Новини

Изпрати статията по email

Безплатен достъп до

Безплатен достъп до "Сиела Здравеопазване" по повод Деня на здравето

07 април 2022

 

Честит Празник на здравния работник!

Пожелаваме на лекарите, медицинските сестри и акушерки, здравните работници и служители в здравните заведения здраве, професионално удовлетворение и лично щастие!

Като подарък за Вашия професионален празник Ви предоставяме 1-месечен безплатен пробен период на достъп до правно-информационната система за нови клиенти, с която може да управлявате административните процеси - "Сиела Здравеопазване".

Програмата е подходяща както за големи болници, така и за по-малки здравни центрове и лекарски практики. Софтуерът гарантира бърз и лесен достъп до информация за актуалното българското законодателство в областта на здравеопазването.

Всички настоящи клиенти на "Сиела Здравеопазване" може да изпратят заявка за 2-седмичен безплатен пробен период на достъп до един от следните продукти: "Норми", "Процедури" или "Счетоводство".

За да ползвате безплатно своя подарък е необходимо да изпратите заявка на имейл: ciela@ciela.com със следната информация:

- потребителско име за достъп до програмата
- име
- здравно заведение, заемана позиция
- телефон
- имейл

След като обработим Вашата заявка (в срок до 24 часа от получаването ѝ), ще получите указания на мейла как да ползвате продукта. Краен срок за изпращане на заявки: 30.04.2022 г. вкл.

"Сиела Здравеопазване" е единственият по рода си правно-информационен и професионален справочник, който съдържа правни норми и изисквания, регулиращи обществените отношения в сферата на здравеопазването между държавни органи, медицински специалисти, пациенти и други лица.

"Сиела Здравеопазване" включва освен българската нормативна уредба, международноправни актове, актове на Европейския съюз, заповеди, инструкции, методически указания и друга полезна информация.

За повече информация: тел. 02 903 0000 и имейл: ciela@ciela.com.

 

 

7 април

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките