Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 86 от 10.IX

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 434 НА МС ОТ 19 НОЕМВРИ 1997 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И РАЗВИТИЕ НА НАЦИОНАЛНА АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА НЕПРЕКЪСНАТ КОНТРОЛ НА РАДИАЦИОННИЯ ГАМА-ФОН В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 434 ОТ 19 НОЕМВРИ 1997 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И РАЗВИТИЕ НА НАЦИОНАЛНА АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА НЕПРЕКЪСНАТ КОНТРОЛ НА РАДИАЦИОННИЯ ГАМА-ФОН В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Обн. ДВ. бр.112 от 28 Ноември 1997г., изм. ДВ. бр.86 от 10 Септември 2002г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. Приема Наредба за изграждане, експлоатация и развитие на Национална автоматизирана система за непрекъснат контрол на радиационния гама-фон в Република България.


Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 86 от 2002 г.) Министерството на околната среда и водите, Агенцията за ядрено регулиране, управление "Гражданска защита" и другите компетентни министерства и ведомства да осигурят необходимите условия за въвеждане в експлоатация и поддържане на Националната автоматизирана система за непрекъснат контрол на радиационния гама-фон в Република България.


Заключителни разпоредби

Параграф единствен. В чл. 2, ал. 1 от приложение № 1 на Постановление № 80 на Министерския съвет от 1997 г. за определяне на фиксирани цени на вътрешните и международните телефонни, телеграфни, радиофикационни и пощенски услуги, предоставяни от "Българска телекомуникационна компания" - ЕАД, и от "Български пощи" - ЕООД (обн., ДВ, бр. 21 от 1997 г.; изм., бр. 73 и 100 от 1997 г.) - "Тарифи за вътрешните и международните телефонни, телеграфни и радиофикационни услуги", след думите "Министерството на вътрешните работи" се добавя "Министерството на околната среда и водите, Комитета за използване на атомната енергия за мирни цели".


Промени настройката на бисквитките