Новини

Изпрати статията по email

Пролетно намаление на правен софтуер

Пролетно намаление на правен софтуер "Сиела Норма"

21 март 2022

 

Честита Първа пролет!

За едно добро начало на новия сезон предлагаме промоционални условия за покупка на правно-информационни системи от 21 март до 15 септември 2022 г. в електронния магазин e-ciela.net.

Време е за пролетно промоционално пазаруване!

Предлагаме от 2 до 12% намаление на правно-информационни продукти и пакетни решения, което е валидно както за настоящи, така и за бъдещи клиенти!

В електронния магазин ще откриете основните продукти на правно-информационни системи "Сиела Норма", насочени към различни сфери на бизнеса, администрацията, образованието и социалните дейности. Предлагаме и пакети от 2 и повече продукта, профилирани за конкретни експерти: счетоводители, здравни работници, експерти в областта на строителството и други.

С едно от най-големите намаления е пакет Премиум, който включва ключовите правно-информационни системи "Сиела Норми", "Сиела Процедури", "Сиела Евро" и "Сиела Инфо".

С тази промоция ще улесним достъпа до продуктите на "Сиела Норма", които ще оптимизират всекидневната работа на експерти с документи, нормативни актове и процедури.

В електронния магазин можете за пазарувате за едно работно място или за повече (за някои от продуктите). Всеки абонамент е за 1 година.

А до края на месец март всеки нов клиент ще получи като подарък и книга на български автор.

Осигурете си експертен софтуер, който да улесни всекидневната Ви работа!

Активирайте подходящия продукт сега!

 

 

Пролетна промоция

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките