Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 44 от 19.V

ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА, УЧРЕЖДЕНИЯ, ОБЩИНИ И СЪДИЛИЩА

 

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

ЗАПОВЕД № РД-09-503 от 12 май 2023 г.

На основание чл. 10в от Закона за подпомагане на земеделските производители и одобрен доклад от X.X. – заместник-министър на земеделието, № 93-1513 от 12.05.2023 г. нареждам:

1. Утвърждавам Методика по мярка 11 „Биологично земеделие“ от Програмата за развитие на селските райони на Република България за периода 2014 – 2020 г. съгласно приложението, която се прилага за заявления за подпомагане и/или плащане.

2. Заповедта и методиката по т. 1 да се обнародват в „Държавен вестник“.

3. Заповедта и методиката по т. 1 могат да се обжалват в 14-дневен срок от датата на обнародването им в „Държавен вестник“ пред съответния административен съд по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

4. Заповедта и методиката по т. 1 да се публикуват на интернет страницата на Министерството на земеделието и на интернет страницата на Държавен фонд „Земеделие“.

Министър Я. Гечев

Приложение към Заповед № РД-09-503 от 12.05.2023 г.

МЕТОДИКА

по мярка 11 „Биологично земеделие“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Глава първа

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Чл. 1. Настоящата методика обхваща приложими разпоредби по чл. 35, параграфи 2 и 3 от Делегиран регламент (ЕС) № 640/2014 на Комисията от 11 март 2014 г. за допълнение на Регламент (ЕС) № 1306/2013 на Европейския парламент и на Съвета по отношение на интегрираната система за администриране и контрол и условията за отказ или оттегляне на плащанията и административните санкции, приложими към директните плащания, подпомагането на развитието на селските райони и кръстосаното съответствие (ОВ, L 181 от 20 юни 2014 г.), наричан по-нататък „Делегиран регламент (ЕС) № 640/2014“.

Чл. 2. (1) Методиката се прилага при установено от Държавен фонд „Земеделие“ неспазване на базовите изисквания, минималните изисквания за торене и използване на продукти за растителна защита и изискванията по управление, определени в Наредба № 4 от 2015 г. за прилагане на мярка 11 „Биологично земеделие“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. (ДВ, бр. 16 от 2015 г.), наричана по-нататък „Наредба № 4 от 2015 г.“, при извършване на проверки, предвидени в националната правна уредба или в правото на Европейския съюз в периода на изпълнение на ангажимента.

(2) Плащанията, представляващи годишна безвъзмездна финансова помощ по мярка 11 „Биологично земеделие“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., могат да бъдат отказани изцяло или със съответното процентно намаление, когато Държавен фонд „Земеделие“ констатира неспазвания по ал. 1.

(3) Основа за изчисление на сумата на отказите или съответното процентно намаление по ал. 2 е сумата по чл. 6, т. 2, буква „а“ от Регламент за изпълнение (ЕС) № 809/2014 на Комисията от 17 юли 2014 г. за определяне на правила за прилагането на Регламент (ЕС) № 1306/2013 на Европейския парламент и на Съвета по отношение на интегрираната система за администриране и контрол, мерките за развитие на селските райони и кръстосаното съответствие (ОВ, L 227 от 31 юли 2014 г.).

(4) При определяне на отказа или процентното намаление за съответните неспазвания са отчетени тежестта, степента, продължителността и системността на нарушението, като намаленията са отнесени съответно към парцел, животно, пчелно семейство, блок на земеделско стопанство, дейност или цялото направление.

Чл. 3. Изчислените процентни намаления не могат да надвишават стойността на заявената сума.

Глава втора

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОТКАЗИТЕ И НАМАЛЕНИЯТА

Раздел I

Намаления

Чл. 4. (1) Държавен фонд „Земеделие“ определя плащанията по направленията по мярка 11 „Биологично земеделие“ като произведение на общите годни за подпомагане площи, животни или пчелни семейства, умножени по предвидения годишен размер за финансово подпомагане по чл. 11 от Наредба № 4 от 2015 г., след като се съобразят разпоредбите по чл. 11а, 11б и 11в от Наредба № 4 от 2015 г.

(2) Държавен фонд „Земеделие“ определя като общи годни за подпомагане площи, животни или пчелни семейства тези площи, животни или пчелни семейства, за които са спазени базовите изисквания съгласно приложение № 2 към чл. 13 и чл. 19, ал. 2 от Наредба № 4 от 2015 г. и изискванията по управление съгласно глава пета „Изисквания за управление“ от Наредба № 4 от 2015 г.

(3) В съответствие с чл. 11, ал. 5 от Наредба № 4 от 2015 г. след изтичане на минималните периоди на преход към биологично производство съгласно чл. 10, параграф 4, буква „б“, Приложение II, част I, т. 1.7, подточка 1.7.1 и част II, т. 1.2, подточка 1.2.2 от Регламент (ЕС) 2018/848 на Европейския парламент и на Съвета от 30 май 2018 г. относно биологичното производство и етикетирането на биологични продукти и за отмяна на Регламент (ЕО) № 834/2007 на Съвета (ОВ, L 150 от 14 юни 2018 г.), наричан по-нататък „Регламент (ЕС) 2018/848“, не се предоставя плащане за площите, животните и пчелните семейства, заявени за подпомагане по дейност за преминаване към биологично земеделие (периода на преход), като установеният размер на площите, животните или пчелните семейства се изключва от общите годни за подпомагане площи, животни или пчелни семейства.

Чл. 5. Когато е констатирано неспазване на изискванията по управление съгласно глава пета „Изисквания за управление на подпомаганите дейности“ от Наредба № 4 от 2015 г., Държавен фонд „Земеделие“ намалява плащанията съгласно приложението.

Раздел II

Намаления по направление „Биологично растениевъдство“

Чл. 6. (1) Когато Държавен фонд „Земеделие“ констатира неспазване на базово изискване съгласно т. 1 от приложение № 2 към чл. 13 и чл. 19, ал. 2 от Наредба № 4 от 2015 г. на конкретен парцел, заявен за подпомагане, установената площ на парцела се изключва от общата годна за подпомагане площ, без да се счита за наддекларирана.

(2) Когато вследствие на нанесена вреда от трети лица бъде унищожена културата върху заявена за подпомагане площ или част от нея или при разораване на пасища и бенефициентът е информирал Държавен фонд „Земеделие“ в определения 15-дневен срок от настъпване на събитието, като е предоставил документ от съответния компетентен административен орган съгласно чл. 32 от Наредба № 4 от 2015 г., не се отпуска подпомагане за тази площ за съответната година, без да се счита за наддекларирана.

Чл. 7. (1) Когато бенефициентите отбележат в заявлението за подпомагане/плащане конкретен парцел с код: в преход, а контролиращото лице е посочило в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз, че този парцел е в статус: биологичен, тогава Държавен фонд „Земеделие“ изключва площта на този парцел от общата годна за подпомагане площ, без да се счита за наддекларирана.

(2) Когато бенефициентите отбележат в заявлението за подпомагане/плащане конкретен парцел с код: биологичен, а контролиращото лице е посочило в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз, че този парцел е в статус „в преход към биологично производство“, тогава Държавен фонд „Земеделие“ изключва площта на този парцел от общата годна за подпомагане площ, без да се счита за наддекларирана.

(3) Когато Държавен фонд „Земеделие“ констатира разлика между заявената култура и установената при извършени административни проверки в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз или проверки на място култура, тогава площта на парцела, зает с тази култура, се изключва от общата годна за подпомагане площ, без да се счита за наддекларирана.

Раздел III

Намаления по направление „Биологично пчеларство“

Чл. 8. (1) Държавен фонд „Земеделие“ определя плащания по направление „Биологично пчеларство“ на база общия годен за подпомагане брой пчелни семейства, умножен по годишния размер на плащанията по чл. 11, ал. 1, т. 6 или ал. 2, т. 6 от Наредба № 4 от 2015 г.

(2) Държавен фонд „Земеделие“ извършва проверка за допустимост за всяко едно заявено за подпомагане пчелно семейство в системата за идентификация и регистрация на животните съгласно чл. 30, ал. 2, т. 3 от Закона за подпомагане на земеделските производители. Проверката по изречение първо се извършва в края на съответната календарна година.

(3) Държавен фонд „Земеделие“ извършва проверка за спазване на базовите изисквания съгласно т. 2 от приложение № 2 към чл. 13 и чл. 19, ал. 2 и изискванията по управление съгласно глава пета „Изисквания за управление“ от Наредба № 4 от 2015 г. за всяко едно заявено за подпомагане пчелно семейство в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз и/или при извършване на проверка на място.

(4) При установено недопустимо за подпомагане пчелно семейство при извършване на проверките по ал. 2 и/или по ал. 3 същото се счита за неизбираемо и за него не се изплаща финансово подпомагане за годината на подаването на заявлението.

Чл. 9. Когато Държавен фонд „Земеделие“ установи неспазване на базовите изисквания съгласно т. 2 от приложение № 2 към чл. 13 и чл. 19, ал. 2 от Наредба № 4 от 2015 г. за конкретен пчелин, плащанията се определят съобразно установения брой пчелни семейства в пчелина.

Раздел IV

Намаления по направление „Биологично животновъдство“

Чл. 10. (1) Държавен фонд „Земеделие“ при определяне на плащането по направление „Биологично животновъдство“ използва по-малкия размер измежду общите годни за подпомагане ЖЕ, с които се извършва дейността, и общата годна за подпомагане площ, като се спазва съотношението 1ЖЕ=1ха.

(2) Държавен фонд „Земеделие“ установява общия годен за подпомагане брой животни след извършване на проверка за всяко едно заявено за подпомагане животно в системата за идентификация и регистрация на животните съгласно чл. 30, ал. 2, т. 3 от Закона за подпомагане на земеделските производители, в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз и след проверка за спазване на съответните базови изисквания съгласно т. 3 от приложение № 2 към чл. 13 и чл. 19, ал. 2 и изискванията по управление съгласно глава пета „Изисквания за управление“ от Наредба № 4 от 2015 г.

(3) Когато Държавен фонд „Земеделие“ установи при административни проверки или проверки на място по направлението по ал. 1 разлика в декларираното предназначение (за мляко или за месо) на заявено за подпомагане животно от едър рогат добитък, то тези животни се изключват от общите годни за подпомагане ЖЕ, без да се считат за наддекларирани.

(4) Когато Държавен фонд „Земеделие“ констатира разлика между заявената и установената при извършени административни проверки в регистъра по чл. 16а, ал. 1, т. 1 от Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз или проверки на място култура, тогава площта на парцела, зает с тази култура, се изключва от общата годна за подпомагане площ, без да се счита за наддекларирана.

Раздел V

Други намаления за всички дейности от съответното направление

Чл. 11. В случаите на чл. 14, ал. 1, т. 4 от Наредба № 4 от 2015 г. Държавен фонд „Земеделие“ намалява размера на плащанията със сумата, изчислена за установената площ на съответния парцел, пчелно семейство и/или животно, изчислено в ЖЕ.

Чл. 12. (1) Когато Държавен фонд „Земеделие“ установи неизпълнение на чл. 27 от Наредба № 4 от 2015 г., плащането се намалява с 10 на сто за всяка дейност от мярка 11 „Биологично земеделие“.

(2) Когато Държавен фонд „Земеделие“ установи неспазване на Условията за поддържане на земята в добро земеделско и екологично състояние и законоустановените изисквания за управление, одобрени съгласно чл. 42 от Закона за подпомагане на земеделските производители в стопанството, за всички дейности от мярка 11 „Биологично земеделие“ от ПРСР 2014 – 2020 г., се прилага изчисленият процент съгласно действащата Методика за прилагане на кръстосаното съответствие в България.

(3) Когато Държавен фонд „Земеделие“ констатира неспазване на минималните изисквания за торене и използване на продукти за растителна защита в стопанството, се прилага процентно намаление в размер на 5 на сто на общата сума на плащанията за всяка дейност от направлението.

Чл. 13. В съответствие с чл. 35, параграф 3 от Делегиран регламент (ЕС) № 640/2014 при констатирана системност на неспазването, а именно подобни случаи на неспазване са били констатирани при същия кандидат и същата мярка или същия вид операция, но през последните четири години или през целия програмен период 2014 – 2020 г., изчислената сума след определяне на намаленията по раздели II, III и IV се редуцира допълнително с 3 на сто за съответното направление, ако е първо повторение по тази мярка в периода 2014 – 2020 г. При следващо неспазване предходно наложеният допълнителен процент се удвоява, като не може да бъде повече от 30 на сто.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА РАЗПОРЕДБА

Параграф единствен. Настоящата методика се утвърждава на основание чл. 10в от Закона за подпомагане на земеделските производители.

Приложение към чл. 5

Ред №

Неспазвания на изисквания за управление за дейност/направление

Степен на неспазване (процент на намаление)

Направление „Биологично растениевъдство“

1.

Установени парцели, които не се контролират от контролиращото лице.

100 на сто

за парцел

2.

Неспазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2018/848 на целия блок на земеделското стопанство.

100 на сто

за направлението

Направление „Биологично пчеларство“

3.

При неспазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2018/848.

100 на сто

за направлението

4.

В периода на изпълнение на дейността бенефициентът не отглежда всички пчелни семейства в стопанството по метода на биологично производство.

100 на сто

за направлението

5.

Използват антибиотици.

100 на сто

за направлението

Направление „Биологично животновъдство“

6.

При неспазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2018/848.

100 на сто за направлението

7.

В периода на изпълнение на дейността бенефициентът не отглежда в стопанството си всички животни от заявения за подпомагане вид по метода на биологично производство.

100 на сто

за направлението

 

3699

МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

ЗАПОВЕД № РД-02-15-59 от 9 май 2023 г.

Във връзка с реализацията на железопътен участък Видин – Медковец и необходимостта от осигуряване на необходимата територия за реализиране на железопътния участък се налага изработване на изменение на действащия подробен устройствен план на гр. Дунавци за обособяване на нова улична отсечка, представляваща част от нова пътна връзка между до нова гара Видбол до включването й в републикански път I-1 (E79), преминаващ през територията на гр. Дунавци. Участък Видин – Медковец е част от железопътната линия Видин – София, която е определена за обект с национално значение съгласно Решение № 509 на Министерския съвет от 8.07.2011 г. и представлява национален обект съгласно чл. 29, ал. 1 от Закона за железопътния транспорт във връзка с § 1 от Закона за държавната собственост поради това, че е част от трансевропейски транспортен коридор „Ориент/X.X.“ и железопътен товарен коридор „Ориент коридор“ от TENT-T мрежата и представлява железопътна магистрала съгласно приложение № 1 към чл. 8, ал. 1 на Наредбата за категоризация на жп линии в Република България, включени в жп инфраструктура, и закриване на отделни линии или участъци от линии от 2001.

Предвид това на основание § 57 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията (ДВ, бр. 13 от 2017 г.), чл. 136, ал. 1, чл. 134, ал. 1, т. 2 и 3 във връзка с ал. 2, чл. 129, ал. 3, т. 2, буква „б“ и ал. 4, чл. 110, ал. 1, т. 1 от Закона за устройство на територията (ЗУТ); заявление с вх. № АУ13-9 от 29.09.2020 г., допълнено с писма с вх. № АУ13-9(2) от 7.11.2022 г. и № АУ13-9(6) от 11.01.2023 г. от Държавно предприятие „Национална компания „Железопътна инфраструктура“; Заповед № РД-02-15-19 от 2.03.2016 г. на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството за разрешаване изработване на изменение на подробен устройствен план (ПУП) на гр. Дунавци, разгласена по реда на чл. 124б от ЗУТ; съобщаване на изработения проект за изменение на ПУП с обявление в бр. 86 от 28.10.2022 г. на „Държавен вестник“; доказателства за извършено разгласяване по реда на чл. 128, ал. 2 от ЗУТ; писма изх. № ТР-05-АУ-45-48-1 от 13.12.2022 г., изх. № ТР05АУ-45-48-3 от 19.12.2022 г. за съответствие на ИПУП с предвижданията на общия устройствен план на община Видин; Решение по ОВОС № 1-1 от 2022 г. на министъра на околната среда и водите; писма изх. № ОВОС-11 от 22.12.2022 г., № ОВОС-11 от 9.01.2023 г. и № 48-00-64 от 27.07.2018 г. от Министерството на околната среда и водите; писмо № 20-717 от 6.01.2023 г. от Службата по геодезия, картография и кадастър – Видин; писмо изх. № ОБ-2115-(5) от 30.04.2020 г. от Басейнова дирекция „Дунавски район“; становище № ЗЗ-НН-975(17) от 22.06.2018 г. на Министерството на културата; заключение за оценка на ПУП изх. № 92-12 от 29.03.2019 г. на главния държавен здравен инспектор; становище рег. № 1983 ПС-8 от 14.05.2020 г. на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“; писмо рег. № 14-00-204 от 16.07.2020 г. от Министерството на отбраната; писмо рег. № 812100-8703 от 5.06.2020 г. от Министерството на вътрешните работи; писмо рег. № 12-974 от 16.04.2020 г. от Държавна агенция „Разузнаване“; писмо № Д-553 от 13.03.2018 г. от Държавна агенция „Национална сигурност“; становище вх. № РД-09-60 от 21.04.2023 г. на „Геозащита“ – ЕООД, Плевен; писмо изх. № 24-00-712 от 22.04.2020 г. от Агенция „Пътна инфраструктура“; писмо № ДАЕУ-5942 от 15.04.2020 г. на Държавна агенция „Електронно управление“ и становище № ИА_ИЕУ-2086 от 27.04.2023 г. на Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронно управление“; писмо вх. № ЦУ-ЕСО-3784#1 от 11.04.2023 г. на „Електроенергиен системен оператор“ – ЕАД; съгласуване от „ЧЕЗ Разпределение България“ – АД, на 12.06.2020 г.; писмо вх. № 01-718 от 13.04.2023 г. от „Водоснабдяване и канализация“ – ЕООД, Видин; становище вх. № 24-00-805-(1) от 13.04.2023 г. от „Булгартрансгаз“ – ЕАД; писмо изх. № ОМ-1.9.2.11-11410 от 30.06.2020 г. от „Овергаз Мрежи“ – АД; писмо изх. № 594 от 29.04.2020 г. от „Аресгаз“ – ЕАД; писмо изх. писмо № IT48458 от 4.05.2020 г. от „Теленор България“ – ЕАД; писма изх. № 2354 от 8.05.2020 г. от „А1 България“ – ЕАД; съгласуване с вх. № 43 от 23.04.2020 г. на „Тюрк Телеком Интернешънъл БГ“ – ЕООД; писмо изх. № 02018040 от 19.04.2018 г. от „Новател“ – ЕООД; протокол № УТАТУ-01-02-07 от 11.04.2023 г. от заседание на Националния експертен съвет по устройство на територията и регионална политика при Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Заповед № РД-02-15-84 от 19.08.2022 г. на министъра на регионалното развитие и благоустройството за предоставяне на изпълнението на функции по ЗУТ одобрявам проекта за ПУП – изменение на план за регулация и застрояване (ПУП – ИПРЗ) на имоти, попадащи в урбанизираната територия на гр. Дунавци, община Видин, област Видин, и засегнати от трасето на жп линията Видин – София, участък Видин – Медковец, от проект „Проектиране на строителството на железопътната линия Видин – София: Актуализация на проекта и подготовка на железопътен участък Видин – Медковец“ в обхват: изменение на ПРЗ за урегулиран поземлен имот УПИ III „за селскостопански двор“, кв. 44 в устройствена зона Пп – предимно производствена, с устройствени показатели: плътност на застрояване 80 %, коефициент на интензивност на застрояване – 2,5 за свободно застрояване с определена зона за застрояване със застроителни линии, и изменение на плана за улична регулация с обособяване на нова улична отсечка от нова о.т. 500 – нова о.т. 501 – нова о.т. 502 с ширина на платното 6,5 м, ширина на тротоара 4,0 м и радиуси на закръгление на бордюрните линии 8,0 м, съгласно приетите и одобрени текстови и графични части, представляващи неразделна част от настоящата заповед.

При реализацията на проекта да бъдат стриктно спазвани изискванията, поставени от централните и териториалните администрации, контролни органи и експлоатационни дружества.

На основание чл. 129, ал. 4 от ЗУТ заповедта да се изпрати за обнародване в „Държавен вестник“ и да се публикува на интернет страницата на МРРБ.

На основание чл. 215, ал. 4 от ЗУТ във връзка с чл. 132, ал. 1 и ал. 2, т. 2 от Административнопроцесуалния кодекс настоящата заповед подлежи на обжалване от заинтересуваните лица пред Административния съд – Видин, в 14-дневен срок от обнародването й чрез Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

За министър: П. Занева-Димитрова

3694

 

АГЕНЦИЯ ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР

ЗАПОВЕД № РД-16-18 от 10 април 2023 г.

На основание чл. 35, ал. 1 и 2 ЗКИР откривам производство по създаване на кадастрална карта и кадастрални регистри за урбанизираните територии в землищата на с. Босна, с. Гарван, с. Ирник, с. Искра, с. Любен, с. Нова Попина, с. Поляна, с. Попина, с. Слатина и с. Ястребна, община Ситово, област Силистра.

1. Правоспособното лице, на което се възлага изработването на кадастралната карта и кадастралните регистри, е „Геодезия – 97“ – ЕООД, вписано в регистъра по чл. 12, т. 8 ЗКИР със Заповед № 1037 от 18.10.2001 г. на изпълнителния директор на Агенцията по кадастъра.

2. Графикът за извършване на дейностите да се обяви в Службата по геодезия, картография и кадастър – Силистра, общината и съответните кметства.

3. В срок 30 дни от обнародването на заповедта в „Държавен вестник“ собствениците са длъжни да означат на свои разноски границите на поземлените имоти, намиращи се на територията на района, в съответствие с актовете за собственост.

Изпълнителен директор: В. Коритарова

3685

 

ЗАПОВЕД № КД-14-7 от 19 април 2023 г.

На основание чл. 53б, ал. 5, т. 2 ЗКИР и във връзка със заявление рег. № 01-743610-22.12.2022 г. от „Напоителни системи“ – ЕАД, и приложените към него документи и материали, определени по чл. 58 и 75 от Наредба № РД-02-20-5 от 2016 г. на МРРБ за съдържанието, създаването и поддържането на кадастралната карта и кадастралните регистри, и за отстраняване на явна фактическа грешка одобрявам изменението в кадастралната карта и кадастралните регистри (КККР) на:

I. Гр. Кочериново, EKATTE 39116, община Кочериново, одобрени със Заповед № РД-18-1022 от 27.04.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 39116.45.156: площ: 1494 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.157: площ: 3789 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 39116.43.29: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3173 кв. м, площ след промяната: 3091 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.44.4: друг вид трайно насаждение, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 6519 кв. м, площ след промяната: 6489 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.44.158: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2664 кв. м, площ след промяната: 2661 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.1: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2197 кв. м, площ след промяната: 2270 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.23: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3000 кв. м, площ след промяната: 2923 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.24: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 5897 кв. м, площ след промяната: 5826 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.25: нива, собственост на „Лобутов“ – ЕООД, площ преди промяната: 3001 кв. м, площ след промяната: 1907 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.26: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3497 кв. м, площ след промяната: 2931 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.27: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2995 кв. м, площ след промяната: 2586 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.28: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1998 кв. м, площ след промяната: 1816 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.29: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2978 кв. м, площ след промяната: 2906 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.45.148: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1008 кв. м, площ след промяната: 396 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.150.1: овощна градина, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 4582 кв. м, площ след промяната: 4231 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.150.3: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1081 кв. м, площ след промяната: 1041 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.150.4: овощна градина, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2545 кв. м, площ след промяната: 2278 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.150.63: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 6571 кв. м, площ след промяната: 6539 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 39116.150.71: овощна градина, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 4865 кв. м, площ след промяната: 4640 кв. м.

3. Заличени обекти от КККР:

поземлен имот с идентификатор 39116.45.153: площ: 1244 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново.

II. С. Стоб, EKATTE 69261, община Кочериново, одобрени със Заповед № РД-18-1026 от 27.04.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 69261.2.286: площ: 3177 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.36: площ: 230 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.67: площ: 2364 кв. м, пасище, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.68: площ: 129 кв. м, ливада, собственост на X.X.X.;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.69: площ: 126 кв. м, нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.70: площ: 1503 кв. м, ливада, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.71: площ: 101 кв. м, пасище, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.72: площ: 13 968 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.153: площ: 72 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.902: площ: 14 317 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.903: площ: 829 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 69261.1.64: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3255 кв. м, площ след промяната: 3177 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.34: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 465 кв. м, площ след промяната: 376 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.35: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1860 кв. м, площ след промяната: 1764 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.36: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3538 кв. м, площ след промяната: 3293 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.37: нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 1858 кв. м, площ след промяната: 1774 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.38: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 931 кв. м, площ след промяната: 918 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.45: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 385 кв. м, площ след промяната: 235 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.58: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 3913 кв. м, площ след промяната: 3438 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.10: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 11 156 кв. м, площ след промяната: 11 091 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.13: нива, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ООД, площ преди промяната: 1401 кв. м, площ след промяната: 1355 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.14: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 466 кв. м, площ след промяната: 459 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.18: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 577 кв. м, площ след промяната: 535 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.19: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 300 кв. м, площ след промяната: 284 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.20: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1725 кв. м, площ след промяната: 389 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.21: гори и храсти в земеделска земя, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 632 кв. м, площ след промяната: 81 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.34: гори и храсти в земеделска земя, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1108 кв. м, площ след промяната: 1068 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.9.3: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1784 кв. м, площ след промяната: 1768 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.9.32: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 5290 кв. м, площ след промяната: 4296 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.9.33: напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС, площ преди промяната: 779 кв. м, площ след промяната: 772 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.1: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1792 кв. м, площ след промяната: 1425 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.3: ливада, собственост на „Агро Балабанови“ – ООД, площ преди промяната: 402 кв. м, площ след промяната: 391 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.4: ливада, собственост на X.X.X., X.X.X.-X. и X.X.X.-X., площ преди промяната: 738 кв. м, площ след промяната: 467 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.5: ливада, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 4728 кв. м, площ след промяната: 1800 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.6: ливада, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 3286 кв. м, площ след промяната: 3265 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.8: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1812 кв. м, площ след промяната: 1802 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.10: ливада, собственост на „Агро Балабанови“ – ООД, и X.X.X., площ преди промяната: 7204 кв. м, площ след промяната: 7144 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.59: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 24 031 кв. м, площ след промяната: 19 461 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.60: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 3250 кв. м, площ след промяната: 2444 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.64: нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 1998 кв. м, площ след промяната: 1323 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.11.65: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1069 кв. м, площ след промяната: 284 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.12.18: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 4575 кв. м, площ след промяната: 3944 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.1: нива, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 445 кв. м, площ след промяната: 427 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.4: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3209 кв. м, площ след промяната: 3200 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.48: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2050 кв. м, площ след промяната: 2034 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.61: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 196 кв. м, площ след промяната: 193 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.151: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 1955 кв. м, площ след промяната: 1893 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.14.152: нива, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 1398 кв. м, площ след промяната: 1392 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.15.1: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1781 кв. м, площ след промяната: 1769 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.15.49: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 327 кв. м, площ след промяната: 137 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.16.40: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 3988 кв. м, площ след промяната: 3927 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.16.44: напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС, площ преди промяната: 595 кв. м, площ след промяната: 585 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.16.46: напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС, площ преди промяната: 778 кв. м, площ след промяната: 775 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.16.50: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2304 кв. м, площ след промяната: 2303 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.19.45: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 3256 кв. м, площ след промяната: 3243 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.19.53: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1134 кв. м, площ след промяната: 1132 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.20.90: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1199 кв. м, площ след промяната: 934 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.20.153: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 8163 кв. м, площ след промяната: 8137 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.21.69: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 16 289 кв. м, площ след промяната: 16 276 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.1: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 732 кв. м, площ след промяната: 540 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.2: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 388 кв. м, площ след промяната: 354 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.7: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 568 кв. м, площ след промяната: 344 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.8: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 726 кв. м, площ след промяната: 562 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.9: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 800 кв. м, площ след промяната: 634 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.10: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 202 кв. м, площ след промяната: 153 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.31: лозе, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 975 кв. м, площ след промяната: 895 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.50: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 476 кв. м, площ след промяната: 377 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.51: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 432 кв. м, площ след промяната: 311 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.52: нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, и X.X.X., площ преди промяната: 456 кв. м, площ след промяната: 329 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.53: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 437 кв. м, площ след промяната: 336 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.54: ливада, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 163 кв. м, площ след промяната: 36 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.55: ливада, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 208 кв. м, площ след промяната: 147 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.56: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 334 кв. м, площ след промяната: 236 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.74: лозе, собственост на храм „Св. Прокопи“, площ преди промяната: 530 кв. м, площ след промяната: 513 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.76: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1008 кв. м, площ след промяната: 1006 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.78: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 234 кв. м, площ след промяната: 202 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.79: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 256 кв. м, площ след промяната: 219 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.80: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 306 кв. м, площ след промяната: 285 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.94: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 638 кв. м, площ след промяната: 629 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.95: ливада, собственост на храм „Св. Прокопи“, площ преди промяната: 1156 кв. м, площ след промяната: 1107 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.96: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 861 кв. м, площ след промяната: 807 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.97: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 523 кв. м, площ след промяната: 505 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.98: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 518 кв. м, площ след промяната: 495 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.99: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 541 кв. м, площ след промяната: 502 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.100: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 698 кв. м, площ след промяната: 658 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.118: нива, собственост на Костадин К. Алексов, площ преди промяната: 275 кв. м, площ след промяната: 272 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.119: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 340 кв. м, площ след промяната: 322 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.120: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 309 кв. м, площ след промяната: 292 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.121: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 569 кв. м, площ след промяната: 550 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.122: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 268 кв. м, площ след промяната: 261 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.123: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1350 кв. м, площ след промяната: 1339 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.124: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 357 кв. м, площ след промяната: 279 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.125: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 30 кв. м, площ след промяната: 17 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.126: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 933 кв. м, площ след промяната: 920 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.161: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 685 кв. м, площ след промяната: 673 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.162: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 997 кв. м, площ след промяната: 990 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.163: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 832 кв. м, площ след промяната: 823 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.164: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1068 кв. м, площ след промяната: 1056 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.165: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 4905 кв. м, площ след промяната: 4810 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.167: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 757 кв. м, площ след промяната: 736 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.168: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1447 кв. м, площ след промяната: 1436 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.169: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1410 кв. м, площ след промяната: 1387 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.170: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1357 кв. м, площ след промяната: 1340 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.171: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 1370 кв. м, площ след промяната: 1342 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.173: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 224 кв. м, площ след промяната: 200 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.175: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 767 кв. м, площ след промяната: 740 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.176: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 935 кв. м, площ след промяната: 896 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.207: лозе, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2420 кв. м, площ след промяната: 2397 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.208: лозе, собственост на „Агро Балабанови“ – ООД, и X.X.X., площ преди промяната: 1118 кв. м, площ след промяната: 1112 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.209: лозе, собственост на X.X.X., X.X.X.-X. и X.X.X.-X., площ преди промяната: 726 кв. м, площ след промяната: 721 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.210: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 631 кв. м, площ след промяната: 620 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.211: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 699 кв. м, площ след промяната: 686 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.212: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 653 кв. м, площ след промяната: 638 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.213: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 558 кв. м, площ след промяната: 549 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.216: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 960 кв. м, площ след промяната: 849 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.217: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 118 кв. м, площ след промяната: 98 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.218: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 378 кв. м, площ след промяната: 305 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.221: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 358 кв. м, площ след промяната: 309 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.222: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 470 кв. м, площ след промяната: 411 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.223: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 554 кв. м, площ след промяната: 488 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.224: лозе, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 586 кв. м, площ след промяната: 526 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.299: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 945 кв. м, площ след промяната: 885 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.318: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 463 кв. м, площ след промяната: 458 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.2: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 3091 кв. м, площ след промяната: 3034 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.4: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1032 кв. м, площ след промяната: 763 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.5: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 475 кв. м, площ след промяната: 336 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.9: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 412 кв. м, площ след промяната: 344 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.10: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1468 кв. м, площ след промяната: 1403 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.12: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 508 кв. м, площ след промяната: 365 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.13: нива, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ООД, площ преди промяната: 937 кв. м, площ след промяната: 905 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.15: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 559 кв. м, площ след промяната: 517 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.16: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 678 кв. м, площ след промяната: 600 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.17: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1075 кв. м, площ след промяната: 968 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.19: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 345 кв. м, площ след промяната: 305 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.20: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 541 кв. м, площ след промяната: 476 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.21: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 489 кв. м, площ след промяната: 251 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.31: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1147 кв. м, площ след промяната: 959 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.32: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1299 кв. м, площ след промяната: 1205 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.35: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 894 кв. м, площ след промяната: 861 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.36: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 346 кв. м, площ след промяната: 292 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.41: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 185 кв. м, площ след промяната: 151 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.42: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 165 кв. м, площ след промяната: 127 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.43: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 588 кв. м, площ след промяната: 407 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.44: пасище, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 967 кв. м, площ след промяната: 701 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.45: нива, собственост на X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 970 кв. м, площ след промяната: 910 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.46: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 790 кв. м, площ след промяната: 759 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.47: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 541 кв. м, площ след промяната: 527 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.48: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 854 кв. м, площ след промяната: 812 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.49: нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 559 кв. м, площ след промяната: 524 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.50: нива, собственост на X.X.X. и „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 457 кв. м, площ след промяната: 423 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.24.51: нива, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 6161 кв. м, площ след промяната: 5954 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.77.7: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 999 кв. м, площ след промяната: 965 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.77.8: нива, собственост на „Агро Балабанови“ – ЕООД, площ преди промяната: 963 кв. м, площ след промяната: 958 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.77.48: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2421 кв. м, площ след промяната: 2182 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69261.77.59: пасище, собственост на Община Кочериново, площ преди промяната: 2831 кв. м, площ след промяната: 2797 кв. м.

3. Заличени обекти от КККР:

поземлен имот с идентификатор 69261.2.43: площ: 799 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.44: площ: 619 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.2.285: площ: 572 кв. м, гори и храсти в земеделска земя, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.3.35: площ: 1212 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.12.33: площ: 1333 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.12.45: площ: 294 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.12.47: площ: 693 кв. м, гори и храсти в земеделска земя, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.20.91: площ: 849 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.20.92: площ: 1076 кв. м, гори и храсти в земеделска земя, собственост на Община Кочериново;

поземлен имот с идентификатор 69261.20.93: площ: 438 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 69261.22.338: площ: 6703 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС.

III. Гр. Рила, EKATTE 62671, община Рила, одобрени със Заповед № РД-18-790 от 11.11.2019 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 62671.16.125: площ: 15 кв. м, нива, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.18.57: площ: 7700 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.207: площ: 10 528 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.81: площ: 1821 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.73: площ: 2593 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.74: площ: 3987 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.75: площ: 16 кв. м, нива, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 62671.16.15: ливада, собственост на „Ангелика“ – ЕООД, площ преди промяната: 412 кв. м, площ след промяната: 380 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.19: ливада, собственост на „Ангелика“ – ЕООД, площ преди промяната: 332 кв. м, площ след промяната: 284 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.23: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 500 кв. м, площ след промяната: 402 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.24: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 605 кв. м, площ след промяната: 516 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.27: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 699 кв. м, площ след промяната: 671 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.97: нива, собственост на „Ангелика“ – ЕООД, площ преди промяната: 1500 кв. м, площ след промяната: 1438 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.106: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1500 кв. м, площ след промяната: 1431 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.107: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1301 кв. м, площ след промяната: 1257 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.108: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1700 кв. м, площ след промяната: 1610 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.111: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 70 кв. м, площ след промяната: 40 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.112: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2000 кв. м, площ след промяната: 1715 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.116: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 465 кв. м, площ след промяната: 449 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.17.1: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 534 кв. м, площ след промяната: 490 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.17.22: дере, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1281 кв. м, площ след промяната: 1234 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.17.24: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 712 кв. м, площ след промяната: 690 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.18.1: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1439 кв. м, площ след промяната: 1345 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.18.2: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2217 кв. м, площ след промяната: 2159 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.18.56: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 546 кв. м, площ след промяната: 409 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.8: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1641 кв. м, площ след промяната: 1636 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.28: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 500 кв. м, площ след промяната: 395 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.29: нива, собственост на X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 1521 кв. м, площ след промяната: 1445 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.30: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1054 кв. м, площ след промяната: 818 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.31: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 312 кв. м, площ след промяната: 234 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.32: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 477 кв. м, площ след промяната: 362 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.34: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 503 кв. м, площ след промяната: 362 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.35: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 4867 кв. м, площ след промяната: 4802 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.37: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1294 кв. м, площ след промяната: 1017 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.38: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 654 кв. м, площ след промяната: 573 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.44: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1862 кв. м, площ след промяната: 1724 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.50: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 12 217 кв. м, площ след промяната: 12 213 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.51: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1543 кв. м, площ след промяната: 1245 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.52: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 2277 кв. м, площ след промяната: 2250 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.53: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 594 кв. м, площ след промяната: 513 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.54: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 710 кв. м, площ след промяната: 594 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.58: нива, собственост на Арсени Невена Байздренкови, площ преди промяната: 421 кв. м, площ след промяната: 371 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.59: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 486 кв. м, площ след промяната: 437 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.60: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 5307 кв. м, площ след промяната: 5052 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.62: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1078 кв. м, площ след промяната: 972 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.63: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1955 кв. м, площ след промяната: 1691 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.67: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1493 кв. м, площ след промяната: 1383 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.68: нива, собственост на Арсени Невена Байздренкови, площ преди промяната: 1297 кв. м, площ след промяната: 1208 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.69: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1658 кв. м, площ след промяната: 1626 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.70: нива, собственост на X.X.X. и X.X.X., площ преди промяната: 1356 кв. м, площ след промяната: 1256 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.71: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1080 кв. м, площ след промяната: 994 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.72: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 866 кв. м, площ след промяната: 791 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.74: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1847 кв. м, площ след промяната: 1628 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.76: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2544 кв. м, площ след промяната: 2415 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.77: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 599 кв. м, площ след промяната: 464 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.78: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 331 кв. м, площ след промяната: 235 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.79: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 436 кв. м, площ след промяната: 314 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.80: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 705 кв. м, площ след промяната: 575 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.81: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 507 кв. м, площ след промяната: 353 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.82: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 500 кв. м, площ след промяната: 389 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.85: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 691 кв. м, площ след промяната: 666 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.86: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1616 кв. м, площ след промяната: 1454 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.90: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 592 кв. м, площ след промяната: 455 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.91: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 597 кв. м, площ след промяната: 451 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.92: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 629 кв. м, площ след промяната: 477 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.93: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 2906 кв. м, площ след промяната: 2793 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.94: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2843 кв. м, площ след промяната: 2730 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.95: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2948 кв. м, площ след промяната: 2837 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.96: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2176 кв. м, площ след промяната: 2075 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.97: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 490 кв. м, площ след промяната: 378 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.100: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 483 кв. м, площ след промяната: 438 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.101: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 5072 кв. м, площ след промяната: 5032 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.102: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1931 кв. м, площ след промяната: 1829 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.104: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 532 кв. м, площ след промяната: 411 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.105: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2196 кв. м, площ след промяната: 2057 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.20: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1552 кв. м, площ след промяната: 1450 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.22: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 738 кв. м, площ след промяната: 585 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.23: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 469 кв. м, площ след промяната: 342 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.25: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 112 кв. м, площ след промяната: 68 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.26: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 64 кв. м, площ след промяната: 49 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.28: за водностопанско, хидромелиоративно съоръжение, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1268 кв. м, площ след промяната: 1147 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.29: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 363 кв. м, площ след промяната: 313 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.30: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 324 кв. м, площ след промяната: 283 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.31: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 854 кв. м, площ след промяната: 715 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.34: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 698 кв. м, площ след промяната: 652 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.39: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 734 кв. м, площ след промяната: 731 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.40: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1221 кв. м, площ след промяната: 1174 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.42: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1215 кв. м, площ след промяната: 971 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.43: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 5151 кв. м, площ след промяната: 4763 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.44: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 646 кв. м, площ след промяната: 552 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.46: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 48 кв. м, площ след промяната: 11 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.47: лозе, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 371 кв. м, площ след промяната: 265 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.48: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 257 кв. м, площ след промяната: 200 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.51: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 654 кв. м, площ след промяната: 580 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.52: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2171 кв. м, площ след промяната: 2066 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.71: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 700 кв. м, площ след промяната: 615 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.73: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1263 кв. м, площ след промяната: 1253 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.74: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 209 кв. м, площ след промяната: 145 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.75: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1000 кв. м, площ след промяната: 841 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.77: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 233 кв. м, площ след промяната: 77 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.130.58: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 450 кв. м, площ след промяната: 266 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.130.59: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 2443 кв. м, площ след промяната: 1151 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.130.63: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 764 кв. м, площ след промяната: 709 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.12: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1161 кв. м, площ след промяната: 1036 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.13: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 10 983 кв. м, площ след промяната: 10 872 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.14: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 2459 кв. м, площ след промяната: 2275 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.16: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 12 087 кв. м, площ след промяната: 11 473 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.17: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 685 кв. м, площ след промяната: 431 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.18: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2102 кв. м, площ след промяната: 2034 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.20: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 3165 кв. м, площ след промяната: 2669 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.21: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 4184 кв. м, площ след промяната: 3549 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.22: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 538 кв. м, площ след промяната: 413 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.23: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 769 кв. м, площ след промяната: 386 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.24: лозе, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 819 кв. м, площ след промяната: 723 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.28: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 4122 кв. м, площ след промяната: 3895 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.29: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 594 кв. м, площ след промяната: 561 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.45: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 6991 кв. м, площ след промяната: 6444 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.49: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 3953 кв. м, площ след промяната: 3574 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.50: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 680 кв. м, площ след промяната: 576 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.51: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 896 кв. м, площ след промяната: 720 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.52: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 137 кв. м, площ след промяната: 16 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.53: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 219 кв. м, площ след промяната: 99 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.54: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 733 кв. м, площ след промяната: 631 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.55: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1774 кв. м, площ след промяната: 1688 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.56: ливада, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 4015 кв. м, площ след промяната: 3949 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.1: нива, собственост на Рилска Света обител – Рилски манастир, площ преди промяната: 8773 кв. м, площ след промяната: 7663 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.2: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 426 кв. м, площ след промяната: 334 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.3: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 688 кв. м, площ след промяната: 498 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.4: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 411 кв. м, площ след промяната: 205 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.5: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 1286 кв. м, площ след промяната: 1211 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.375.7: напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС, площ преди промяната: 6870 кв. м, площ след промяната: 4506 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.477.1: за земеделски труд и отдих (съгласно § 4 ПЗРЗСПЗЗ), собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1081 кв. м, площ след промяната: 1040 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.478.1: за земеделски труд и отдих (съгласно § 4 ПЗРЗСПЗЗ), собственост на X.X.X., площ преди промяната: 800 кв. м, площ след промяната: 768 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 62671.478.2: за земеделски труд и отдих (съгласно § 4 ПЗРЗСПЗЗ), няма данни за собственост, площ преди промяната: 435 кв. м, площ след промяната: 413 кв. м.

3. Заличени обекти от КККР:

поземлен имот с идентификатор 62671.16.114: площ: 353 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.16.115: площ: 598 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.18.52: площ: 1843 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.83: площ: 113 кв. м, нива, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.49.84: площ: 793 кв. м, напоителен канал, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.24: площ: 167 кв. м, напоителен канал, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.32: площ: 141 кв. м, нива, собственост на X.X.X.;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.33: площ: 640 кв. м, напоителен канал, собственост на МЗГ – ХМС;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.49: площ: 5 кв. м, нива, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.50: площ: 79 кв. м, нива, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.61.66: площ: 130 кв. м, нива, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.42: площ: 635 кв. м, напоителен канал, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.67: площ: 400 кв. м, напоителен канал, собственост на Община Рила;

поземлен имот с идентификатор 62671.239.68: площ: 507 кв. м, нива, собственост на Община Рила.

IV. С. Смочево, EKATTE 67698, община Рила, одобрени със Заповед № РД-18-791 от 11.11.2019 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 67698.110.174: площ: 17 кв. м, напоителен канал, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 67698.110.36: нива, собственост на Община Рила, площ преди промяната: 5518 кв. м, площ след промяната: 5501 кв. м.

Заповедта да се съобщи по реда на чл. 35, ал. 3 ЗКИР на заинтересованите лица.

Съгласно чл. 53б, ал. 8 ЗКИР заповедта подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването й в „Държавен вестник“ по реда на Административнопроцесуалния кодекс пред административния съд по местонахождение на имота.

Изпълнителен директор: В. Коритарова

3686

 

ЗАПОВЕД № КД-14-9 от 24 април 2023 г.

На основание чл. 53б, ал. 5, т. 2 ЗКИР и във връзка със заявления рег. № 09-166883-9.08.2022 г., 09-166935-9.08.2022 г., 09-166986-9.08.2022 г., 09-167005-9.08.2022 г. и 09-167092-9.08.2022 г. на СГКК – Сливен, и приложените към тях документи и материали, определени по чл. 58 и 75 от Наредба № РД-02-20-5 от 2016 г. на МРРБ за съдържанието, създаването и поддържането на кадастралната карта и кадастралните регистри, и за отстраняване на явна фактическа грешка одобрявам изменението в кадастралната карта и кадастралните регистри (КККР) на:

I. С. Кипилово, EKATTE 36854, община Котел, одобрени със Заповед № РД-18-1591 от 12.09.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 36854.31.1: ливада, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 5615 кв. м, площ след промяната: 5633 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 36854.31.137: водно течение, река, собственост на държавата – МОСВ, площ преди промяната: 543 кв. м, площ след промяната: 209 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 36854.89.3: ливада, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 11 248 кв. м, площ след промяната: 3735 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 36854.89.72: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 20 792 кв. м, площ след промяната: 17 350 кв. м.

II. С. Мокрен, EKATTE 00045, община Котел, одобрени със Заповед № РД-18-1597 от 13.09.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 00045.5.304: площ: 371 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.305: площ: 120 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 00045.8.16: площ: 2339 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 00045.30.29: площ: 806 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 00045.33.13: площ: 3605 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 00045.1.31: за път от републиканската пътна мрежа, собственост на държавата, площ преди промяната: 106 783 кв. м, площ след промяната: 105 892 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.3.323: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 6642 кв. м, площ след промяната: 6593 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.3: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1600 кв. м, площ след промяната: 1594 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.4: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1807 кв. м, площ след промяната: 1796 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.5: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 999 кв. м, площ след промяната: 989 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.6: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1140 кв. м, площ след промяната: 1137 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.301: за съоръжение на електропровод, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1128 кв. м, площ след промяната: 1098 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.303: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 4447 кв. м, площ след промяната: 4536 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.5.366: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2068 кв. м, площ след промяната: 1639 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.8.15: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 557 кв. м, площ след промяната: 791 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.8.422: друг вид земеделска земя, неустановен собственик, площ преди промяната: 1699 кв. м, площ след промяната: 1698 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.9.617: за местен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 36 146 кв. м, площ след промяната: 32 310 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.9.872: отводнителен канал, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 15 803 кв. м, площ след промяната: 15 736 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.10.20: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1112 кв. м, площ след промяната: 1113 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.10.616: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 5653 кв. м, площ след промяната: 5501 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.10.618: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2613 кв. м, площ след промяната: 2035 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.10.871: депо за битови отпадъци (сметище), собственост на Община Котел, площ преди промяната: 3285 кв. м, площ след промяната: 3484 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.12.482: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 4121 кв. м, площ след промяната: 3512 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.12.483: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 1362 кв. м, площ след промяната: 521 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.12.485: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 20 193 кв. м, площ след промяната: 18 878 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.12.491: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1992 кв. м, площ след промяната: 1436 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.14.481: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1752 кв. м, площ след промяната: 1821 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.30.591: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 4091 кв. м, площ след промяната: 3955 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.30.866: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 191 кв. м, площ след промяната: 169 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.33.595: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 506 кв. м, площ след промяната: 703 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.33.596: друг вид земеделска земя, неустановен собственик, площ преди промяната: 5685 кв. м, площ след промяната: 4648 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.33.597: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 673 кв. м, площ след промяната: 271 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.33.613: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 4211 кв. м, площ след промяната: 4318 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 00045.80.5: широколистна гора, собственост на МЗХ – ИАГ – ДЛС „Котел“, площ преди промяната: 2 718 240 кв. м, площ след промяната: 2 718 238 кв. м.

III. С. Пъдарево, EKATTE 58966, община Котел, одобрени със Заповед № РД-18-1598 от 13.09.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 58966.14.3: нива, собственост на „Агро ПОА Инвест“ – АД, площ преди промяната: 5999 кв. м, площ след промяната: 5061 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 58966.35.99: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 1365 кв. м, площ след промяната: 639 кв. м.

IV. С. Стрелци, EKATTE 69821, община Котел, одобрени със Заповед № РД-18-1614 от 18.09.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 69821.39.8: неизползвана нива (угар, орница), собственост на X.X.X., площ преди промяната: 5813 кв. м, площ след промяната: 5527 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.39.13: неизползвана нива (угар, орница), собственост на X.X.X., площ преди промяната: 26 113 кв. м, площ след промяната: 25 371 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.39.311: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 5909 кв. м, площ след промяната: 5755 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.39.403: неизползвана нива (угар, орница), собственост на X.X.X., площ преди промяната: 26 674 кв. м, площ след промяната: 26 365 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.46.1: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 23 405 кв. м, площ след промяната: 23 167 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.50.318: за друг вид застрояване, неустановен собственик, площ преди промяната: 1742 кв. м, площ след промяната: 549 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.51.1: пасище, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 20 592 кв. м, площ след промяната: 20 368 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 69821.75.310: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 24 232 кв. м, площ след промяната: 23 731 кв. м.

V. С. Филаретово, EKATTE 76073, община Котел, одобрена със Заповед № РД-18-1601 от 13.09.2018 г. на изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, състоящо се във:

1. Нанасяне на нови обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 76073.11.114: площ: 167 кв. м, изоставена нива, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.131: площ: 766 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.22.51: площ: 1547 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.25.54: площ: 2410 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.28.287: площ: 1370 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.29.9902: площ: 997 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.9921: площ: 8616 кв. м, дере, собственост на Община Котел;

поземлен имот с идентификатор 76073.35.56: площ: 310 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.9902: площ: 202 кв. м, друг вид земеделска земя, няма данни за собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.9903: площ: 216 кв. м, за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел;

сграда с идентификатор 76073.11.45.1: площ: 38 кв. м, жилищна сграда – еднофамилна, няма данни за собственост;

сграда с идентификатор 76073.11.49.1: площ: 88 кв. м, жилищна сграда – еднофамилна, няма данни за собственост;

сграда с идентификатор 76073.26.9.1: площ: 17 кв. м, друг вид сграда за обитаване, няма данни за собственост;

сграда с идентификатор 76073.43.32.1: площ: 94 кв. м, жилищна сграда – еднофамилна, няма данни за собственост.

2. Промяна в границите на съществуващи обекти в КККР:

поземлен имот с идентификатор 76073.10.16: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1884 кв. м, площ след промяната: 1834 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.1: изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 1535 кв. м, площ след промяната: 750 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.2: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1038 кв. м, площ след промяната: 1023 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.42: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 165 кв. м, площ след промяната: 74 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.43: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1247 кв. м, площ след промяната: 1212 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.44: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1237 кв. м, площ след промяната: 1131 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.46: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 341 кв. м, площ след промяната: 323 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.49: нива, собственост на X.X.X.ь, площ преди промяната: 1013 кв. м, площ след промяната: 977 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.50: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 441 кв. м, площ след промяната: 68 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.54: нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 436 кв. м, площ след промяната: 405 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.11.113: за друг вид застрояване, общинска частна собственост, площ преди промяната: 180 кв. м, площ след промяната: 17 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.1: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 362 кв. м, площ след промяната: 346 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.2: изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 2392 кв. м, площ след промяната: 1998 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.49: за друг вид застрояване, общинска частна собственост, площ преди промяната: 103 кв. м, площ след промяната: 28 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.122: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 372 кв. м, площ след промяната: 267 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.12.126: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1394 кв. м, площ след промяната: 1172 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.13.104: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 1142 кв. м, площ след промяната: 1139 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.22.50: гробищен парк, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 45 027 кв. м, площ след промяната: 44 891 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.24.109: за път от републиканската пътна мрежа, собственост на държавата, площ преди промяната: 5985 кв. м, площ след промяната: 5850 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.26.3: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 999 кв. м, площ след промяната: 897 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.26.13: нива, собственост на Назиф Дургуд Джамбаз, Ахмед Дургуд Джамбаз и X.X.X., площ преди промяната: 5349 кв. м, площ след промяната: 4329 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.26.37: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 8080 кв. м, площ след промяната: 8002 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.26.43: водно течение, река, собственост на държавата – МОСВ, площ преди промяната: 2051 кв. м, площ след промяната: 2020 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.28.30: нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 21 742 кв. м, площ след промяната: 21 413 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.28.34: изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 4891 кв. м, площ след промяната: 1205 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.29.10: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 821 кв. м, площ след промяната: 1039 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.29.12: нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 2216 кв. м, площ след промяната: 2138 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.5: нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 2364 кв. м, площ след промяната: 2518 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.176: за друг вид застрояване, общинска частна собственост, площ преди промяната: 2633 кв. м, площ след промяната: 2330 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.196: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 15424 кв. м, площ след промяната: 2870 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.200: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 21 957 кв. м, площ след промяната: 2531 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.213: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 963 кв. м, площ след промяната: 761 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.9919: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 17 876 кв. м, площ след промяната: 7441 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.9920: дере, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1911 кв. м, площ след промяната: 1680 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.24: изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 205 кв. м, площ след промяната: 10 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.32: друг вид трайно насаждение, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 1832 кв. м, площ след промяната: 426 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.41: нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 477 кв. м, площ след промяната: 400 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.96: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 3231 кв. м, площ след промяната: 1423 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.34.18: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2762 кв. м, площ след промяната: 2758 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.35.2: за местен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 13 372 кв. м, площ след промяната: 13 348 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.35.45: нива, собственост на Министерство на земеделието и храните, площ преди промяната: 10 330 кв. м, площ след промяната: 10 140 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.35.47: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 520 кв. м, площ след промяната: 108 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.36.40: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 3071 кв. м, площ след промяната: 3031 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.36.45: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2260 кв. м, площ след промяната: 2243 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.36.137: за друг вид застрояване, общинска частна собственост, площ преди промяната: 738 кв. м, площ след промяната: 253 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.37.13: изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ, площ преди промяната: 31 237 кв. м, площ след промяната: 30 208 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.37.29: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1359 кв. м, площ след промяната: 1341 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.37.61: гробищен парк, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 10 665 кв. м, площ след промяната: 1272 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.37.62: гробищен парк, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 740 кв. м, площ след промяната: 130 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.39.94: за път от републиканската пътна мрежа, собственост на държавата, площ преди промяната: 32 324 кв. м, площ след промяната: 32 559 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.1: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 7000 кв. м, площ след промяната: 6431 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.2: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1633 кв. м, площ след промяната: 1600 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.5: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 8277 кв. м, площ след промяната: 8021 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.7: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2634 кв. м, площ след промяната: 2604 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.8: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 648 кв. м, площ след промяната: 492 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.11: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 7998 кв. м, площ след промяната: 7987 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.13: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2189 кв. м, площ след промяната: 2180 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.31: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 2566 кв. м, площ след промяната: 2458 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.43: нива, собственост на X.X.X., площ преди промяната: 4569 кв. м, площ след промяната: 4533 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.66: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 1073 кв. м, площ след промяната: 1009 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.70: за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община Котел, площ преди промяната: 2045 кв. м, площ след промяната: 1981 кв. м;

поземлен имот с идентификатор 76073.101.13: за стопански двор, собственост на ДПФ – МЗГ, площ преди промяната: 5610 кв. м, площ след промяната: 4956 кв. м.

3. Заличени обекти от КККР:

поземлен имот с идентификатор 76073.11.106: площ: 47 кв. м, за друг вид застрояване, общинска частна собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.25.11: площ: 115 кв. м, изоставена нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ;

поземлен имот с идентификатор 76073.25.53: площ: 149 кв. м, за стопански двор, собственост на ДПФ – МЗГ;

поземлен имот с идентификатор 76073.28.159: площ: 1573 кв. м, за друг вид застрояване, общинска частна собственост;

поземлен имот с идентификатор 76073.30.167: площ: 468 кв. м, дере, собственост на Община Котел;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.37: площ: 134 кв. м, за местен път, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ;

поземлен имот с идентификатор 76073.33.126: площ: 997 кв. м, за стопански двор, собственост на ДПФ – МЗГ;

поземлен имот с идентификатор 76073.37.58: площ: 69 кв. м, водно течение, река, собственост на държавата – МОСВ;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.44: площ: 1153 кв. м, нива, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ;

поземлен имот с идентификатор 76073.43.125: площ: 1665 кв. м, за друг вид застрояване, собственост на Джахит Мустафа Кобак;

поземлен имот с идентификатор 76073.101.173: площ: 1631 кв. м, за друг вид застрояване, общинска частна собственост;

сграда с идентификатор 76073.33.32.1: площ: 41 кв. м, промишлена сграда, земи по чл. 19 ЗСПЗЗ;

сграда с идентификатор 76073.33.126.1: площ: 178 кв. м, селскостопанска сграда, собственост на X.X.X.;

сграда с идентификатор 76073.33.126.2: площ: 7 кв. м, селскостопанска сграда, собственост на X.X.X.;

сграда с идентификатор 76073.43.125.1: площ: 87 кв. м, жилищна сграда – еднофамилна, собственост на Джахит Мустафа Кобак.

Заповедта да се съобщи по реда на чл. 35, ал. 3 ЗКИР на заинтересованите лица.

Съгласно чл. 53б, ал. 8 ЗКИР заповедта подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването й в „Държавен вестник“ по реда на Административнопроцесуалния кодекс пред административния съд по местонахождение на имота.

Изпълнителен директор: В. Коритарова

3688

 

ЗАПОВЕД № РД-18-93 от 25 април 2023 г.

На основание § 33, ал. 2 от преходните и заключителните разпоредби към Закона за изменение и допълнение на Закона за кадастъра и имотния регистър (ДВ, бр. 57 от 2016 г.) одобрявам кадастралната карта и кадастралните регистри за неурбанизираната територия в землището на с. Лесичово, община Лесичово, област Пазарджик.

Заповедта влиза в сила от деня на обнародването й в „Държавен вестник“.

Изпълнителен директор: В. Коритарова

3689

 

ОБЩИНА БРЕЗНИК

РЕШЕНИЕ № 632 от 27 март 2023 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА, чл. 127, ал. 6 във връзка с чл. 134, ал. 1, т. 5 и чл. 103, ал. 4 от ЗУТ Общинският съвет – Брезник, одобрява проект за частично изменение (ЧИ) на общ устройствен план на община – гр. Брезник, землище на с. Гърло, ПИ № 18349.24.13 по КККР на землището на с. Гърло, за промяна на предназначението от „Земеделски земи – ниви“ в „Устройствена зона – Жм, малкоетажно жилищно строителство“ с устройствени параметри, определени с ОУПО за тази зона.

Председател: И. Тинков

3693

 

ОБЩИНА РАДНЕВО

РЕШЕНИЕ № 882 от 27 април 2023 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА във връзка с чл. 127, ал. 6 и чл. 134, ал. 3 от ЗУТ Общинският съвет – Раднево, одобрява проекта за частично изменение на общия устройствен план на община Раднево (ОУПО Раднево) за поземлени имоти с идентификатори 57323.101.563; 57323.101.558; 57323.101.845; 57323.76.412; 57323.76.413; 57323.76.414; 57323.98.412; 57323.98.413; 57323.98.415 и 57323.98.422 по кадастралната карта на землище с. Полски Градец, община Раднево, област Стара Загора.

Председател: Р. Йовчев

3636

222. – Националната агенция за приходите, Териториална дирекция – София, на основание чл. 239, ал. 2 от ДОПК с постановление изх. № С230022-091-0000361/28.04.2023 г. възлага на X.X.X., адрес: гр. Радомир, ул. Любен Каравелов № 2, община Радомир, област Перник, следния недвижим имот: търговски обект (магазин), едноетажна масивна сграда със застроена площ от 173 кв. м, построена без строителни книжа и документи в поземлен имот с площ 1396 кв. м, който поземлен имот съставлява част от имот с планоснимачен номер 88 по кадастралния план на селото в кв. 28А по регулационния план, утвърден със Заповед № 84 от 8.03.1989 г., с граници: от две страни улици, парцел I-86, парцел III-87 и парцел V-89, намиращ се в с. Друган, махала Грамада, община Радомир, област Перник. Собствеността преминава у купувача от датата на постановлението, което подлежи на вписване от съдията по вписванията по местонахождението на имота.

3672

1. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.1.20, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3637

2. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.1.20, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3638

3. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.1.21, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3639

4. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 58606.1.34, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3640

5. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.1.52, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3641

6. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на Милудин X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.5.34, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3642

7. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 58606.5.35, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3643

8. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.20, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3644

9. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.41, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3645

10. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.41, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3646

11. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.41, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3647

12. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.41, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3648

13. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.86, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3649

14. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.117, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3650

15. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.120, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3651

16. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 58606.8.127, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3652

17. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 58606.8.129, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3653

18. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X. чрез настойник X.X.X., наследница на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 58606.8.155, намиращ се в землището на с. Пролеша, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3654

19. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2705.11, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3655

20. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 12084.2705.27, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3656

21. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственица на имот с идентификатор 12084.2705.27, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3657

22. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2706.10, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3658

23. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2706.10, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3659

24. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2706.3, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3660

25. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X./X.X.X., собственици на имот с идентификатор 12084.2706.6, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3661

26. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2709.11, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3662

27. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2709.11, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3663

28. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2709.12, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3664

29. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследник на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2709.23, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3665

30. – Агенция „Пътна инфраструктура“ в качеството си на инвеститор за обект: АМ „Европа“, участък по нов терен от км 32+447,20 (край на ПУП – ПП за обект: Модернизация на съществуващото трасе на път I-8 „Калотина – СОП“ от км 1+000 до км 48+270, участък от км 1+000 до км 32+447,20, одобрен със Заповед № РД-02-15-122 от 20.08.2014 г. на МРРБ км 32+449,08 по технически проект от 2019 г.) до км 48+611,93 (начало на пътен възел при пресичането на път II-18 „Софийски околовръстен път“ със „Северна скоростна тангента“), на основание чл. 34б, ал. 3 от Закона за държавната собственост съобщава на X.X.X., наследница на X.X.X., собственик на имот с идентификатор 12084.2709.4, намиращ се в землището на с. Волуяк, за постановяването на Решение № 130 от 17.02.2023 г. на Министерския съвет, с което са отчуждени имоти и части от имоти – частна собственост, за държавна нужда. Решението на Министерския съвет може да бъде обжалвано пред административния съд по местонахождение на имота в 14-дневен срок от обнародването на настоящото обявление в „Държавен вестник“.

3666

54. – Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. X.X.“ – Пловдив, обявява конкурси за заемане на академична длъжност: професор в област на висше образование 8. Изкуства, професионално направление 8.3. Музикално и танцово изкуство, специалност „Пиано (клавирен съпровод и пиано)“ – един; главен асистент в област на висше образование 8. Изкуства, професионално направление 8.3. Музикално и танцово изкуство, специалност „Камерни ансамбли и педагогическа практика в детска градина“ – един. Срок за подаване на документи – 2 месеца от обнародването на обявата в „Държавен вестник“. Документи се подават в сградата на ректората на АМТИИ „Проф. X.X.“ – Пловдив; адрес: Пловдив 4000, ул. Тодор Самодумов № 2, стая № 31, тел.: 032/601470; 0877 884 955; приемно време: 10 – 12 ч. и 14 – 16 ч.

3668

173. – Нов български университет – София, обявява следните конкурси за: един доцент в област на висше образование 3. Социални, стопански и правни науки, професионално направление 3.7. Администрация и управление (Предприемачество, конкурентоспособност, бизнес развитие, изкуствен интелект); един професор в област на висше образование 1. Педагогически науки, професионално направление 1.1. Теория и управление на образованието (Управление на висшето образование). Срок за подаване на документи – 2 месеца от обнародване на обявата в „Държавен вестник“. Документите се подават в Нов български университет, ул. Монтевидео № 21, отдел „Човешки ресурси“, офис 215, тел. 8110235.

3669

42. – Техническият университет – Варна, обявява конкурс за академичната длъжност главен асистент в професионално направление 5.2. Електротехника, електроника и автоматика, учебна дисциплина „Възобновяеми енергийни източници“, факултет „ЕФ“, катедра „Електротехника и електротехнологии“ – един, със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в университета, отдел „Човешки ресурси“, тел. 052/383-284.

3683

60. – Медицинският университет – Плевен, обявява конкурс за професор в област на висше образование 7. Здравеопазване и спорт, професионално направление 7.1. Медицина, по „Фармакология“ – един в сектор „Фармакология“ на катедра „Фармакология и токсикология“, факултет „Фармация“, със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Справки и документи – Медицински университет – Плевен, ул. Кл. Охридски № 1, ректорат, ет. 1, научен секретар, стая № 139, тел. 064/884-172.

3626

134. – Институтът за икономически изследвания при БАН – София, обявява 6 конкурса за доцент в професионално направление 3.8. Икономика: един по Маркетинг и устойчиво развитие за секция „Икономика на фирмата“; един по Бедност и социална защита за секция „Макроикономика“; един по Финансиране и развитие на публични услуги за секция „Макроикономика“; един по Икономика на транспорта (воден и въздушен транспорт) за секция „Регионална и секторна икономика“; един по Инвестиции и инфраструктурно развитие на териториално и секторно равнище за секция „Регионална и секторна икономика“; един по Икономика на туризма за секция „Регионална и секторна икономика“, всички със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи се подават в Института за икономически изследвания при БАН, София, ул. Аксаков № 3.

3670

206. – Институтът по физиология на растенията и генетика – БАН, София, обявява конкурс за доцент по област 4. Природни науки, математика и информатика, професионално направление 4.3. Биологически науки, специалност „Физиология на растенията“, лаборатория „Експериментална и приложна алгология“, със срок за подаване на документите 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Справки и документи – в канцеларията на института, адрес: София, ул. Акад. X.X., бл. 21, тел.: 872-26-06 и 979-26-02.

3625

17. – Агенцията по геодезия, картография и кадастър на основание чл. 51, ал. 4 ЗКИР съобщава, че започва производство по изменение на кадастралната карта и кадастралните регистри за отстраняване на явна фактическа грешка въз основа на проекти, изработени от правоспособно лице по ЗКИР. Изменението засяга поземлени имоти с идентификатори: за с. Полена, община Симитли – 57162.157.13, 57162.124.480, 57162.124.111, 57162.124.109, 57162.124.107, 57162.124.79, 57162.124.76, 57162.124.75, 57162.124.20, 57162.124.19, 57162.124.18, 57162.124.10, 57162.124.9, 57162.124.1, 57162.121.173, 57162.121.81, 57162.121.2, 57162.121.1, 57162.120.480, 57162.120.9, 57162.120.6, 57162.120.3, 57162.120.1, 57162.119.480, 57162.119.34, 57162.119.22, 57162.119.20, 57162.119.19, 57162.119.16, 57162.119.10, 57162.119.9, 57162.119.7, 57162.119.5, 57162.119.4, 57162.119.3, 57162.119.2, 57162.119.1, 57162.117.200, 57162.117.194, 57162.117.1, 57162.116.480, 57162.116.238, 57162.116.233, 57162.103.480, 57162.103.63, 57162.103.61, 57162.103.17, 57162.103.10, 57162.103.7, 57162.103.6, 57162.103.4, 57162.103.1, 57162.102.65, 57162.102.12, 57162.102.10; за с. Сушица, община Симитли – 35105.100.491, 35105.99.4, 35105.99.3, 35105.99.2, 35105.31.489, 35105.29.609, 35105.29.608, 35105.29.607, 35105.29.606, 35105.29.604, 35105.29.466, 35105.29.458, 35105.29.102, 35105.29.101, 35105.29.100. Проектите за изменение се намират в Службата по геодезия, картография и кадастър – Благоевград. В 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се запознаят с проектите и да изразят писмено становище с представяне на доказателства.

3691

18. – Агенцията по геодезия, картография и кадастър на основание чл. 51, ал. 4 ЗКИР съобщава, че започва производство по изменение на кадастралната карта и кадастралните регистри за отстраняване на явна фактическа грешка въз основа на проекти, изработени от правоспособно лице по ЗКИР. Изменението засяга поземлени имоти с идентификатори: за с. Войводово, община Хасково – 11867.57.1, 11867.68.14, 11867.70.17, 11867.71.1, 11867.71.4, 11867.71.5, 11867.71.6, 11867.73.1, 11867.89.19, 11867.100.19, 11867.104.6, 11867.104.11, 11867.104.12, 11867.213.322, 11867.501.984; за с. Долно Войводино, община Хасково – 22589.10.22, 22589.17.4, 22589.17.42, 22589.18.26, 22589.19.23, 22589.19.26, 22589.19.27, 22589.19.125, 22589.19.155, 22589.48.117, 22589.48.164, 22589.48.165, 22589.50.43, 22589.50.130, 22589.62.160, 22589.64.34, 22589.64.35, 22589.64.36, 22589.64.65, 22589.65.7, 22589.65.8, 22589.65.9, 22589.65.10, 22589.65.11, 22589.65.12, 22589.65.14, 22589.65.15, 22589.65.16, 22589.65.17, 22589.65.18, 22589.65.19, 22589.65.21, 22589.65.22, 22589.65.24, 22589.65.26, 22589.65.28, 22589.65.30, 22589.65.32, 22589.65.90, 22589.65.156; за с. Книжовник, община Хасково – 37383.1.83, 37383.1.140, 37383.1.146, 37383.30.7, 37383.30.8, 37383.30.9, 37383.30.10, 37383.30.11, 37383.30.12, 37383.30.13, 37383.30.14, 37383.30.15, 37383.30.16, 37383.30.17, 37383.30.18, 37383.30.26, 37383.30.33, 37383.30.37, 37383.30.80, 37383.30.184, 37383.30.259, 37383.86.70, 37383.86.78, 37383.86.177, 37383.86.244, 37383.92.9, 37383.92.10, 37383.92.11, 37383.92.12, 37383.92.80, 37383.92.253, 37383.93.7, 37383.93.243, 37383.96.1, 37383.96.2, 37383.113.211, 37383.113.221, 37383.113.222, 37383.118.2, 37383.121.80, 37383.121.93, 37383.121.94, 37383.121.246, 37383.503.132; за с. Корен, община Хасково – 38580.10.40, 38580.10.129, 38580.11.35, 38580.22.101, 38580.23.34, 38580.23.42, 38580.23.132, 38580.27.23, 38580.27.55, 38580.29.43, 38580.27.16; за с. Любеново, община Хасково – 44553.1.101, 44553.1.177, 44553.11.3, 44553.11.6, 44553.11.7, 44553.11.8, 44553.11.9, 44553.11.10, 44553.11.11, 44553.11.12, 44553.40.13, 44553.40.21, 44553.40.68, 44553.48.2, 44553.48.205, 44553.48.318, 44553.48.525, 44553.48.600, 44553.50.1, 44553.50.3, 44553.50.194, 44553.50.198, 44553.51.3, 44553.51.4, 44553.51.5, 44553.51.6, 44553.51.102, 44553.52.6, 44553.52.7, 44553.52.178, 44553.52.181, 44553.55.2, 44553.55.18, 44553.55.19, 44553.55.20, 44553.55.21, 44553.55.23, 44553.55.24, 44553.55.25, 44553.55.26, 44553.55.73, 44553.55.74, 44553.55.75, 44553.55.224, 44553.55.503, 44553.56.7, 44553.56.8, 44553.56.79, 44553.56.508, 44553.57.3, 44553.57.509, 44553.59.1, 44553.59.2, 44553.59.3, 44553.59.6, 44553.59.11, 44553.59.91, 44553.60.93, 44553.60.95, 44553.60.99, 44553.63.169, 44553.115.111; за с. Манастир, община Хасково – 46992.10.376, 46992.11.1, 46992.12.4, 46992.12.92, 46992.13.1, 46992.13.2, 46992.62.12, 46992.62.13, 46992.62.368, 46992.72.62, 46992.72.63, 46992.72.64, 46992.121.69; за с. Мандра, община Хасково – 47055.4.640, 47055.24.207, 47055.24.219, 47055.28.1, 47055.28.2, 47055.48.1, 47055.48.7, 47055.48.737, 47055.50.209, 47055.50.299, 47055.50.730, 47055.51.5, 47055.51.41, 47055.51.62, 47055.51.904, 47055.53.700, 47055.58.206, 47055.73.791, 47055.74.763, 47055.83.2, 47055.83.60, 47055.503.307, 47055.503.308, 47055.503.788, 47055.100.697; за с. Маслиново, община Хасково – 47442.11.1, 47442.11.2, 47442.11.3, 47442.11.4, 47442.11.5, 47442.17.6, 447442.19.4, 47442.19.5, 47442.19.6, 47442.19.7, 47442.19.10, 47442.19.14, 47442.19.15, 47442.19.16, 47442.19.17, 47442.19.18, 47442.19.19, 47442.19.20, 47442.19.21 47442.19.22, 47442.19.24, 47442.19.25, 47442.19.26, 47442.19.27, 47442.19.28, 47442.19.29, 47442.19.30, 47442.19.31, 47442.21.1, 47442.39.5, 47442.39.6, 47442.39.7, 47442.39.9, 47442.39.11, 47442.39.12, 47442.39.224, 47442.55.228, 47442.70.12, 47442.70.13, 47442.70.138; за с. Николово, община Хасково – 51682.10.19, 51682.17.7, 51682.50.165, 51682.50.230, 51682.50.235, 51682.50.248, 51682.50.254, 51682.55.203, 51682.78.250; за с. Орлово, община Хасково – 53936.6.13, 53936.6.14, 53936.6.15, 53936.8.1, 53936.8.7, 53936.10.1, 53936.11.198, 53936.12.152, 53936.12.154, 53936.12.156, 53936.132.91, 53936.139.1, 53936.139.896; за с. Родопи, община Хасково – 62880.11.79, 62880.11.105, 62880.11.124, 62880.11.271, 62880.11.419, 62880.13.2, 62880.13.3, 62880.13.4, 62880.13.5, 62880.13.269, 62880.13.577, 62880.13.589, 62880.18.564, 62880.56.115, 62880.56.415, 62880.57.1, 62880.57.11, 62880.57.20, 62880.57.24, 62880.57.415, 62880.66.10, 62880.66.13, 62880.66.417, 62880.67.1, 62880.67.8, 62880.67.416, 62880.67.417, 62880.67.567, 62880.73.1, 62880.73.2, 62880.73.3, 62880.73.4, 62880.73.5, 62880.73.6, 62880.79.4, 62880.79.5, 62880.79.150, 62880.79.151, 62880.79.189, 62880.79.716, 62880.81.291, 62880.83.559, 62880.94.1, 62880.94.8, 62880.94.9, 62880.94.16, 62880.94.17, 62880.94.18, 62880.94.572, 62880.94.577, 62880.94.578, 62880.95.420, 62880.95.791, 62880.96.207; за с. Стойково, община Хасково – 69359.10.1, 69359.11.1, 69359.11.2, 69359.11.3, 69359.11.4, 69359.11.5, 69359.37.4, 69359.37.5, 69359.37.7, 69359.37.8, 69359.37.9, 69359.37.13, 69359.37.14, 69359.37.15, 69359.37.16, 69359.37.124, 69359.37.125, 69359.37.126, 69359.37.130, 69359.37.177, 69359.54.9, 69359.54.56, 69359.54.62, 69359.54.63, 69359.132.90, 69359.143.5, 69359.148.59, 69359.149.1, 69359.149.2, 69359.150.154, 69359.151.1, 69359.151.53, 69359.151.55, 69359.153.1076, 69359.153.1086, 69359.153.1087, 69359.174.71, 69359.174.72, 69359.174.122, 69359.195.5, 69359.195.111, 69359.195.1052, 69359.300.1, 69359.300.2, 69359.132.131, 69359.146.14, 69359.146.80, 69359.301.1081, 69359.301.55; за с. Тракиец, община Хасково – 72953.1.117, 72953.1.236, 72953.11.303, 72953.11.306, 72953.11.307, 72953.11.660, 72953.13.234, 72953.14.202, 72953.14.206, 72953.14.217, 72953.14.220, 72953.14.225, 72953.14.241, 72953.17.382, 72953.28.424, 72953.29.624, 72953.29.631, 72953.29.635, 72953.29.1109, 72953.29.1119, 72953.29.1127, 72953.29.1133, 72953.33.51, 72953.33.52, 72953.33.55, 72953.33.56, 72953.33.57, 72953.33.58, 72953.33.309, 72953.33.312, 72953.33.638, 72953.34.112, 72953.34.277. Проектите за изменение се намират в Службата по геодезия, картография и кадастър – Хасково. В 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се запознаят с проектите и да изразят писмено становище с представяне на доказателства.

3692

16. – Службата по геодезия, картография и кадастър – Хасково, на основание чл. 46, ал. 1 и 2 ЗКИР съобщава, че са приети кадастралната карта и кадастралните регистри на недвижимите имоти за урбанизираните територии в землищата на с. Войводово, с. Долно Войводино, с. Книжовник, с. Корен, с. Любеново, с. Манастир, с. Мандра, с. Маслиново, с. Николово, с. Орлово, с. Родопи, с. Стойково и с. Тракиец, община Хасково, които са в службата по геодезия, картография и кадастър. В 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по тях пред Службата по геодезия, картография и кадастър – Хасково.

3690

24. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че е изработен проект за подробен устройствен план – изменение на план за регулация и застрояване (ИПРЗ) на м. С. Негован, УПИ І – „за параклис“, и УПИ ІІ – „за производствени и обслужващи дейности“, от кв. 50; УПИ І – „за производствени и обслужващи дейности“, от кв. 51, отпадане на улици по о.т. 218 – о.т. 217 и по о.т. 219 – о.т. 216 за образуване на нов УПИ І-29, 30, 55, 575, 778 – „за складови и обслужващи дейности“, от нов кв. 50; нови УПИ І – „за складови и обслужващи дейности“, УПИ ІІ-755 – „за складови и обслужващи дейности“, и УПИ ІІІ-5 – „за параклис“, от нов кв. 51; нова улица по о.т. 220 – о.т. 220а (нова) – о.т. 220б (нова) – о.т. 220в (нова) – о.т. 214в (нова) – о.т. 214б (нова) – о.т. 214а (нова) – о.т. 214, който е изложен в Район „Нови Искър“. На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от датата на обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта чрез Район „Нови Искър“.

3620

78. – Община Ихтиман на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ във връзка с чл. 61 от АПК обявява и съобщава на всички заинтересовани лица, че с вх. № Юл-78/1.03.2023 г. от „ЕРМ Запад“ – ЕАД, ЕИК 130277958, е внесен проект за одобрение на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект „Нов въздушен кабел за ниско напрежение (НН) 1 kV за външно електрозахранване на двуетажна жилищна сграда в ПИ 55600.61.8 в землището на с. Пауново, община Ихтиман“. Трасето е с дължина 207 м и започва от ТП „Пауново“, разположен в урбанизираната територия на с. Пауново, преминава през два съществуващи СБС, след което продължава извън урбанизираната територия по 8 нови СБС. Проектен стълб № 8 е разположен в ПИ 55600.61.47 на имотна граница с ПИ 55600.61.8. Проектът се намира в дирекция „Специализирана администрация“ в сградата на техническата служба на Община Ихтиман. На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се запознаят с него в приемно време (понеделник и четвъртък: 9 – 12 и 13 – 16 ч.) и да направят писмени искания, предложения и възражения до общинската администрация – Ихтиман.

3675

85. – Община Ихтиман на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ във връзка с чл. 61 от АПК обявява и съобщава на всички заинтересовани лица, че с вх. № Юл-85/6.03.2023 г. от „ЕРМ Запад“ – ЕАД, ЕИК 130277958, е внесен проект за одобрение на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект „Нов въздушен кабел за ниско напрежение (НН) 0,4 kV за външно електрозахранване на приемник на електрическа енергия, намиращ се в ПИ 10029.141.39, м. Юрта, кметство Костадинкино, с. Брънковци, община Ихтиман, Софийска област“. Трасето е с дължина 285 м и започва от ТП „Брънковци“, разположен в ПИ 10029.635.15, преминава през проектни стълбове през ПИ 10029.635.124, 10029.635.53 и 10029.635.807, след което продължава през урбанизираната територия на кметство Костадинкино. След напускане на урбанизираната територия на кметство Костадинкино трасето преминава през ПИ 10029.642.38 до достигане на проектен стълб № 17 в ПИ 10029.141.39. Проектът се намира в дирекция „Специализирана администрация“ в сградата на техническата служба на Община Ихтиман. На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се запознаят с него в приемно време (понеделник и четвъртък: 9 – 12 и 13 – 16 ч.) и да направят писмени искания, предложения и възражения до общинската администрация – Ихтиман.

3674

1. – Община Камено на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ съобщава за изработен проект за подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект на техническата инфраструктура извън границите на населените места и селищните образувания за обект: „Нова кабелна линия 20 kV от съществуващ стълб № 22 на ВЛ 20 kV „Балкан“ до нов БКТП, разположен в ПИ с идентификатор 80916.78.89, м. Дебелата кория по КККР на с. Черни връх“. Проектът е изложен в Община Камено (техническа служба). На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

3760

1а. – Община Камено на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ съобщава за изработен проект за подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект на техническата инфраструктура извън границите на населените места и селищните образувания за обект: „ПУП – ПП за трасе на ел. кабел 20 kV от ПИ с идентификатор 80916.76.52 (нов ПИ с идентификатор 80916.76.58) до нов СРС от ВЛ 20 „Върли бряг 1“. Проектът е изложен в Община Камено (техническа служба). На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

3761

1б. – Община Камено на основание чл. 128, ал. 1 от ЗУТ съобщава за изработен проект за подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект на техническата инфраструктура извън границите на населените места и селищните образувания за обект: „Пътна връзка на път ІІІ-539 „Средец – Дюлево – Русокастро – Трояново – Айтос – Карнобат – Бургас“ при км 31+210 ляво за захранване на ПИ с идентификатор 12245.18.23 и ПИ с идентификатор 12245.18.24, м. Каята по КККР на с. Вратица“. Проектът е изложен в Община Камено (техническа служба). На основание чл. 128, ал. 5 от ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

3762

5. – Община Лозница, област Разград, на основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 390 от заседание на Общинския съвет – Лозница, проведено на 11.05.2023 г., протокол № 57, е одобрен ПУП – план за застрояване на обект: „Проект за подробен устройствен план – план за застрояване на ПИ с идентификатори: 10759.70.224, 10759.72.186, 10759.72.220, 10759.72.221, с. Веселина, община Лозница“. Планът променя предназначението на имотите от земеделска земя с НТП „за селскостопански, горски, ведомствен път“ в територия на транспорта с конкретно предназначение „за обслужващ път“.

3701

5а. – Община Лозница, област Разград, на основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 391 от заседание на Общинския съвет – Лозница, проведено на 11.05.2023 г., протокол № 57, е одобрен ПУП – план за застрояване на обект: „Проект за подробен устройствен план – план за застрояване на ПИ с идентификатори: 35715.25.443, 35715.25.458, 35715.25.329, 35715.25.145, 35715.39.146, 35715.40.133, 35715.20.133, 35715.17.133, 35715.26.445, 35715.26.449, 35715.26.450, 35715.26.451, 35715.26.452, 35715.26.453, 35715.26.454, 35715.26.455, 35715.26.456 и част от 35715.17.129, с. Каменар, община Лозница“. Планът променя предназначението на имотите от земеделска земя в „чисто производствена зона“ с конкретно предназначение на имотите „за фотоволтаичен парк“ и от „земеделска територия“ в „територия на транспорта“ с конкретно предназначение „за обслужващ път“.

3702

5б. – Община Лозница, област Разград, на основание чл. 21, ал. 1, т. 11 от ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 392 от заседание на Общинския съвет – Лозница, проведено на 11.05.2023 г., протокол № 57, е одобрен ПУП – парцеларен план на обект: „Проект за подробен устройствен план – парцеларен план за кабелна линия с напрежение 35 kV между ПИ с идентификатори: 35715.26.445, 35715.25.329 и 35715.25.443, с. Каменар, община Лозница“.

3703

142. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 124, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Улична канализация PP 400 с дължина L=318,30 м за битови и дъждовни отпадни води от УПИ 2.1355, УПИ 2.1356 и УПИ 2.1357, местност Бялата воденица, землище с. Белащица, община „Родопи“. Проектното трасе преминава през поземлени имоти с идентификатори 03304.2.120, 03304.2.119, 47295.20.111 и 47295.20.206 по кадастралната карта на землище с. Белащица и с. Марково, община „Родопи“. Дължината на трасето е 318,30 м съгласно приложените ПУП – парцеларен план, регистър на засегнатите имоти и обяснителна записка, изработени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3632

202. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 121, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Транспортен достъп за УПИ 54.170 – производствена, складова и общественообслужваща дейност, съответстващ на ПИ с идентификатор 06505.54.154, местност Мерин бент от кадастралната карта на с. Брестовица, община „Родопи“ – област Пловдив, през част от поземлен имот с идентификатор 06505.54.78 – за селскостопански, горски, ведомствен път, собственост на Община „Родопи“, като засегнатата част от имота е 407 кв. м, за процедура промяна на предназначението му от полски път в път с трайна настилка съгласно приложения регистър на засегнатите имоти към ПУП – парцеларен план и обяснителна записка, изготвени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3629

264. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 125, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Захранваща кабелна линия 0,4 kV за „Фотоволтаична централа 99,82 kWp“, намиращ се в ПИ с идентификатор по КК 03304.2.201, местност Тировете, землище с. Белащица, община „Родопи“. Проектното трасе преминава през поземлени имоти с идентификатори 03304.2.201, 03304.2.202, 03304.2.1331 и 03304.2.1332 по кадастралната карта на землище с. Белащица, община „Родопи“. Дължината на трасето е 139,57 м съгласно приложените ПУП – парцеларен план, регистър на засегнатите имоти и обяснителна записка, изработени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3633

284. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 123, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Нова кабелна линия 1 kV за външно ел. захранване на „Приемник на електрическа енергия – косачка“ в ПИ 06077.30.744, местност Нешовица, землище с. Браниполе, община „Родопи“. Проектното трасе преминава през поземлени имоти с идентификатори 06077.20.891, 06077.20.209, 06077.20.56, 06077.20.51, 06077.20.52, 06077.10.546, 06077.10.548, 06077.30.142 и 06077.30.151 по кадастралната карта на землище с. Браниполе, община „Родопи“. Дължината на трасето е 189 м съгласно приложените ПУП – парцеларен план, регистър на засегнатите имоти и обяснителна записка, изработени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3631

285. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 126, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Нова кабелна линия 1 kV за външно ел. захранване на „Жилищна сграда, сондажен кладенец, подземна помпена станция и резервоар за ППН в границите на застрояване, дълбочина до 20 м“ в УПИ 001089 – жилищно строителство, масив 1, местност Алчака, ПИ с идентификатор 53833.1.182 по КК на с. Оризари, община „Родопи“. Проектното трасе преминава през поземлени имоти с идентификатори 53833.501.525, 53833.1.85 и 53833.1.75 по кадастралната карта на землище с. Оризари, община „Родопи“. Дължината на трасето е 146 м съгласно приложените ПУП – парцеларен план, регистър на засегнатите имоти и обяснителна записка, изработени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3634

353. – Община „Родопи“, област Пловдив, на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 122, прието с протокол № 02 от 31.03.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив, е одобрен проект на подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Уличен водопровод за водозахранване на съществуваща сграда в ПИ с идентификатор 40467.40.181 по ПНИ на гр. Куклен, местност Вриш и Терасите, като трасето започва от СК 80 (край на съществуващ водопровод) до нов ТСК 1“, разположен в ПИ с идентификатор 06447.35.71 по КК на с. Брестник. Проектното трасе преминава през поземлени имоти с идентификатори 06447.35.209, 06447.52.685 и 06447.35.71 по кадастралната карта на землище с. Брестник, община „Родопи“, като сервитутната зона обхваща и имоти от пар. 4 с идентификатори 06447.52.45, 06447.52.46, 06447.52.47, 06447.52.48, 06447.52.49, 06447.52.50, 06447.52.53, 06447.52.54, 06447.52.55. Дължината на трасето е 157 м съгласно приложените ПУП – парцеларен план, регистър на засегнатите имоти и обяснителна записка, изработени от лицензиран проектант. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Пловдив, чрез Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив.

3630

57. – Община Стара Загора на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 2425 от 30.03.2023 г. на Общинския съвет – Стара Загора, е одобрен подробен устройствен план – парцеларен план за оптично трасе в землището на с. Пряпорец, община Стара Загора – връзка от съществуваща шахта на Vivacom до с. Пряпорец. Решението подлежи на обжалване съгласно чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ чрез Община Стара Загора пред Административния съд – Стара Загора, в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3732

57а. – Община Стара Загора на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 2513 от 27.04.2023 г. на Общинския съвет – Стара Загора, е одобрен подробен устройствен план – парцеларен план за изграждане на пътна връзка за свързване на ПИ с идентификатор 68850.33.953 (НТП – „за второстепенна улица“, осигуряваща достъп до УПИ XX-946, УПИ XXI-947, УПИ XXII-948, УПИ XXIII-949 и УПИ XXIV-950, КР 33, местност Бойчов кладенец, землище на гр. Стара Загора) с ПИ с идентификатор 68850.41.891 (НТП – „за местен път“) по КККР на гр. Стара Загора, община Стара Загора. Решението подлежи на обжалване съгласно чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ чрез Община Стара Загора пред Административния съд – Стара Загора, в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3733

57б. – Община Стара Загора на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 2514 от 27.04.2023 г. на Общинския съвет – Стара Загора, е одобрен подробен устройствен план – парцеларен план за трасе на външен водопровод за ПИ с идентификатор 68850.219.46, местност Пясъчника, землището на гр. Стара Загора, община Стара Загора. Решението подлежи на обжалване съгласно чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ чрез Община Стара Загора пред Административния съд – Стара Загора, в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3734

57в. – Община Стара Загора на основание чл. 129, ал. 1 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 2515 от 27.04.2023 г. на Общинския съвет – Стара Загора, е одобрен подробен устройствен план – парцеларен план и специализирана план-схема за обект: „Кабелно електроотклонение за захранване на инсталация за производство на електрическа енергия с обща инсталирана мощност 50 kW в УПИ II-89, кв. 44 по плана на с. Ракитница, община Стара Загора. Решението подлежи на обжалване съгласно чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ чрез Община Стара Загора пред Административния съд – Стара Загора, в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3735

4. – Община Хасково на основание чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 134, ал. 2, т. 6 и чл. 17 от ЗУТ съобщава, че с Решение № 933 от 28.04.2023 г. Общинският съвет – Хасково, одобрява проект за изменение на подробен устройствен план – план за регулация на УПИ I – „за гробищен парк“, кв. 5 СИЗ, гр. Хасково. Съгласно чл. 215 от ЗУТ решението подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез Община Хасково пред Административния съд – Хасково.

3673

40. – Областният управител на област Шумен в изпълнение на чл. 149, ал. 1 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) съобщава на заинтересуваните лица, че на основание чл. 148, ал. 3, т. 1 от ЗУТ е издал Разрешение за строеж № 3 от 2.05.2023 г. на възложителя „Водоснабдяване и канализация – Шумен“ – ООД, гр. Шумен, да извърши строително-монтажни работи съгласно одобрения от областния управител на област Шумен работен инвестиционен проект за обект: „Реконструкция на довеждащ водопровод от РШ Търговище до РШ В. Преслав и от ПС „1300“ до НВ 13000“, Обособена позиция № 3 по проект: Интегриран проект за подобряване на водния сектор на обособена територия, обслужвана от „ВиК – Шумен“ – ООД, гр. Шумен, намиращ се на територията на община Велики Преслав и община Шумен. На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ издаденото разрешение за строеж подлежи на обжалване от заинтересуваните лица чрез областния управител на област Шумен пред Административния съд – Шумен, в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3671

Административният съд – Варна, ХХХІV състав, на основание чл. 181, ал. 1 във връзка с чл. 188 АПК съобщава, че е образувано адм. д. № 903/2023 г. по описа на Административния съд – Варна, по протест на прокурор при Окръжната прокуратура – Варна, срещу чл. 21, ал. 1 и 2 и чл. 29, ал. 1 и 2 в частта на раздел шести от Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред на територията на община Долни чифлик.

3681

Административният съд – Добрич, на основание чл. 181, ал. 1 и 2 във връзка с чл. 188 от АПК съобщава, че е постъпила жалба на сдружение с нестопанска цел „Национален форум на хората с увреждания“, ЕИК 177060406, със седалище гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов № 53, ет. 1, офис 1, представлявано от X.X.X., подадена чрез пълномощника му адв. X.X.X. от ПзАК, срещу раздел V „Режим на преференциално паркиране на МПС, управлявани или превозващи хора с увреждания“ от Наредбата за реда и условията за платено паркиране на пътните моторни превозни средства на територията на община Балчик, приета на 28.04.2022 г. По жалбата е образувано адм. д. № 309/2023 г. по описа на Административния съд – Добрич, насрочено за 4.07.2023 г. от 13,20 ч.

3676

Административният съд – Пловдив, на основание чл. 188 във връзка с чл. 181, ал. 1 и 2 от АПК съобщава, че е образувано адм. д. № 2562 по описа за 2022 г. на Административния съд – Пловдив, І с., по жалба на „Холсим кариерни материали Пловдив“ – АД, ЕИК 825255714, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. Братя Бъкстон № 134, ет. 3, представлявано от изпълнителния директор X.X.-Попова, против Заповед № СОЗ-М-434 от 12.09.2022 г. на директора на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ (БД ИБР). С определение № 1164/9.05.2023 г. е присъединено към настоящото дело адм. д. № 2646/2022 г. по описа на Административния съд – Пловдив, ХІ с., образувано по жалба на „Европейски пътища“ – АД, ЕИК 115004094, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. Дунав № 76, представлявано от X.X. – изпълнителен директор, против Заповед № СОЗ-М-434 от 12.09.2022 г. на директора на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ (БД ИБР). Делото продължава под № 2562/2022 г. по описа на Административния съд – Пловдив, І с. В едномесечен срок от деня на обнародване на съобщението в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да бъдат конституирани като ответници в съдебното производство чрез подаване на заявление до Административния съд – Пловдив, по номера на административното дело, което следва да съдържа: 1. трите имена и адреса, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв – за българските граждани; 2. трите имена и личния номер за чужденец и адреса, заявен в съответната администрация, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв; 3. фирмата на търговеца или наименованието на юридическото лице, изписани и на български език, седалището и последния посочен в съответния регистър адрес на управление и електронния му адрес; 4. номер на делото; 5. акта, който се оспорва, и органа, който го е издал; 6. изявление, че заинтересуваното лице желае да бъде конституирано в производството като ответник; 7. подпис на заявителя. Към заявлението се прилагат писмени доказателства, удостоверяващи качеството на заинтересувано лице на заявителя. Със заявлението е недопустимо да се правят искания за отмяна на индивидуалния административен акт, както и за присъединяване към подадени жалби в законоустановения срок. Делото е насрочено за 29.06.2023 г. – 10 ч.

3706

Административният съд – София-град, на основание чл. 218, ал. 2 от Закона за устройство на територията съобщава, че е постъпила жалба, с която се иска обявяване нищожността на Заповед № РД-02-15-156 от 13.11.2015 г. на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството, с която е одобрен подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за трасето на газопровода, технологичните площадки и елементите на обслужващата техническа инфраструктура за обект „Междусистемна газова връзка България – Сърбия“, в частта, отнасяща се за поземлен имот с идентификатор 29430.4718.41 по КККР, намиращ се в с. Житен, м. Падината, район „Нови Искър“, Столична община, по която е образувано адм. д. № 2713/2023 г. по описа на Административния съд – София-град, ІІ отделение, 37 състав. Всички заинтересовани лица могат да се конституират като ответници по делото чрез подаване на заявление до съда в едномесечен срок от деня на обнародване на обявлението в „Държавен вестник“, като с това заявление е недопустимо да се правят искания за отмяна на заповедта, както и за присъединяване към подадената жалба.

3679

Административният съд – София-град, на основание чл. 181, ал. 1 и 2 от Административнопроцесуалния кодекс съобщава, че е постъпила жалба срещу Заповед № 162 от 21.02.2023 г. на председателя на Комисията за защита на потребителите, по която е образувано адм. д. № 3732/2023 г. по описа на Административния съд – София-град, ХІХ тричленен състав, насрочено за 6.10.2023 г. от 9,50 ч. Всеки, който има правен интерес, може да се присъедини към оспорването или да встъпи като страна наред с административния орган до началото на устните състезания при всяко положение на делото, без да има право да иска повтаряне на извършени процесуални действия.

3680

Административният съд – София-град, на основание чл. 218, ал. 5 от Закона за устройство на територията съобщава, че е налице оспорване на № РА50-569 от 10.06.2022 г. на главния архитект на Столичната община, с която е одобрено изменение на плана за застрояване (ПЗ) за УПИ V-976, ПИ с идент. 68134.703.976 по КККР, кв. 10, м. X.X. и м. X.X. – Подуяне – Редута, район „Слатина“, и е образувано адм. д. № 3749/2023 г. по описа на съда, насрочено за разглеждане в съдебно заседание на 26.06.2023 г. от 10 ч. В едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ лицата, които считат, че актът е благоприятен за тях, могат да встъпят в делото, като подадат заявления по чл. 218, ал. 5 от ЗУТ.

3705

Административният съд – София-град, ХХVII тричленен състав, съобщава на основание чл. 188 във връзка с чл. 181 от Административнопроцесуалния кодекс, че по постъпило оспорване на разпоредбата на чл. 3а и 3б от Наредбата за обществения ред на територията на Столичната община, приета с Решение № 45 от Столичния общински съвет по протокол № 46 от заседание, проведено на 27.01.2022 г., е образувано адм. д. № 3476/2023 г. по описа на Административния съд – София-град, насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание на 23.06.2023 г. от 10,30 ч. Заинтересованите лица могат да подадат молба за конституиране като ответници в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“.

3704

Варненският окръжен съд, търговско отделение, на основание чл. 48 ГПК призовава ответника Дамяно Гуида/Damiano Guida, ЛНЧ 1002977008, роден на 30.04.1952 г., с настоящ адрес: гр. Варна, ул. Петър Слабаков № 2, вх. 1, ап. 2; адрес за кореспонденция: гр. Варна, ул. Стефан Караджа № 6, ет. 5, ап. 9; адрес: Италия, гр. Tradate Verese, via Monte Grapra 67, да се яви в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ на адрес: гр. Варна, пл. Независимост № 2, ет. 1, деловодство на търговското отделение, за да получи адресирани до него съдебни книжа по т. д. № 259/2021 г. за предявен иск с правно основание чл. 430 ТЗ за осъждане на ответника Дамяно Гуида/Damiano Guida, ЛНЧ 1002977008, роден на 30.04.1952 г., да заплати на „Банка ДСК“ – АД, сумата 37 051,94 лв., представляваща неплатена главница по договор за кредит за текущо потребление от 17.05.2017 г., сумата 1622,16 лв., представляваща редовна (възнаградителна) лихва за периода от 5.08.2020 г. до 20.04.2021 г., и сумата 98,92 лв., представляваща обезщетение за забава за периода от 5.09.2020 г. до 20.04.2021 г., ведно със законната лихва върху главницата считано от датата на подаване на иска до окончателното изплащане на задължението, а именно искова молба по т. д. № 259/2021 г. и приложените към нея доказателства, и съобщение, преведени на италиански език. Предупреждава призованото лице, че, ако в указания срок не се яви да получи книжата, производството по делото ще продължи, като същите ще бъдат връчени на адвокат, назначен за особен представител на ответника.

3738

Плевенският окръжен съд призовава X.X.X. в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ да се яви в канцеларията на Плевенския окръжен съд, за да получи препис от исковата молба и приложенията към нея за отговор по чл. 131 ГПК по гр. д. № 282/2022 г. по описа на ПОС, заведено от „Обединена българска банка“ – АД, по предявени искове по чл. 432 ТЗ във връзка с чл. 79, ал. 1 и чл. 86 ЗЗД. В случай че не се яви, за да получи съдебните книжа в указания срок, съдът ще му назначи особен представител на основание чл. 48, ал. 2 ГПК.

3739

Плевенският окръжен съд призовава X.X.X. в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ да се яви в канцеларията на Плевенския окръжен съд, за да получи препис от исковата молба и приложенията към нея за отговор по чл. 131 ГПК по гр. д. № 332/2022 г. по описа на ПОС, заведено от „Обединена българска банка“ – АД, по предявени искове по чл. 432 ТЗ във връзка с чл. 79, ал. 1 и чл. 86 ЗЗД. В случай, че не се яви, за да получи съдебните книжа в указания срок, съдът ще му назначи особен представител на основание чл. 48, ал. 2 ГПК.

3740

Плевенският окръжен съд призовава Пиретивиражан Шантуру в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ да се яви в канцеларията на Плевенския окръжен съд, за да получи препис от исковата молба и приложенията към нея за отговор по чл. 131 ГПК по гр. д. № 338/2022 г. по описа на ПОС, заведено от „Обединена българска банка“ – АД, по предявени искове по чл. 432 ТЗ във връзка с чл. 79, ал. 1 и чл. 86 ЗЗД. В случай че не се яви, за да получи съдебните книжа в указания срок, съдът ще му назначи особен представител на основание чл. 48, ал. 2 ГПК.

3741

Плевенският окръжен съд призовава Рину Коши в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ да се яви в канцеларията на Плевенския окръжен съд, за да получи препис от исковата молба и приложенията към нея за отговор по чл. 131 ГПК по гр. д. № 421/2022 г. по описа на ПОС, заведено от „Обединена българска банка“ – АД, по предявени искове по чл. 432 ТЗ във връзка с чл. 79, ал. 1 и чл. 86 ЗЗД. В случай че не се яви, за да получи съдебните книжа в указания срок, съдът ще му назначи особен представител на основание чл. 48, ал. 2 ГПК.

3742

Районният съд – Благоевград, съобщава на Ахмед Махмуд Таха Ахмед Абуахмед, роден на 15.11.1983 г. в Кувейт, гражданин на Египет, без посочен адрес, нямащ адресна регистрация в Република България и с неизвестен адрес в чужбина, да се яви в съда като ответник по гр. д. № 779/2023 г., заведено от X.X., ЕГН **********, със съдебен адрес: гр. Петрич, ул. Княз Борис I № 16, с правно основание чл. 49, ал. 1 от СК, за получаване на съобщение по чл. 131 ГПК ведно с копие от искова молба и доказателства към нея в едномесечен срок от обнародването на съобщението в „Държавен вестник“. Ако въпреки публикацията ответникът не се яви в съда за получаване на съдебните книжа, съдът ще му назначи особен представител на разноски на ищеца.

3743

Районният съд – Благоевград, съобщава на X.X., гражданин на България и Северна Македония, роден на 28.11.1981 г., с адрес в с. Бело поле, община Благоевград, ул. Струма № 2, с настоящ адрес в Република Северна Македония, с неизвестен адрес в Република Северна Македония, да се яви в съда като ответник по гр. д. № 2583/2022 г., заведено от „Банка ДСК“ – АД, с правно основание чл. 430 от ТЗ във връзка с чл. 79 и 86 от ЗЗД, за получаване на съобщение по реда на чл. 131 ГПК ведно с препис от исковата молба и приложенията към нея в двуседмичен срок от обнародването на съобщението в „Държавен вестник“. Ако въпреки публикацията ответникът не се яви в съда за получаване на съдебните книжа, съдът ще му назначи особен представител на разноски на ищеца.

3885

Ботевградският районен съд, V състав, призовава ответника X.X., роден на 13.03.1984 г., гражданин на X.X., с неизвестен адрес, в качеството му на ответник по образуваното гр.д. № 486/2023 г. по искова молба, подадена от X.X.X., с която е предявен иск по чл. 49 СК за развод. Съдът указва на ответника, че в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ следва да се яви в Районния съд – Ботевград, за да получи препис от исковата молба и приложенията към нея, в противен случай ще му се назначи особен представител и делото ще се разгледа в негово отсъствие.

3682

Районният съд – Пловдив, V брачен състав, съобщава на X.X.X., родена на 30.12.1980 г., гражданка на Русия, с неизвестен адрес, че е ответник по гр.д. № 3649/2023 г. по описа на Районния съд – Пловдив, V брачен състав, образувано по искова молба на X.X.X., с предмет – развод, както и че следва да се яви в деловодството на Районния съд – Пловдив, V брачен състав, в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“, за да получи препис от исковата молба и приложенията й за писмен отговор в едномесечен срок от получаването им съгласно чл. 131, ал. 1 ГПК, тъй като в противен случай ще й бъде назначен особен представител по делото.

3628

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, бул. Гоце Делчев, бл. 238, вх. И, ет. 1, ап. 145, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ищца по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ищецът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3713

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, ул. 311-а (Красна поляна) № 2, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответник по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3714

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, ул. 311-а (Красна поляна) № 2, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответник по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3715

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, ул. Белослав № 8, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответница по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3716

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, ж.к. Люлин, бл. 30, вх. Б, ет. 7, ап. 38, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответница по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3717

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес гр. София, ж.к. Западен парк № 99, вх. А, ет. 4, ап. 11, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответница по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3718

Софийският районен съд, 57 състав, ІІ ГО, призовава X.X.X. с последен адрес с. Летница, община Сандански, да се яви в съда на 27.06.2023 г. в 9,50 ч. като ответница по гр.д. № 6667/1997 г., заведено от X.X.X.. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3719

 

Видинският окръжен съд, гражданско отделение, на основание чл. 74, ал. 1 и 2 от ЗОПДНПИ обявява, че е образувано гр.д. № 156/2023 г. по описа на ВОС по мотивирано искане на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество с БУЛСТАТ: 129010997, София, бул. Витоша № 18, ет. 5, против X.X.X., ЕГН **********, с постоянен адрес: с. Дреновец, ул. Кирил и Методий № 9, община Ружинци, област Видин, с цена на иска 77 706 лв. и същото е насрочено за първо открито заседание на 15.09.2023 г. от 11 ч., като се иска на основание чл. 153, ал. 1 от ЗПКОНПИ (ДВ, бр. 1 от 2019 г.) отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност, както следва:

От X.X.X. на основание чл. 142, ал. 2, т. 1 във връзка с чл. 141 от ЗПКОНПИ с цена на иска 58 906 лв., както следва:

– УПИ № ХІІ-1157 с площ 1716 кв. м в кв. 93 с административен адрес: област Видин, община Ружинци, с. Дреновец, ул. Кирил и Методий № 9, ведно с построената в него едноетажна паянтова жилищна сграда със застроена площ 70 кв. м, едноетажна масивна жилищна сграда – кухня, със застроена площ 28 кв. м, едноетажна паянтова стопанска сграда със застроена площ 30 кв. м и едноетажна паянтова стопанска сграда със застроена площ 32 кв. м, при граници и съседи на УПИ: от една страна улица, УПИ № XIII-1156 на X.X., УПИ № VI-1155 на X.X. и УПИ № Х-1158 на X.X., всичките в кв. 93, ведно с всички приращения и направени подобрения в него. Пазарната стойност към настоящия момент на УПИ ведно с всички подобрения и приращения, направени в него, е в размер на 43 756 лв.

– Лек автомобил, марка „Мерцедес“, модел „Е 250 ЦДИ“, с рег. № ВН 7329 АВ, с дата на първа регистрация 19.10.2009 г., с рама: WDD2120031А022014, двигател: 65192430027383, цвят – светлосив. Пазарната стойност към настоящия момент е в размер на 15 150 лв.

От X.X.X. на основание чл. 151 във връзка с чл. 142, ал. 2, т. 1 и чл. 141 от ЗПКОНПИ с цена на иска 18 800 лв., както следва:

– Сумата в размер на 15 000 лв., представляваща пазарната стойност към датата на отчуждаване на УПИ № І-1296 в кв. 125, целият с площ 1100 кв. м, с административен адрес: с. Дреновец, ул. Стефан Караджа № 1, ведно с построените в имота: масивна жилищна сграда със застроена площ 68 кв. м, паянтова жилищна сграда със застроена площ 10 кв. м и паянтова стопанска сграда със застроена площ 60 кв. м.

– Сумата в размер на 3800 лв., представляваща пазарната стойност към датата на отчуждаване на лек автомобил, марка „Фолксваген“, модел „Шаран“, с рег. № ВН 2643 АВ, с дата на първа регистрация 12.10.2001 г., с рама: WVWZZZ7MZ2V022846, двигател: АUY166258.

Указва на третите заинтересовани лица, които претендират самостоятелни права върху имуществото, предмет на отнемане в настоящия процес, че могат да встъпят в делото, като предявят съответни искове по настоящото дело в тримесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“.

3771

Бургаският окръжен съд на основание чл. 679, ал. 2 ТЗ призовава кредиторите на „С. В. Пропърти инвест“ – ЕООД, в несъстоятелност, ЕИК 102930882, със седалище и адрес на управление: община Бургас, гр. Бургас, п.к. 8000, ул. Любен Каравелов № 12, вх. В, ет. 4, ап. 7, да се явят на 1.06.2023 г. в 11,30 ч. за участие в открито съдебно заседание по ч. т. д. № 45/2023 г. по описа на Окръжния съд – Бургас, за разглеждане на искането на „С.В. Пропърти инвест“ – ЕООД, за отмяна на решенията, приети на събрание на кредиторите, проведено на 26.01.2023 г., по т. д. № 330/2014 г. по описа на ОСБс – несъстоятелност.

3882

Софийският градски съд с решение от 24.04.2023 г. на основание чл. 17 и сл. от ЗПП вписва промени по ф.д. № 622/2008 г. на ПП „Зелено движение“, както следва: Вписва изменения в устава, приети с решения на Националното събрание, проведено на 10 и 11.12.2022 г.

3876

 

ПОКАНИ И СЪОБЩЕНИЯ

1. – Управителният съвет на сдружение „Съюз на българските писатели“ (СБП) – София, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и с решение от 16.05.2023 г. от заседание на управителния съвет на сдружението свиква редовно годишно общо събрание на сдружението на 24.06.2023 г. (събота) в 8 ч. в София, ул. Шипка № 6, в залата на ет. 1, при следния дневен ред: 1. приемане на отчета на управителния съвет на СБП за дейността на сдружението за 2022 г.; 2. приемане на отчета на контролната комисия за дейността на сдружението за 2022 г.; 3. приемане на годишния финансов отчет на сдружението за 2022 г.; 4. приемане на бюджета на сдружението за 2023 г. Общото събрание е законно, ако присъстват повече от половината от всички членове. При липса на кворум общото събрание се отлага с един час на същото място и при същия дневен ред и може да се проведе, колкото и членове да се явят.

3881

177. – Управителният съвет на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите – София, с решение от свое заседание, проведено на 15 и 16.12.2022 г., и на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и чл. 19 от устава на организацията свиква общо отчетно събрание на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите за периода 25.06.2022 – 25.06.2023 г. на 25.06.2023 г. (неделя) в 11 ч. (от 10 ч. е регистрацията) в зала № 1 на ЦВК – София (сградата на организацията в София, ул. Христо Белчев № 21) – в зависимост от здравната обстановка, при следния дневен ред: 1. изслушване и приемане на отчета за дейността на управителния съвет на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите за периода от 25.06.2022 до 25.06.2023 г.; докладва: инж. X.X. – председател на УС; 2. изслушване и приемане на годишните счетоводни отчети и одита за периода от 1.01.2022 г. до 31.12.2022 г.; 2.1. приемане на ГФО на СВВП за 2022 г.; 2.2. приемане на одита на СВВП за 2022 г.; 2.3. приемане на ГФО на „Всичко за България“ – ЕООД, за 2022 г.; 2.4. структурни промени в ръководството на „Всичко за България“ – ЕООД; 3. утвърждаване на бюджета на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите за 2023 г., приет от управителния съвет, съгласно чл. 20, т. 7 от устава; докладва: г-жа Теодора Тъмнишка – главен счетоводител; 4. изслушване и приемане на отчета за дейността на контролния съвет на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите за периода от 25.06.2022 г. до 25.06.2023 г.; докладва: г-н X.X. – председател на КС; 5. разглеждане и утвърждаване на план-програма за работата на управителния съвет за периода 25.06.2022 г. – 25.06.2023 г. и приемане на програма за периода от 25.06.2023 г. до 2024 г.; докладва: председател на комисия по план-програмата; 6. вземане на решение за размера на членския внос считано от 1.01.2024 г.; докладва: инж. Петър Велчев; 7. разглеждане на организационни въпроси, свързани с развитието на организацията; докладва: инж. X.X. – председател на УС; 8. разглеждане на жалби, спорове и нарушения през съответния период; докладва: председател комисия; 9. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ и чл. 22, т. 2 от устава на организацията общото събрание ще се проведе същия ден в 12 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на присъстващите. На общото събрание присъстват задължително делегатите от 33-ия конгрес на СВВП.

3770

1. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Заедно за здраве – Благоевград“ на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и чл. 21, ал. 1 от устава на сдружението свиква общо събрание на сдружението на 11.07.2023 г. в 17 ч. в Благоевград, ж.к. Еленово, бл. 112, ет. 3, ап. 9, при следния дневен ред: 1. разглеждане и приемане отчета за проведения трети фестивал „Здравей, здраве“ в Благоевград; 2. промени в състава на управителния съвет на „Заедно за здраве – Благоевград“: освобождаване от длъжност на член на управителния съвет; освобождаване от длъжност на зам.-председател на управителния съвет; избор на нов зам.-председател на управителния съвет; 3. промени в устава на сдружението; 4. приемане на нови членове в сдружението; 5. други. При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ и чл. 26, ал. 2 от устава общото събрание ще се проведе един час по-късно, на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на присъстващите членове на сдружението. Поканват се всички членове да вземат участие в заседанието на общото събрание лично или чрез писмено упълномощен представител. Пълномощниците нямат право да преупълномощават с правата си трети лица. Регистрацията на членовете и техните пълномощници ще започне един час преди предварително обявения час за провеждане на събранието и ще се извърши въз основа на лична карта, а в случаи на упълномощаване – и на писмено пълномощно (в оригинал). Писмените материали за заседанието на общото събрание ще бъдат на разположение на членовете на сдружението на адреса му на управление в съответствие с чл. 22 от устава на сдружението.

3700

17. – Управителният съвет на Спортен клуб „Тенис на маса „Комфорт“ – Варна, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ свиква годишно отчетно събрание на 22.06.2023 г. от 17 ч. във Варна, в Двореца на културата и спорта, при следния дневен ред: 1. отчетен доклад на управителния съвет за дейността на клуба през 2022 г.; 2. приемане на годишен финансов отчет на клуба за 2022 г.; 3. разни. При липса на кворум събранието ще се проведе същия ден от 18 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3684

1. – Съветът на настоятелите на сдружение „Училищно настоятелство „Капитан Петко войвода“ – Варна, по своя инициатива и съобразно взето решение на основание чл. 26, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 9, ал. 3 от устава свиква общо събрание на 30.06.2023 г. от 17 ч. във Варна, кв. Галата, ОУ „Капитан Петко войвода“, учителска стая, при следния дневен ред: 1. вземане на решение относно освобождаване на членове на съвета на настоятелите; 2. вземане на решение относно приемане на нови членове на сдружението; 3. вземане на решение относно освобождаване на членове на сдружението; 4. вземане на решение относно избор на нови членове на съвета на настоятелите; 5. вземане на решение за приемане на отчет за дейността на сдружението през 2022 г.; 6. разни. Поканват се всички членове на сдружението. При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден от 18 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на присъстващите.

3724

1. – Управителният съвет на сдружение „Спортен клуб по джудо – Будо Спортист“, Кнежа, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 20.07.2023 г. от 17 ч. в гр. Кнежа, община Кнежа, област Плевен, ул. Христо Смирненски № 30, при следния дневен ред: 1. разглеждане на молби за приемане на нови членове на сдружението; 2. разглеждане на молби за освобождаване на членове от сдружението; 3. промяна в състава на управителния съвет; 4. промяна в устава на сдружението; 5. разни. Писмените материали, свързани с дневния ред на общото събрание, се предоставят за разглеждане на адреса на сдружението в гр. Кнежа, ул. Христо Смирненски № 30. При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден един час по-късно, на същото място и при същия дневен ред.

3897

Поправка. Община „Родопи“, област Пловдив, прави следната поправка в обявление № 3193, стр. 82 (ДВ, бр. 38 от 2023 г.): текстът „Решение № 233, прието с протокол № 01 от 28.02.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив“ да се чете „Решение № 30, прието с протокол № 01 от 28.02.2023 г. на Общинския съвет „Родопи“ – област Пловдив“.

3635

3635

Промени настройката на бисквитките