Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 98 от 4.XII

МИНИСТЕРСТВА, АКАДЕМИИ, УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ИНСТИТУТИ

277. - Националният център по военна история към МО обявява конкурси за: старши научни сътрудници II ст. по: история на България за научноизследователската програма "Българската армия и обществото" - един; нова и най-нова обща история за научноизследователската програма "Военната политика в съвременния свят" - един, със срок 2 месеца; научни сътрудници по: нова и най-нова обща история за научноизследователската програма "Войни и военно строителство" - един; история на България за научноизследователската програма "Българската армия и обществото" - трима; нова и най-нова обща история за научноизследователската програма "Военната политика в съвременния свят" - един, със срок 1 месец от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в центъра, ул. Тотлебен 34, тел. 81282617, 81282619, 8623215.

14912

3338. - Военномедицинската академия обявява конкурси за научни сътрудници по: нефрология към Катедрата по урология и нефрология - един; токсикология към Катедрата по медицина на катастрофите - един, със срок 1 месец от обнародването в "Държавен вестник", Документи - в академията, ул. Св. X.X. 3, тел. 5-15-41 (27-08).

15057

947. - Бургаският свободен университет обявява към Бизнес факултета конкурси за хонорувани асистенти по: счетоводство - двама; финанси - двама, със срок 1 месец от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в университета, ул. Александровска 101, тел. 2-10-25 (203).

15047

147. - Полувисшият институт по машиностроене и електротехника към Техническия университет - София, обявява конкурси за: доценти по: електрически мрежи и системи - един; металорежещи машини и системи (металорежещи машини с ЦПУ, програмиране и настройване) - един; асистенти по: аналогова схемотехника - един; цифрова схемотехника - един; хонорувани асистенти по: програмиране и настройване на металорежещи машини с ЦПУ - един; приложение на РС в инженерния труд - един; социология и трудово право - един; метрология и управление на качеството - един, всички със срок 2 месеца от обнародването в "Държавен вестник". Справки - в Учебно-методичния отдел на института, бул. Овча купел 1, тел. 56-11-58.

15385

1439. - Университетската болница "Царица Йоанна" към Медицинския факултет - София, обявява конкурс за доцент по медицинска микробиология към Катедрата по микробиология със срок 2 месеца от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в катедрата, бул. В. Левски 16, тел. 44-36-80.

15177

423. - X.X. болница - София, Катедра по патоанатомия и цитопатология, обявява конкурс за доцент по патоанатомия и цитопатология към катедрата със срок 2 месеца от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в катедрата, ул. Здраве 2, тел. 5-16-61 (757).

14985

679. - Институтът по физика на твърдото тяло при БАН - София, обявява конкурси за: старши научни сътрудници I ст. по физика на вълновите процеси (акустични трептения и вълни - един; оптоелектроника и лазерна техника - един) със срок 2 месеца; старши научни сътрудници II ст. по: електрични, магнитни и оптични свойства на кондензираната материя (физически основи на микроелектрониката) - един; структура, механични и термични свойства на кондензираната материя (физика на ниските температури и квантовите течности) - един, със срок 2 месеца; научен сътрудник по електрични, магнитни и оптични свойства на кондензираната материя със срок 1 месец от обнародването в "Държавен вестник". Справки и документи - в института, бул. Цариградско шосе 72, тел. 77-34-92.

15384

625. - Институтът по математика с ИЦ при БАН - София, обявява конкурс за старши научен сътрудник I ст. по математически анализ за нуждите на ИМ с ИЦ със срок 3 месеца от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в института, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 8, тел. 713-28-48.

15203

276. - Институтът по машиностроене и електротехника - Благоевград, обявява конкурс за асистент по технология на шевното производство със срок 1 месец от обнародването в "Държавен вестник". Документи - в института, ул. Алекси Величков 56, тел. 2-10-26.

15049

ОБЩИНИ

39. - Общинският съвет на Столичната голяма община на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № РД-16-52 от 22.II.1991 г. е одобрен застроителният и регулационен план на с. Доброславци, който е изложен в кметството на селото. Недоволните могат да обжалват плана при условията на чл. 138 ЗТСУ пред СГС.

15059

100. - Общинският съвет на Столичната голяма община на основание чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за частично изменение на застроителния и регулационен план и частичен кварталнозастроителен план за кв. 5А, ж.к. Хаджи Димитър, съставляващ значителна част по плана на община "Подуяне", който е изложен в Техническата служба на община "Подуяне". На основание чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в "Държавен вестник" заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по проекта до Техническата служба на община "Подуяне".

15157

100а. - Общинският съвет на Столичната голяма община на основание чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за частично изменение на застроителния и регулационен план за кв. 15, ж.к. Суха река, съставляващ значителна част по плана на община "Подуяне", който е изложен в Техническата служба на община "Подуяне". На основание чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в "Държавен вестник" заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по проекта до Техническата служба на община "Подуяне".

15158

12. - Общинският съвет - гр. Дупница, на основание чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за частично изменение на застроителния и регулационен план на кв. 106 и 107, съставляващи значителна част от район "Иван Вазов" по плана на града, който е изложен в общината. На основание чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в "Държавен вестник" заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по проекта до общината.

15234

2124. - Общинският съвет - гр. Пелово, на основание чл. 39, ал. 1, т. 1 ППЗЕК и чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че са изработени кадастрален план и проект за застроителен и регулационен план на централната градска част в граници: улиците X.X., Калинин, X.X., X.X., X.X., X.X., X.X., X.X. и Велико Търново, съставляваща значителна част по плана на града, които са изложени в общината. На основание чл. 40 ППЗЕК и чл. 70 ППЗТСУ в 14-дневен срок от обнародването в "Държавен вестник" заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по плана и проекта до общината.

15235

266. - Общинският съвет - гр. Първомай, на основание чл. 37, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че е изработен проект за общ градоустройствен план на града, който е изложен в общината. В едномесечен срок от обнародването в "Държавен вестник" заинтересуваните могат да направят писмени предложения и възражения по проекта до общината.

15387

294. - Общинският съвет - гр. Цар Калоян, на основание чл. 39, ал. 1, т. 1 ППЗЕК и чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № 534 от 6.XI.1992 г. на кмета на общината са одобрени кадастралният и застроителният и регулационен план на града, които са изложени в общината. Недоволните могат да обжалват плановете при условията и по реда на ЗАП пред Окръжния съд - Разград. Застроителният и регулационен план за обществени мероприятия не подлежи на обжалване.

15068

702. - Общинският съвет - с. Макреш, Михайловградска област, на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № 143 от 24.XI.1992 г. на кмета на общината е одобрен застроителният и регулационен план на с. Шишманово, Михайловградска област, който е изложен в кметството на с. Шишманово. Недоволните могат да обжалват плана при условията на чл. 138, ал. 1 ЗТСУ пред Окръжния съд - Видин. Застроителният и регулационен план за обществени мероприятия не подлежи на обжалване.

15386

355. - Общинският съвет - гр. Добрич, обявява конкурс за управители на следните еднолични търговски дружества: ЕООД "Жакард" с предмет на дейност: производство на жакардови тъкани, синтетични и вълнени одеяла, китеници, губери, класически роло и вертикални щори; ЕООД "Специализирано предприятие" с предмет на дейност: производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от обществения и личния сектор, производство и реализация на гъши и патешки продукти на вътрешния и външния пазар; ЕООД "Столове" с предмет на дейност: столово хранене на учащите се в гр. Добрич, летни лагери и други столове на предприятия и учреждения, търговия на дребно и хранителни стоки; ЕООД "Екострой" с предмет на дейност: проучване (проектиране), изпълнение на строителство, реконструкция, ремонт на сградния и промишления фонд, инженерна инфраструктура (електропроводи, комунално-битови, енергийни, промишлени, транспортни и други обекти), производство на бетонови и стоманобетонови изделия, асфалтова смес и бетонови разтвори, строителство и ремонт на водоснабдителни и топлофикационни мрежи. Основните изисквания към кандидатите са следните: за ЕООД "Жакард" - висше икономическо или техническо образование по специалност "Текстилна техника" и най-малко 5 години стаж по специалността; за ЕООД "Специализирано предприятие" и ЕООД "Столове" - висше икономическо или техническо образование по специалност "Хранително-вкусова промишленост" и най-малко 5 години стаж по специалността; за ЕООД "Екострой" - висше икономическо или техническо образование и най-малко 5 години стаж по специалността. Необходимите документи и срокът за представянето им са посочени в Наредбата за управление на еднолични търговски дружества с държавно имущество, приета с ПМС № 152 от 1991 г. (ДВ, бр. 67 от 1991 г.). Справки и документи - в общината, ул. България 12, тел. 2-22-54, 875 (вътр. 255).

15270

СЪДИЛИЩА

I районен съд - София, 14 състав, на основание чл. 458 ГПК по гр.д. № 3681/92 издава заповед от 27.X.1992 г. в полза на молителите X.X.X. от София, ж.к. Овча купел 2, бл. 29А, вх. А, ет. 7, ап. 21, и X.X.X. от София, ж.к. Овча купел 1, бл. 419, вх. Б, ет. 5, ап. 48, имащи права върху поименните акции № 000345 и № 000346 с номинална стойност по 1000 лв., издадени от ТБ "Средец" - АД, София, на името на наследодателя на молителите X.X.X.; кани държателя на посочените поименни акции да заяви своите права върху тях до 29.IX.1993 г., като го предупреждава, че в противен случай акциите ще бъдат обезсилени; постановява да не се извършват плащания от ТБ "Средец" - АД, София, на преносителя на посочените акции.

15236

Софийският градски съд, 1 бр. отделение, призовава X.X.X. с последен адрес София, кв. Борово, бл. 228, ет. 5, ап. 23, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 21.I.1993 г. в 14 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 2015/92, заведено от X.X.X. със същия адрес, за увеличение на издръжка. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15067

Софийският градски съд, 6в търговско отделение, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Младост, бл. 2096, вх. Г, ет. 5, ап. 81, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 21.I.1993 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 506/92, заведено от ДТФ "Тизком" - Кюстендил, ул. Петър Берон 26, за иск. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15161

Бургаският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Бургас, ж.к. Изгрев, бл. 30, вх. 2, ет. 7, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 18.I.1993 г. в 9 ч. и 15 мин. като ответница по гр.д. № 1271/92, заведено от X.X.X. от Бургас, ул. Оборище 19, по чл. 33 ЗС. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15064

Плевенският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Плевен, ул. П. Волов 55, вх. Б, ет. 5, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 14.I.1993 г. в 8 ч. като ответница по гр.д. № 573/92, заведено от X.X.X. от Плевен, ул. Васил Левски 6, за развод. Призованата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15243

III районен съд - София, 13 състав, призовава X.X.X. Аяш с последен адрес София, ж.к. Люлин 1, бл. 011, вх. Б, ет. 9, ап. 34, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 25.I.1993 г. в 9 ч. като ответник по гр.д. № 3987/92, заведено от X.X.X. със същия адрес, за увеличение на издръжка. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15237

V районен съд - София, бр. колегия, 5 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Суха река, бл. 219А, ет. 3, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 18.I.1993 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 395/92, заведено от X.X.X. от София, за развод. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15200

V районен съд - София, 10 гр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Суха река, ул. Петрохан, бл. 214А, ап. 21, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 27.I.1993 г. в 9 ч. като ответница по гр.д. № 286/92, заведено от X.X.X. със същия адрес, за развод. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15159

Хасковският районен съд призовава X.X.X., Мустафа Шахинлер, Шекифе Хатипоглу и Зюлбе Шахинлер с последен адрес Хасково, ул. Обзор 12А, сега в Турция с неизвестни адреси, да се явят в съда на 13.I.1993 г. в 8 ч. и 30 мин. на I с.з. и на 27.I с.г. в 8 ч. и 30 мин. на II с.з. като ответници по гр.д. № 1004/92, заведено от X.X.X. от Хасково, ул. Цар освободител 28, ап. 4, по чл. 33 ЗС и чл. 26 ЗЗД. Ответниците да посочат съдебни адреси, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

15066

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ вписа в търговския регистър прехвърляне на фирма "Орлин Туталов - Ормане - Я" от едноличния търговец X.X.X. от с. Филипово на Фатиме Ибрахим Туталъ от с. Филипово, Софийска област, и я вписа като едноличен търговец с фирма "Фатиме Туталъ - Ормане - Я - X.X.".

13596

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 233, т. 3, р. 1, стр. 74, по ф.д. № 4975/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Бен - Р" - ООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ул. Г. Димитров 26, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с всички видове стоки на тежката и леката промишленост и на химията и електрониката, внос, износ, бартер, реекспорт, обменни операции, в т.ч. и обмяна и продажба на валута, изграждане на магазини от дружеството и в съдружие с чуждестранни и местни фирми и лица, търговско посредничество в страната и в чужбина, подготовка на документи по визовия режим, изграждане и експлоатация на туристически и хотелски обекти, насочване и подпомагане управлението на местни и чуждестранни инвестиции в промишлеността, селското стопанство и туризма в страната и в чужбина, комисионна, консигнационна, оказионна и антикварна търговия, спедиторска дейност в страната и в чужбина, транспортни услуги на пътници и товари, складова дейност, маркетинг, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, покупко-продажба, наемане и даване под наем на движими вещи и недвижими имоти, участие в търгове и предприемаческа дейност, рекламна дейност, организиране и експлоатиране на спортни и увеселителни заведения, участие в изложби, симпозиуми, фестивали, панаири, модни ревюта и изложби в страната и в чужбина, организиране на базари, делови срещи, търгове и борси, покупко-продажба на твърди, течни и газообразни горива, изкупуване, преработка и реализация на животинска и селскостопанска продукция, изграждане и експлоатация на обекти за шивашки, плетачески и битови услуги, издателска и печатарска дейност, търговия и откриване на магазинна мрежа за продажба на стоки от внос срещу левове и валута, отглеждане, развъждане и реализация на чисти породи кучета и котки, икономически, счетоводни и преводачески услуги. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13597

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 228, т. 3, р. 1, стр. 64, по ф.д. № 4952/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Бюро - компани" - ООД, със седалище и адрес на управление Петрич, ул. Г. Димитров 25, и с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопански изделия, текстил, авточасти, електронна техника, горивно-смазочни материали, кожухарски изделия, търговия на едро, производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция, външнотърговски, бартерни и компенсационни сделки и реекспорт, строителство, монтаж, проектиране, ремонт, реконструкция и модернизация, пусково-наладъчни работи, предприемачество, строителство и модернизация на мотели и крайпътни заведения, инженеринг, сделки с готови строителни продукти и строителни материали в страната и в чужбина, научноизследователска, технологична и приложна дейност, разработване, прилагане и производство на технологии, съоръжения, програмни продукти, нови материали и технологично оборудване, маркетинг, реклама (без кино и печат), консултации, посредническа и лизингова дейност, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки и услуги, незабранени със закон, издателска дейност, търговия и разпространение на видео- и аудиопродукти, изграждане и експлоатация на туристически и хотелиерски обекти, строителство на жилищни и промишлени обекти, транспортни и таксиметрови услуги, пътна помощ в страната и в чужбина, сервизно обслужване на леки, лекотоварни и товарни автомобили, строителство, разработване и експлоатация на заведения за обществено хранене и магазини, каталожна и оказионна търговия (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата), насочване, подпомагане и управление на местни и чуждестранни инвестиции в промишлеността, селското стопанство и туризма в страната и в чужбина, търговия с патенти, ноу-хау и промишлени образци, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица (без процесуално). Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно.

13598

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 5345 от 1.X.1992 г. по ф.д. № 4555/92 вписа прекратяването и обявяването в ликвидация на Държавно лесничейство - с. Цапарево, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

13765

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 236, т. 3, р. 1, стр. 80, по ф.д. № 5140/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Словена" - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Момини кули 11, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на хранителни и нехранителни стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно, международен и вътрешен транспорт на пътници и товари, спедиторска дейност, търговия с петрол и петролни продукти, хлебопроизводство и сладкарство, разкриване и експлоатация на обекти за обществено хранене, откриване на верига от магазини, търговия с животни, производство на животинска продукция, вкл. на всякакъв вид месни произведения и колбаси, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, издателска дейност, производство и търговия със строителни материали, външноикономическа дейност, вкл. външнотърговска дейност - внос, износ, бартер, реекспорт, обменни, компенсационни, суичови и други специфични външнотърговски сделки и операции, услуги по външнотърговския стокообмен и представителство в страната и в чужбина, лизинг - на комисионни начала и със собствени средства, посредничество, представителство и агентство на български търговци, дружества и организации в страната и в чужбина, производство на опаковки и пакетирането им по лиценз на наши и чуждестранни физически и юридически лица и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителя X.X.X..

13950

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 224, т. 3, р. 1, стр. 56, по ф.д. № 4930/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Тига - аутомобил" - ООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ул. Международно шосе 16, и с предмет на дейност: производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, производство и търговия с изделия от кожа, дърво, стоки за бита и за широко потребление, производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, ресторантьорство и хотелиерство, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, маркетингова и търговска дейност, търговско посредничество и представителство, външнотърговска и външноикономическа дейност - внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, производство и търговия с готов строителен материал, увеселителни заведения, сделки с недвижими имоти, оказионна и комисионна търговия, машинописни и ксероксни услуги, организиране на вътрешен и международен туризъм, консигнационна, консултантска и инженерингова дейност, отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем, покупко-продажба на автомобили и отдаването им под наем, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от Филиудис Тодорос Димитриос.

13891

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 234, т. 3, р. 1, стр. 76, по ф.д. № 5047/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Мипос" - ООД, със седалище и адрес на управление Белица, ул. Гълъбово 6, и с предмет на дейност: търговска дейност, внос, износ и търговия със стоки от леката и хранително-вкусовата промишленост, автомобили и авточасти, стоки за бита, парфюмерия и козметика, фармацевтични и санитарно-хигиенни стоки и всички стоки, незабранени със закон, туристическа дейност, международен и вътрешен туризъм и свързаните с това услуги, хотелиерство и ресторантьорство, търговско представителство и посредничество на чуждестранни и български физически и юридически лица в страната и в чужбина, рекламна и издателска дейност, разпространение на всякакъв вид печатни произведения, импресарска и строителна дейност, проектиране и строителство на промишлени и граждански обекти, предприемаческа дейност, изграждане на верига от хотели, маркетинг, инженеринг и инвестиции в посочените дейности в страната и в чужбина, вътрешен и международен трансфер на работна ръка, техника и технологии, транспортни, спедиторски и туристически услуги в страната и в чужбина със собствени или наети транспортни средства или по договори с други транспортни фирми, производство, изкупуване, преработване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и на техните производни. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X.заедно и поотделно.

13892

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5697 от 12.X.1992 г. по ф.д. 4361/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Газотерм" - ООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ж.к. Октомври, бл. 11 (партер), с предмет на дейност: инвестиционна, строително-монтажна, експлоатационна, ремонтна, научноизследователска, конструкторска и търговска дейност, както и производство на детайли, машини, възли и съоръжения в областта на газоснабдяването и топлоенергетиката на промишлени, комунално-битови и други обекти, външнотърговска дейност, обменни, компенсационни и други външнотърговски операции, представителство, посредничество, комисионна и консигнационна дейност в страната и в чужбина, инвестиционна и експлоатационна дейност на подземни и надземни комуникации, радио- и телекомуникационни обекти, обекти от здравеопазването, почивното дело и спорта, и с капитал 316 000 лв., разпределен между съдружниците, както следва: Общински съвет - Благоевград - 156 дяла - 156 000 лв., Банка за земеделски кредит - АД - София - 15 дяла - 15 000 лв. Пощенска банка - АД - София - 15 дяла - 15 000 лв., Благоевградска търговска банка - АД - 15 дяла - 15 000 лв., ДФ "Газстроймонтаж" - с. Божурище - 10 дяла - 10 000 лв., X.X.X. - 10 дяла - 10 000 лв., "ЗММ" - ЕООД - Благоевград - 15 дяла - 15 000 лв., Балканбанк - клон Благоевград - 8 дяла - 8000 лв., "Месокомбинат" - ЕООД - Благоевград - 12 дяла - 12 000 лв., ДФ "Млечна промишленост" - Благоевград - 10 дяла - 10 000 лв., ДФ "Пиринско пиво" - Благоевград - 10 дяла - 10 000 лв., "Сградостроене" - ЕООД - с. Покровник - 13 дяла - 13 000 лв., СД "СВС - Климатик" - 5 дяла - 5000 лв., "Белз" - ООД - 15 дяла - 15 000 лв. X.X.X. - 3 дяла - 3000 лв., X.X.X. - 2 дяла - 2000 лв., X.X.X. - 2 дяла - 2000 лв. Дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

14142

Пернишкият окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1788 от 29.VII.1992 г. вписа под № 1489/92 еднолично дружество с ограничена отговорност "Любаш" - ЕООД, със седалище Перник, с предмет на дейност: монолитно жилищно строителство, ремонтна и транспортна дейност, и с капитал 13 953 236 лв. Едноличното дружество поема активите и пасивите, както и другите права и задължения на общинска фирма "Любаш" - Перник, по баланса є към 30 ноември 1991 г. и е с временен управител X.X.X..

14013

Плевенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ вписа в търговския регистър прехвърляне на фирма "Инвестпроект" от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма "Инвестпроект - X.X.".

14211

Плевенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа по т.д. № 3721/91 промяна в представителството на "Технология на металите" - ЕООД, Плевен (обявление № 8592, ДВ, бр. 93/91): на мястото на X.X.X. вписа за управител на дружеството X.X.X..

14212

Плевенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ прекратява и обявява в ликвидация ЗК "Ескус" - с. Гиген, Ловешка област, и вписа ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14213

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13064 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9378/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Алон" - ООД, със седалище Пловдив, бул. Независимост 123, бл. 204, вх. А, ет. 4, ап. 16, с предмет на дейност: търговска дейност, производство на промишлени и селскостопански стоки, хотелиерска дейност, строителство, посредническа и външноикономическа дейност, други дейности и услуги, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13620

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13067 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9735/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Шанс - експорт-импорт" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: производство, внос и износ на бира и велосипеди, производствена, търговска, комисионна, посредническа дейност и търговско представителство, външна и вътрешна търговия, складова, спедиционна, превозна, рекламна, информационна, всякакви други дейности, незабранени със закон или други нормативни актове, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от управителите Бюлент Арсланер, Екрен Аксой и Гюлай Аксой заедно и поотделно.

13621

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12687 от 31.VIII.1992 г. по ф.д. № 9109/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Комакс" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: производство и реализация на произведения от месо, колбаси и др., търговия със стоки от всякакъв. вид, селскостопанска дейност, превози в страната и в чужбина, ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерство, външнотърговска дейност, импорт, експорт, реекспорт, търговско посредничество, представителство и агентство и всякакви други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от съдружниците X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13622

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12669 от 30.IX.1992 г. по ф.д. № 9094/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Комерсиал" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Баба X.X. 47, с предмет на дейност: производство и търговия, експорт, импорт, посредничество, покупко-продажба, стоки за населението, кафе-сладкарница, транспорт, туризъм и всякакви услуги и дейности, незабранени със закон, откриване на фирмени магазини, бюро и търговска къща, и с капитал 50 000 лв., разпределен в дялове по 1000 лв., както следва: за X.X.X. 51 % и за Бехчет Рамазан Джан 49 %. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници X.X.X. и X.X.X.заедно и поотделно с равни права на управители.

13623

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12975 от 8.X.1992 г. по ф.д. № 9303/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Кристина - 2000" - ЕООД, със седалище Пловдив, бул. Марица 148, ет. 7, с предмет на дейност: търговия с хранителни и промишлени стоки, суровини, материали, резервни части, полуфабрикати, транспортна техника, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, външна и вътрешна търговия, посредничество, комисионерство и търговско представителство, транспортни услуги на физически и юридически лица в страната и в чужбина, международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство и свързаните с това дейности, проектиране, инвестиране и строителство, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Хасан Абдулразак Дафтар.

13624

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12929 от 27.VIII.1992 г. по ф.д. № 9259/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Галя" - ЕООД, със седалище Пловдив, бул. Руски 87, с предмет на дейност: производствена, търговска, комисионна, складова, спедиторска, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, покупко-продажба на стоки, външнотърговска дейност и други дейности и услуги, незабранени със закон или подзаконови нормативни актове, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от, управителя X.X.X..

13625

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12818 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9191/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Трудово-консултантска и посредническа агенция Г и Б" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: създаване на трудова борса, организиране на школи и курсове за повишаване на професионалната квалификация и преквалификация на безработни, временно незаети, подлежащи на освобождаване и търсещи промяна в условията на труд, откриване на бюро за консултации по трудово-правни, финансови, търговски и други въпроси, организиране и посредничество при оказване на педагогически, транспортни и други услуги, рекламна и издателска дейност, всякакви други дейности, незабранени със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници ЕТ "Аврора 90" - Пловдив, представлявана от X.X.X., и X.X.X.. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13626

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12956 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9289/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Есра - експорт-импорт" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Бугориево 11, с предмет на дейност: производство, външна и вътрешна търговия и посредничество, транспортна, представителска и рекламна дейност и всякаква дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници Ариф Йозмен от Холандия и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя Ариф Йозмен.

13627

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12873 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9223/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Новимпекс" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопанска и животинска продукция, текстил, конфекция, кожени изделия, изделия от дървесина, стъкло и керамика, мебели, сувенири, спортни стоки и играчки, всякакъв вид продукти на химическата, електротехническата и електронната промишленост, транспортни средства и резервни части, аксесоари, оборудване, импорт, експорт, реекспорт и бартер, други видове дейности и услуги, незабранени със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници Камил Хасан Алпай, Хасан Илкер Дьонмез, Реджеп Токер и Гьокхан Токер. Дружеството се управлява и представлява от управителите Камил Хасан Алпай и Хасан Илкер Дьонмез самостоятелно.

13628

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12807 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9181/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Алфаха - импекс" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, вкл. с откриване на магазинна мрежа, външноикономическа и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на български, турски и други чуждестранни физически и юридически лица, обществено хранене, вътрешен и международен туризъм, производство и реализация на стоки за широко потребление, на хранителни и промишлени стоки и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X. и Алтай Акмаз. Дружеството се управлява и представлява от управителите X.X.X. и Алтай Акмаз заедно и поотделно.

13629

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13134 от 13.X.1992 г. по ф.д. № 9798/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Арт Хаус" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Ст. Матанов 18, с предмет на дейност: производство, издателска дейност, маркетинг, ноу-хау, търговия, услуги, и с капитал 50 000 лв., разпределен между съдружниците, както следва: за X.X., X.X., X.X. 51 дяла - 25 500 лв., и за Дом на търговците 49 дяла - 24 500 лв. Дружеството е със срок 10 години и се управлява и представлява от управителите X.X., X.X. и X.X..

13630

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13194 от 14.X.1992 г. по ф.д. № 9865/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Костас" - ЕООД, със седалище Пловдив, бул. Шести септември 218, ет. 3, ап. 20, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, рекламна, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност, външна и вътрешна търговия, посредничество, комисионерство и търговско представителство, транспортни услуги на физически и юридически лица в страната и в чужбина, производство и търговия с хранителни, промишлени стоки и стоки за бита, спорта, културата и здравеопазването, международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство и свързаните с тях дейности, организиране на забавни, механични и електронни игри, проектиране, инвестиране и строителство, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Ала Насър Сайях от Ирак.

13631

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13180 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9840/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Павел Д. Калпакчиев" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: производство, монтаж, сервиз и експлоатация на всякакви средства за производство, инсталации, съоръжения, машини, изделия и резервни части, създаване на производствени технологии, производство, изкупуване, консервиране, преработка и реализация на селскостопанска продукция, селскостопански инвентар и пособия в страната и в чужбина, транспортни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, търговска дейност, вътрешна и външна търговия, експортни, импортни, реекспортни, компенсационни и суичови сделки, агентска, посредническа, рекламна и издателска дейност, представителство на български и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, сделки с интелектуална собственост, лизинг, проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях, отдаване на недвижими имоти под наем, предприемаческа дейност и други дейности, незабранени от българското законодателство, и с капитал 53 000 лв., разпределен в 106 дяла по 500 лв. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13632

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 7282 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9733/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Актуал" - ООД, със седалище Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 95А, вх. Б, ет. 3, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, звукозаписна, звукоразпространителска, издателска, полиграфична, импресарска и посредническа дейност, забавни игри, клубна дейност, организиране и провеждане курсове, школи и международни прояви в областта на изкуството, туристическа, рекламна, информационна дейност и свързаните с това дейности и услуги, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 100 дяла по 500 лв., при равно участие на съдружниците X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13633

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 7220 от 16.IX.1992 г. по ф.д. № 8910/92 вписа във 2 регистър преобразуването на държавна фирма "Пълдинстрой" - Пловдив, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Пълдинстрой" - ЕООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: организиране на научно-приложна, проектно-конструкторска, технологична, консултантска, строително-монтажна, сервизна, маркетингова, вътрешно- и външнотърговска дейност в областта на изграждането на малки и средни предприятия и други строителни обекти от социално-битовата сфера, производство на строителни панели и комплектовъчни детайли, производство на елементи и детайли за помещения за технологично чиста среда, и с капитал 179 хил. лв., разпределен в 179 дяла по 1000 лв. Дружеството е с неопределен срок, поема всички активи и пасиви на ДФ "Пълдинстрой" - Пловдив, по баланса є към 30 юни 1992 г. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13634

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13075 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9742/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Ал - Камал" - ЕООД, със седалище Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 48, вх. А, ап. 26, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно, посредничество, комисионерство и търговско представителство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, рекламна, маркетингова, инженерингова и лизингова дейност, проектиране, инвестиране и строителство, производство и търговия с хранителни, промишлени стоки и стоки за бита, спорта, културата и здравеопазването, транспортни услуги на физически и юридически лица в страната и в чужбина, международен и вътрешен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство и свързаните с това дейности, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Камал Джабар Алгам от Ирак.

13635

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13074 от 13.X.1992 г. по ф.д. № 9744/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Стримон" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Кочо Цветаров 30, с предмет на дейност: производство и продажба на всякакъв вид стоки, разрешени със закон, внос и износ на стоки и услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, развиване на вътрешна и международна туристическа дейност, хотелиерска и ресторантьорска дейност, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X. и X.X.X.от Гърция. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13636

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 11877 от 8.IX.1992 г. вписа промени по ф.д. № 663/90 за фирма "Земеделска и кооперативна банка" - Пловдив (обявление № 2103, ДВ, бр. 23/91), както следва: банката има за предмет на дейност: "банково обслужване на юридически и физически лица по съхраняване на собствените им средства по сметки в банката, приемане на депозити и влогове в левове и валута от физически и юридически лица, предоставяне на заеми в левове и валута на юридически и физически лица, покупка на менителници и записи на заповеди (сконтови сделки), сделки с чуждестранни средства за плащане и с благородни метали, приемане на влог за управление на ценности на други лица (депозитни сделки), покупка и продажба на ценни книжа и валута, поемане на поръчителство, гаранции и други обезпечения (гаранционни сделки), операции по безкасови плащания и клиринг на чекови сметки на други лица, сделки по чекови сметки, комисионни и посреднически сделки по управлението на фондове за инвестиране на капитал и подпомагане придобиването на дялове от вътрешни и международни инвестиционни фондове и други подобни дейности, разрешени със закон". Земеделска и кооперативна банка - Пловдив, е с едностепенна система на управление - съвет на директорите в състав: председател - X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. - членове. Банката се управлява и представлява от двамата изпълнителни директори X.X.X. и X.X.X. съвместно.

13637

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12841 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9194/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Емби - 92" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Рожен 7, ет. 1, с предмет на дейност: производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция, пчелен мед и пчелни продукти, култивирани и диворастящи гъби, строителство, поддържане и експлоатация на бензиностанции, туристически, хотелиерски, забавни и атракционни, спортно-туристически комплекси, сгради и съоръжения, покупка на движими и недвижими вещи с цел продажба, производство на стоки и услуги с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, валутни сделки, строително-ремонтна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, рекламна, импресарска, превозна, туристическа, маркетингова, информационна, издателска, таксиметрова дейност, автосервизни услуги, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, дизайн, консултативна, печатна, преводаческа, външно- и вътрешнотърговска дейност, реекспорт, брокерска дейност, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 10 дяла по 5000 лв., както следва: X.X.X. - 1 дял - 5000 лв., Ерджан Адалъ - 3 дяла - 15 000 лв., Мустафа Вармъш - 3 дяла - 15 000 лв., и Ялчън Севимли - 3 дяла - 15 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от X.X.X. и Ерджан Адалъ заедно и поотделно.

13638

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12865 от 2.X.1992 г. по ф.д. № 9216/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Ешмен" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени, хранителни стоки и стоки за бита, спорта и културата, външноикономическа и външнотърговска дейност, бартер, реекспорт, откриване на магазинна мрежа, маркетинг, инженеринг, рекламна и импресарска дейност, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, семена, разсади и произведения на хранително-вкусовата промишленост, внос, износ и сервиз на машини за промишлеността и селското стопанство, машинна обработка на земята, посредничество, комисионерство и търговско представителство и агентство, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство и свързаните с тях комплексни дейности, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, проектиране и строителство, привличане и управление на инвестиции, събиране, изкупуване, преработка и пласмент на билки, гъби и диворастящи плодове, събиране, изкупуване и преработка на вторични суровини и всички останали незабранени със закон дейности по смисъла на чл. 1, ал. 1 ТЗ, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с управител Назми Ешмен и се управлява и представлява от тримата съдружници Назми Ешмен, Исмаил Халюк Ешмен и Тефик Ешмен заедно и поотделно.

13639

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13050 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9369/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Кардинал - М" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Отец Паисий 33, с предмет на дейност: външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт и компенсационни сделки, производство, монтаж и сервиз на всякакви средства за производство, инсталации, съоръжения, машини и резервни части, търговска дейност в страната и в чужбина с всякакъв вид алкохол и цигари, с петрол и петролни продукти, създаване, внос, износ и експлоатация на производствени технологии, производство, преработка, консервиране, изкупуване и продажба на селскостопански произведения, селскостопански инвентар и пособия в страната и в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, представителство и комисионерство на български и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях, проектиране, модернизация, реконструкция и експлоатация на селскостопански, търговски и промишлени обекти, комплекси за спорт, отдих и туризъм, увеселителни заведения с електронни и забавно-спортни игри, всякаква друга дейност, незабранена от българското законодателство, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

14014

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13009 от 9.X.1992 г. по ф.д. № 9332/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Сирекс" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Перник 9, с предмет на дейност: производство и преработка на млечни и хранителни продукти, на месни продукти, изграждане на производствени предприятия в областта на леката и хранително-вкусовата промишленост, външнотърговска дейност, импорт, експорт, реекспорт, обвързани сделки, лизинг, консигнационни складове, образуване и участие в други дружества и обединение на дружества, маркетинг, реклама, представителства на чужди фирми, вътрешна търговия и услуги, инженерингова дейност, строителство, реконструкция и експлоатация на хотели, мотели, ресторанти, магазини и др., произведения на декоративно-приложните, изящните изкуства и дизайн и реализацията им, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всякакви други дейности, предвидени в чл. 1 ТЗ, и с капитал 8 994 000 лв., който се състои от непарични вноски на стойност 8 993 607 лв. и парични вноски в размер 393 лв., разпределен, както следва: за МТЦ "Л. Ганев" - Батак, 1620 дяла по 1000 лв., или 1 620 000 лв., от които 1 619 687 лв. в непарични вноски и сумата 313 лв., и за ЕТ "Грейт - X.X." - Пловдив, 7374 дяла по 1000 лв., или 7 374 000 лв., от които в непарични вноски 7 373 920 лв. и 80 лв. парична вноска. Дружеството се учредява за срок от 20 години и се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14015

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13387 от 19.X.1992 г. по ф.д. № 9947/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Булрус инженеринг" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Д-р Г. Вълкович 16, с предмет на дейност: търговска дейност със селскостопански, промишлени и други стоки, търговско представителство, посредничество и агентство, внос, износ и друга външноикономическа дейност, транспортни, туристически, хотелиерски, информационни, строително-монтажни и други услуги, производство, преработка и обработка на селскостопански, промишлени и други стоки, с капитал 50 000 лв. и със съдружници ЕТ "Христо Варушев" - Пловдив, X.X.X., ЕТ "Васил Пеев" - Пловдив, и ТОО "Унисервиз инженеринг" - Русия. Дружеството се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14016

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13386 от 19.X.1992 г. по ф.д. № 9946/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Фаез Шекиф" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Бяло море 8, с предмет на дейност: търговска дейност, внос, износ и реекспорт на стоки, транспортна и рекламна дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от управителя Фаез Назал Шекиф.

14017

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13385 от 19.X.1992 г. по ф.д. № 9945/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Тарик Бензиад" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Мали Богдан 43, с предмет на дейност: търговска, транспортна, рекламна дейност, внос, износ и реекспорт на стоки, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Мохамед Зиад Бедауи.

14018

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13082 от 13.X.1992 г. по ф.д. № 9748/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Паил Занг Донг - Нгуен Ван Де" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Петър Димитров 13, с предмет на дейност: външнотърговска дейност, експорт, импорт и реекспорт, производство и пласмент на всички видове стоки, комисионерство и търговско представителство, производствена, складова, превозна, рекламна, инвестиционна, финансова дейност, производство и пласмент на аудио-, звукозаписи и касети, организиране на магазинна мрежа, аптеки, офиси, издателска, печатарска, хотелиерска, туристическа, информационна, ресторантьорска дейност, обществено хранене, сделки с интелектуална собственост и други дейности и услуги, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Нгуен Ван Де от Виетнам.

14019

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13193 от 14.X.1992 г. по ф.д. № 9864/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Рания" - ЕООД, със седалище Пловдив, бул. Шести септември 218, ет. 3, ап. 20, с предмет на дейност: рекламна, маркетингова, инженерингова, лизингова дейност, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки, суровини, материали, резервни части, полуфабрикати, транспортна техника, външна и вътрешна търговия на едро и дребно, посредничество, комисионерство и търговско представителство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, ресторантьорство, хотелиерство и свързаните с това дейности, международен и вътрешен туризъм, проектиране, инвестиране и строителство, транспортни услуги на физически и юридически лица в страната и в чужбина, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Джабар Сайях Абууд от Ирак.

14020

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 12724 от 1.X.1992 г. по ф.д. № 9143/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Катрин" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Ив. Вазов 129, с предмет на дейност: външнотърговска дейност, търговия с всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина, внос, износ, експорт и реекспорт, комисионерство и търговско представителство, посредническа дейност, транспортна дейност с всички видове леко- и тежкотоварни автомобили в страната и в чужбина, превоз на пътници и товари, автосервизни услуги, пътна помощ, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм и свързаните с тях услуги в страната и в чужбина, заведения за обществено хранене, дневни и нощни, оказионна и разносна търговия, маркетингова и лизингова дейност, производствена, складова, рекламна, инвестиционна, финансова и други видове дейности и услуги, незабранени със закон и други нормативни актове, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от собственика Али Халаф Тоие от Ирак.

14021

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13388 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 9948/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Сагита" - ЕООД, със седалище Първомай, с предмет на дейност: производство и изкупуване на птици, месодобив и месопреработка, търговия на вътрешния и външния пазар с птици и птичи продукти, и с капитал 4 862 000 лв., разпределен в 4862 дяла по 1000 лв. Дружеството поема всички активи и пасиви на ДФ "Сагита" - Първомай, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14022

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13806 от 15.X.1992 г. по ф.д. № 10332/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "Мелници и мелнично оборудване" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: проектиране, производство, търговия и сервиз на ММО и други селскостопански съоръжения, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., "БЕСС" - ЕООД, и "КМК" - ЕООД. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14031

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13112 от 12.X.1992 г. по ф.д. № 9781/92 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма "МТН" - ООД, със седалище Пловдив, бул. Дунав 2, с предмет на дейност: покупка и продажба на стоки, внос, износ, търговско представителство и посредничество, инвестиционна и консултантска дейност, стопански и делови туризъм, транспортна, спедиторска и други дейности, незабранени със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници Маргарет Анне Силифант от Канада, X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X..

14032

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 13012 от 9.X.1992 г. по ф.д. № 9339/92 регистрира акционерно дружество с фирма "Катон Прим" - АД, със седалище Пловдив, ул. Кичево 24, с предмет на дейност: производство и търговия с петролни продукти, стоки за потребление, промишлени стоки, селскостопанска продукция, финансови операции, инженеринг, хранене, туризъм, услуги, игрални заведения, транспортна и сервизна дейност, и с капитал 1 000 000 лв., разпределен в 100 акции на приносител по 10 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от председателя на съвета на директорите Димитриос Атанасиос Калайдзидис от Гърция.

14033

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира с решение № 12849 от 5.X.1992 г. по ф.д. № 9203/92 преобразуването на СД "Строй блок - С. Р." в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Жилстрой" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Димитър Талев 65, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, посредничество, представителство, комисионерство, строително-ремонтни услуги и всякакви услуги за населението по домовете, транспортна дейност, производство и реализация на всякакъв вид стоки за бита и промишлеността, хранителни и промишлени стоки, както и всички дейности и услуги, незабранени със закон или друг нормативен акт, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14200

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9196 от 24.VI.1992 г. по ф.д. № 6295/92 регистрира преобразуването на СД "Златна Добруджа" в дружество с ограничена отговорност с фирма "Златна Добруджа" - ООД, със седалище Пловдив, с предмет на дейност: научноизследователска и опитно-конструкторска дейност, производство, монтаж и сервиз на всякакви средства за производство, инсталации, съоръжения, машини, изделия и резервни части, създаване на производствени технологии, производство, изкупуване, консервиране, преработка и реализация в страната и в чужбина на селскостопанска продукция, инвентар и пособия, транспортни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, търговска дейност, вътрешна и външна търговия, експортни, импортни, реекспортни, компенсационни и суичови сделки, агентска, посредническа, рекламна и издателска дейност, представителство на български и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, търговия с предмети на интелектуалната собственост, лизинг, проектиране и производство на стоки за бита и търговия с тях, с капитал 51 000 лв. и със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството поема всички активи и пасиви на СД "Златна Добруджа", учредява се за срок от 5 години и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14201

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13688 от 23.X.1992 г. по ф.д. № 10225/92 регистрира преобразуването на СД "Глобус - Пловдив" в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Глобус" - ЕООД, със седалище Пловдив, ул. Мали Богдан 46, с предмет на дейност: проучване, проектиране и изследвания в областта на градоустройството, комуникациите и транспорта, строителна дейност, машинописни услуги, производство и реализация на строителни материали и изделия, търговска дейност в страната и в чужбина, външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, производство във всички отрасли на народното стопанство, научноизследователска, конструкторска, технологична, инженерингова, лицензионна, трансферна и лизингова дейност, маркетинг, ноу-хау, експертизи, комисионна, складова, информационна и програмна дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговия в страната и в чужбина със строителни материали и изделия, хотелиерство, туризъм, рекламна дейност и всички други дейности, разрешени от законодателството, и с капитал 50 000 лв. Заличава членството на съдружника X.X.X.. Дружеството се управлява и представлява от собственика X.X.X..

14202

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10325 от 20.VII.1992 г. по ф.д. № 7267/92 регистрира преобразуването на СД "Зодиспа - Кабо" в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Зодиспа - Кабо" - ЕООД, със седалище Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 148, вх. Б, с предмет на дейност: туристическа дейност в страната и в чужбина, хотелиерство, ресторантьорство и съпътстващите го услуги, външноикономическа дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, оказионна, посредническа, импресарска и комисионна дейност, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска растителна и животинска продукция, транспортна дейност, производство и реализация на топли и студени закуски, сандвичи, кафе, сокове и сладолед, шивашко и плетаческо производство, услуги и реализация на продукцията, ксероксни и машинописни услуги, организиране на маркетингови проучвания и извършване на търговски сделки за производство, средства за потребление и други стоки, вносни, износни, реекспортни, бартерни, компенсационни и други видове сделки, изграждане, наемане и обслужване на фирмени магазини, ресторанти, хотели и др., търговско агентство и представителство на други фирми в страната и в чужбина, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се учредява за неопределен срок, правоприемник е на всички права и задължения на СД "Зодиспа - Кабо" и се управлява и представлява от собственика X.X.X..

14203

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира с решение № 12955 от 30.IX.1992 г. по ф.д. № 9775/92 преобразуването на СД "Дегар с-ие" в дружество с ограничена отговорност с фирма "Дегар" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Г. Бенковски 19, с предмет на дейност: производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на машини и съоръжения, търговия, внос и износ, транспортни и сервизни услуги, и с капитал 50 000 лв. Заличава като съдружник X.X.X. считано от 1.IX.1992 г. Дружеството се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X..

14204

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира с решение № 8089 от 25.V.1992 г. по ф.д. № 5305/92 преобразуването на СД "Александър" в дружество с ограничена отговорност с фирма "Александър" - ООД, със седалище Пловдив, ул. Княз Александър 32, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, специфични външнотърговски операции, обменни, бартерни, насрещни и реекспортни сделки, посредническа дейност, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, разкриване и експлоатация на обменни бюра за покупко-продажба на валута, рекламна и маркетингова дейност и услуги, борсови и финансови услуги, консултантска и експертна дейност, управление на финанси и средства, туристическа дейност и комплексно туристическо обслужване в страната и в чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, производство и продажба на мъжко, дамско и детско облекло, аксесоари, разкриване и експлоатация на обекти за продажба на алкохолни, безалкохолни и тонизиращи напитки, студени и топли закуски, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, производство и продажба на всякакъв вид стоки и извършване на всякакъв вид услуги, незабранени със закон, и с капитал 100 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14205

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира с решение № 11015 от 17.VIII.1992 г. по ф.д. № 1274/92 преобразуването на СД "Олива и сие" в дружество с ограничена отговорност с фирма "Олива и сие" - ООД, със седалище Пловдив, бул. Източен 42, с предмет на дейност: производство, посредничество, търговия и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14206

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 109, т. 2, стр. 65, дружество с ограничена отговорност "Алекс - 92" - ООД, със седалище Русе, кв. Възраждане-юг, бл. В. Пискова, вх. Б, ет. 7, със съдружници X.X.X., Гочков - Маринов - Политех, X.X. и X.X.X., с предмет на дейност: производство на промишлени и потребителски стоки, вътрешна и външна търговия, комисионна, консигнационна, оказионна и антикварна търговия, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, пласментно-снабдителска, предприемаческа, информационно-рекламна и издателска дейност, сделки с недвижими имоти, вкл. организиране на търгове за недвижими имоти, лизингово и банково дело, производство, изкупуване и търговия с всякаква селскостопанска продукция. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

13643

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 85/2, т. 2, стр. 128, преобразуването на държавна фирма "Русепроект" в еднолично дружество с ограничена отговорност "Русепроект" - ЕООД, със седалище Русе, с предмет на дейност: инженерингова дейност - проучвания, прогнози, проектиране, техническа помощ, експертизи, консултации, изготвяне на тръжни книжа, авторски надзор, инвеститорски контрол, макети, услуги - размножителни и изчислителни с ЕИТ, правни, административни, технически, строителство, тиражиране на проекти и сметни документации и др., маркетинг и инвестиционни операции в страната и в чужбина в териториалното и селищното устройство и градоустройството, транспортните комуникации, паркоустройството, лесоустройството, екологията, жилищното строителство, сградите и обектите за комплексно обслужване на населението, инженерната инфраструктура - всички разновидности, благоустрояването, геодезическите работи и геоложките проучвания, както и арендна дейност, и с капитал 3 815 000 лв. държавно имущество, разпределен в 3815 дяла по 1000 лв. Дружеството поема всички активи и пасиви на държавна фирма "Русепроект" - Русе, по баланса є към 31 март 1992 г. и се представлява от X.X.X. до провеждане на конкурс за управител и встъпване в длъжност на избрания.

13644

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 8/3, т. 1, стр. 24, промени за дружество с ограничена отговорност "Русе - С" - ООД (обявление № 9731, ДВ, бр. 73/92): приема нов съдружник X.X.X. с дялов капитал 20 000 лв.; променя капитала на 70 000 лв.; изключва съдружници с дялов капитал, както следва: ДФ "Петър Караминчев" - Русе - 2000 лв., Ф "Деспред" - Русе - 5000 лв., "Стопанска банка" - Русе - 30 000 лв.; освобождава съдружници с дялов капитал, както следва: ДФ "Фениксресурс" - Русе - 2000 лв., ДФ "Дунавтурс" - Русе - 2000 лв., ДФ "Фазан" - Русе - 5000 лв., Териториално управление на съобщенията - Русе - 2000 лв. Машиностроителен завод - Русе - 2000 лв., ТТК "Информационни системи и технологии" - Русе - 5000 лв., ДФ "Иван Дечев" - Русе - 4000 лв., НПЗ "Леон Таджер" - Русе - 5000 лв., Ф "Ремонтстрой - Жилфонд" - Русе - 5000 лв.; променя се дяловият капитал на X.X.X. - 50 000 лв.

13645

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 180, т. 3, стр. 109, дружество с ограничена отговорност "Клуб за конен спорт - Русе" - ООД, със седалище Русе, Образцов чифлик, конна база, с предмет на дейност: производство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, комисионна, спедиторска и складова дейност, представителство, посредничество и лизингова дейност, търговия със селскостопанска продукция и живи животни, външноикономическа, туристическа, рекламна, програмна и импресарска дейност, обучение, сделки с интелектуална собственост. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

13646

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 110, т. 2, стр. 67, дружество с ограничена отговорност "Ес - Коом" - ООД, със седалище Русе, кв. Дружба 1, бл. 7, вх. Г, ап. 3, със съдружници X.X.X., X.X.X. и "Интертрейд" - ООД, Велико Търново, с предмет на дейност: производствена, инженерингова, сервизна, лизингова дейност, маркетинг, комисионерство, търговско представителство, външна и вътрешна търговия, международен и вътрешен туризъм, реклама. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

13647

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 11, т. 2, стр. 69, дружество с ограничена отговорност "Литерс" - ООД, със седалище Русе, ул. Константин Величков 19, със съдружници "Русе - С" - ООД, Русе, и "Литекс - Комерс" - ООД, Ловеч, с предмет на дейност: издателска и печатна дейност, продажба и сервизно обслужване на автомобили, вътрешна и външна търговия, други стопански дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

13648

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 93/2, т. 2, стр. 144, преобразуването на държавна фирма "Летище - Русе" в еднолично дружество с ограничена отговорност "Летище - Русе" - ЕООД, със седалище Русе, с предмет на дейност: летищна дейност, производствено-технически и посреднически дейност, инвестиционна, инженерингова и научно-развойна дейност, подготовка и квалификация на кадри, вътрешна и външна търговия, и с капитал 1 278 000 лв. държавно имущество. Дружеството поема всички активи и пасиви на ДФ "Летище - Русе" по баланса є към 15 октомври 1991 г. и се управлява и представлява от X.X.X..

14040

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за държавни фирми под № 2/2, т. 1, стр. 5, промени за държавна фирма "Фазан" - Русе (обявление № 1899, ДВ, бр. 34/89): прекратява представителството на X.X.X. и регистрира като управител X.X.X..

14041

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 26/2, т. 1, стр. 121, преобразуването на общинска фирма "Борово" - гр. Борово, в еднолично дружество с ограничена отговорност "Борово" - ЕООД, със седалище Борово, бул. 9 септември 35, с предмет на дейност: производство на шивашки изделия, ел. табла, полимерни изделия, стоки за народно потребление, строителство, ремонти, реконструкции, модернизиране на обекти, външно- и вътрешнотърговска дейност, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, и с капитал 2 312 000 лв. общинско имущество по балансова стойност. Дружеството се представлява от X.X.X..

14042

Русенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа във фирмения регистър под № 1/3, т. 1, стр. 1, прекратяването и обявяването в ликвидация на търговско дружество с ограничена отговорност с фирма "Агропрогрес" - ООД, Русе, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14043

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 105, т. 2, стр. 49, дружество с ограничена отговорност "Евгени" - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Бяла, ул. Дебър 16, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и с предмет на дейност: производство, изкупуване, преработка и търговия в страната и в чужбина с всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход, вкл. билки, гъби, цветя, диворастящи плодове, животни, риба и рибни продукти, пчелни продукти, внос и износ и търговия в страната и в чужбина със семена, торове, препарати за растителна защита и за борба с вредители, внос, износ и търговия в страната и в чужбина на едро и дребно с всички видове разрешени със закон стоки, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, производство, преработка и търговия със стоки за населението, бартерни, компенсационни и други външнотърговски операции и сделки, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторанти, сладкарници, дискотеки, увеселителни заведения и др., вкл. с разиграване на забавни и занимателни игри, пътнически и товарни автотранспортни превози в страната и в чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, дърводелска, шивашка, строителна, стругарска, заваръчна и други дейности, разрешени със закон, производство и търговия с видео- и звукозаписи, административно-правни услуги, преподаване на уроци по чужди езици, преводаческа дейност, стопанска дейност със собствени механизирани средства и прикачен инвентар, извършване на селскостопанска дейност на собственици на земя, подготовка и износ на кадри, мениджмънт, кореспондентски услуги, трансфер на технологии и тяхното информационно и производствено обезпечаване, инвестиране на капитали в страната и в чужбина, производство и търговия с произведения на изкуството (без паметници на културата), народните занаяти и др. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14044

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 113, т. 2, стр. 73, дружество с ограничена отговорност "Новотика и Ко" - ООД, със седалище Русе, ул. Сливница 19, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и с предмет на дейност: компютърни технологии и телекомуникации, търговска дейност, борсови консултации, производствена дейност в областта на леката, хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство, рекламна, издателска и информационна дейност, вътрешен и международен туризъм, таксиметрови услуги в страната и в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, посредничество и представителство, забавноразвлекателни игри, валутни, монтажни работи, търговия с лекарствени средства, счетоводни и юридически услуги, търговия с недвижими имоти. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14045

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 112, т. 2, стр. 71, дружество с ограничена отговорност "Изоком" - ООД, със седалище Русе, бул. България 125, със съдружници "Изома" - Русе, "Електрокомплекс" - Междуотраслова акционерна инвестиционна холдингова компания ССС - Москва, X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и с предмет на дейност: производство и реализация на стъклотекстолити, гетинакси, текстолити, базови материали за многослойни печатни платки, всички видове електроизолационни материали, маркетинг и инженеринг и всички видове дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 100 000 лв. и се представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14046

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 158/2, т. 3, стр. 64, промени за еднолично дружество с ограничена отговорност "Хлебна мая" - ООД - Русе (обявление № 10145, ДВ, бр. 105/91): прекратява представителството на X.X.X. и регистрира като управител X.X.X..

14144

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 18/3, т. 1, стр. 41, промени за дружество с ограничена отговорност "Острал" - ООД - Русе (обявление № 9757, ДВ, бр. 101/91): прехвърляне на дружество с ограничена отговорност "Острал - ООД" - Русе, на едноличния търговец X.X.X. с фирма "X.X.X." със седалище София.

14145

Русенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 92/4, т. 2, стр. 142, промяна за еднолично дружество с ограничена отговорност "Дунавия" - ЕООД - Русе (обявление № 4514, ДВ, бр. 42/92): прекратява представителството на X.X.X. и регистрира като управител X.X.X..

14146

Русенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в кооперативния регистър под № 28/2, т. 1, стр. 68, прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗК "Ленин" - с. Новград, Русенска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14180

Силистренският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1948 от 2.IX.1992 г. по ф.д. № 1535/92 вписа в регистъра за търговските дружества дружество с ограничена отговорност "Бойкос" - ООД, със седалище Силистра, с предмет на дейност: производствена и търговска дейност в областта на звуко-, видеозапис, стоки за народно потребление, селскостопанска продукция, транспортна, импресарска и външнотърговска дейност и друга незабранена със закон дейност, със съдружници ЕТ "Бартимекс - X.X.", X.X.X. и X.X.X. и с капитал 200 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от управителя X.X.X..

13608

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност с решение № 3509 от 14.X.1992 г. по ф.д. № 170/89 вписа промяна в партидата на държавна фирма "Светлина" - Сливен (обявление № 6774, ДВ, бр. 66/89): вписа за генерален директор X.X.X..

13642

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2184 от 17.VI.1992 г. по ф.д. № 35/90 вписа прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗПК "Млекарево" - с. Млекарево, община Нова Загора, Бургаска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

13759

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3344 от 1.X.1992 г. по ф.д. № 685/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗПК "Съгласие" - с. Крушаре, община Сливен, Бургаска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14584

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 3770 от 10.XI.1992 г. по ф.д. № 531/89 вписа промяна в партидата на Търговска банка - АД - Нова Загора (обявление № 10242, ДВ, бр. 79/92): освобождава от съвета на директорите X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и на тяхно място вписва X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; заличава като подуправител X.X.X. и на негово място вписва X.X.X., която има право Да представлява и управлява дружеството.

14585

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ к § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2189 от 17.VI.1992 г. по ф.д. № 1796/91 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Медвен" - с. Медвен, община Котел, Бургаска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14940

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3093 от 10.IX.1992 г. по ф.д. № 530/89 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на КЗС "П. Митев" - с. Жельо войвода, община Сливен, Бургаска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14941

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3718 от 5.XI.1992 г. по ф.д. № 2857/92 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност "Бовистар" - ООД, със седалище Старо село, община Сливен, Бургаска област, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всички видове стоки, разрешени със закон, бартерна търговия, комисионни и реекспортни сделки с чуждо участие на комисионна основа и за собствена сметка, производство, изкупуване, преработване и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, разплодни и племенни животни, билки, гъби, мед и пчелни продукти, таксиметрови и транспортни услуги в страната и в чужбина, маркетинг, инженеринг и сервиз в сферата на селското стопанство, леката и хранително-вкусовата промишленост, посредническа и лизингова дейност, зоотехнически, ветеринарни и агрохимически услуги, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се образува за неопределен срок и се представлява от управителя X.X.X..

14942

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3613 от 26.X.1992 г. по ф.д. № 2871/92 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност "Колан Д'ор - Петрол" със седалище гр. Сливен, ул. Балатон 21, Бургаска област, с предмет на дейност: внос и износ на гориво-смазочни материали, петрол и петролни продукти, търговия с тях в страната и в чужбина, транспортна и авторемонтна дейност, хотелиерство, туризъм, строителство, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон, извършвана при условията на чл. 1, ал. 3 ТЗ, и с капитал 50 000 лв., разпределен в дялове по 25 000 лв. Дружеството се представлява от съдружниците управители X.X.X. и X.X.X.

14959

Сливенският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3084 от 10.IX.1992 г. по ф.д. № 641/89 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ПК "Д. Благоев" - с. Новоселец, община Нова Загора, Бургаска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14960

Смолянският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1989 от 11.XI.1992 г. по ф.д. № 1820/92 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с чуждестранно участие с фирма "Смолян - X.X., Стоянов, Сусамлис" - ООД, със седалище и адрес на управление Смолян, ул. Хан Аспарух 1, бл. 46, ап. 38, с предмет на дейност: производство и търговия със стоки за бита, внос, износ, радио-, телевизионни и транспортни услуги в страната и в чужбина, производство, изкупуване и продажба на всякакъв вид селскостопанска продукция, електронни игри - производство, продажба и експлоатация, туристическа дейност и други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 100 лв. Дружеството е със съдружници ЕТ "X.X.X.", ЕТ "X.X.X." и ЕФ "Сусамлис" - Гърция, представлявана от Сократи Селефкос Сусамлис, и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

14943

Софийският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 28.X.1992 г. по ф.д. № 3492/92 вписа в 1 регистър под № 386, т. VII, стр. 187, дружество с ограничена отговорност с фирма "Боди - Гери" - ООД, със седалище и адрес на управление с. Владо Тричков, Софийска област, и с предмет на дейност: инженерингова, търговска, вкл. и външнотърговска дейност със стоки за широко потребление, промишлени стоки и стоки за бита, хранителни стоки, работно облекло и средства по охрана на труда; превозна дейност в страната и в чужбина; проучване, проектиране и изпълнение на всякакъв вид строителство; търговско представителство, посредничество, комисионна и лизингова дейност; търговия с недвижими имоти и движимо имущество; рекламна дейност; производство и продажба на всички видове строителни материали и полуфабрикати и на всички видове селскостопанска продукция от растителен и животински произход в пресен и преработен вид, вкл. гъби, билки и други диворастящи видове; стоматологични, медицински и козметични услуги; търговия с лекарствени и козметични средства и парфюмерия; внос и износ на строителни материали, полуфабрикати и средства за производство. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 72 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13919

Софийският окръжен съд обявява, че на основание чл. 7 и 9 ЗКО с решение № 2 от 13.VI.1991 г. по ф.д. № 130/89 вписа в VII регистър под № 14, т. 1, стр. 60, промяна на наименованието на ТПК "Победа" - с. Божурище, Софийска област (обявление № 7884, ДВ, бр. 69/89), което ще бъде "Реал - 3", и допълва предмета на дейност с "производство и реализация на селскостопански продукти, търговия със стоки за промишлеността, занаятите и селското стопанство; транспортни услуги със собствен и нает транспорт; консигнация; ресторантьорство и хотелиерство; внос-износ; комисионна търговия, оказион; търговия с всички, незабранени със закон стоки; представителство, агентство и посредничество в страната и в чужбина; проучвателна, проектантска и внедрителска дейност".

14138

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1 от 3.XI.1992 г. по ф.д. № 2988/92 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 213, парт. 75, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Продановци" - с. Продановци, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14173

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2 от 2.XI.1992 г. по ф.д. № 959/90 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 173, парт. 35, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Марица" - с. Марица, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14174

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1 от 10.IX.1992 г. по ф.д. № 2445/92 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 211, парт. 65, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Шипочан" - с. Шипочан, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14175

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 256/89 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 22, парт. 5, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Нов живот" - с. Скравена, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14176

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2 от 2.XI.1992 г. по ф.д. № 334/90 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 133, парт. 27, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Равнище" - с. Равнище, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14177

Софийският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1 от 2.XI.1992 г. по ф.д. № 3084/92 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 213, парт. 74, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "Челопеч" - с. Челопеч, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14178

Софийският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 3.XI.1992 г. по ф.д. № 3504/92 вписа в търговския регистър под № 387, т. VII, стр. 190, дружество с ограничена отговорност с фирма "Хранмаш" - ООД, със седалище и адрес на управление с. Алдомировци, Софийска област, и с предмет на дейност: доставка на машини, апарати и комплектни инсталации за хранително-вкусовата промишленост; доставка на охладителни и климатизиращи съоръжения и на други видове машини, съоръжения и оборудване. Дружеството е учредено без определен срок на дейност, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

14227

Софийският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 231, ал. 3 и чл. 263, ал. 1 ТЗ с решение № 2 от 2.XI.1992 г. по ф.д. № 3059/91 вписа в търговския регистър под № 65, т. II, стр. 40, прекратяването на еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество "Стройпродукт" - ООД - Горна Малина, Софийска област, и вливането му в еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество "Стройпродукт" - ЕООД гр. Елин Пелин, което поема всички активи и пасиви на прекратеното ООД "Стройпродукт" - Горна Малина.

14228

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа ново обстоятелство по ф.д. № 4461/91 за ООД "Загорка" - Стара Загора (обявление № 9252, ДВ, бр. 99/91): освобождаване на управителя X.X.X. и приемане на нов управител X.X.X. с представителни права.

14053

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5618 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 4441/92 регистрира дружество с ограничена отговорност "Вълеви" - ООД, със седалище Чирпан, ул. Яворов 7, с предмет на дейност: хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, забавни електронни игри, търговия с всякакъв вид стоки и произведения, разрешени със закон, транспортни услуги и всякакъв вид дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 хил. лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

14054

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5409 от 22.X.1992 г. по ф.д. № 4243/92 регистрира дружество с ограничена отговорност "Данпен" - ООД, със седалище Чирпан, ул. Михаил Кочев 5, вх. Б, ет. 5, ап. 30, с предмет на дейност: търговия с всякакъв вид стоки, продукция и произведения, незабранени със закон, транспортни услуги, ресторантьорство и всякакъв вид дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 хил. лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

14055

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5947 от 21.X.1992 г. по ф.д. № 4557/92 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с общинско имущество "Севтополис" - ЕООД, със седалище Казанлък, ул. Сан Стефано 2, с предмет на дейност: проектиране и строителство, поддържане, ремонт, модернизация и реконструкция на сградния фонд, водопроводни, канализационни, топлофикационни, електрически и други инсталации в сградите, строително-ремонтни услуги на населението, държавни и общински организации, стопанисване и експлоатация на държавния жилищен фонд и паркингите, търговия в страната и в чужбина и др., и с капитал 933 хил. лв. Дружеството е правоприемник на общинска фирма "Севтополис" - Казанлък, поема всички нейни активи и пасиви по баланса є към 31 декември 1991 г. и се представлява и управлява от временния управител X.X.X..

14056

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4791/92 регистрира дружество с ограничена отговорност "Стокова борса "Загоре" - ООД, със седалище Стара Загора, ул. Патриарх Евтимий 203, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, борсова и брокерска дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, рекламна и информационна дейност, и с капитал 70 хил. лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

14057

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5033 от 16.X.1992 г. по ф.д. 3958/92 регистрира дружество с ограничена отговорност "Пива интернешънъл "КО" - ООД, със седалище Стара Загора, ул. Климент Охридски 7, вх. В, ап. 90, с предмет на дейност: производство и търговия с мебели и всички други дейности, незабранени със закон, и с капитал 51 хил. лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X. и Миле Стоянович от Югославия заедно и поотделно.

14058

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 6054 от 19.X.1992 г. по ф.д. № 4585/91 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗПК "Роза" - с. Милево, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14059

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 6039 от 19.X.1992 г. по ф.д. № 248/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗПК "Ръжена" - с. Ръжена, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14060

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 5997 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 50/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗПК "Тунджа 5" - с. Осетеново, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14061

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 5995 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 5467/90 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС "М. Захариев" - с. Манолово, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14062

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 5996 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 183/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗКП "Братан" - с. Александрово, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14063

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение 4934 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 3855/92 регистрира еднолично акционерно дружество "Агробиохим" - АД, със седалище Стара Загора, с предмет на дейност: производство на биотехнологични, неорганични и органични химически продукти, научноизследователска, инженерингова и търговска дейност, и с капитал 111 971 хил. лв., разпределен в 111 971 акции по 1000 лв. Дружеството е правоприемник на държавна фирма "Агробиохим" - Стара Загора, като поема всички активи и пасиви заедно с другите права и задължения и се представлява и управлява от X.X.X..

14143

Старозагорският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 5161 от 16.X.1992 г. по ф.д. № 4084/92 регистрира дружество с ограничена отговорност "П+Т" - ООД, със седалище Стара Загора, бул. Захари Стоянов 32 А, с предмет на дейност: производство, експорт, импорт, реекспорт и търговия с оборудване на млечната и хранителната промишленост, промишлени, селскостопански и продоволствени стоки и битова техника, обучение на кадри, инженерингова и външноикономическа дейност, товарни и пътнически превози в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 хил. лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

14147

Хасковският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.X.1992 г. регистрира промяна в "Плодородие - ООД" (обявление № 10562, ДВ, бр. 39/90), което се представлява от X.X.X..

13270

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5670, т. 101, р. 1, стр. 14, по ф.д. № 29022/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Есперо" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Слатина" ул. Горазд 16, със съдружници X.X.X. и Малко предприятие "Вероника" - Киев, и с предмет на дейност: производство и сервизно обслужване на машини, съоръжения и други технически средства за промишлеността; производство и сервизно обслужване на технически стоки за бита и селското стопанство; производство на стоки за широко потребление; покупко-продажба на едро и дребно със стоки на леката, тежката и хранително-вкусовата промишленост; комисионна, спедиционна, превозна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерска, ресторантска и туристическа дейност; рекламна и информационна дейност или предоставяне на други услуги; вътрешно- и външнотърговска дейност; всякаква друга стопанска дейност в страната и в чужбина, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

15054

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 24180/91 за дружество с ограничена отговорност "Талант - К. В. У. " - ООД (обявление № 686, ДВ, бр. 91/91): прекратява членството на съдружника X.X.X. по негова молба; вписва ново наименование на фирмата "Талант К.В." - ООД; ново седалище и адрес на управление: община "Лозенец", ул. Презвитер Козма 8.

15055

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира следните промени по ф.д. № 30345/91 на 2 състав за акционерно дружество "Международна стокова борса "Оупън маркет" АД (обявление № 799, ДВ, бр. 9/92): 1. вписа нова фирма "Международно борсово сдружение "Оупън Маркет" АД; 2. седалището на дружеството е София, община Оборище, ул. Васил Друмев 8; 3. съветът на директорите е в състав от 7 членове, заличава се от състава X.X.X. и се вписват като нови членове X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

15271

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5585, т. 100, р. 1, стр. 50, по ф.д. № 28951/92 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност "Стартс - София" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Оборище", бул. Дондуков 77, и с предмет на дейност: производство и търговия с всички стоки, незабранени със закон, посредничество, агентство и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, извършване на всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

15272

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6045, т. 104, р. 1, стр. 158, по ф.д. № 30901/92 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Беософ" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Възраждане", ул. Княз Борис 99, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, консултантски услуги, инвеститорска, рекламна, посредническа дейност и представителство, финансов мениджмънт, специфични финансови операции (без банкова дейност), сарафска и дилърска дейност, маркетинг и всякаква друга дейност, незабранена с българското законодателство. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Горан Синобад.

13717

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5469, р. 1, т. 99, стр. 14, по ф.д. № 24333/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Центротекс - София" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", ул. Княз Борис 1 № 18, с предмет на дейност: търговия, внос и износ, реекспорт, бартерни и компенсационни сделки, маркетинг, реклама, представителство на фирми от чужбина и от страната, агентство, предприемаческа, строителна, спедиторска и транспортна дейност, туристически услуги, лизинг, производствена дейност, откриване и наемане на магазини, ресторантьорство, хотелиерство и други дейности, незабранени със закон, и със съдружници "Центротекс" - АД, Прага, и X.X.X.. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X..

13766

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под парт. № 5701, т. 101, р. 1, стр. 76, по ф.д. № 28226/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Новомет" - ООД, със седалище София, община "Средец", ул. Л. Каравелов 27, и с предмет на дейност: разработване и внедряване на нови технологии, изделия и продукти, разработване и производство на необходимите за тази цел машини, съоръжения и екипировка, производство на продукция, усвоена в резултат внедряването на нови технологии, лицензии, ноу-хау и изобретения, проектиране на нови производствени мощности, инвестиционна дейност, експериментиране на научно-технически новости, закупуване и продажба на лицензии и ноу-хау и оказване на помощ за тяхното внедряване, производство и търговия със стоки с производствено предназначение, с потребителски стоки, производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, услуги за населението и организациите, вносно-износни и бартерни сделки, суичови операции и реекспорт на стоки и услуги, маркетинг, маркетингови проучвания и реклама. Дружеството е с капитал 147 600 лв., разпределен в 5 дяла; 1 дял - 141 600 лв., в апортна вноска и 4 дяла по 1500 лв., с неограничен срок, със съдружници СД "Мета - Костов, Маринов" - София, X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

13771

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ вписа под парт. № 404, т. 10, р. 1, стр. 190, по ф.д. № 21357/92 промени за акционерно дружество "Булфининженеринг" - АД (обявление № 8190, ДВ, бр. 86/91): заличава от състава на надзорния съвет X.X.X. и на нейно място вписва X.X.X..

13772

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6077, т. 105, р. 1, стр. 19, по ф.д. № 30788/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Центроимпекс" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", ул. Парчевич 21, ет. 1, ап. 5А, и с предмет на дейност: производство, внос и износ на промишлена и селскостопанска продукция, търговия с произведения на изкуството (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата), организиране на вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, организиране на съвместни представителства с български и чуждестранни фирми, импресарски, транспортни и битови услуги в страната и в чужбина и инженерингова дейност, организиране и експлоатация на представителни магазини, електронни забавни игри (без хазарт), сарафлък, внос на автомобили и резервни части, авторемонтна и сервизна дейност, вътрешна и външна търговия, участие в свободни безмитни зони, маркетинг, реклама, бартерни, реекспортни, компенсационни, лизингови операции, свързани с експорта и импорта на стоки и услуги, строителна дейност, спорт и дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Слободан Живкович.

13774

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа под № 4949, т. 93, р. 1, стр. 186, по ф.д. № 26312/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с, фирма "К М К" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", бул. Македония 22, с предмет на дейност: внос, износ, бартерни, реекспортни, обменни, суичови и компенсационни сделки; представителство и посредничество; научни изследвания; производство на стоки и услуги, търговия, изкупуване, съхранение и търговия на едро и дребно със селскостопанска, промишлена и интелектуална продукция, рекламна и издателска дейност, строителство и свързаните с това услуги, лизинг и инженеринг, транспортна и спедиторска дейност, и със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се учредява за срок от 5 години, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13456

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5179, т. 96, р. 1, стр. 50, по ф.д. № 26815/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Асита" - ООД" със седалище и адрес на управление София, община "Слатина", бул. Гео Милев 71, със съдружници Джордж П. Стенли, "Енисол" - ООД, X.X.X. и X.X.X. и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност; обменни, бартерни, финансови, компенсационни и други сделки; лизинг, реекспорт, покупко-продажба на едро и дребно на стоки на тежката, леката и хранително-вкусовата промишленост; комисионна, консигнационна, оказионна и антикварна дейност (без благородни метали и скъпоценни камъни); спедиторска дейност и транспортни услуги в страната и в чужбина, складова и маркетингова дейност; производство на промишлени и хранителни стоки, селскостопанска продукция и тяхната реализация; вътрешна и международна туристическа дейност; административно-правни консултации и услуги (без процесуално представителство), представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, като дружеството може да извършва в страната и в чужбина всякакъв вид стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

13457

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5196, т. 96, р. 1, стр. 84, по ф.д. № 27005/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Ставрос Кагябалоглу" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", бул. П. Каравелов, бл. 76, вх. А, и с предмет на дейност: производство на машини и елементи за тях, вътрешна и външна търговия и представителство, както и всички видове услуги и производствени дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X.заедно и поотделно за срок от 5 години.

13458

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4889, т. 93, р. 1, стр. 66, по ф.д. № 8745/90 на 3 състав преобразуването на СД "С + С Аутоматион" в дружество с ограничена отговорност с фирма "С + С Аутоматион" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Овча купел", ул. Любляна 46, и с предмет на дейност: проектиране, доставка, инсталация и поддръжка на системи за автоматизация на производството и административно-учрежденската дейност, производство и разпространение на програмни продукти, изследователска дейност в научни области, близки с основния предмет на дейност, разработка на продукти и ноу-хау, системна интеграция, консултации и обучение в областта на системите за автоматизация и информатика, преводи на техническа документация в посочените по-горе области или консултации по такава документация, проектиране, разработка и монтаж на печатни платки, предоставяне на информация, посредничество, представителство и агентство на чуждестранни лица в страната и в чужбина, вътрешно- и външнотърговска дейност, свързана с основния предмет на дейност, транспортна дейност, и със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13498

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4316, т. 87, р. 1, стр. 126, по ф.д. № 22202/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Нанто" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", ж.к. Бъкстон, бл. 1, вх. А, ап. 12, и с предмет на дейност: производство и търговска дейност с мебели, вкл. по каталог, брокерска, вътрешно- и външнотърговска дейност, специфични външнотърговски операции с всички видове стоки, машини и съоръжения, за които няма нормативен ограничителен режим, откриване на обменни бюра за валута (след получаване на лиценз от съответните органи), вътрешен и международен транспорт и туризъм, хотелиерство у нас и в чужбина, поддръжка, ремонт и монтаж на асансьорни уредби, организиране, осигуряване, участие и/или извършване на мениджмънт и консултации, производство и търговия с продукти от преработвателната и леката промишленост, машиностроенето, хранително-вкусовата и химическата промишленост, съобщителната техника, опазване на околната среда и дейност в свободните безмитни зони, посредничество, агентство и представителство (без процесуално) на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, търговска дейност с тютюни и напитки, ресторантьорство, организиране и експлоатация на спортни, забавни и електронни игри, комисионна търговия, спедиционна, складова, лизингова, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права върху тях, както и с обекти на интелектуалната собственост и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13499

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5030, т. 94, р. 1, стр. 148, по ф.д. № 20903/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Ливитрейд" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", кв. Стрелбище, ул. Златна врата, бл. 109, вх. А, и с предмет на дейност: производствена дейност, търговия, услуги, транспортна, рекламна, външноикономическа и посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13500

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4252, т. 86, р. 1, стр. 184, по ф.д. № 21079/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Тангра - Хънтс" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Подуяне", ж.к. Хаджи Димитър, бл. 147, вх. А, ап. 9, с предмет на дейност: ловен туризъм, износ и внос на живи животни, дивечови кожи, прясно и замразено месо от дивеч и риба, търговия с ловни и риболовни артикули, и със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., Али Токсой и Мехмет Селчук Ак. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13501

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4357, т. 88, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 22180/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Шомал" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", кв. Емил Марков, бл. 242, вх. А, ап. 32, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина - търговия с хранителни стоки, облекла, промишлени стоки, стоки за бита, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, туристическа, рекламна, превозна, комисионна и спедиторска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Рида Шомал.

13502

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4278, т. 87, р. 1, стр. 50, по ф.д. № 22173/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Орлинс" - ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Средец", бул. Евлоги Георгиев 65, и с предмет на дейност: изграждане на обекти - проектиране, климатизация, специални подови покрития, производство на строителни полуфабрикати, панели, плочи, изолационни материали, ел. инсталации, КИП и А, пожароизвестяване, строително-монтажни работи, проектиране, търговия, научноизследователска и внедрителска дейност, производствена и посредническа дейност в промишлеността, строителството, селското стопанство, транспорта, туризма, търговията и услугите, доставка на машини и съоръжения, строителство и вътрешно обзавеждане по системата "готов строителен-продукт" на хотели и експлоатацията им, транспортни услуги с товарни и пътнически МПС, инженеринг, маркетинг, реклама (без кино и печат) и всякакъв вид услуги в страната и в чужбина, представителство на чуждестранни фирми в страната. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13503

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4326, т. 87, р. 1, стр. 146, по ф.д. № 22172/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Академикатрейд" със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Янко войвода 18 - 20, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, вкл. и търговия на дребно, капитализиране и трансфер на обекти на интелектуалната собственост, търговия и управление на недвижими имоти, управление, посредничество, изграждане и експлоатация на енергийни и други стопански обекти, юридически консултации и услуги, агентство, посредничество и представителство, обмяна на валута, както и всички други дейности, незабранени със закон, и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13504

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4748, т. 91, р. 1, стр. 184, по ф.д. № 25515/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Люжейн" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", ж.к. Емил Марков, ул. В. Димитров, бл. 109, вх. А, и с предмет на дейност: производство и покупко-продажба на стоки, транспортна, туристическа, комисионна, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско посредничество и представителство и други незабранени със закон дейности. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Хасан Азиз Разук.

13519

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4568, т. 90, р. 1, стр. 40, по ф.д. № 21238/92 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Хасания - Къмпани" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Надежда", ж.к. Надежда 1, бл. 151, вх. А, ап. 18, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, маркетингова, рекламно-информационна и издателска (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали) и селскостопанска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално) и всякаква друга дейност, незабранена с нормативен акт, и със съдружници Ахмед Мохамед Али Хасания, Самя Ахмед Мохамед Али Хасания, Самах Ахмед Мохамед Али Хасания и Мона Абаас Абдул Фатах. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Ахмед Мохамед Али Хасания, а в негово отсъствие от Мона Абаас Абдул Фатах.

13520

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4567, т. 90, р. I, стр. 38, по ф.д. № 21088/92 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Роял Ин - Тур" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Искър", бул. Искърско шосе 8, с предмет на дейност: транспортна, сервизна, консигнационна и туристическа дейност, ресторантьорство и хотелиерство, външно- и вътрешнотърговска и стопанска дейност, посредничество, агентство и комисионерство, маркетинг, лизинг, информационна и рекламна дейност, аукциони, спортна дейност, строителство, проектиране и авторски надзор, и със съдружници "Иновекс" - ООД, Фахретин Надир Колан и Орхан Абдул Бааки Албайрак. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителя X.X.X..

13521

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4199, т. 86, р. 1, стр. 78, по ф.д. № 22060/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Ясир" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Възраждане", бул. К. Величков, бл. 25, ап. 14, ет. 4, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия с незабранени със закон стоки, външноикономическа дейност, транспортни услуги в страната и в чужбина с лек и товарен превоз, туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, разкриване на кафенета и барове, производство на стоки и услуги с битово и промишлено предназначение и всякаква друга дейност, свързана с предмета на дейност на дружеството. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Ясин Дабаг.

13522

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4366, т. 88, р. 1, стр. 26, по ф.д. № 22494/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "БОЙВ" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Сердика", ул. Панагюрище 45, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени, селскостопански и други стоки, външна търговия - внос, износ, реекспорт, бартерни, компенсационни, посреднически и други външнотърговски сделки и операции, превозни, хотелиерски, туристически и други услуги за фирми и граждани и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13523

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4232, т. 86, р. 1, стр. 144, по ф.д. № 21921/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Радико Комерс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Оборище", бул. Сливница 174, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия със стоки на леката и тежката промишленост, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и мениджмънт, производство и продажба на стоки от метал (без благородни метали и скъпоценни камъни), хотелиерство, ресторантьорство, туристически услуги, бартерни и консигнационни сделки и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика Радуан Хасан Ашур.

13524

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4286, т. 87, р. 1, стр. 66, по ф.д. № 22509/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Джетимекс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", ж.к. Хиподрума, бл. 105, вх. В, ап. 42, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, спедиция, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, сделки с недвижими имоти, производство на стоки с цел продажба, складова дейност, търговско представителство и посредничество, рекламна (без кино и печат) и маркетингова дейност, сделки с интелектуална собственост, ремонт и даване под наем на аудио- и видеотехника и касети, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска растителна и животинска продукция, организиране и експлоатация на фирмени магазини за продажба на продукцията, произведена от фирмата и от други фирми, в страната и в чужбина и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13525

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 16171/91 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност "Е.М. - 23" - ООД (обявление № 4043, ДВ, бр. 31/91): заличава като съдружник X.X.X., която е изключена.

13526

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4424, т. 88, р. 1, стр. 142, по ф.д. № 22627/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Хлуд - Абдул Гафил" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Подуяне", кв. Хаджи Димитър, бл. 11, вх. Б, и с предмет на дейност: внос и износ на промишлени и продоволствени стоки и вътрешна търговия с тях, посреднически, представителски, комисионни и транспортни услуги, антикварна дейност, преработвателна промишленост, художествени занаяти и други дейности, разрешени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Абдул Арахим Гафил.

13527

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4281, т. 87, р. 1, стр. 56, по ф.д. № 22492/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Институт по компютърна ергономия и дизайн" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", бул. Патриарх Евтимий 20, и с предмет на дейност: научноизследователска дейност в областта на компютърната ергономия и дизайна чрез съвместни научноизследователски разработки с български и чуждестранни партньори, трансфер на съвременни технологии в областта на ергономията и дизайна в българските вузове, консултации в областта на ергономията и дизайна, издаване на публикации, организиране и участие в конференции, изложби в областта на компютърната ергономия и дизайна. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

13528

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4390, т. 88, р. 1, стр. 74, по ф.д. № 22485/92 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Парс Трейдинг Къмпани" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Витоша", ул. Проф. Н. Державин 14, и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност и услуги в страната и в чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, промишлена и битова електроника, хранителни и селскостопански стоки, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Торжан Пурсафер.

13529

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4279, т. 87, р. 1, стр. 52, по ф.д. № 22470/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Уникомс - Трейдинг" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Студентска", ж.к. Дървеница, бл. 33, вх. В, ап. 59, с предмет на дейност: търговска и производствена дейност, доставка и сервиз на сателитни системи, покупка и производство на стоки с цел продажба, представителство, посредничество и агентство, външноикономическа дейност, разкриване и експлоатация на търговска мрежа в страната и в чужбина, маркетингова дейност, информационно обслужване, рекламна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителна, инвеститорска и проектантска дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност по чл. 1 ТЗ, незабранена със закон, и със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

13530

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4332, т. 87, р. 1, стр. 158, по ф.д. № 22466/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Маруанко" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Искър", ж.к. Дружба 1, бл. 70, вх. Б, ап. 27, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, посредническа, маркетингова, рекламно-информационна и издателска (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали) и селскостопанска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално) и всякаква друга незабранена с нормативен акт дейност, и със съдружници Маруан Махмуд Адрис и Муна Ахмед Мохамед Ел Атбаш. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Маруан Махмуд Адрис.

13531

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 22522А/92 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Камчия Тач Каросер" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Красна поляна", ул. Суходолска 67, бл. 13, с предмет на дейност: транспортна дейност, оборудване на транспортни средства, туризъм, организиране, осигуряване и участие при производството и търговията с всякакви видове произведения за бита, бутилиране на минерални води, алкохолни и безалкохолни напитки, вътрешнотърговска и външноикономическа дейност, посредничество, представителство и агентство на чуждестранни фирми, ресторантьорство, хотелиерство, производство и търговия в областта на селското стопанство, промишлеността (предимно леката), промишлено коопериране, създаване на смесени предприятия и друга дейност, която спомага за посочените цели и не е забранена със закон, и със съдружници X.X.X. и Исмаил Тойджу. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно.

13532

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4391, т. 88, р. 1, стр. 76, по ф.д. № 22322/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Анжел" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Бисер 7, с предмет на дейност: проектиране и извършване на строително-монтажни и ремонтни работи, вкл. инсталационни и телекомуникационни системи и уредби, планиране и трансфер на технологии в строителството, търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерство и ресторантьорство, организация и експлоатация на увеселителни заведения (без хазарт), транспортни и преводачески услуги, импресарска дейност в страната и в чужбина, както и друга стопанска дейност, незабранена със закон, и със съдружници Соломон Израел Анжел и X.X.X.-X.. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Соломон Израел Анжел.

13533

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4294, т. 87, р. 1, стр. 82, по ф.д. № 22465/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Атбашко" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Младост", ж.к. Младост 4, бл. 432, вх. Б, ап. 17, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, посредническа, маркетингова, рекламно-информационна и издателска (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали) и селскостопанска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално) и всякаква друга дейност, незабранена с нормативен акт, и със съдружници Насар Ахмед Мохамед Ал Атбаш, Мохамед Ахмед Мохамед Ал Атбаш и Али Ахмед Мохамед Ал Атбаш. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

15534

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4292, т. 87, р. 1, стр. 78, по ф.д. № 22614/92 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "АСИ" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Младост", ж.к. Младост, бл. 81, вх. 5, ап. 97, с предмет на дейност: външнотърговска и външноикономическа дейност, посредничество, агентство и представителство, комисионна, транспортна и спедиторска дейност, импресарска, рекламна и издателска дейност, производство и търговия с промишлени, селскостопански стоки и стоки за бита, строителство, ремонт и експлоатация на жилища, офиси, мотели, кафе-сладкарници и др., както и всички други дейности, незабранени със закон, и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

13535

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4114, т. 85, р. 1, стр. 106, по ф.д. № 20910/92 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "С и Л" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", бул. Толбухин 46, ет. 2, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, реекспортни, бартерни, обменни и компенсационни сделки, строителство и експлоатация на верига супермаркети, производство, преработка и реализация на селскостопански продукти, строителство и експлоатация на обекти от хранително-вкусовата промишленост, занаятчийска дейност, бутилиране и търговия с минерална вода, експлоатация на минерални бани (след съответно разрешение), вътрешен и международен транспорт от свое име и за своя сметка, както и за трети лица, посредничество, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност, консултантска дейност във финансовата, данъчната и търговската област, както и всякакви правни услуги (без процесуално представителство), издателска дейност, каталози, туристическа агенция, обучение на кадри, хотелиерски услуги, организиране на изложби, базари, ревюта, покупко-продажба на недвижими имоти и предприятия и на употребявани и нови коли, както и всякакъв вид МПС, лизингова дейност, факторинг, проектиране, инсталация, продажба на обекти до ключ във всички производствени сфери, маркетинг, лансиране на нови продукти, производство и услуги в областта на информатиката - софтуер, хардуер, както и всякаква стопанска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, и със съдружници X.X.X., Лоренци Алберто, Росика Виторио, Джузепе Санторо и Росика Луиджи. Дружеството се учредява за срок от 25 години, с капитал 50 000 лв. и се управлява от общото събрание и управителя X.X.X., който и го представлява.

13536

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4515, т. 89, р. 1, стр. 126, по ф.д. № 23275/92 на 5 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Интернешънъл Милс Корпорейшън (И. М. К. О) " - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", ул. Цар Борис III № 135, и с предмет на дейност: производство, преработка и търговия с промишлени стоки и тютюневи изделия, селскостопански стоки и стоки за бита, външно- и вътрешнотърговска дейност, транспортна и спедиторска дейност - превоз на хора и товари в страната и в чужбина, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, организация и експлоатация на търговски обекти за обществено хранене. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Рима Ел Аюби Ахмад.

13666

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4414, т. 88, р. 1, стр. 122, по ф.д. № 22819/92 на 5 състав еднолично дружество с чуждестранно участие с фирма "Гърмуша Трейд Интернешънъл" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красна поляна", ж.к. Западен парк, ул. Суходолска 69, бл. 13, ет. 11, ап. 53, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, търговско посредничество и представителство, внос, износ, реекспорт, транспортна дейност, международен туризъм, предприемаческа, рекламна, производствена и всякакъв друг вид дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Александър Гърмуша.

13667

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4655, т. 90, р. 1, стр. 214, по ф.д. № 23405/92 на 5 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Катра" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", бул. Черни връх, бл. 45, вх. 1, ет. 5, ап. 40, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, посредничество и агентство, реекспорт, бартерни сделки, спедиционна, складова и лизингова дейност, хотелиерство и туризъм, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Гасан Фауд Бу Абдалла.

13668

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4339, т. 87, р. 1, стр. 172, по ф.д. № 23092/92 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Интера" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Витоша", ул. Любляна 53, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно с потребителски и промишлени стоки, вкл. и нефтопродукти, разкриване на мрежи от фирмени търговски обекти, организация на вътрешен и международен туризъм, производствена дейност в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица и други стопански дейности, незабранени със закон. Дружеството е със собственици съдружници Предприятие за търговия на едро и дребно и внос-износ "Интерпром" - ООД, и СД "Айра - Карабеляов и с-ие", с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от общото събрание и от управителя X.X..

13669

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4514, т. 89, р. 1, стр. 124, по ф.д. № 23276/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Сентрал Комършал Кампъни" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красна поляна", кв. Разсадника, бл. 29, вх. А, ет. 8, и с предмет на дейност: производство, преработка и търговия с промишлени стоки и тютюневи изделия, селскостопански стоки и стоки за бита, външно- и вътрешнотърговска дейност, транспортна и спедиторска дейност, превоз на хора и товари в страната и в чужбина, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, организация и експлоатация на търговски обекти за обществено хранене. Дружеството е със съдружници Бурхан Ал Айби, Мамун Ибрахим Ел Сади и Маруан Ел Айби, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от общото събрание и от управителя Бурхан Ал Айби.

13670

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4734, т. 91, р. 1, стр. 156, по ф.д. № 25302/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Ам - Експрес" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Неофит Рилски 57, ет. 4, и с предмет на дейност: осигуряване и подготовка на състезателни и други автомобили и даването им под наем или чрез лизинг на физически и юридически лица и организации, авторемонтни услуги и поддръжка на автомобили, вътрешно- и външнотърговска дейност със състезателни и други нови и употребявани автомобили и резервни части, пътна помощ и репатриране, транспортна и таксиметрова дейност със собствени и наети превозни средства на лица, товари и пратки в страната и в чужбина, организация, провеждане и участие в автомобилни и мотоциклетни състезания в страната и в чужбина, организация и провеждане на модни и автомобилни салони и изложения, производство и търговска реализация на всякакви изделия за бита, луксозни стоки, изделия на леката и тежката промишленост, селскостопанска продукция и изделия на хранително-вкусовата промишленост и строителни материали, откриване и търговска експлоатация на фирмени магазини, бутици, кафенета, барове, заведения за обществено хранене и др., хотелиерство, ресторантьорство, туристическа, рекламна и външноикономическа дейност - внос, износ, реекспорт, бартерни сделки и други специфични външнотърговски операции, посредничество и комисионерство, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителите съдружници заедно и поотделно.

13671

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4718, т. 91, р. 1, стр. 124, по ф.д. № 25210/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с чуждестранно участие "С и К" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Младост", ж.к. Младост, ул. Боян Дановски, бл. 99, вх. Б, ет. 1, със съдружници Сами Джабар Талаб и Камил Сабах Шеджар и с предмет на дейност: производство и търговия със стоки за бита и промишлени стоки, търговия с всички стоки, незабранени със закон, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопански продукти от животински и растителен произход, транспорт на хора и товари в страната и в чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми и лица в страната и в чужбина, строителство и ремонтна дейност, външнотърговска дейност и всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя Сами Джабар Талаб.

13672

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4439, т. 88, р. 1, стр. 172, по ф.д. № 23402/92 на 5 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Сънди - Бел" - ЕООД, със седалище София, община "Студентска", Студентски град, бл. 7, стая 413, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със стоки, незабранени със закон, външноикономическа дейност, транспортни услуги в страната и в чужбина с лек и товарен превоз, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване на кафенета и барове, производство на стоки и услуги с битово и промишлено предназначение и всякаква друга дейност, свързана с предмета на дейност на фирмата. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Мохамед Кожак.

13673

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4476, т. 89, р. 1, стр. 48, по ф.д. № 22797/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност на чуждестранни граждани "Гадя" - ООД, със седалище София, община "Илинден", ж.к. Вълчо Иванов, бл. 377, вх. В, ет. 2, и с предмет на дейност: производство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт на селскостопански произведения от растителен и животински произход, промишлени и хранителни стоки, домакинска и битова техника, облекло, обувки, автомобили, селскостопански машини, резервни части, безалкохолни напитки, цигари, парфюмерийни и козметични стоки и всички други видове стоки, извършване на всякаква търговска дейност, услуги и развлечения в страната и в чужбина, незабранени със закон, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, транспортна дейност, рекламна, информационна (без кино и печат), програмна и импресарска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството е със съдружници Юсеф Ханди Саак-Алаа, Салуа Салъх Вадо-Сакалуа, Рим Юсеф Ханди Саак-Алла, Гадя Юсеф Ханди Саак-Алла и Хюсейн Насър Халад, с капитал 60 000 лв. и се представлява и управлява от Юсеф Ханди Саак-Алаа, Салуа Салъх Вадо-Сакалуа и Хюсейн Насър Халад заедно и поотделно.

13674

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4796, т. 92, р. 1, стр. 80, по ф.д. № 23282/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Дел Брадърс" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Леонардо да Винчи 8, ет. 2, ап. 4, и с предмет на дейност: всякаква производствена и търговска дейност, вкл. с битова електроника и изчислителна техника, издателска и печатарска дейност, търговско представителство, посредничество и друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от двамата съдружници управители.

13675

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4681, т. 90, р. 1, стр. 166, по ф.д. № 24141/92 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Шамсул Алам комерс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, кв. Банишора, ул. Иван Бигор, бл. 29, вх. А, ап. 4, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, строително предприемачество и търговия с недвижими имоти, вътрешен и международен туризъм, маркетинг и реклама, производство и продажба на обувки, текстил и стоки за бита, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 55 000 лв. и се представлява и управлява от Шамсул Алам.

13697

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4872, т. 93, р. 1, стр. 32, по ф.д. № 23306/92 на 6 състав дружество с ограничена отговорност "Казабланка" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Раковски 183, и с предмет на дейност: внос и износ на всякакви индустриални и земеделски произведения, производство на всякакъв вид стоки, търговия на едро и дребно и всякаква стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и Субаи Шафик, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от двамата съдружници управители заедно и поотделно.

13698

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4526, т. 89, р. 1, стр. 148, по ф.д. № 23427/92 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Айк трейдинг сервизинг" - ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Витоша", кв. Павлово, бул. Пушкин, бл. 67, вх. Б, ет. 7, ап. 39, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Нкемаколан Си Ихеборо.

13699

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4340, т. 87, р. 1, стр. 174, по ф.д. № 23408/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Славянска търговска къща" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Д. Хаджикоцев 65, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, научна, учебна, проучвателна, представителска, консултантска, производствена дейност, създаване и трансфер на технологии, ноу-хау, лицензии, маркетинг, реекспорт, лизинг, насрещни и бартерни сделки, инвестиции в областта на туризма, общественото хранене, селското стопанство, селскостопански произведения, хранително-вкусова промишленост, транспорт, строителство, здравеопазване, реклама (без кино и печат), сделки с недвижими имоти, валутни сделки, издателска и печатарска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

13700

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4860, т. 93, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 25096/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Плажен волейбол - американски стил - Източна европейска асоциация" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", бул. В. Левски 1, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, посредническа, маркетингова, рекламно-информационна и издателска (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали), селскостопанска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално), волейболна, спортна, инвестиционна и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

13701

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4733, т. 91, р. 1, стр. 154, по ф.д. № 25578/92 на 5 състав смесено българо-френско дружество с ограничена отговорност "Сефима" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Оборище", ул. Врабча 19, и с предмет на дейност: участие в други дружества или тяхното управление, търговия и производство на потребителски и промишлени стоки и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

13702

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4588, т. 90, р. 1, стр. 80, по ф.д. № 22712/92 на 5 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Гюлтекин текстил къмпани" - ЕООД, със седалище София, община "Искър", ж.к. Дружба, бл. 64, вх. А, ет. 2, ап. 3, и с предмет на дейност: производство на всякакви стоки, незабранени със закон, всякакви услуги, незабранени със закон, вътрешно- и външнотърговска дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, представителство на физически и юридически лица (без процесуално), посредническа, комисионерска дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с дейността заведения, магазини и ателиета, хотелиерство, ресторантьорство, сладкарство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, пчелни и млечни продукти, гъби и билки, издателска, антикварна, сервизна, строителна, предприемаческа дейност, организация на пътна помощ, спедиторска дейност, организация на развлекателни мероприятия и електронни игри. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Рефик Гюлтекин.

13703

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4476, т. 89, р. 1, стр. 46, по ф.д. № 23055/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Салтик - туризъм" - ООД, със седалище София, община "Възраждане", бул. Мария Луиза 79, и с предмет на дейност: групов и индивидуален туризъм, транспортни и спедиторски услуги, хотелиерство и ресторантьорство, външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско и рекламно представителство, посредничество и агентство на фирми и граждани в страната и в чужбина, сервизна дейност, консултантски, маркетингови и технологични услуги в областта на транспорта, търговията и туризма, производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция и продукция на хранително-вкусовата промишленост, импресарска дейност, таксиметрови превози, комисионна и лизингова дейност и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Илхан Салтик и Исмет Воячиоглу, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Илхан Салтик.

13704

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 23228/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност "Мартини" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Ангел Кънчев 41, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с хранителни и промишлени стоки, облекла и стоки за бита, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, превозна, комисионна, спедиторска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е със съдружници Насаб Рене и Мохамед Набил Мартини, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от общото събрание и от управителите Насаб Рене, Мохамед Набил Мартини и Шахъм Мартини заедно и поотделно.

13705

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4561А, т. 91, р. 1, стр. 16, по ф.д. № 22270/92 на 5 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Минт интернационал традинг ЛТД" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Възраждане", Зона Б-5, вх. Б, ап. 79, и с предмет на дейност: търговия, внос-износ на индустриални и потребителски стоки, вътрешна и международна рекламна дейност, външноикономическа дейност, специфични операции, външнотърговска дейност, вкл. разкриване на фирмени магазини, експорт и импорт на материали, полуфабрикати, компоненти, готови изделия с производствено и потребителско предназначение, участие в местни и задгранични фирми, сдружения, дружества, съюзи и др. със стопанска цел и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон или акт на МС. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Мюмин Кърджалъ.

13706

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4914, т. 93, р. 1, стр. 116, по ф.д. 22889/92 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Бул - Доз" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Подуяне", ул. Железна врата 3, и с предмет на дейност: производство на консумативни и резервни части за багери, булдозери, ескаватори и други копачни машини, вътрешно- и външнотърговска дейност с тези, както и с всякакви други стоки, незабранени със закон, извършване на всички услуги и дейности, незабранени със закон, които са търговски по смисъла на чл. 1 ТЗ. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

44074

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4867, т. 93, р. 1, стр. 22, по ф.д. 23911/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Арадж" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Витоша", кв. Бъкстон, бл. 17, вх. Д, ет. 1, ап. 1, и с предмет на дейност: покупка и производство на стоки с цел продажба и препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, производство на филми, видео- и звукозаписи, ксерокопирни услуги, ресторантьорство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти в страната и в чужбина. Дружеството е със съдружници Омар Абдулхамид Арадж и Гасан Хусейн Арадж, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

14075

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5001, т. 94, р. 1, стр. 90, по ф.д. 25710/92 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Петров и Сие" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Подуяне", ж.к. Хаджи Димитър, бл. 100, вх. Б, ап. 43, и с предмет на дейност: внос, износ и реекспорт, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, маркетинг, борсова информация, услуги, инвестиционна, комисионна, лизингова, складова, спедиционна, транспортна, информационно-издателска и рекламна дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

14076

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 354, т. 8, р. 2, стр. 58, по ф.д. 13634/91 на 4 състав преобразуването на ДФ "Искър - автотранс" - София, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Искър - автотранс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Подуяне", ул. Медникарска 1, и с предмет на дейност: автомобилни превози във вътрешно и международно съобщение и свързаните с това други дейности. Дружеството е с капитал 6 171 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X., като поема правата и задълженията и всички активи и пасиви на държавната фирма.

14077

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 361, т. 8, р. 2, стр. 72, по ф.д. 17553/92 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма "Ремонт и строителство - "Лозенец" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Бунтовник 3, и с предмет на дейност: строителни ремонти и ново строителство, проектиране услуги на населението и транспортна дейност. Дружеството е с капитал 1 117 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X., като поема активите и пасивите, както и другите права и задължения на Ремонтно-строително поделение "Строймаш" - София, както и съответната част от активите и пасивите на "Строймаш" - ООД, съгласно разделителен протокол.

14078

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4896, т. 93, р. 1, стр. 80, по ф.д. 24124/92 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "ФУ - ШИН" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Студентска", Студентски общежития, бл. 19, стая 709, и с предмет на дейност: производство и реализация на електроматериали, съоръжения за телекомуникации, електронна и битова техника, сервиз и гаранционно обслужване, авточасти за автомобили и трактори, производство и реализация в областта на машиностроенето и други отрасли на промишлеността и селското стопанство, проектиране, разработване, създаване и реализация на обекти на интелектуалната собственост, консултантска, инженерингова, маркетингова, лизингова и информационна дейност и услуги, външно- и вътрешнотърговска дейност във всички форми, незабранени със закон, с всички видове стоки, в т.ч. конфекция, медикаменти, химически торове, детски играчки, спортни забавления и игри на щастие (без хазарт), представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, транспортна, таксиметрова и спедиторска дейност в страната и в чужбина, автоуслуги, ресторантьорство, туристическа дейност и услуги, рекламна дейност (без кино и печат), медицинско и стоматологично обслужване, производство, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция и всякаква друга дейност, незабранена със закон, сделки от всякакъв вид, вкл. с ценни книжа, права върху изобретения, търговски марки, авторски произведения и други обекти на интелектуалната собственост, ноу-хау, придобиване на права от всякакъв вид, незабранени със закон, в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя Ле Фи Диет и собственика Зоан Мин Чунг заедно и поотделно.

14079

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4662, т. 91, р. 1, стр. 12, по ф.д. 21160/92 на 5 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Алатан Интернешнл" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Младост", ж.к. Младост 3, бл. 356, вх. 5, ап. 22, и с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, пласментно-снабдителска, научно-производствена, внедрителска и стопанска дейност без териториални, отраслови и ведомствени ограничения във всички сфери на науката, народното стопанство, административно-управленската дейност, духовните ценности и културата, закупуване и продажба на лицензи и патенти и извършване на свързаното с тях информационно и организационно осигуряване, внедряване на технологии, организиране на опитни производства за пазарни пробиви, производство на изделия за промишлеността, стоковия фонд, организация на изкупуването, преработката и реализацията на вторични суровини и изделия от тях в страната и, в чужбина, изграждане и експлоатация на малки и екологично чисти енергийни мощности, търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска, рекламно-търговска, маркетингова и всякаква друга стопанска и външнотърговска дейност, незабранена със закон, свързана с предмета на дейност, участие в организацията и управлението на смесени фирми, филиали и дъщерни фирми на чуждестранни фирми и дружества, трансфер на технологии, ноу-хау, лизинг, внос, износ, бартерни, реекспортни, компенсационни и специфични външнотърговски стокови и валутно-финансови сделки и операции от свое име и за своя сметка на трети лица и страни, организация на бюро за обмен на валута, консултации по финансови и общи въпроси на международната стопанска дейност, консулски и правни услуги (без процесуално представителство), предоставяне на услуги в областта на международния туризъм в наети или собствени бази, изграждане на атракционни заведения, спортна база, организация на прилежащите дейности и транспортни услуги за превоз на пътници и товари с различни видове транспорт, обработка и разпространение на стопанска и обществена информация и ноу-хау между потребители и фирми и в средствата за масово осведомяване, спомагателни, обслужващи и социални дейности, свързани с предмета на дейност на фирмата, инвестиционна и инженерингова дейност, проектиране на строителни обекти и строително-монтажни работи, продажба, изкупуване, реализация на селскостопанска продукция, организационно-управленски услуги за сметка на трети лица на недвижимо имущество чрез приемане на поръчки и задачи от всякакъв вид, сделки с недвижимо имущество, преработка и реализация на редки и благородни метали (след съответно разрешение). Дружеството е със съдружници X.X.X. и фирма "Алатан" - гр. Минск, представлявана от X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

14080

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4756, т. 91, р. 1, стр. 200, по ф.д. № 25498/92 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Дарин" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Илинден", кв. Захарна фабрика, бл. 20, вх. А, ет. 1, ап. 1, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, производство и реализация на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна търговия, производство и реализация на селскостопанска продукция, хотелиерство, ресторантьорство, транспортна дейност и друга стопанска дейност, за която няма законова забрана. Дружеството се учредява за неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика Хасан Ел Баби.

14990

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6085, т. 105, р. 1, стр. 35, по ф.д. № 31317/92 дружество с ограничена отговорност с фирма "Хажиж" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Люлин", ж.к. Люлин, бл. 321, вх. Б, ап. 17, и с предмет на дейност: производство и продажба на промишлени и хранителни стоки, дизайн (вътрешно и външно оформление), покупко-продажба на валута, внос на моторни превозни средства с цел продажба, търговско посредничество, представителство, строителство на жилищни и промишлени сгради, конструкторска и инженерингова дейност, проучване и проектиране на търговски, промишлени и други обекти, транспортни и таксиметрови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и всякаква друга стопанска и търговска дейност, разрешена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Саляма Мохамед Хажиж и Хюсеин Мохамед Хажиж и се представлява и управлява от управителя Саляма Мохамед Хажиж.

13768

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5656, т. 100, р. 1, стр. 142, по ф.д. № 30410/92 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Б. А. Т. - Трейдинг България" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", ул. Д. Манов, бл. 15, и с предмет на дейност: всякаква търговска и промишлена дейност, предоставяне на услуги, търговско представителство и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството се учредява за неопределен срок, с капитал 2 500 000 лв., с едноличен собственик на капитала "Батиг" - ООД, Хамбург, Германия, и се представлява и управлява от Ханс Томат, Айке Шмид и Фридрих Рюле - само от двама съвместно.

13775

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 4511/90 на 3 състав за акционерно дружество "Химгазимпекс" - АД (обявление № 12336, ДВ, бр. 54/90): увеличава капитала на дружеството от 2 000 000 лв. на 2 600 000 лв.; системата на управление е едностепенна; съветът на директорите е в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; дружеството се представлява и управлява от изпълнителния директор X.X.X..

15350

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира по ф.д. № 3126/92 на 3 състав промяна в представителството на "Кремиковски строител" - ЕООД (обявление № 2353, ДВ, бр. 26/92): дружеството се представлява от X.X.X..

15395

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4355, т. 88, рег. 1, стр. 4, по ф.д. № 22194/92 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "С С К" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Генерал Паренсов 28, с предмет на дейност: търговия и производство на сигнални системи за сигурност; международен туризъм; производство и търговия, внос и износ на продукти от селското стопанство, промишлеността и хранително-вкусовата промишленост и техните подотрасли; преводни услуги; комисионна търговия; представителство, посредничество на чуждестранни лица и фирми в страната и в чужбина; външноикономическа дейност, и със съдружници X.X.X. (Вълова) и Марко Ламброки. Дружеството се създава за неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X. (Вълова).

14110

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 8392/92 на 4 състав за дружество с ограничена отговорност "Ломини" - ООД (обявление № 2825, ДВ, бр. 30/92), като вписва прекратяване участието на съдружника X.X.X. и заличава представителната му власт.

14120

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4816, т. 92, р. 1, стр. 120, по ф.д. № 25054/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Пан Сервиз" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Младост", бул. Цариградско шосе, VII км, и с предмет на дейност: сервиз на електронна и комуникационна техника, търговска и представителска дейност и всякаква разрешена със закон дейност. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

14121

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4824, т. 92, р. 1, стр. 136, по ф.д. № 24574/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност "Акро-балкан" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Студентска", ж.к. Младост, бл. 102, вх. В, ет. 2, ап. 35, и с предмет на дейност: пласмент, търговия, внос, износ на изделия от желязо, чугун и цветни метали - обработени или необработени, както и на сродни изделия и производството им (без тези, които са държавна собственост), производство, внос и износ на всякакви промишлени и селскостопански изделия, извършване на всички дейности и услуги в страната и в чужбина, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. Войракос Константинос Стергиос, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от съдружниците управители заедно и поотделно.

14122

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4399, т. 88, р. 1, стр. 92, по ф.д. № 20041/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Випек" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Младост", ж.к. Младост 3, бл. 308, вх. Б, ет. 5, и с предмет на дейност: внос и износ на стоки и услуги, дейности със стоки от различно естество в страната, особено машини, инструменти, всички видове превозни средства, електро- и електронни изделия, хранителни стоки, плодове, зеленчуци, дървен материал и изделия от дърво, строителни материали, туристическо бюро и дейност, рекламна агенция, даване под наем на машини и съоръжения, използване на увеселителни заведения. Дружеството е със съдружници Вили Кудернач, Ханс Петер Фрювирт и Кристиян Щьотнер, с капитал 60 000 лв. и се представлява и управлява от управителя Ханс Петер Фрювирт.

14123

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 293, т. 8, р. 1, стр. 30, по ф.д. № 21005/91. на 5 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност в дружество с ограничена отговорност "Иниса Интернасионал" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Овча купел", бул. Петко Напетов 36, и с предмет на дейност: търговска и производствена дейност, внос, износ и реекспорт на стоки и услуги, консултантска дейност и услуги, вкл. охранителни, диспечерски и оповестителни, сделки с недвижими имоти, разкриване на обекти за строителство, вътрешен и международен транспорт и туризъм, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 1 250 000 лв. и се представлява и управлява от управителите X.X.X. и X.X.X.заедно и поотделно.

14124

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4832, т. 92, р. 1, стр. 152, по ф.д. № 24468/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Холан Трейд Интернешенал Бизнес" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Архитект Миланов 8, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на всякакъв вид стоки и изделия, комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност, търговско представителство и посредничество, лизингова дейност, валутни сделки в рамките на закона, хотелиерска, туристическа, рекламна, импресарска и програмна дейност, ноу-хау, софтуер, хардуер, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, компенсационни, ликвидационни и бартерни сделки, лицензионна дейност, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя Йосев Хабаб със съдружници Халид Хабаб и Адриана Хендрика.

14125

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4867, т. 92, р. 1, стр. 182, по ф.д. № 25523/92 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Идеал Овърсийс" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Г. С. Раковски 120, и с предмет на дейност: генерално представителство на търговски и промишлени къщи от чужбина, внос и търговия с електронни уреди и резервни части за тях, създаване на предприятия за производство и монтаж на уреди, машини, резервни части и др. извършване на всякакъв вид услуги, незабранени със закон, участие във всякакъв вид търгове, както и извършване на други търговски дейности, пряко или косвено свързани с гореизброените по смисъла на чл. 1, ал. 1 ТЗ. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя Йоанис Георгиос Хадзиманолис.

14126

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 348, т. 8, р. 2, стр. 46, по ф.д. № 18423/92 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма "Агрогеометъринженеринг" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", бул. Хр. Ботев 17, и с предмет на дейност: проучване, проектиране, трасиране на обекти по земеразделянето, поддържане и обновяване на кадастъра на земеделските земи, земеустрояване на обекти по борба с почвената и ветровата ерозия, полско благоустрояване, хидромелиорации, екология и ландшафтно устройство, търговска и посредническа дейност в страната и в чужбина, електронна обработка на финансови, счетоводни и други операции, изчисляване и определяне на категориите на земеделски земи, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 9 588 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X., като поема всички активи и пасиви на дирекция "Териториално-аграрно проектиране" и съответната част от активите и пасивите на ДФ "Агропромпроект" - София, съгласно разделителен протокол.

14127

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4913, т. 93, р. 1, стр. 114, по ф.д. № 21776/92 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Мултимедия" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", бул. Патриарх Евтимий 64, ет. 1, и с предмет на дейност: създаване и осъществяване на радио-телевизионни излъчвания по кабел и в ефир, аудио-, видео- и издателска дейност, образователна, рекламна и развлекателна дейност, създаване и прилагане на мултимедийни технологии във всички сфери на духовния и стопанския живот, осъществяване на всякакви видове търговска и друга дейност в страната и в чужбина, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X. и от зам. -управителя X.X.X. заедно и поотделно.

14128

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5558, т. 100, р. 1, стр. 56, по ф.д. № 28966/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Дима" - ООД, със седалище и адрес на управление София, Община "Красно село", ж.к. Красно село, ул. Дойран, бл. 8, вх. Б, ап. 20, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт на лекарства и лекарствени средства, медикаменти, лекарски уреди и инструменти, селскостопански произведения от растителен и животински произход, домакинска и битова техника, промишлени и хранителни стоки, облекло, обувки, автомобили, резервни части и всички видове стоки, всякаква търговска дейност, услуги и развлечения в страната и в чужбина, незабранени със закон, аптечна, ремонтна и сервизна дейност, вътрешен и международен туризъм, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, и със съдружници Муфак Алшарани и Тауфик Алшарани. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

15127

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5565, т. 100, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 28055/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Аря" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Студентска", Студентски град, бл. 55, вх. А, ап. 602, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и, в чужбина, внос и износ, откриване и експлоатация на магазини, минимаркет, павилиони, механа, ресторант, бар, кафетерия, парфюмерия, бутик, търговия с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, напитки, кафе, цигари, платове, обувки, трикотаж, готово облекло, дребна бижутерия, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на български физически и юридически лица, транспортна и таксиметрова дейност, в т.ч. и международни превози, всички други дейности, незабранени със закон или поставени под разрешителен режим съгласно чл. 5 ЗСДЧЛЗЧИ, и със съдружници Нек Мохамад Мошуани, Мохамад Афзал Галангзе и Джан Алам Раза. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя Нек Мохамад Мошуани.

15128

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5576, т. 100, р. 1, стр. 32, по ф.д. № 29314/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "М. Б, М. Електроник" - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община "Оборище", ул. Янко Сакъзов 29, с предмет на дейност: информационно обслужване на търговски сделки, маркетинг, консултации, организиране на томболи, лотарии и забавни игри, търговия в страната и в чужбина, внос, износ, реекспорт, бартер, лизинг, клиринг, компенсационни, комисионни и многостранни сделки, посредничество, представителство и агентство, гаранционни сделки, сделки с ценни книжа, комисионни и посреднически сделки по управление на инвестиционни фондове, придобиване на дялове от вътрешни и международни инвестиционни фондове, придобиване на вземания по договори за доставка или за услуги и поемане на риска от неплащане по тях, обменно бюро за покупко-продажба на валута, агентство, посредничество и търговия с недвижими имоти, ценни книжа, художествени произведения и антиквариат за сметка на трети лица или за своя сметка, публични разпродажби или покупки, маркетинг и управление на инвестиции, и със съдружници X.X., X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя X.X..

15129

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5452, т. 98, р. 1, стр. 196, по ф.д. № 28782/92 на 1. състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Омония" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", ул. Крива река, бл. 6, вх. А, ап. 6, с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопански и промишлени стоки, внос-износ, реекспорт, туризъм, хотелиерство, изграждане и поддържане на магазинна мрежа, заведения за хранене и забава, представителска, агентска и посредническа дейност, административни услуги и други дейности, незабранени със закон, и със съдружници Димитрис Антониу Корниотакис, X.X.X., X.X.X., X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 100 500 лв., управлява се от общото събрание и управителя X.X.X., а при отсъствие на управителя от Димитрис Антониу Корниотакис и Теодора Панагиотис Кацаваки.

15130

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5445, т. 98, р. 1, стр. 182, по ф.д. № 28422/92 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма "Балкамерика" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", ул. Цар Иван Шишман 2, ет. 3, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, производствена дейност от всякакъв вид, хотелиерство, ресторантьорство, изграждане и експлоатация на верига от магазини, туристическа, транспортна, лизингова, инженерингова, складова, консигнационна, комисионна, маркетингова, рекламна, предприемаческа дейност и услуги, представителство, посредничество и агентство и всякакъв вид дейности, незабранени със закон, и със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X.де Мола. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., управлява се от общото събрание и се представлява от управителя X.X.X..

15131

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5180, т. 96, р. 1, стр. 52, по ф.д. № 26830/92 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Шеха" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Триадица", бул. Скобелев 54, и с предмет на дейност: търговия с всякакъв вид стоки и услуги, с безалкохолни и алкохолни напитки, цигари, хранителни и промишлени стоки, селскостопанска и животинска продукция, кафетерия, ресторантьорство и хотелиерство, внос, износ, търговски, посреднически, комисионерски, консигнационни, туристически и транспортни услуги, други стопански и търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Юсеф Махди Якуб.

15132

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5661, т. 100, р. 1, стр. 152, по ф.д. № 30227/92 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Аядко" - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красна поляна", ул. Румяна, бл. 24, вх. Д, ап. 99, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, транспортни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, откриване на кафенета, барове и сладкарници, строителна и инженерингова дейност, производство на стоки за бита, всякаква друга дейност, разрешена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Аяд Джауад Халаф.

15133

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 9 ЗПП регистрира под № 30, т. I, р. VI, стр. 33, по ф.д. № 20257/92 на 3 състав политическа партия "Единение" със седалище София, община "Възраждане", ул. Суходолска 1, бл. 137, вх. 3, ап. 41, и с устав, представляващ неразделна част от решението, с управителен съвет в състав: Халис Ахмед Окан - президент, X.X.X. - зам. председател, X.X.X. - отг. секретар, X.X.X. - член, X.X.X. - член; и контролен съвет в състав: X.X.X. - председател, X.X.X. и X.X.X. - членове. Партията се представлява от президента Халис Ахмед Окан.

15116

ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

23. - Съветът на директорите на АД "РДА - Дикта" - София, на основание чл. 223 ТЗ свиква общо събрание на акционерите на 4.I.1993 г. в 10 ч. в офиса на фирмата при следния дневен ред:

1. обсъждане участието на АД "РДА - Дикта" в застрахователно дружество;

2. разни.

15383

53. - Съветът на директорите на "Парагон холдинг" - АД, на основание чл. 223 ТЗ свиква извънредно общо събрание на акционерите на 8 януари 1993 г. в 16 ч. в зала № 4, основната сграда на Националния дворец на културата, при следния дневен ред:

1. окончателно разпределение на капитала, продажба на акции и обявяване гаранциите за управление;

2. информация за дейността на дружеството след регистрацията;

3. утвърждаване разходите по учредяване на дружеството и освобождаване членовете на съвета на директорите от отговорност;

4. определяне възнаграждението на членовете на съвета на директорите;

5. назначаване дипломиран експерт-счетоводител.

Материалите по дневния ред са на разположение на акционерите в седалището на дружеството. Поканват се акционерите на дружеството или техни представители с нотариално заверено пълномощно да присъстват. До участие в общото събрание се допускат лица, представили временни удостоверения за притежавани акции. В случай че липсва кворум, съгласно чл. 227 ТЗ общото събрание ще се състои на същото място и на същата дата в 17 ч. със същия дневен ред независимо от представения капитал. На всички поименни акционери е изпратена и писмена покана.

15082

345. - ООД "Совит" - София, обявява, че на основание чл. 150 ТЗ с решение на общото събрание намалява капитала си от 101 000 лв. на 50 000 лв. Дружеството заявява, че е готово да даде обезпечение на вземанията или да изплати на кредиторите, които не са съгласни с намаляването, задълженията си към датата на обнародването в "Държавен вестник".

15175

48. - Съветът на директорите на "Свети Константин" АД - Варна, на основание чл. 189, ал. 2 ТЗ, предупреждава "Тотел" - ООД - София, X.X.X. - Михайловград, "Интербалкан Рент-А-Кар" - ООД - София, "ХДД" - ООД - Варна, "Сън Холидейз" - ООД - София, X.X.X. - София, "Геа Макс" - ЕООД - София, и "Краси" - ЕООД - Варна - акционери в забава, че трябва да направят дължимите от тях парични вноски в капитала на дружеството в едномесечен срок. След изтичането на този срок те ще се смятат изключени акционери с произтичащите от това законови последици.

15043

48. - ООД "Глори Инженеринг" - Шумен, обявява, че на основание чл. 150 ТЗ с решение на общото събрание от 26.X.1992 г. намалява капитала си от 131 000 лв. на 83 000 лв. Дружеството заявява, че е готово да даде обезпечение на вземанията или да изплати на кредиторите, които не са съгласни с намаляването, задълженията си към датата на обнародването в "Държавен вестник".

15176

ПОКАНИ

X.X.X. - ликвидатор на СД "МЕР - 91, Новков, Йотов" - София, в ликвидация по ф.д. № 12239/91, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14734

X.X.X. - ликвидатор на дружество с ограничена отговорност "Бенимак" - ООД - София, в ликвидация по ф.д. № 2258/90, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14816

X.X.X. - ликвидатор на СД "Жак - Форс - 333" - Бургас, в ликвидация по ф.д. № 1069/91, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14737

X.X.X. - ликвидатор на СД "СКАИ - В" - Пазарджик, в ликвидация по ф.д. № 1510/91, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

15189

X.X.X. - ликвидатор на СД "Мартин" - Плевен, в ликвидация по ф.д. № 1847/90, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14820

X.X.X. - ликвидатор на СД "Рейнметал - Кръстев и сие" - София, в ликвидация по ф.д. № 169/90, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

15155

X.X.X. - ликвидатор на СД "Ева - ПВ - 49" - Бургас, в ликвидация по ф.д. № 3145/91, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14819

X.X.X. - ликвидатор на СД "Хармони" - Плевен, в ликвидация по ф.д. № 4301/90, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

15977

X.X.X. и X.X.X. - ликвидатори на СД "Албена 5867 - Христов - Георгиев" - Добрич, в ликвидация по ф.д. № 1823/91, на основание чл. 267 ТЗ канят кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14733

X.X.X. - ликвидатор на СД "Мажор" - Варна, в ликвидация по ф.д. № 1112/90, на основание чл. 267 ТЗ кани кредиторите на дружеството да предявят вземанията си.

14735

X.X.X. - ликвидатор на СД "Верга" - Варна, в ликвидация по

Промени настройката на бисквитките