Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 107 от 28.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 342 ОТ 21 ДЕКЕМВРИ 2018 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 118 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2014 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТ СТРАНА НА БЕНЕФИЦИЕНТИ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ОТ ФИНАНСОВИЯ МЕХАНИЗЪМ НА ЕВРОП

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 342 ОТ 21 ДЕКЕМВРИ 2018 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 118 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2014 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТ СТРАНА НА БЕНЕФИЦИЕНТИ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ОТ ФИНАНСОВИЯ МЕХАНИЗЪМ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ИКОНОМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО, НОРВЕЖКИЯ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ, ФОНД "УБЕЖИЩЕ, МИГРАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ" И ФОНД "ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ" (ДВ, БР. 44 ОТ 2014 Г.)

В сила от 28.12.2018 г.

Обн. ДВ. бр.107 от 28 Декември 2018г.


МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 11 ал. 2 се изменя така:

"(2) Бенефициентът предоставя обявата по ал. 1 на съответния програмен оператор/отговорен орган за публикуване на интернет страницата на съответния програмен оператор/отговорен орган. Едновременно с предоставянето на обявата за публикуване бенефициентът я публикува и на своята интернет страница при наличие на такава. Бенефициентите по Фонд "Убежище, миграция и интеграция" и Фонд "Вътрешна сигурност" публикуват обявата и в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ИСУН)."

§ 2. В чл. 15 ал. 2 се изменя така:

"(2) Офертата при провеждането на процедура за избор на изпълнител по проект, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство или по Норвежкия финансов механизъм, се представя в запечатан непрозрачен плик, като при приемането ѝ на приносителя се издава документ. Офертата при провеждането на процедура за избор на изпълнител по проект, финансиран по Фонд "Убежище, миграция и интеграция" или по Фонд "Вътрешна сигурност", се подава в ИСУН."

§ 3. В чл. 16 ал. 2 се изменя така:

"(2) Разясненията се публикуват по реда на чл. 11, ал. 2 в 3-дневен срок от датата на постъпването на искането."

Заключителни разпоредби

§ 4. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките