екодент - Делчев” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Васил Друмев 14, с предмет на дейност: извършване на зъботехнически дейности и производство на специализирани медицински помощни средства в медико-техническа лаборатория. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58349

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 435 от 2.III.2005 г. по ф. д. № 264/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Дарданели” - ООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Сан Стефано 28, с предмет на дейност: международен автомобилен транспорт на товари, логистика, международни превозни сделки, международен вътрешен транспорт, спедиции, лицензионни сделки, търговска дейност, търговско посредничество и представителство, стоков контрол, комисионни сделки, сделки с интелектуална собственост, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в страната и в чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерство (без случаите по чл. 2, т. 3 ТЗ), туристически, рекламни, програмни и импресарски сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им, авторемонтни, автотенекеджийски услуги (под формата на предприятие, дървообработване и дървопреработка (под формата на предприятие), обработка на мрамор и керамика. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Хюсейн Чифчи и Меххмед Яшар Кавасгюл, които го представляват и управляват заедно и поотделно.

58350

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 403 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 239/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Родекс” - ООД, със седалище и адрес на управление Свиленград, ул. Сергей Румянцев 10, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско посредничество и представителство, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски и други сделки в заведения за хранене и развлечение, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и куриерски сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5100 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

58351

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 433 от 2.III.2005 г. по ф.д. № 262/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Алнур” - ООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Бузлуджа 51, с предмет на дейност: внос, износ, реекспорт, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешен и международен туризъм, рекламна дейност, маркетинг, таксиметров превоз на пътници и товари, бартерни сделки, оказионна дейност, търговия с автомобили и резервни части за автомобили, сервиз на битова техника, отдаване на коли под наем, търговски консултации, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от животински и растителен произход и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Хдейр Исмаил Ибрахим и Ибрахим Хусейн Матлаб, които го представляват и управляват заедно и поотделно.

58352

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 405 от 25.II.2005 г. по ф.д. № 238/2005 вписа дружество с ограничена отговорност “Евродом” - ООД, със седалище и адрес на управление Свиленград, ул. Тодор Кирков 77, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, посреднически сделки на управление и разпореждане с недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски и други сделки в заведения за обществено хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и куриерски сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт и бартерни сделки. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5100 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

58353

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 426 от 1.III.2005 г. по ф.д. № 247/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “X.X. - 2005” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ул. Георги Кирков 117, с предмет на дейност: зъботехническа дейност в медико-техническа лаборатория. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58354

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 337 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 213/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Мери - д-р Мери Евлиян” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, бул. Цар Освободител 28, ет. 2, ап. 6, с предмет на дейност: индивидуална практика за специализирана медицинска помощ - диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрола и отговорността на дружеството, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, издаване на документи, свързани с тяхната дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на лечение на болен в дома му, когато състоянието на болния налага това, хоспитализиране на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Мери Хачик Евлиян.

58355

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 378 от 23.II.2005 г. по ф.д. № 216/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Корона - П” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Крепост, ул. Панайот Волов 20, с предмет на дейност: медико-техническа лаборатория, в която специалисти със съответно образование извършват предписани от лекар, съответно стамотолог, специфични технически дейности и произвеждат специализирани медицински и помощни средства, сключване на търговски сделки единствено и само при условията и по реда на чл. 3, ал. 4 ЗЛЗ, а именно за нуждите на осъществяване на тези дейности и за обслужване на пациенти, като зъботехническата дейност ще се осъществява след получаване на разрешение или извършване на регистрация при условията и по реда на ЗЛЗ. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

58356

Хасковският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 339 от 16.II.2005 г. по ф.д. № 130/2005 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “Амбулатория за индивидуална практика за първична стоматологична помощ - Д-р Анна Мария Папайоану” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Свиленград, ул. Яна войвода 1, с предмет на дейност: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на стоматологично болни, предписване на лекарствени средства за лечение и профилактика на стоматологични заболявания, насочване на пациенти за консултации и болнично лечение, консултации, лабораторни, рентгенови и други видове изследвания, издаване на документи, свързани с дейността, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи, търговски сделки, извършени единствено и само при условията на чл. 3, ал. 4 ЗЛЗ, а именно за нуждите на осъществяваните стоматологични дейности и за обслужване на пациентите, като стоматологичната дейност ще се осъществява след получаване на разрешение или извършване на регистрация при условията и по реда на ЗЛЗ. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Анна-Мария Йоанис Папайоану.

58

Промени настройката на бисквитките